Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

priorim kuzum nerelerdesin kac gündür hani aldıgın pree sed miydi neydi denedinmi nasıl bişey

sernesimmm ceylanımmm çok özledim kuzum sizi ama giremiom bi türlüü işten güçtenn... preseed hamile kalmada işe yarayacak mı bilmiom ama... mükemmel bi buluşş... çok rahatlattı beniii

Tatlımm kıyamam sana Allah kolaylık versin. .. yumos gunlerindeymissiniz hadoi hayırlısı
cook özledim kuzumm öpüyorum

Kuzum Allah razı olsun... herşey yolunda inşallah... ne zaman dönüyorsun evinee.. Hala anneciğinin yanındaysannn.. benim için bikaç gün daha kal ... ben de çok öpüyorum seni tatlım...

Son düzenleme:
valladilim diyo ama takıyoruz canım.bende senin gibi yapıyorum valla Allah affetsin sabaha yıkanıyorum ne olur ne olmaz diye de. işte bu 15 gün içinde bi kaç kez oldu onda da hemen yıkandım eğer şimdi bişey varsa o 15 günde oldu... hakkımızda hayırlısı artık...
Evet canimm O'ndan (c.c) baska gidecek kapimiz yokk.elhamdulillah..

Ayy insallah kiscem.insallahh..biz son bir haftadir yapmiyoz gunum gelince braktik olupta dusmesnden korkuyorum .bebisi olmayan kalmasin ins hade bakalim..hakkimizda herseyin hayirlisi olsun

amin canım hayırlsı yapmayın yinede ben zaten adet olmuyorum bişeyde yok diye devam ettim hep :26::26::26::26: ama artıkın ben olmucak bişey bakalım pazartesiyi beklicem. pztesi kan vercem tekrar...

evet demesi kolay geliyo ama nerdee uygulamak boşver kendini kasma hayırlısı olsun
Sernesim batim geceli bir 8 gun oldu canm ayin 16 snda bekliyordum.en son pazar gunu bakmistim idrarda cikmamisti.dedigin.gbi belkide erkendir bakalm hayirlisi.ins canm Allh razi olsun
geç döllenmedir o zamn seninkisi bayada geçmiş günün kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah
Sernesimm evet canm bnde farkettim senin dugunde benm kinam yakiliyormuss ne gunlerdi be yaa
valla ne günlerdi
benim kınam persembe oldu cuma gelın alma c.teside dugun sehirlerarası oldugu için bi gun ara vermiştik aah ah
hayırlısı böyleymiş demekki nolur üzme kendini
yaa demekki benimde yüksek hiç doktoruma sormak aklıma gelmedi 2 senedir
ama benm hiç adet gecikmesi olmuyoki :44: cok nadir bi kac gün oda neyse bayramdan sonra gıderım artık ben adetin 3.gunu yaptırmıstım butun hormonlarım normaldi cok sukur sukur
peki belirli bi günü varmı baska o tahlili ne zaman yapıyolar bı akrabamında 2 sene cocugu olmadı kızın hıc o prolaktınıne bakmamıslr en son bı doktor ılac vermıs o ay hamıle kalmıs kan vermek orucu bozmaz dımı cok heyecanlandım sımdı goguslerım sısken bı gıtsemmı :26:
sernesimmm ceylanımmm çok özledim kuzum sizi ama giremiom bi türlüü işten güçtenn... preseed hamile kalmada işe yarayacak mı bilmiom ama... mükemmel bi buluşş... çok rahatlattı beniii

Allah kolaylık versin canım çalış çalış
yaa bende istiyorumda eşimi bi ikna etsem kredi kartım olsa hemen alcam kocaya bagımlılardanım ben hemen bi ek kart çıkartmam lazım

Son düzenleme:
napim be.. öyle canım sıkılıyo

aynen yaa bende şimdi kalkıcam bi yemek yapayım zaman geçiyo koştura koştura saat 1de kalktım yataktan aboow camasırlar vaar bıde asılcak daha makıneden cıkmamıs off unutmusum kaç saattir facedeki oyunlarıma dalmışım

Kuzum Allah razı olsun... herşey yolunda inşallah... ne zaman dönüyorsun evinee.. Hala anneciğinin yanındaysannn.. benim için bikaç gün daha kal ... ben de çok öpüyorum seni tatlım...
Priorimm kuzum şimdilik her şey yolunda, yarin dr.a gitcem şimdiden stresliyim bakalım ne diyecek :44:
Tatlimm okul acilmaya yakin dönüyorum evime.. kocisim meslekdaşım .. ikimiz de öğretmen olduğumuz icin tatilin hepsini memlekette bitiriyoruz e bi de kocisim de hemserim olunca anneler arasında mekik dokuyarak geçiyo tatilimiz.. bu hafta kayinvalidemlerdeyiz bitanem.. öpüyorum canımın içiiii
Gulbisiimm karamimmn hakkinizda hayirlisi olsun insss...
Bitanem kıyamam yaa:26: du bakalım bi test sonucun çıksın belki de aksam ki testte sıkıntı vardır.. Rabbim hayırlısını versin bitanem
saolasın balım napam sen napıyosun

Kuzumm naber nadılsın canımcımmm

yemeğim var şükür ama gece az yedim snırım ki, biraz acıkdım benmde çamasırlar yıkandıydı, btti smdi asim bari face oyun oynamıyorum, sıkıyo beni, cünkü oyuna devam etmek için hep bi arkadasına mahkümsun.. bi ara bi oyniyim dediydim de, ordan biliyorum.. snra bakdım hep bi arkds devam ettiremeyebiliyo benm oynhadığım zaman .. kaldırdım girdiğim bikaç oyunu.. öyle girip bakıyorum sadece

gümüşüm anlamadım tam ben olayı :26:kaç haftalık olman lazım tam kızçem 4 haftalık sanırım:26:son kan sonucun nasıl çıktı yazmamışında bişey..rabbim yardımcın olsun inşallah..dualarım senınle..

kızçelerim ben çok kötüyümayıptır sülemesi hamilelikten dolayı wcye çıkmakta zorlanıyodum:26:şimdide hemoroide döndü sanırım çok zormuşşbugün tam 45 dakika çıkamadım wcden korkuyorum artık ya çocuguda itersem o esnada doğum olur diye:26lurmu böyle bişey doktora gidim mi napım kayısıfalan fayda etmiyor bende ilk günden sonra bünyem bağışıklık kazanıyor hemen bi bu eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…