Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarim dr.dan geldik herşey normal dedi.. yarin sabah rahim filmi cekilcek..nolur dua edin sorun cikmasin öpüyorum

ne güzel canım bi problem yokmuş Allaha şükür gebede kalabilmişin... stresin çok büyük faktörü var canım hamile kalamamakta umudunu kaybetme canım olucak inş...

inş canım bu ay tatıle gııdıp dusunmemeye calısıcam bakalm zaten aylardır bu sıtedıkı yazılanları okuyarak tesselı ettım kendımı en sonunda dedım ıcımı dokecek bırılerı var burda aynı dertten muzdarıp kımseyle konusulmuokı boyle seyler

gümüsüm hadi gzünaydın.. bebisin sana sımskı tutunur insaAllah

bakalım bu ay ne olcak:)))) bende ayın 2 sini bekliyorum :))her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ama olsun umudumu yitirmycem hiçbirzman

haydi hayırlısı olsun keserim...
bende yyenı katıldım aranıza hep umutla beklıyorum heray husran hep varmıs gıbı ama hıc yok Allah ısteyen herkese nasıp etsin evlat hasretıni yaşatmasın kımseye öyle zorkii beklemek

10 aydır ugrasıyoruz artık sabrımda umuudumda kalmadı her ay gunum geldıgınde agla agla tutamıorm kendımı ıns en kısa zamanda hepımıze tattırsın o mutlulugu

cennet hsgledin aramıza cnm.. hayırlısı olsun.. yeni evliymisiniz..olur daha.. daha dur bakalım hemen psabrımda umudumda kalmadı artık fln demeler..
dr a gittiniz mi ? :26: bi anlataydın kendni belki bildiğimiz biseyler vardır yardımcı olurduk :26:

Son düzenleme:

doktora gıttım her ayda gıdıorm hıc bı problemımız yok ama anlamıorm cok duzenlı adetlerm ama bılmıorm 1 bucuk senelık evlıyım 21 yasındayım :/ vaktını beklıo sanırım ama ben bekleyemıorm :)

Dr dan geldm kizlar normal gebelik gecirmissin rahime yerlesememis dedi genis tahlil istedi.bu arada baska dra gittim bnimki ameliyata cikms bu gittigimden de memnun kaldm hep bna dvm etcm .bide polikistik over varmis.sonuclarim haftaya cikcakmis.glokofen ve ecopiri bde folik asit yazdi bakalim hayirlisi

benım bugun su saat olmus yemegım yok
esim arkadaslarıyla yapıcakmıs ıftarı ama bızım kayganalar bıze geldıklerı ıcın bıseler yapmam lazım
valla ben facede candy crush oynuyorum ondada sona geldım artık oda benı sıkıyo eskıden tarlam vardı aaah ah hiç kalkmazdım evlenmeden once tabi şimdi zor tabi evet arkadaslarımıza bagımlı olabılıyoruz
off kızcem ben cok ıyı bılırım onu yesıl cay ıc benım kronık kabızlık..hep cekıyorum gıtmedıgım doktor kalmadı. bana yesıl cay ıyı gelıyor dengelıyor.oyle 2 ıkınmayla dogurmazsın korkma hadı son ayın son gunun olsa neysedeguldugume bakma valla bende muzdarıbım hele ramazanda mahvoluyorum
kan vermek orucu bozmaz canım mekruh sadece ama kan verdiğin için halsiz kalabilirsinn...adetin 3. günü bakıyorlar proklatin hormonuna canım
artık bayramdan sonra gıderım napayım 3.gun prolaktınım normalmıs bıdaha olctureyım sendemı 3.gun olctturdun

Son düzenleme:
umut yitirilirmi ya böle bi konuda .. bende ayın 1 ni bekliyorum rabbiim hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin hepimize Amiinnn

2 kez kmyasal gebelk yaşadım her ay hayal kırıklığı cabası ama yinede umudum var elbet birgün olacak:))))

Canlarim dr.dan geldik herşey normal dedi.. yarin sabah rahim filmi cekilcek..nolur dua edin sorun cikmasin öpüyorum

canım benim hadi hayrlısı olsun sevndm adına inşallah rahm flmnde temz çıkar çıkmasa üzülme yanlış olma ihtmalide olablr başıma geldiği için

hadi bakalım bugün büyük gun ruh ikizim film çekilcennsonucu hemen alıcakmısın acaba:26:güzel sonuçlarla inşallah..dualarım seninlee..bak bir adım daha attın rabbimin izniyle

gümüşüm ben demiştim zaten 200 küsürle kese görünmez diye:26:çünkü ben ilk öğrendiğimde 400dü hemşire görürsün demişti meğersem değer 1000 olmadan gözükmüyormuşkat ve kat atsın keseyide pırpıtlarıda duyucaksın inşallah

kızçelerim çok üzgünüm nedesem bilemedim..rabbim yardımcınız olsun bu acıyı unutturcak başka acılar yaşatmasın inşalalhama artık keseriminde sizinde detaylı bir araştırılmadan geçmeniz lazım kızçelerim özellikle eşlerinizin.çünkü böyle durumlarda kimyasallarda diyeyim eşlerin payı büyükmüş kalite yönünden..tedavisiz sorunlar çıkmasın önünüzee..olucak inşallah tekrardan hemde bu sefer sağlıklı bir şekilde inanıyorum ..dualarım sizlerle

canbonlarım çok sağolun.sanırım şuan sorunum geçti gibi kısmen:26:ama o günden sonra henüz wcyede çıkamadım tabidün içtiğim suyun sayısı tam 25 bardakbakalım bugünde o şekil yapıcam nasıl olucammaşallah bu arada hepinizde b u sorunu yaşıyormuşunuzaslında normalde hergün çıkamıyorum zaten doğuştan bağırsaklar az çalışıyor ama bu hamilelikle iyicene berbat olduminşallah bu sondur

HAYIRLI CUMALARR
kardeşim sonunda yerleşti üniversteye çok şükür eskişehire göndericez ama o memnun hayatından napalım..üstelik istanbulada kesin giriyordu ama babamın sıkı demokrasisi yüzünden yazmadı geçensene şehirdışını kazanmıştı yine ama babam göndermemişti bu sene dayanamadı bakalım busefer kesin gidiyor kısmetse eğer maliye okuyacakrabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah

kuzularımmmm kelebeklerimmmmm

çok çok geçmişler olsunnnnnnn.. Rabbim hayırlısını versinnnn... ne diim ki bilemedimmm.... Hani kelime de yok... teselli de fayda etmezzz.. ama inanıyorum ben buradaki kızçelerimin tümü minnaklarına kavuşacak inşşallahhh

kuzummmm hadi bakalımmm inşallah bu ayy olur kızçemmm.. bekleyelim heyecanlaaa...

canım benimmmmm hayırlı temizz sonuçlarr al inşallaaahhhh.. üstüne de hamişş kalırsannnn tadından yenmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…