Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Brakmicak tabi karamim.nasil anlami yok.baksana bana 7 ile ble nasl seviniyorum daha belli bisey yok ama bi umut iste.sonucta 0 deil 1 deil 5 ten yukari sen ona bakk.stres yapma iyi dusunki iyi olsn
.Gerci kolay deil ama olsn rahat olmaya calis.onara bakma.

umudum hep var gülbişim biz senle bayramm annesi olcazzz değerlerimiz yükselip pıtpıtları duyduğumuzda bayramımız olucak... benim hep umudum var hep dua ettim Rabbim bana ve eşime katında tertemiz bir soy nasip et diye tek kendim için değil hepimiz için... biliyorum eğer bişey olduysa şu 10-12 gün içerisinde oldu çünkü biz eşimle bu günlerde 3 kez beraber olduk. artık hakkımızda hayırlısı canım... HERŞEY GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH...

"Kûn Fe Yekûn: Ol der ve Olur . . ."

O zaman ümitsizlik niye !
O'na (c.c) dayan, duâ'ya dur, O'ndan (c.c) iste ...
bi arkadaşım paylaşmış şimdi facebookta tamda beni gülbişimi bizi anlatıyooo...

priorim kuzum nerelerdesin kac gündür hani aldıgın pree sed miydi neydi denedinmi nasıl bişey

evet kuzum aslında hepimiz için geçerli bende eşime diyorumki yeter artık istemeiyorum yatıyorum sabaha kadar tam işkence bide oyle denıcem hemen kalkıp yıkancamm o ümitsizlik olmaz inşallah:44::44:

evet kuzum aslında hepimiz için geçerli bende eşime diyorumki yeter artık istemeiyorum yatıyorum sabaha kadar tam işkence bide oyle denıcem hemen kalkıp yıkancamm o ümitsizlik olmaz inşallah:44::44:

ama kafamızdan atamıyoruz ki canım daha bu sabah eşime dedim tahlil sonucunu almadan bu ay takmıcam oluruna bırakcam spora başlıcam diyete gircem vercem fazlalıkları bakalım oluruna bırakalım dedi. eşimde ha şöyle dedi takma ama tahlil sonucuna bak tam bi muamma... kendimi yiyorum. bide deli gibi sol kasığım ağrıyo. sen bari takma bu ay sernesim oluruna bırak oluyo

bebegimmm çooook yogun yaaa kafamı kaldıramıomm dosyalardannn krizz geçircem artıkk.... ama bagünn çooooook mutlu oldumm... karamdan da senden de güselllll haberler bekliommmm
Tatlımm kıyamam sana Allah kolaylık versin. .. yumos gunlerindeymissiniz hadoi hayırlısı
cook özledim kuzumm öpüyorum

Kuzum ne Güzel yazmis arkadaşın, olayin özeti bu iste...

Ah bitabem o kafaya takmama işini cook denedim ama nerdeee... aklinizdan bebeği çıkarın diolar da bi kere o esna da popomuzun altinda yastik olunca nasıl aklimizdan cikacak ki... bebeğimim gelmediği her ay yastikla uyuma sürem biraz daha artiyo.. Rabbim affetsin ama abdest alma işini hep sabaha birakiyorum.. herşey bwbek için :, ((((((((((((

Ayy insallah kiscem.insallahh..biz son bir haftadir yapmiyoz gunum gelince braktik olupta dusmesnden korkuyorum .bebisi olmayan kalmasin ins hade bakalim..hakkimizda herseyin hayirlisi olsun

Canm msjini yeni gordum evt dogru soyluyorsun cok cok dusuk ediyorum bitanem dilimden dualar dusmuyor hepimiz icin.namazdan snra kiliyirum bol bol nafileleri.ins hayal kirikligina ugramayizz Rabbm cifte bayram yasatsin bize

Sernesim batim geceli bir 8 gun oldu canm ayin 16 snda bekliyordum.en son pazar gunu bakmistim idrarda cikmamisti.dedigin.gbi belkide erkendir bakalm hayirlisi.ins canm Allh razi olsun

selam kısçeler nassınız bakim

priorim çok yoğun heralde ondan mı giremiyor ki :26:

gulbisim naptın cnm , yaptın mı bir daha tahlil, dün kü sayfada yazmıstım sana :26::26:

Evt umudum yeni okuyabildim yazilarini.vardir dimiii biseyler kotu seyler olmasindaa :26: dun dr ultrasonda bakti kani vermeden kist yokmuss demekki iyi seyler varmis ins Ya Rabbim duy sesimizi..

Ay canlarim benim agzinizdan bal damliyor sanki insallah kuzum oyledir azck yukselmiss cok heycanliyim teyzosum dyosunuz bebbegin dyosunuz :26: dusunmesi ble heycanlandiriyor..tabiki yatiyorum dun okudmda yazamadim.heriflen yer deisiyoz sirtini bana donme dyor sen bu tarafa gec ben soluma yatcam dyorum cok saolun kizcelerim

o

Gunaydin kizcelerim yine tek basina doldurdum sayfalari dun o telastan cvp yazamadm tek tek bnde smdi yazdim ben ise geldim bugun durumu kzlara syledim bashemsirem saolsun tek bir hastanin basina oturttu bni oturuyorum oylehastayla basbasa bni yormuyorlar saolsunlar hele bir kesinlessin rapor alip dnlencem evde smdye kadar almadm da noldu

haberler kötü değer 253 olmuş ama akşama kahve lekenmelerim oldu acile gttm sonucu aldım 253 bugün tekrar kan verdm ultrasonla baktı 5+2 lik bozulmuş kese dedi hiçbişey anlamadım benm 5 haftalık hamile olmam imkansız ama kafam karışık öğleden sobra kan sonucunu alıcam değer düşmüşse yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…