Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlımmmm hayırlı olsunnnnn... güzel güzell okusunnnn.. tadını çıkarsınnnnn.. nasıl sevindim anlatamammmmmm okul yıllarım geldi aklımaaaaa ben de gitmek istiomm tekrardannn ....

Amin hayalotum.zaten dr esimdende benden de genis tahlil istedi bakalim hayirlisi

Gunaydin priorim saolasin kiscem ins hepimizin olcak bigun

sevdm bakalım bende devam ettiği yere kadar olmadı sabrı laçinde devam ederiz yada tunay efetürkte bilemıyorum ya ziya kalemde cok para istiyo anlam veremıyorum ama mecbur kalırsak giderim tabı
sağol canım darısı sizlere inşallah
bunlar hep koladan aynı sorun bendede var hele hamileyken 10 günü fln bulmuştu içtiğimiz kolaların zararları cıkıyo bu şekilde dr git bence hemde acilen cok zor durum biliyorum
benmde 3 gün etti heralde bakalım ne zaman gelır

hadi hayırlısı olsun cnm.sevindim onun adına.inş.okulunuda bitirip hayırlısıyla işinide bulur.

gülbişim nasılsın bitanemmmm... hangi tahlilleri istedi canım benim doktor adet bitince gel dedi başka bişey demedi. dün parça geldi benden aynı diğeri gibiydi üzerinde 2 tane siyah nokta vardı araştırma hastanesinden pazartesiye radevu aldım bakalım ne dicek üniversiteye mi göndercek bide devlete gideyim dedim. başka doktorda araştırdım kocaelide hem üreme kısırlık tüp bebekle ilglenen bi prof varmış bayramdan sonra ona gitcem inşallah. bende de pko var canom glukofen verdi ama mide mi bulandırıyo düzenli içemiyorum. ya canım dün kayınvalideme söyledim düşük yaptım diye doktorlar arştırsın ama sübyan mı var ki sizde dedi. araştırdım biraz pek iyi bişey değilmiş çocuk canlanamadan boğuyomuş. böylle bişey duydun mu sen canım yaa
hayalotum diyecek laf söz yok. hamiş kalamıyoruz diye üzülüyoduk şimdide hamiş oluyoruz ama bebklerimiz canlanamadan tutunamadan bize düşüyolar. hayırlsı artık diyecek bişeyimiz yok bunada şükür...
inşşallah gün gelir kucağımızada almak nasip olur canım. çok canım yandı isyan etmiyorum ama çok zorr
Hayirli cumalar kizcelerim..karam bugun nasilsin daha iyimisin bitanem
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın? zaten ben kendimi unuttum eltim hastalandı dün geceden beri onun yanındayım hastanedeydik hep kendimden geçtim valla kendime mi üzülcem eltime mi bilemedim

Canm dr butun hormonlarina bi bakalim dedi prolaktin kanama pihtilasma zananinada bakalim dedi bir suru soru sordu sorusturdu.ben daha oncede bir dusuk bir kmyasal gebelik yasadm dedm hatta asilama snrasida dollenme olmus tutunamamis dedm onuda sayarsak bu dorduncu.once nedenini arastirip bulalim dedi.yine olur uzulme dedi.esimdende tahlil istedi bde ben goreyim dedi.subyanda ne ki ben onu bilmiyorumda banada acaba tabe mi var dyorlar ayni seymi acaba.ben ayiptr sylemesi cok korkak biriyim herseyden trsarim bu aralar.mesela esim nobete gdince asla evde duramam.ya hic blmezdim byle seyleri.yasa ki ne goresin derlrr ya daha neler gorcez Rabbim kotu getirmesin.ya bndende biriki kere et parcasi geldi ama nokta filan gormedim zaten smdiden daha belirlenmez dye biliyorum daha sonralari gelisiyor sanirsam.eltinin neyi varki gecmis olsn canm...

bende hepsine baktırmak istiyorum canım bakalım bakıcaklar mı benim 2 tane oldu yaa aynı işte benimde hsgden sonra döllenme oluyo ama tutunamıyo aynıdır belki canım ummü sübyan diye geçiyo. rabbim kimseye vermesin inş hiç birimizde yoktur. böyle bi üç harfli varmış çocuğu boğuyomuş döllenmeden çocuk döllense bile ya anne karnında yada doğduktan sonra boğar öldürürmüş. duası varmış kadın hiç çıkarmadan takmalıymış hep ne olursa olsun hatta çocuk doğunca çocuğun başucunda olmalıymış internetten baktım kayınvalidem öyle deyince valla korkuyorum bende çok tırsağım böyle kimselerde oluyomuş. kayınvalidemin kızkardeşininde 3 tane düşüğü olmuş sübyana bakmışlar hocalar anlıyomuş varsa duasını yazıyolarmış öyle çocuğu oldu diyo... valla yaşadıkça neler görüyoruz canım rabbim dermansız dert vermesin kimselere... valla eltimin bi sürü şeyi var canım bitanesi kanlı ishal ne olduğunu bulamadılar pztesi endoskopiyle kolonoskopi yapcaklar. kadın kendinden geçti valla zaten zayıftı iyice kurudu

inşallah sorunsuz geçer canım dua etcem çok stres yapma giderken bi ağrı kesici al anestezili mi çektircen normal mi???

çok şükür cnm sevindim.Allahın izniyle bişey çıkmıcak inş.

canım benim hadi hayrlısı olsun sevndm adına inşallah rahm flmnde temz çıkar çıkmasa üzülme yanlış olma ihtmalide olablr başıma geldiği için

canım benimmmmm hayırlı temizz sonuçlarr al inşallaaahhhh.. üstüne de hamişş kalırsannnn tadından yenmezzz
Keserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahim filmi çekildi çooook şükür tertemiz çıktı. . Anestezili çekildi ona rağmen uyandığımda çok ağrım vardı. Kan revandım bi de narkozun etkisiyle çenem zangır zangır titriyodu... stresten ve sonucun temiz çıktığını da duyunca tutamadim kendimi. . Hem ağladım hem titredim
Bi taraftan da sukrettim Rabbime . Drum ve görevliler çook ilgiliydi. . Hep sakinlestirmeye çalıştılar. Dr.um bayilincaya dek elimi birakmadı. Rabbim hepsinden bin kez razı olsun.. rahim agzim çok dar olduğundan biraz yırtılma olmuş dikis atmışlar.. hafif kanamam var.. Bi kaç gun daha olcakmis. Belim ve kasiklarim ağrıyo biraz baska da sıkıntım yok cok sukur.. iyi ki anestezi li cektirmisim yoksa dayanamazdım ben ya... 10- 15 gün iliski yok dedi..sonraki ayda da aşılama olcak inş dualarınız için Allah razı olsun öpüyorum

Canım çoook geçmiş olsun eltine... rabbim sifa versin inş...
Dua olayi hakkinda da pek fikrim yok bitanem

meddim çok şükür canım çok sevindim temiz çıkmasına inş. tez zamanda minnakın gelcek sana. hemen ertesi ay mı yapcak aşılamayı canım. hsgden sonra 3 ay normal akışına bırakıyolar sonra aşılama yapıyolar diye biliyodum... insan ne çok korkuyo kötü bişey çıkcak diye ama maş.. çok şükür yokk amin canım bu arada çok çok sağolll

Kuzum sanırım burda olmadiğimiz icin dr. Akisina bırakmak istemiyo.. musta imkanlarimizin kisitli olduğunu eylulde orda olmamiz gerektigibi ve bu isi de çook stres yaptığımızı da söyledik. Sanirim tüm bunlardan dolayı sonraki ay asilama dedi.. hakkimizda hayırlısı olsun bitanemmm

kuzum kardesin icin çook sevindim, masallaaah
rabbim hayırlı etsin iyilerle karşılaştırsın inş öpüyorum ruh ikizim

anladım cancağızım inşallah hayırlısı olsun tez zamanda kuzucuk gelsinnn... yüzünüzü güldürsün canımmm...

her namazımda dua edıyorum bebeğimm ALLAH gönlüne göre versinn canımm benimm

deiştir yavrum yeme beyaz ekmek tam bugdaylı cavdarlı ekmek falan ye en saglıklısııı .... evett çikolata yiyincee hiçç durmuyolar sebebi ne bilmiyormm ama içimde havaii fişek atıyolarr sanki :)) bnmkide inatt ya sorma bana cekmiş o konuda ilk gittigimizde elini bacak arasına koymus bacaklarını carpraz sekılde kapatmıs acmıyo sagdan soldan ultrasonla vuruyo o kadar cnm acıdı kı yinede acmadı babacıklarınıı.. tatlı yiyip geldim bu sefer uyuyoduu sonra ı ara bıldıgın oturuyodu dr dıyo kac senedır dktorm ben boyle bebek gormedmm DD baya guldumm ama en son gıttıgımdedee sonuna kadar acmıstıı :)) inş.. cnmm gelmeye calışıcamm hepinizii cok seviiyorumm cook öpüldünüzz

canım benım kıyamam ya cok gecmıs olsun hayırlısı olsun hakkından aynen canım gununde gelınce ınsan o kadrda cok uzulmuyor nasıp kader kısmet ne dıyelım
kızcem benım cok gecmıs olsun sanada nıye boyle oluyokı doktorum bana klomen tedavısı verırken ecopırın vermıstı kan sulandırıcı anlamamıstım nedenını demekkı kan pıhtılasması olabılıyomus bence sende bır an once buna baktır tatlım Allah herkesın gonlune gore bı bebıs nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla
masallah kuzum ya sen hafızmısın cok ımrenmısımdır her zaman

tatlım cokkk gecmıs olsun ıyıkıde anestezı almıssın bende cekıldım ama cok sukur oyle dayanılmayacak turden bır acı degıldı bende anestezıden korkuyorum bize 4 gun ılıskı yasak dedı banada asılama dedı doktor ama esım suan ıcın yanasmıyo bılmıyorum daha ne kadar beklıcez

Ca cokk gecmisler olsn canm benim hadi bundanda kurtuldun :13: bisi cikmadigina cok cok sevindim ins bebisin en kisa zamanda gelcek kizcem braz dinlen dikkat et kendne tmm mi usutme sakn scak tut kendni

hayırlı olsun kızcem ben de hıc sevmem alanım olmadıgından mıdır bılınmez malıye ısletme :111::111::111: ama masallah ıyı yerlesmıs a masallah hayırlısı olsun

Canim bnde duymustum bizim akraba dusuk yapiyordu dort bes defa yapti tam hatrlamiyorum tedavi goruyordu olmadi hocaya gitti dger ay hamile kaldi sapasaglam iki tane tombis kizi oldu masallah..bayramdan sonra bende urfaya gitcem bi akraba biliyor beni goturcek bide ora gdeyim bakalim kim ne derse inaniyoz ama duanin zarari olmaz bi gdeyim dualar edeyim oralarda.benim annemin de on iki yildan snra bir cocugu oldu 12 yasindaydm iste.urfaya gidip dualar etmistik bde bir hoca kagit yazmisti ondan snra kardesim oldu kendilignden sukurler olsun.eltine gecmis olsun canm sukurler olsun halimize ne rahatsizliklar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…