- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.541
kızçelerim ben çok kötüyümayıptır sülemesi hamilelikten dolayı wcye çıkmakta zorlanıyodum:26:şimdide hemoroide döndü sanırım çok zormuşş bugün tam 45 dakika çıkamadım wcden korkuyorum artık ya çocuguda itersem o esnada doğum olur diye:26 lurmu böyle bişey doktora gidim mi napım kayısıfalan fayda etmiyor bende ilk günden sonra bünyem bağışıklık kazanıyor hemen bi bu eksikti
kızçelerim ben çok kötüyümayıptır sülemesi hamilelikten dolayı wcye çıkmakta zorlanıyodum:26:şimdide hemoroide döndü sanırım çok zormuşş bugün tam 45 dakika çıkamadım wcden korkuyorum artık ya çocuguda itersem o esnada doğum olur diye:26 lurmu böyle bişey doktora gidim mi napım kayısıfalan fayda etmiyor bende ilk günden sonra bünyem bağışıklık kazanıyor hemen bi bu eksikti
evet demesi kolay geliyo ama nerdee uygulamakboşver kendini kasma hayırlısı olsun
geç döllenmedir o zamn seninkisi bayada geçmiş günün kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah
valla ne günlerdi
benim kınam persembe oldu cuma gelın alma c.teside dugun sehirlerarası oldugu için bi gun ara vermiştik aah ah
hayırlısı böyleymiş demekki nolur üzme kendini
yaa demekki benimde yüksek hiç doktoruma sormak aklıma gelmedi 2 senedir
ama benm hiç adet gecikmesi olmuyoki :44: cok nadir bi kac gün oda neyse bayramdan sonra gıderım artıkben adetin 3.gunu yaptırmıstım butun hormonlarım normaldi cok sukur sukur
peki belirli bi günü varmı baska o tahlili ne zaman yapıyolar bı akrabamında 2 sene cocugu olmadı kızın hıc o prolaktınıne bakmamıslr en son bı doktor ılac vermıs o ay hamıle kalmıs kan vermek orucu bozmaz dımı cok heyecanlandım sımdı goguslerım sısken bı gıtsemmı :26:
o
iyiyim canım sen nasılsın sor canım ne soracaktın
Ya sey dicektim sen kuran kursu ogretmenimiydin ne mezunusun ilahiyat bolumu filanmi :26::26::26:
Ya sey dicektim sen kuran kursu ogretmenimiydin ne mezunusun ilahiyat bolumu filanmi :26::26::26:
evet öylede memur olarak değilim canım dışardan açık lise mezunuyum hafızlık yaparken liseyi dışardan bitirmek zorunda kaldım...eşim imam bende ona yardım ediyorum kuran öğreticiliğinde aslında hocayım ama devlete bağlı değilim
evet öylede memur olarak değilim canım dışardan açık lise mezunuyum hafızlık yaparken liseyi dışardan bitirmek zorunda kaldım...eşim imam bende ona yardım ediyorum kuran öğreticiliğinde aslında hocayım ama devlete bağlı değilim
Anladim kiscem ben de dsardan ilahiyat okumaya karar verdm de merk ediyorum arastrma yapiyorum ama ins zorlanmam :26: hemsireligi birakcam bu gidisle gbi gorunuyor
oyy ben yerim onu emziriyonmu yoksa mamamı kızçemmolsun annesi zamanla düzene girir herşey ayaklanana kadar rahatsın aslında sonra başlar asıl sorunlar inşallah kızçem hep beraber topıkte bebelerimizi konusuruk ınsallahh
emziriyorum kızcem ama sütümde çok denmez yani...bu gidişle mama da takviye yapcam..zamanla düzene gircez inşallah...rabbim sizede bu duyguyu yaşatsında hep beraber şikayet edelimmm
Günaydın şekerimkızçelerimmm günaydınlar olsunnnnnnnnn
Ne guzel canım ya maşallaaahhevet öylede memur olarak değilim canım dışardan açık lise mezunuyum hafızlık yaparken liseyi dışardan bitirmek zorunda kaldım...eşim imam bende ona yardım ediyorum kuran öğreticiliğinde aslında hocayım ama devlete bağlı değilimbebisini buyuttukten sonra devlete bağlı da calisirsin belki
Kuzummmm cok özlüyorum seni ya bi türlü denk gelemiyoruz... ya ben pek geçmişe bakamadım da görkem imin resimlerini yayinlamis miyfin topikte. . Öpüyorum ikinizi deeeeeeemziriyorum kızcem ama sütümde çok denmez yani...bu gidişle mama da takviye yapcam..zamanla düzene gircez inşallah...rabbim sizede bu duyguyu yaşatsında hep beraber şikayet edelimmm
Hayalotum kiyamam ya.. kabızlık da çok zor yaaabiyanem kayisiyi yedikten sonra üzerine su iciyo musun... su icmezsen pek fayda etmiyo da... bi de sicak suya bal karistir ico da cok iyi geliyor.. ins geçer geçmezse mutlaka bi dr.a git kuzum uzun süre kabızlık çekilmez valla
Günaydın şekerimNaber nasılsın Bitanem
Ne guzel canım ya maşallaaahhbebisini buyuttukten sonra devlete bağlı da calisirsin belki
Kuzummmm cok özlüyorum seni ya bi türlü denk gelemiyoruz... ya ben pek geçmişe bakamadım da görkem imin resimlerini yayinlamis miyfin topikte. . Öpüyorum ikinizi deeeeee
Hayalotum kiyamam ya.. kabızlık da çok zor yaaabiyanem kayisiyi yedikten sonra üzerine su iciyo musun... su icmezsen pek fayda etmiyo da... bi de sicak suya bal karistir ico da cok iyi geliyor.. ins geçer geçmezse mutlaka bi dr.a git kuzum uzun süre kabızlık çekilmez valla
sağol beybimmm iyiyim sen nasılsın
Kizlar ben cok kotuyum sabahtan beri agliyorumuyandigimda simsiyah kanama gelmisti snra rengi acildi.cok usuyorum belim cok agriyor.evde yalnizim neden boyle oluyor.icim yaniyor bari gununde geleydi bu kadar heveslenmeseydim.bu kacinci hayal kirikligi kacinci husran
Kizlar ben cok kotuyum sabahtan beri agliyorumuyandigimda simsiyah kanama gelmisti snra rengi acildi.cok usuyorum belim cok agriyor.evde yalnizim neden boyle oluyor.icim yaniyor bari gununde geleydi bu kadar heveslenmeseydim.bu kacinci hayal kirikligi kacinci husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?