- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.601
ne güzel canım bi problem yokmuş Allaha şükür gebede kalabilmişin... stresin çok büyük faktörü var canım hamile kalamamakta umudunu kaybetme canım olucak inş...
Canlarim dr.dan geldik herşey normal dedi.. yarin sabah rahim filmi cekilcek..nolur dua edin sorun cikmasinöpüyorum
Canlarim dr.dan geldik herşey normal dedi.. yarin sabah rahim filmi cekilcek..nolur dua edin sorun cikmasinöpüyorum
kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
bakalım bu ay ne olcak:)))) bende ayın 2 sini bekliyorum :))her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ama olsun umudumu yitirmycem hiçbirzman
bende yyenı katıldım aranıza hep umutla beklıyorum heray husran hep varmıs gıbı ama hıc yok Allah ısteyen herkese nasıp etsin evlat hasretıni yaşatmasın kımseye öyle zorkii beklemek
10 aydır ugrasıyoruz artık sabrımda umuudumda kalmadı her ay gunum geldıgınde agla agla tutamıorm kendımı ıns en kısa zamanda hepımıze tattırsın o mutlulugu
gümüsüm hadi gzünaydın.. bebisin sana sımskı tutunur insaAllah
haydi hayırlısı olsun keserim...
cennet hsgledin aramıza cnm.. hayırlısı olsun.. yeni evliymisiniz..olur daha.. daha dur bakalım hemen psabrımda umudumda kalmadı artık fln demeler..
dr a gittiniz mi ? :26: bi anlataydın kendni belki bildiğimiz biseyler vardır yardımcı olurduk :26:
bakalım bu ay ne olcak:)))) bende ayın 2 sini bekliyorum :))her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ama olsun umudumu yitirmycem hiçbirzman
benım bugun su saat olmus yemegım yokyemeğim var şükürama gece az yedim snırım ki, biraz acıkdım benmde çamasırlar yıkandıydı, btti smdi asim bari face oyun oynamıyorum, sıkıyo beni, cünkü oyuna devam etmek için hep bi arkadasına mahkümsun.. bi ara bi oyniyim dediydim de, ordan biliyorum.. snra bakdım hep bi arkds devam ettiremeyebiliyo benm oynhadığım zaman .. kaldırdım girdiğim bikaç oyunu.. öyle girip bakıyorum sadece
off kızcem ben cok ıyı bılırım onu yesıl cay ıc benım kronık kabızlık..hep cekıyorum gıtmedıgım doktor kalmadı. bana yesıl cay ıyı gelıyor dengelıyor.oyle 2 ıkınmayla dogurmazsın korkma hadı son ayın son gunun olsa neysedekızçelerim ben çok kötüyümayıptır sülemesi hamilelikten dolayı wcye çıkmakta zorlanıyodum:26:şimdide hemoroide döndü sanırım çok zormuşş bugün tam 45 dakika çıkamadım wcden korkuyorum artık ya çocuguda itersem o esnada doğum olur diye:26 lurmu böyle bişey doktora gidim mi napım kayısıfalan fayda etmiyor bende ilk günden sonra bünyem bağışıklık kazanıyor hemen bi bu eksikti
artık bayramdan sonra gıderım napayım 3.gun prolaktınım normalmıs bıdaha olctureyım sendemı 3.gun olctturdunkan vermek orucu bozmaz canım mekruh sadece ama kan verdiğin için halsiz kalabilirsinn...adetin 3. günü bakıyorlar proklatin hormonuna canım
umut yitirilirmi ya böle bi konuda ..bende ayın 1 ni bekliyorum rabbiim hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin hepimize Amiinnn
2 kez kmyasal gebelk yaşadım her ay hayal kırıklığı cabası ama yinede umudum var elbet birgün olacak:))))
Canlarımmmmm herkese Günaydınbugün büyük gün... 2 ay öncesinden zorla randevu alabildiğim dr.a gitcez saat 2de adam anneciklerinin gobuslerine gelmeyen bebeklerin gelmesinde baya vesile olmus biri... Rabbimin izniyle inş bize de vesile olur.. umarim herşey yolundadır.. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorum
kızlar öncelıkle düzenı anlatıyım burda devlet hastanesinde dr odasında ultrason başka ultrason odasında ultrason başka detaylı bakılmak içn ultrason odasına yönelnediriyolar dr benıde yönlendirdi ultrason doktoru kese bozulmuş fln dedi kan sonucuyla beraber gttm imkansız kese görünmesi dedi değerin daha 385 dedi(253ten 385e cıkmış 1 günde) baktı kanama alanı bu dedi dr kese zannetmış dedi kendisi baktı detaylıca kanama alanı bu dedi rahatlattı değer arttığı sürece takıp etcez dedi bugün tekrar kan verdm değer 515 cıkmış kahve lekelerim dışında bi sorun yok oda aspirin kullandığım için oluyo muhtemelen yanı şükürler olsun sorunumuz yok progestan verdi onu içiyorum inş o lekelerde gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?