Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum ne desem bilmiyorum ki eminim çok zordur... geçmiş olsun bitanem katı şeyler yememeye dikkat et çorba su iç bol boll. hatta içebiliyosam 1kaşık zeytinyağı iç bi zararı olmaz bağırsakları yumuşatır. baktın olmuyo git bence doktora canım

bendede oluyo cnm.dediğn gibi belli bi zamandan sonra kayısıda fayda etmiyo.zeytin yağı içebiliyosan iç.ben içemiyorum.sölemesi ayıp zeytinyağını popoma sürüyom.kulak pamuğuyla çok faydası oluyo.çok geçmiş olsun.

kan vermek orucu bozmaz canım mekruh sadece ama kan verdiğin için halsiz kalabilirsinn...adetin 3. günü bakıyorlar proklatin hormonuna canım

Son düzenleme:

canım bendede oluyor hemde çokk kötüüü ben geçenlerde 7 /24 kayısı suyu içtim yine fayda etmedi ağrılı falanda çıkarken ne terler döktüm çıkana kadar ıkın ıkın valla ... oluyor kendine eziyet verme doktoruna söyle bu konuyu ilaç yazar bana yazacaktı çok yoğundu başı bende unuttum ama git yazdır ...hamileliktin dolayı çok yavaşlıyor

Hayalotum gecmis olsun yaa :26::26: dikkat et kendine ve teyzosa aman ha.istersen dr a bi gorun

emziriyorum kızcem ama sütümde çok denmez yani...bu gidişle mama da takviye yapcam..zamanla düzene gircez inşallah...rabbim sizede bu duyguyu yaşatsında hep beraber şikayet edelimmm

kızçelerimmm günaydınlar olsunnnnnnnnn
Günaydın şekerimNaber nasılsın Bitanem

Canlarımmmmm herkese Günaydın bugün büyük gün... 2 ay öncesinden zorla randevu alabildiğim dr.a gitcez saat 2de adam anneciklerinin gobuslerine gelmeyen bebeklerin gelmesinde baya vesile olmus biri... Rabbimin izniyle inş bize de vesile olur.. umarim herşey yolundadır.. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorum

Kizlar ben cok kotuyum sabahtan beri agliyorum uyandigimda simsiyah kanama gelmisti snra rengi acildi.cok usuyorum belim cok agriyor.evde yalnizim neden boyle oluyor.icim yaniyor bari gununde geleydi bu kadar heveslenmeseydim.bu kacinci hayal kirikligi kacinci husran

bebeğimmmm kıyamam sana... doktoru aradın mı...:44::44:

cnm çok geçmis olsun insaAllah.. elden birsey gelmiyo maaleesf :26::26:

gülbişim kızlaarrr yine bi kimyasal gebeliğin sonuna geldim canım dün gece 3de bende de pembe leke geldi sabah biraz daha kan geldi ve şimdi ağrıdan ölüyorum adetim başladı. aynıyız gülbişimmm yapıcak bişeyim yapacak bişyeimiz yok kaderimiz böyleymişiçim yanıyo benimde yarın gidip kan vercem bakalım değer sıfırlanmış mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…