- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.501
Brakmicak tabi karamim.nasil anlami yok.baksana bana 7 ile ble nasl seviniyorum daha belli bisey yok ama bi umut iste.sonucta 0 deil 1 deil 5 ten yukari sen ona bakk.stres yapma iyi dusunki iyi olsncanım benim sıkıntı yapmamaya oluruna bırakmaya çalışıyorum. benim içimde hep umudum var bugün bile kan verirken hamileyim diye verdim. ama çevremdeki kimse olucakmış gibi bakmıyo yine diğeri gibi olucak diyolar. başta eşim olmak üzere çok kaptırıyosun kendini diyo. 18 gün önce 0dı nasıl 7 oldu bunun hiç bi anlamı yok değerin yüksek olması lazımdı diyo. ben artık kendimi Allaha bıraktım hep dua ettim edicemde eğer nasibimse içimde büyüycek tabi tek temennim bu... biliyorum benimle olucak bırakmıcak bu sefer beni
Brakmicak tabi karamim.nasil anlami yok.baksana bana 7 ile ble nasl seviniyorum daha belli bisey yok ama bi umut iste.sonucta 0 deil 1 deil 5 ten yukari sen ona bakk.stres yapma iyi dusunki iyi olsn
.Gerci kolay deil ama olsn rahat olmaya calis.onara bakma.
bebegimmm çooook yogun yaaa kafamı kaldıramıomm dosyalardannn krizz geçircem artıkk.... ama bagünn çooooook mutlu oldumm... karamdan da senden de güselllll haberler bekliommmm
bu arada ben geçen ay 16-17.gün de çift çizgi gördüm ovu testte... bu ay 20. günde gördüm...biz 18.ve 20. gün çalışma yaptık.. bi dahakini yarın yani 22.gün mü yapsak bugünmü biledim.. spoşlar kendini bi toparlasa mı....gecikmiş olur muyuz ki.... :44::44::44::44::44:
"Kûn Fe Yekûn: Ol der ve Olur . . ."
O zaman ümitsizlik niye !
O'na (c.c) dayan, duâ'ya dur, O'ndan (c.c) iste ...
bi arkadaşım paylaşmış şimdi facebookta tamda beni gülbişimi bizi anlatıyooo...
evet kuzum aslında hepimiz için geçerli bende eşime diyorumki yeter artık istemeiyorum yatıyorum sabaha kadar tam işkence bide oyle denıcem hemen kalkıp yıkancamm o ümitsizlik olmaz inşallah:44::44:
Tatlımm kıyamam sana Allah kolaylık versin. .. yumos gunlerindeymissiniz hadoi hayırlısıbebegimmm çooook yogun yaaa kafamı kaldıramıomm dosyalardannn krizz geçircem artıkk.... ama bagünn çooooook mutlu oldumm... karamdan da senden de güselllll haberler bekliommmm
ama kafamızdan atamıyoruz ki canım daha bu sabah eşime dedim tahlil sonucunu almadan bu ay takmıcam oluruna bırakcam spora başlıcam diyete gircem vercem fazlalıkları bakalım oluruna bırakalım dedi. eşimde ha şöyle dedi takma ama tahlil sonucuna bak tam bi muamma... kendimi yiyorum. bide deli gibi sol kasığım ağrıyo. sen bari takma bu ay sernesim oluruna bırak oluyo
İyi sahurlar canimcimm
umudum hep var gülbişim biz senle bayramm annesi olcazzz değerlerimiz yükselip pıtpıtları duyduğumuzda bayramımız olucak... benim hep umudum var hep dua ettim Rabbim bana ve eşime katında tertemiz bir soy nasip et diye tek kendim için değil hepimiz için... biliyorum eğer bişey olduysa şu 10-12 gün içerisinde oldu çünkü biz eşimle bu günlerde 3 kez beraber olduk. artık hakkımızda hayırlısı canım... HERŞEY GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH...
gülbişim nasılsın bitanem.... almışssın sonucu... bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. ama ikimizde çok ümitlenmeyelim tamam mı canım.çünkü ne kadar istemesekte değerlerimiz düşük canım. sonra çok üzülcez çünkü kaptırmayalım kendimizi çok çok dua edelim... namaz kıl dua et tesbih çek hep kuzummm
canım inşallah bebişin seninledir bat ne zamandı senin daha erkendir canım belki o yüzden düşüktür idrar testi yaptınmı gerçi hemen çıkmaz onda hadi bakalım senınde karamında sevinçli hayırlı haberlerinşizi alırız inşallah
selam kısçeler nassınız bakim
priorim çok yoğun heralde ondan mı giremiyor ki :26:
gulbisim naptın cnm ,yaptın mı bir daha tahlil, dün kü sayfada yazmıstım sana :26::26:
hemşirem teste göre hamilesin:26:değerin şimdi yükselmesi lazım sabırla duala testi tekrarla hep kızçem.inşallah teyzeşum tutunur sana ..dualarım senınle hemşirem sol tarafına yat emi bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
slmmm kızlarrr herkese kucak dolusu öpücüklerr
nasılsınız bakalımmm karamdan haber yok mu kan tahlili verecekti ...gülbisin beta hcg si yukurıda çıkmış hamilesinn canım inşallah yükselirrr ama bence sık sık kan tahlili yaptırma daha çok yeni olan gebeliklerde düşüğe sebeb olabiliyormuş belki döllenmiştir ama tutunma olmamıştır onun için sabırlı bir iki gün bekle adetin daha geçmemiş galiba bir geçsin ondan sonra yaparsın
Cok saol canm batim gecti o yuzden acele ettimevt oyle oluyormus :26: bi yarin daha daha veremde kan dr iki gunde bir kontrol edlm dmisti kesinlessin bidaa vermicem.sen nasilsin kiscem sana bisi sorcaktim ya :26:
gulbisim buarada bakıyorumda 1 gün arayla evlenmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?