- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.581
doktora sordum söyledim canım pıhtılaşmadan değildir yoktur dedi...
gülbişim bende aradım şimdi muayeneye gerek yok dedi kimyasal bi gebelikmiş kanda hormon düşünce kanama başlamıştır dedi. bende normal mi bu iki oldu düşükler dedim tahlile araştırmaya gerek var mı dedim adetin bitince gel dedi. bide gidince sen sor canım doktoruna neden olurmuş bu düşükler rahime tutunamadan neden düşüyomuş yavrularımız...
amin cnm allah kimseyi bekletmesin kimsenin kucağını boş koymasıncanımmm çook sevindimmm çok güzel bir haberhadi gözün aydın gümüşüm inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacakk gümüşüm sen çorumluydun demi:)) hangi doktora gidiyorsunn canm
pztesi araştırma hastanesin gitcem canım bakalım orda anlatcam doktora...canım doktorlara kalsa hiçibişy yapmayacaklarr sen yinede testini yaptırrr bu soruna trombofili deniyorr çoğu kişide var malesef...
Sorarim karamim tmmsende uzulme tmm mi canm
canım pıhtılaşma değil muhtemelen çünkü pıhtılaşma bende de var 4 bebeğimi kaybettm kanamalı dşük değildi kalbı duruyodu bebeklerin kmyasal gebelık bi arkadaşımda gecirdi eşinin sperm kalitesi düşüktü 2 3 kere kmyasal oldu bnce bi araştırın bide progestan eksikliğindende lurmuş kimyasal onada baktır geçmiş olsun buna şükür büyükken düşse daha kötü takrar olur inşallahüzülmüyorum artık keserim alıştımm taşlaştım sanki... işte nasip olmayınca olmuyor işte... tüplerde açık ama olmuyo keserim hissediyorum rahme iniyo leke geliyo ertesi gün kanamam başlıyo tutunamıyo neyin nesi bilmiyorum pıhtıdan şüpeleniyorum bende işte... herkese söylemmesi kolay yaşayam çeken biliyo. her ayı iple çekip sonunun hüsranla bitmesini bizden iyi kimse bilmiyo. inşşallah canım tez zamanda kavuşuruz inşallah yavrularımıza... psikolojim bozuldu benimde eşim seni psikoloğa götürcem çok kafaya takıyosun diyo bende delimiyim ben umursamazsın sen hiç takmıyosun diyorum. aranızı bozmayın canım eşinle birbirinize en ihtiyacınız olan zamanlar bunlar. bu sabah kanamam başladı dedim geldi sarılsı bi tek sen önemlisin dedi ama biliyorum içi içini yiyo çok istiyo çok seviyo çocukları ama evlat sahibi olamadık
canım pıhtılaşma değil muhtemelen çünkü pıhtılaşma bende de var 4 bebeğimi kaybettm kanamalı dşük değildi kalbı duruyodu bebeklerin kmyasal gebelık bi arkadaşımda gecirdi eşinin sperm kalitesi düşüktü 2 3 kere kmyasal oldu bnce bi araştırın bide progestan eksikliğindende lurmuş kimyasal onada baktır geçmiş olsun buna şükür büyükken düşse daha kötü takrar olur inşallah
bakalım bu ay ne olcak:)))) bende ayın 2 sini bekliyorum :))her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ama olsun umudumu yitirmycem hiçbirzman
bende yyenı katıldım aranıza hep umutla beklıyorum heray husran hep varmıs gıbı ama hıc yok Allah ısteyen herkese nasıp etsin evlat hasretıni yaşatmasın kımseye öyle zorkii beklemek
Hoşgeldin canımm. ne zamandır istiyosunuz bebek... inşşallah hapimiz en yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize
amin cnm allah kimseyi bekletmesin kimsenin kucağını boş koymasın
kız yoksa corumdamısın sen ben devlet hastanesinde tunay efetürke gidiyorum ama kalabalıkttı kanamada olunca göray çimene sıra aldım dr konusunda sıkıntılıyım ya tunay efetürk cok cok iyi ama cok yoğun randevu zor bulunuyo sonuc göstermek için 2 saat beklıyoruz bu adam da iyidi belkı onla devam ederım
10 aydır ugrasıyoruz artık sabrımda umuudumda kalmadı her ay gunum geldıgınde agla agla tutamıorm kendımı ıns en kısa zamanda hepımıze tattırsın o mutlulugu
pztesi araştırma hastanesin gitcem canım bakalım orda anlatcam doktora...
ahh gülbişim beni şu an en iyi sen anlarsın... üzülmiycem diyorum ama kendiliğinden akıyo gözümden yaşlar
Canm benimbnde oyleyim esim geldi smdi aglamaktan kendmi alamiyorum onunda gozleri doldu o da heveslenmisti olur dyor ssabret dyor ama olmuyor iste uzulmemek elde deil
öyle söyleme canım daha çok yeni tabi bekleyene çok zor ama hayırlısıyla olur inşşallah. doktora gittin mi bi problem var mı? bak benimde 1,5 seneden sonra 2 tane gebelik oldu ikiside gitti. daha bugün kanamam başladı kimyasal gebelikmiş. dua et gönlünü ferah tut Rabbim bizlerede nasip etcek anne olmayı inş..
çok üzüldüm canım cok gecmıs olsun doktora gıttım hıc bı problem olmadıgını soyledı 6 ay once bı dusuk yasadım ondan sonra iyice kırıldı hevesım zaten cok dua edıorm elımızden baska ne gelır YARATAN YOKTAN VAR EDEN ALLAH bizede nasıp eder inş
Canlarim ne diyeceğimi bilmiyorum
Biliyorum ne desem bos ne soylesem tesiri yok.. ama biz hep hhayırlısını istedik değil mi.. elhamdülillah hepimiz inançlı insanlariz.. demek ki daha iyisi sizi bekliyor rabbim neylerse güzel eyker.. ikiniz icinde coook dua ettim ve etmeye de devam etcem.. Rabbim isteyen herkese hayirlu zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?