- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.621
kızçelerim çok üzgünüm nedesem bilemedim..rabbim yardımcınız olsun bu acıyı unutturcak başka acılar yaşatmasın inşalalhama artık keseriminde sizinde detaylı bir araştırılmadan geçmeniz lazım kızçelerim özellikle eşlerinizin.çünkü böyle durumlarda kimyasallarda diyeyim eşlerin payı büyükmüş kalite yönünden..tedavisiz sorunlar çıkmasın önünüzee..olucak inşallah tekrardan hemde bu sefer sağlıklı bir şekilde inanıyorum ..dualarım sizlerle
kuzularımmmm kelebeklerimmmmm
çok çok geçmişler olsunnnnnnn.. Rabbim hayırlısını versinnnn... ne diim ki bilemedimmm.... Hani kelime de yok... teselli de fayda etmezzz..ama inanıyorum ben buradaki kızçelerimin tümü minnaklarına kavuşacak inşşallahhh
sevdm bakalım bende devam ettiği yere kadar olmadı sabrı laçinde devam ederiz yada tunay efetürkte bilemıyorum ya ziya kalemde cok para istiyo anlam veremıyorum ama mecbur kalırsak giderim tabıcanım bende çorumluyum ama geçen seneden beri yozgattyımm..burdaki doktorlardan memnun kalmadığım için çoruma gtmyi düşünyrm bende en son mayısta rahim filmi çektrdim çorumda..bende ziya kaleme gtmştm özeline..birde sabri laçin iyi diyorlar özel hastanede..göray çimende iyidir bizim bi tanış gidiyordu çok memnun kalmış...
sağol canım darısı sizlere inşallahgümüsüm hadi gzünaydın.. bebisin sana sımskı tutunur insaAllah
haydi hayırlısı olsun keserim...
cennet hsgledin aramıza cnm.. hayırlısı olsun.. yeni evliymisiniz..olur daha.. daha dur bakalım hemen psabrımda umudumda kalmadı artık fln demeler..
dr a gittiniz mi ? :26: bi anlataydın kendni belki bildiğimiz biseyler vardır yardımcı olurduk :26:
bunlar hep koladan aynı sorun bendede var hele hamileyken 10 günü fln bulmuştu içtiğimiz kolaların zararları cıkıyo bu şekilde dr git bence hemde acilen cok zor durum biliyorumcanbonlarım çok sağolun.sanırım şuan sorunum geçti gibi kısmen:26:ama o günden sonra henüz wcyede çıkamadım tabidün içtiğim suyun sayısı tam 25 bardak bakalım bugünde o şekil yapıcam nasıl olucam maşallah bu arada hepinizde b u sorunu yaşıyormuşunuz aslında normalde hergün çıkamıyorum zaten doğuştan bağırsaklar az çalışıyor ama bu hamilelikle iyicene berbat oldum inşallah bu sondur
HAYIRLI CUMALARR
kardeşim sonunda yerleşti üniversteyeçok şükür eskişehire göndericez ama o memnun hayatından napalım.. üstelik istanbulada kesin giriyordu ama babamın sıkı demokrasisi yüzünden yazmadı geçensene şehirdışını kazanmıştı yine ama babam göndermemişti bu sene dayanamadı bakalım busefer kesin gidiyor kısmetse eğer maliye okuyacak rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah
gülbişim nasılsın bitanemmmm... hangi tahlilleri istedi canım benim doktor adet bitince gel dedi başka bişey demedi. dün parça geldi benden aynı diğeri gibiydi üzerinde 2 tane siyah nokta vardıDr dan geldm kizlar normal gebelik gecirmissin rahime yerlesememis dedi genis tahlil istedi.bu arada baska dra gittim bnimki ameliyata cikms bu gittigimden de memnun kaldm hep bna dvm etcm .bide polikistik over varmis.sonuclarim haftaya cikcakmis.glokofen ve ecopiri bde folik asit yazdi bakalim hayirlisi
hayalotum diyecek laf söz yok. hamiş kalamıyoruz diye üzülüyoduk şimdide hamiş oluyoruz ama bebklerimiz canlanamadan tutunamadan bize düşüyolar. hayırlsı artık diyecek bişeyimiz yok bunada şükür...kızçelerim çok üzgünüm nedesem bilemedim..rabbim yardımcınız olsun bu acıyı unutturcak başka acılar yaşatmasın inşalalhama artık keseriminde sizinde detaylı bir araştırılmadan geçmeniz lazım kızçelerim özellikle eşlerinizin.çünkü böyle durumlarda kimyasallarda diyeyim eşlerin payı büyükmüş kalite yönünden..tedavisiz sorunlar çıkmasın önünüzee..olucak inşallah tekrardan hemde bu sefer sağlıklı bir şekilde inanıyorum ..dualarım sizlerle
inşşallah gün gelir kucağımızada almak nasip olur canım. çok canım yandı isyan etmiyorukuzularımmmm kelebeklerimmmmm çok çok geçmişler olsunnnnnnn.. Rabbim hayırlısını versinnnn... ne diim ki bilemedimmm.... Hani kelime de yok... teselli de fayda etmezzz..ama inanıyorum ben buradaki kızçelerimin tümü minnaklarına kavuşacak inşşallahhh
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın? zaten ben kendimi unuttum eltim hastalandı dün geceden beri onun yanındayım hastanedeydik hep kendimden geçtim valla kendime mi üzülcem eltime mi bilemedimHayirli cumalar kizcelerim..karam bugun nasilsin daha iyimisin bitanem
Canm dr butun hormonlarina bi bakalim dedi prolaktin kanama pihtilasma zananinada bakalim dedi bir suru soru sordu sorusturdu.ben daha oncede bir dusuk bir kmyasal gebelik yasadm dedm hatta asilama snrasida dollenme olmus tutunamamis dedm onuda sayarsak bu dorduncu.once nedenini arastirip bulalim dedi.yine olur uzulme dedi.esimdende tahlil istedi bde ben goreyim dedi.subyanda ne ki ben onu bilmiyorumda banada acaba tabe mi var dyorlar ayni seymi acaba.ben ayiptr sylemesi cok korkak biriyim herseyden trsarim bu aralar.mesela esim nobete gdince asla evde duramam.ya hic blmezdim byle seyleri.yasa ki ne goresin derlrr ya daha neler gorcez Rabbim kotu getirmesin.ya bndende biriki kere et parcasi geldi ama nokta filan gormedim zaten smdiden daha belirlenmez dye biliyorum daha sonralari gelisiyor sanirsam.eltinin neyi varki gecmis olsn canm...
inşallah sorunsuz geçer canım dua etcem çok stres yapma giderken bi ağrı kesici al anestezili mi çektircen normal mi???
çok şükür cnm sevindim.Allahın izniyle bişey çıkmıcak inş.
canım benim hadi hayrlısı olsun sevndm adına inşallah rahm flmnde temz çıkar çıkmasa üzülme yanlış olma ihtmalide olablr başıma geldiği için
hadi bakalım bugün büyük gun ruh ikizim film çekilcenn sonucu hemen alıcakmısın acaba:26:güzel sonuçlarla inşallah..dualarım seninlee..bak bir adım daha attın rabbimin izniyle
gümüşüm ben demiştim zaten 200 küsürle kese görünmez diye:26:çünkü ben ilk öğrendiğimde 400dü hemşire görürsün demişti meğersem değer 1000 olmadan gözükmüyormuşkat ve kat atsın keseyide pırpıtlarıda duyucaksın inşallah
Keserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınızcanım benimmmmm hayırlı temizz sonuçlarr al inşallaaahhhh.. üstüne de hamişş kalırsannnn tadından yenmezzz
bende hepsine bastırmak istiyorum canım bakalım bakıcaklar mı benim 2 tane oldu yaaaynı işte benimde hsgden sonra döllenme oluyo ama tutunamıyo aynıdır belki canım ummü sübyan diye geçiyo. rabbim kimseye vermesin inş hiç birimizde yoktur. böyle bi üç harfli varmış çocuğu boğuyomuş döllenmeden çocuk döllense bile ya anne karnında yada doğduktan sonra boğar öldürürmüş. duası varmış kadın hiç çıkarmadan takmalıymış hep ne olursa olsun hatta çocuk doğunca çocuğun başucunda olmalıymış internetten baktım kayınvalidem öyle deyince valla korkuyorum bende çok tırsağım böyle kimselerde oluyomuş. kayınvalidemin kızkardeşininde 3 tane düşüğü olmuş sübyana bakmışlar hocalar anlıyomuş varsa duasını yazıyolarmış öyle çocuğu oldu diyo... valla yaşadıkça neler görüyoruz canım rabbim dermansız dert vermesin kimselere... valla eltimin bi sürü şeyi var canım bitanesi kanlı ishal ne olduğunu bulamadılar pztesi endoskopiyle kolonoskopi yapcaklar. kadın kendinden geçti valla zaten zayıftı iyice kurudu
meddim çok şükür canım çok sevindim temiz çıkmasına inş. tez zamanda minnakın gelcek sana. hemen ertesi ay mı yapcak aşılamayı canım. hsgden sonra 3 ay normal akışına bırakıyolar sonra aşılama yapıyolar diye biliyodum... insan ne çok korkuyo kötü bişey çıkcak diye ama maş.. çok şükür yokkKeserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahim filmi çekildi çooook şükür tertemiz çıktı. . Anestezili çekildi ona rağmen uyandığımda çok ağrım vardı. Kan revandım bi de narkozun etkisiyle çenem zangır zangır titriyodu... stresten ve sonucun temiz çıktığını da duyunca tutamadim kendimi. . Hem ağladım hem titredim
Bi taraftan da sukrettim Rabbime . Drum ve görevliler çook ilgiliydi. . Hep sakinlestirmeye çalıştılar. Dr.um bayilincaya dek elimi birakmadı. Rabbim hepsinden bin kez razı olsun.. rahim agzim çok dar olduğundan biraz yırtılma olmuş dikis atmışlar.. hafif kanamam var.. Bi kaç gun daha olcakmis. Belim ve kasiklarim ağrıyo biraz baska da sıkıntım yok cok sukur.. iyi ki anestezi li cektirmisim yoksa dayanamazdım ben ya... 10- 15 gün iliski yok dedi..sonraki ayda da aşılama olcak inşdualarınız için Allah razı olsun öpüyorum
Canım çoook geçmiş olsun eltine... rabbim sifa versin inş...
Dua olayi hakkinda da pek fikrim yok bitanem
meddim çok şükür canım çok sevindim temiz çıkmasına inş. tez zamanda minnakın gelcek sana. hemen ertesi ay mı yapcak aşılamayı canım. hsgden sonra 3 ay normal akışına bırakıyolar sonra aşılama yapıyolar diye biliyodum... insan ne çok korkuyo kötü bişey çıkcak diye ama maş.. çok şükür yokkamin canım bu arada çok çok sağolll
Kuzum sanırım burda olmadiğimiz icin dr. Akisina bırakmak istemiyo.. musta imkanlarimizin kisitli olduğunu eylulde orda olmamiz gerektigibi ve bu isi de çook stres yaptığımızı da söyledik. Sanirim tüm bunlardan dolayı sonraki ay asilama dedi.. hakkimizda hayırlısı olsun bitanemmm
Ayşemmmmmm canim benim çok teşekkür ederim Allah razi olsun kuzum rabbim duysun sesiniiiiiiii.. hamislerin duası kabul olurmuş canım duabi eksik etme olur muben de seni çoooook seviyorum bitanem, özletme kendini arada ugra minikimizden hanetler ver demek seninki de erkekk teyzesi yesin o erkekiiiiii kuzumu sağlıcakla kucağına alırsın ins tatlim..öpüyorum
Amin canımın ici amiiiinnnn
senden de Allah razı olsun bitanenmm
Scorpionsuuuuumm cok özledim bitanem, , seni ve minikini çoook öpüyorum
ayşem maşallah benim teyzoşumaabüyümüş annesi koca adam olmuş bu ahh kızçem ahh bütün dediklerini yapyorum:26:sadece beyaz ekmek tüketiyodum onu değiştireyim çikolata yiyince oynuyolar valla tesadüfmü bilmiyorum ama benimki hiç durmadı hatta doktor konusuyo mesela hep bebekle hadi teyzem kıpırdama aç şu bacağını diyo falan bizimki inat ama gördük bişeyler rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemizee ayşem bukadar ara verme uğra hep bundan sonra
canım benım kıyamam ya cok gecmıs olsun hayırlısı olsun hakkından aynen canım gununde gelınce ınsan o kadrda cok uzulmuyor nasıp kader kısmet ne dıyelımKizlar ben cok kotuyum sabahtan beri agliyorumuyandigimda simsiyah kanama gelmisti snra rengi acildi.cok usuyorum belim cok agriyor.evde yalnizim neden boyle oluyor.icim yaniyor bari gununde geleydi bu kadar heveslenmeseydim.bu kacinci hayal kirikligi kacinci husran
kızcem benım cok gecmıs olsun sanada nıye boyle oluyokı doktorum bana klomen tedavısı verırken ecopırın vermıstı kan sulandırıcı anlamamıstım nedenını demekkı kan pıhtılasması olabılıyomus bence sende bır an once buna baktır tatlım Allah herkesın gonlune gore bı bebıs nasıp etsın ınsallah hayırlısıylagülbişim kızlaarrr yine bi kimyasal gebeliğin sonuna geldimcanım dün gece 3de bende de pembe leke geldi sabah biraz daha kan geldi ve şimdi ağrıdan ölüyorum adetim başladı. aynıyız gülbişimmm yapıcak bişeyim yapacak bişyeimiz yok kaderimiz böyleymiş içim yanıyo benimde yarın gidip kan vercem bakalım değer sıfırlanmış mı diye
masallah kuzum ya sen hafızmısın cok ımrenmısımdır her zamanevet öylede memur olarak değilim canım dışardan açık lise mezunuyum hafızlık yaparken liseyi dışardan bitirmek zorunda kaldım...eşim imam bende ona yardım ediyorum kuran öğreticiliğinde aslında hocayım ama devlete bağlı değilim
Canlarımmmmm herkese Günaydınbugün büyük gün... 2 ay öncesinden zorla randevu alabildiğim dr.a gitcez saat 2de adam anneciklerinin gobuslerine gelmeyen bebeklerin gelmesinde baya vesile olmus biri... Rabbimin izniyle inş bize de vesile olur.. umarim herşey yolundadır.. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorum
Keserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahim filmi çekildi çooook şükür tertemiz çıktı. . Anestezili çekildi ona rağmen uyandığımda çok ağrım vardı. Kan revandım bi de narkozun etkisiyle çenem zangır zangır titriyodu... stresten ve sonucun temiz çıktığını da duyunca tutamadim kendimi. . Hem ağladım hem titredim
Bi taraftan da sukrettim Rabbime . Drum ve görevliler çook ilgiliydi. . Hep sakinlestirmeye çalıştılar. Dr.um bayilincaya dek elimi birakmadı. Rabbim hepsinden bin kez razı olsun.. rahim agzim çok dar olduğundan biraz yırtılma olmuş dikis atmışlar.. hafif kanamam var.. Bi kaç gun daha olcakmis. Belim ve kasiklarim ağrıyo biraz baska da sıkıntım yok cok sukur.. iyi ki anestezi li cektirmisim yoksa dayanamazdım ben ya... 10- 15 gün iliski yok dedi..sonraki ayda da aşılama olcak inşdualarınız için Allah razı olsun öpüyorum
Canım çoook geçmiş olsun eltine... rabbim sifa versin inş...
Dua olayi hakkinda da pek fikrim yok bitanem
HAYIRLI CUMALARR
kardeşim sonunda yerleşti üniversteyeçok şükür eskişehire göndericez ama o memnun hayatından napalım.. üstelik istanbulada kesin giriyordu ama babamın sıkı demokrasisi yüzünden yazmadı geçensene şehirdışını kazanmıştı yine ama babam göndermemişti bu sene dayanamadı bakalım busefer kesin gidiyor kısmetse eğer maliye okuyacak rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?