Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karamım.. yapmayın böle nolur .. daha yeni evlisiniz bu kadar çok kaptırıp, yıpratmayın kendizi evliliğinizin başında.. daha önünüzde güzel yıllar olucak, insaAllah Rabbim en güzel zamanda verecektir..
valla yeni evli olmayı isterdim şimdi biliyo musun ? :26::26:

bak size bi örnek vereyim..
biz bu zamanımıza kadar ne duyduksak yaptık olmadı.üstüne bolca yıprandık üzüldük.
enistenizin bi arkdsınında olmuyordu eşden yana sprm skıntısı vardı., demiş abiminde olmadı tüp yaptırdılar, bende hiç dr dr gidipte kendimzi yıpratmayalım..hanımı bi ilaç kullanıyordu bska bi rahatsızlık için o normale gelince gideriz tüp yaptırırız demis.. ve bikaç yıl sonra bizim 2. tüp zamanımızda onlar da tüp yaptırdılar ve onların ki tutdu, bizim ki tutmadı..neden bu biraz da bedenin yorgun düsmesiyle de alakalı olduğu için ..
şu dediğimden de beni yalnıs anlamayın sakın.. :26:hani gidipte tüp yaptırın demeye getirmek istemiyorum kesinlikle de..
hani diyorum yıpratmayın kendinizi, ben sizi düsünerekden dedim karamım ve gülbisim

dr unuza gidin danışın, sorunun neyden olduğuna daha bi önem versinler.. ozmn daha güzel sonuçlar alırsınız insaAllah

canlarımmm üzülmeyin diyeceğim ama elde değil biliyorum daha zamanı var demek ki hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda hayırlı bir bebiş gelirr göbüşlerinizee...

bu sefer daha iyiyim umutum çünkü normal olmadığını biliyodum diğerinden tecrübeliyim. vardır bi hyır bunda da diyecek başka bişeyim yok evet yeni evliyiz ama gönül istiyo beden yoruluyo... pzatesi doktora gitcem kan pıhtılaşması var mı yok mu ona baktırcam zaten biraz daha deneyip aşılama ordan tüpe geçeriz diye düşünüyorum. benim 5-6 kg fazlam var doktor onları ver gebe kalcan sen diyo. bakalım ramazan geçsin diyete spora başlıcam. yanlış anlamıyorum seni umutum. nasipten öte köy yok ne diyeyim

iyiyiz canımm sen nasılsın nasıl gidiyor ramazannn bakalımm

saol cnhm idare ediyoruz iste.. bi öyle bi böyle ..
şükür ramazan iyi geçiyor,. bise anlamıyorum desem doğru olur.. geldik yarısına zaten ..

sen napıyosun, senin nasıl gidiyor durumlar

saol cnhm idare ediyoruz iste.. bi öyle bi böyle ..
şükür ramazan iyi geçiyor,. bise anlamıyorum desem doğru olur.. geldik yarısına zaten ..

sen napıyosun, senin nasıl gidiyor durumlar

valla bende iyiyim ne olsun her aynı tabi tek olmanın kötülüğü var akraba falan olmayınca ramazandan insan bir şey anlamıyorr iftarlar yalnız geçiyorr...elektirikler gitti kapanır pc birazdan net mobilde laptop şarjı bozukk neyse kızçemm görüşürüz inşallahhh

canım bu da geçecek insaAllah ..evt gönül istiyor..
eskiden evlenince hemen çocuk oluyo..olur.. diye biliyorduk.. ama yıllar geçtikçe, zaman değisiyo, iklimler değisiyo,.çocuk sahibi olmak zorlaşıyo.. bizde sanırdık evlendik hoop çocuk olcak.. ama öyle değilmiş işin içine girince anlıyor insan..

bak kan pıhtılaşması demişsin.. yapılan tahlillerde yada şöyle diyim, tam kapsamlı tahliller yapılmadı mı size ? hani böyle bisey varsa, pıhtı konusunu dr bilmesi gerek ki ona göre ilaç-iğne veriyolar.
bence pıhtı varsa, çok kiloyla alakalı değil gibime geliyo .
eşinden yana bi sıkıntı yoksa, tüpe çok gerek duymuyolar..yada en basitinden aşılamayla da olabilir sizin ..
gerçi sormuşumdur ama unutuyorum kusum ksruma bakma çok unutkan oldum...
sende bisey var mıdı.. yada eşinde.

bende her tüpte 3-5kilo alıyorum hormon ilaçları olduğu için, her tüp sonrası şişkinlik oluyo.... zamanla biraz geçiyor ama..
bnde ramazan bitsin yürüyüşe fln başlıycam.. şimdi mecbur ramazan diye yeniliyor-içiliyo, iftardı sahurdu derken.. e biraz da hareketsiz kalınıyo..

öyle kuzum nasipten öte gidilmiyo

bende pko var canım eşimde de tek taraflı varikosel ama doktor o bişey değil dedi sperm sayısı hareketliliği normal iyi dedi. sorun bende yumoşlar büyümüyo evlenmeden öncede vardı pko bende bunun yüzünden kaç kilo oldum ekiden dal gibiydin şimdi ağacın gövdesi oldum. ya bi arkadaşım 3 defa düşük yaptı meğer sonradan öğrendiler pıhtılaşma varmış. geçende hastanede bi kadınla konuştuk onunda 3 düşüğü oolmuş oda pıhtılaşmadanmış. bakayım pztesi gidip kapsamlı bi tahlil test isticem. kafama koydum iyi bi kilo vercem. bakalım bunlardan sonra nasipse zaten olur. hep korkum vardı evlenmeden öncede ya bebeğim olmazsa diye korkularımla sınanıyorum sanırım canım. buna da şükür yine huzurum sağlığım yerinde elhamdülillah

karam üzülme canımm bak benimde aynısı oldu birini martta diğerini bu ayda kaybettim bebeklerimi nasip işte olmayınca olmuyorr...ve çektiklerimi hatırladıkça doktor doktor gezdim yok tüplerin kapalı yok şöyle yok böyle diye kafamı karıştırdılar çok şey yaşadım son 8 ayda(( bende doktora gittim kan pıhtılaşması var dediler. içimden hiçbişy yapmak gelmiyor seni çok iyi anlıyorum hayal kırıklığı yorgunluk bitkinlikkk diyorlarki enazından normal yollarla çocuğun olabileceğini anladın fakat şunu bilmiyorlar olmuyor olmuyor..çocuk rahme tutunamadan gidiyor... umarım rabbim en kısa zamnda bebişlerimizi gönderir inşallah...moral bozkukluğundan burayada giremiyorum evde tek başına düşün düşün kafayı yemek üzreyim üstüne birde ablamın bebiş öyle olunca iice tırlattım kocamla aram bozuldu bu yüzden hergün tartışıyoruz lütfen üzme kendini

gülbişim karama dediklerimin aynısı sanada diyorum nolur üzülme bak bende aynısını yaşadım vee bukez dahda zor oldu kan değerm birden düştü vee burayada koymştm testin resmini okadar netti kii çok zor oldu bebeğimden ayrılmak( ama inanıyorum ki bebişlerimiz tez zmanda gelecek araştrdm doktormda söyledi kimyasaldan sonra gelir hemen diyee kan pıhtılaşmasından gidiyormş bebşler ve birde doğaya aykırı olduğundan vücukt kabl etmezmiş...üzme kendini sıcak tut ayağına çorabını giy dinlen birazz bugün çok ağrır belki yarında ama sonrasında geçer ve alışırsın hayat devam eder....üzülme kuzum...

üzülmüyorum artık keserim alıştımm taşlaştım sanki... işte nasip olmayınca olmuyor işte... tüplerde açık ama olmuyo keserim hissediyorum rahme iniyo leke geliyo ertesi gün kanamam başlıyo tutunamıyo neyin nesi bilmiyorum pıhtıdan şüpeleniyorum bende işte... herkese söylemmesi kolay yaşayam çeken biliyo. her ayı iple çekip sonunun hüsranla bitmesini bizden iyi kimse bilmiyo. inşşallah canım tez zamanda kavuşuruz inşallah yavrularımıza... psikolojim bozuldu benimde eşim seni psikoloğa götürcem çok kafaya takıyosun diyo bende delimiyim ben umursamazsın sen hiç takmıyosun diyorum. aranızı bozmayın canım eşinle birbirinize en ihtiyacınız olan zamanlar bunlar. bu sabah kanamam başladı dedim geldi sarılsı bi tek sen önemlisin dedi ama biliyorum içi içini yiyo çok istiyo çok seviyo çocukları ama evlat sahibi olamadık

Oyle keserim hayat devam edyr bizm de kaderimiz buymus

Aradim canm ya kimyasal gebeliktir dedi gel muayene edeym dedi esimi bekliyorum tek basina gidemiyorum.belim kirilacak gbi

gülbişim bende aradım şimdi muayeneye gerek yok dedi kimyasal bi gebelikmiş kanda hormon düşünce kanama başlamıştır dedi. bende normal mi bu iki oldu düşükler dedim tahlile araştırmaya gerek var mı dedim adetin bitince gel dedi. bide gidince sen sor canım doktoruna neden olurmuş bu düşükler rahime tutunamadan neden düşüyomuş yavrularımız...

bakalım bu ay ne olcak:)))) bende ayın 2 sini bekliyorum :))her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ama olsun umudumu yitirmycem hiçbirzman

karam deminde yazdım canım pıhtılaşma olablir gidince test yaptırın bence...

kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek

canımmm çook sevindimmm çok güzel bir haberhadi gözün aydın gümüşüm inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacakk gümüşüm sen çorumluydun demi:)) hangi doktora gidiyorsunn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…