Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sorarim karamim tmm sende uzulme tmm mi canm

canımmm çook sevindimmm çok güzel bir haberhadi gözün aydın gümüşüm inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacakk gümüşüm sen çorumluydun demi:)) hangi doktora gidiyorsunn canm
amin cnm allah kimseyi bekletmesin kimsenin kucağını boş koymasın
kız yoksa corumdamısın sen ben devlet hastanesinde tunay efetürke gidiyorum ama kalabalıkttı kanamada olunca göray çimene sıra aldım dr konusunda sıkıntılıyım ya tunay efetürk cok cok iyi ama cok yoğun randevu zor bulunuyo sonuc göstermek için 2 saat beklıyoruz bu adam da iyidi belkı onla devam ederım

canım doktorlara kalsa hiçibişy yapmayacaklarr sen yinede testini yaptırrr bu soruna trombofili deniyorr çoğu kişide var malesef...
pztesi araştırma hastanesin gitcem canım bakalım orda anlatcam doktora...
Sorarim karamim tmm sende uzulme tmm mi canm

ahh gülbişim beni şu an en iyi sen anlarsın... üzülmiycem diyorum ama kendiliğinden akıyo gözümden yaşlar

canım pıhtılaşma değil muhtemelen çünkü pıhtılaşma bende de var 4 bebeğimi kaybettm kanamalı dşük değildi kalbı duruyodu bebeklerin kmyasal gebelık bi arkadaşımda gecirdi eşinin sperm kalitesi düşüktü 2 3 kere kmyasal oldu bnce bi araştırın bide progestan eksikliğindende lurmuş kimyasal onada baktır geçmiş olsun buna şükür büyükken düşse daha kötü takrar olur inşallah

bende yyenı katıldım aranıza hep umutla beklıyorum heray husran hep varmıs gıbı ama hıc yok Allah ısteyen herkese nasıp etsin evlat hasretıni yaşatmasın kımseye öyle zorkii beklemek

pztesi doktora gtcem canım olmadı eşimede tekrar spermiogram yaptırırız... diğerini gördüm canım gözleri belliydi o en büyük yara içimdeki ölsemde kalsamda unutmam o yavrumu ilk gözağrımdıı. kısmetimde nasibimde yokmuş. şükürler olsun Rabbime sağlıklıyım yinede. Rabbim senin evladına kan can versin. inşallah sağlıcakla kalp atışlarını duyup kucağına almayı nasip etsin. AMİNNNN

bende yyenı katıldım aranıza hep umutla beklıyorum heray husran hep varmıs gıbı ama hıc yok Allah ısteyen herkese nasıp etsin evlat hasretıni yaşatmasın kımseye öyle zorkii beklemek

Hoşgeldin canımm. ne zamandır istiyosunuz bebek... inşşallah hapimiz en yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize

Hoşgeldin canımm. ne zamandır istiyosunuz bebek... inşşallah hapimiz en yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize

10 aydır ugrasıyoruz artık sabrımda umuudumda kalmadı her ay gunum geldıgınde agla agla tutamıorm kendımı ıns en kısa zamanda hepımıze tattırsın o mutlulugu

canım bende çorumluyum ama geçen seneden beri yozgattyımm..burdaki doktorlardan memnun kalmadığım için çoruma gtmyi düşünyrm bende en son mayısta rahim filmi çektrdim çorumda..bende ziya kaleme gtmştm özeline..birde sabri laçin iyi diyorlar özel hastanede..göray çimende iyidir bizim bi tanış gidiyordu çok memnun kalmış...

10 aydır ugrasıyoruz artık sabrımda umuudumda kalmadı her ay gunum geldıgınde agla agla tutamıorm kendımı ıns en kısa zamanda hepımıze tattırsın o mutlulugu

öyle söyleme canım daha çok yeni tabi bekleyene çok zor ama hayırlısıyla olur inşşallah. doktora gittin mi bi problem var mı? bak benimde 1,5 seneden sonra 2 tane gebelik oldu ikiside gitti. daha bugün kanamam başladı kimyasal gebelikmiş. dua et gönlünü ferah tut Rabbim bizlerede nasip etcek anne olmayı inş..

pztesi araştırma hastanesin gitcem canım bakalım orda anlatcam doktora...

ahh gülbişim beni şu an en iyi sen anlarsın... üzülmiycem diyorum ama kendiliğinden akıyo gözümden yaşlar

Canm benim bnde oyleyim esim geldi smdi aglamaktan kendmi alamiyorum onunda gozleri doldu o da heveslenmisti olur dyor ssabret dyor ama olmuyor iste uzulmemek elde deil

Canm benim bnde oyleyim esim geldi smdi aglamaktan kendmi alamiyorum onunda gozleri doldu o da heveslenmisti olur dyor ssabret dyor ama olmuyor iste uzulmemek elde deil

eşlerimizinde içi yanıyo ama bizlere belli etmiyolar. öyle değil biz üzüntümüzü dışa vurabiliyoruz ama onlar eşim yanımda taş gibi duruyodu ama ayrı odalarda ağladığını duydum hep. Rabbim sabır ve tez zamanda evlatlarımızı versin inş..

çok üzüldüm canım cok gecmıs olsun doktora gıttım hıc bı problem olmadıgını soyledı 6 ay once bı dusuk yasadım ondan sonra iyice kırıldı hevesım zaten cok dua edıorm elımızden baska ne gelır YARATAN YOKTAN VAR EDEN ALLAH bizede nasıp eder inş

ne güzel canım bi problem yokmuş Allaha şükür gebede kalabilmişin... stresin çok büyük faktörü var canım hamile kalamamakta umudunu kaybetme canım olucak inş...

Canlarim ne diyeceğimi bilmiyorum
Biliyorum ne desem bos ne soylesem tesiri yok.. ama biz hep hhayırlısını istedik değil mi.. elhamdülillah hepimiz inançlı insanlariz.. demek ki daha iyisi sizi bekliyor rabbim neylerse güzel eyker.. ikiniz icinde coook dua ettim ve etmeye de devam etcem.. Rabbim isteyen herkese hayirlu zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. aminn

Gümüş üm canim iyi haberler vermene çoook sevindim sağlicakla kucağina da alırsın inş... öpüyorum

söylenecek söz yok meeddim artık kelime bulamıyorum ben tek dediğim nasipte değilmiş hayırlısı böyleymiş bende çok dua ettim canım Rabbim içimde can varsa kan ver can ver diye ama hayırsızsa sök at dedim hep demek hayırsızmış hakkımda... bakma dilim elim böyle diyo ama gözüm farklı diyo inşallah tez zamanda tez zamanda tekrar kavuşuruz meleklerimize. iki kere düşük olması normal değil tutunamıyo bebekler bana rahime indikleri an düşüyolar. pztesi araştırma hastanesine gidicem bakalım canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…