- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.521
priorim kuzum nerelerdesin kac gündürhani aldıgın pree sed miydi neydi denedinmi nasıl bişey
Tatlımm kıyamam sana Allah kolaylık versin. .. yumos gunlerindeymissiniz hadoi hayırlısı
cook özledim kuzumm öpüyorum
kızlar merhaba.ben geldim.topik yine sakin.
iyiyim cnm.sen nasılsın?
iyi canım nolsun.. ara verdim birazz.. dinleniyorum.. bebişşş nasılll.. üzmüyor di mi seniiii teyzoşş
sakin galiba topic kimsecikler yok
oslmmm kızlarrr herkese kucak dolusu öpücüklerr
nasılsınız bakalımmm karamdan haber yok mu kan tahlili verecekti ...gülbisin beta hcg si yukurıda çıkmış hamilesinn canım inşallah yükselirrr ama bence sık sık kan tahlili yaptırma daha çok yeni olan gebeliklerde düşüğe sebeb olabiliyormuş belki döllenmiştir ama tutunma olmamıştır onun için sabırlı bir iki gün bekle adetin daha geçmemiş galiba bir geçsin ondan sonra yaparsın
Cok saol canm batim gecti o yuzden acele ettimevt oyle oluyormus :26: bi yarin daha daha veremde kan dr iki gunde bir kontrol edlm dmisti kesinlessin bidaa vermicem.sen nasilsin kiscem sana bisi sorcaktim ya :26:
iyiyim canım sen nasılsın sor canım ne soracaktın
valladilim diyo ama takıyoruz canım.bende senin gibi yapıyorum valla Allah affetsin sabaha yıkanıyorum ne olur ne olmaz diye de. işte bu 15 gün içinde bi kaç kez oldu onda da hemen yıkandım eğer şimdi bişey varsa o 15 günde oldu... hakkımızda hayırlısı artık...Tatlımm kıyamam sana Allah kolaylık versin. .. yumos gunlerindeymissiniz hadoi hayırlısı
cook özledim kuzumm öpüyorum
Kuzum ne Güzel yazmis arkadaşın, olayin özeti bu iste...
Ah bitabem o kafaya takmama işini cook denedim ama nerdeee... aklinizdan bebeği çıkarın diolar da bi kere o esna da popomuzun altinda yastik olunca nasıl aklimizdan cikacak ki... bebeğimim gelmediği her ay yastikla uyuma sürem biraz daha artiyo.. Rabbim affetsin ama abdest alma işini hep sabaha birakiyorum.. herşey bwbek için :, ((((((((((((
Evet canimm O'ndan (c.c) baska gidecek kapimiz yokk.elhamdulillah..
Ayy insallah kiscem.insallahh..biz son bir haftadir yapmiyoz gunum gelince braktik olupta dusmesnden korkuyorum.bebisi olmayan kalmasin ins hade bakalim..hakkimizda herseyin hayirlisi olsun
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zoR
HAKLISIN HAYATIM AYNI SORUNU BENDE YASADIM AMA SUANDA KIZIM 2YASINDA STRESS YAPMA ASLA KAFANIZDA ONUNLA BAŞALAMAYIN...HAYIRLISI İNSALLAH BU AYA
evet demesi kolay geliyo ama nerdee uygulamakama kafamızdan atamıyoruz ki canım daha bu sabah eşime dedim tahlil sonucunu almadan bu ay takmıcam oluruna bırakcam spora başlıcam diyete gircem vercem fazlalıkları bakalım oluruna bırakalım dedi. eşimde ha şöyle dedi takma ama tahlil sonucuna bak tam bi muamma... kendimi yiyorum. bide deli gibi sol kasığım ağrıyo. sen bari takma bu ay sernesim oluruna bırak oluyo
geç döllenmedir o zamn seninkisi bayada geçmiş günün kuzum Allah gönlüne göre versin inşallahSernesim batim geceli bir 8 gun oldu canm ayin 16 snda bekliyordum.en son pazar gunu bakmistim idrarda cikmamisti.dedigin.gbi belkide erkendir bakalm hayirlisi.ins canm Allh razi olsun
valla ne günlerdiSernesimm evet canm bnde farkettimsenin dugunde benm kinam yakiliyormuss ne gunlerdi be yaa
hayırlısı böyleymiş demekki nolur üzme kendinihaberler kötü değer 253 olmuş ama akşama kahve lekenmelerim oldu acile gttm sonucu aldım 253 bugün tekrar kan verdm ultrasonla baktı 5+2 lik bozulmuş kese dedi hiçbişey anlamadım benm 5 haftalık hamile olmam imkansız ama kafam karışık öğleden sobra kan sonucunu alıcam değer düşmüşse yapcak bişey yok
yaa demekki benimde yüksek hiç doktoruma sormak aklıma gelmedi 2 senedirevet benimm de ilk hamileyim diye doktora gittiğimde proklatinim yükselmişti adetim 7 gün geçmişti ve gögüslerim çok şişti uçlarında ağrı vardı aynı hamilelik belirtisi gibi maalesef beta hcg negatif proklatin 50 deydi ilaç içtim düştü sonra yine adetim gecikmeye başlamıştı gittim yine çıkmıştı 27 lere falan düşsün diye o ilacı içerken hamile kaldımmm
sernesimmm ceylanımmm çok özledim kuzum sizi ama giremiom bi türlüü işten güçtenn... preseed hamile kalmada işe yarayacak mı bilmiom ama... mükemmel bi buluşş... çok rahatlattı beniii
selam kızlar nasılsınız
saolasın balım napam sen napıyosun
aleyküm selam canım çok şükür iyiyim sen nasılsınnn???
napim be..öyle canım sıkılıyo
Priorimm kuzum şimdilik her şey yolunda, yarin dr.a gitcem şimdiden stresliyim bakalım ne diyecek :44:Kuzum Allah razı olsun... herşey yolunda inşallah... ne zaman dönüyorsun evinee.. Hala anneciğinin yanındaysannn.. benim için bikaç gün daha kal ... ben de çok öpüyorum seni tatlım...
Gulbisiimm karamimmn hakkinizda hayirlisi olsun insss...valladilim diyo ama takıyoruz canım.bende senin gibi yapıyorum valla Allah affetsin sabaha yıkanıyorum ne olur ne olmaz diye de. işte bu 15 gün içinde bi kaç kez oldu onda da hemen yıkandım eğer şimdi bişey varsa o 15 günde oldu... hakkımızda hayırlısı
amin canım hayırlsı yapmayın yinede ben zaten adet olmuyorum bişeyde yok diye devam ettim hep :26::26::26::26: ama artıkın ben olmucak bişey bakalım pazartesiyi beklicem. pztesi kan vercem tekrar...
Bitanem kıyamam yaa:26: du bakalım bi test sonucun çıksın belki de aksam ki testte sıkıntı vardır.. Rabbim hayırlısını versin bitanemhaberler kötü değer 253 olmuş ama akşama kahve lekenmelerim oldu acile gttm sonucu aldım 253 bugün tekrar kan verdm ultrasonla baktı 5+2 lik bozulmuş kese dedi hiçbişey anlamadım benm 5 haftalık hamile olmam imkansız ama kafam karışık öğleden sobra kan sonucunu alıcam değer düşmüşse yapcak bişey yok
saolasın balım napam sen napıyosun
aynen yaa bende şimdi kalkıcam bi yemek yapayım zaman geçiyo koştura koştura saat 1de kalktım yataktanaboow camasırlar vaar bıde asılcak daha makıneden cıkmamıs off unutmusum kaç saattir facedeki oyunlarıma dalmışım
haberler kötü değer 253 olmuş ama akşama kahve lekenmelerim oldu acile gttm sonucu aldım 253 bugün tekrar kan verdm ultrasonla baktı 5+2 lik bozulmuş kese dedi hiçbişey anlamadım benm 5 haftalık hamile olmam imkansız ama kafam karışık öğleden sobra kan sonucunu alıcam değer düşmüşse yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?