Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla gülbişim hem dokttora gitcem hem hocaya. herşey duayle sonuçta. bakayım önce bi tahlilleri yaptırayımda memelekete gitcem anneme dicem orda hoca bulursam gitcem olmadı burda kayınvalidemle gitcem... inşallah yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize canım bizlere sımsıkı tutunmuş şekilde bu arada çok sağol canım valla Rabbim kimselere dermansız dert vermesin... AMİNN

tatlımmmm hayırlı olsunnnnn... güzel güzell okusunnnn.. tadını çıkarsınnnnn.. nasıl sevindim anlatamammmmmm okul yıllarım geldi aklımaaaaa ben de gitmek istiomm tekrardannn ....
sağol kızçem inşallah okusun aklını kullansın bende tekrardan okula gitmek isterdim
Amin hayalotum.zaten dr esimdende benden de genis tahlil istedi bakalim hayirlisi
hayırlısı tabi hemşirem herşey yoluna girecek inşallah

ben kola hiç içmem kızçem fanta gazoz bile içmem :26:bende zaten cumartesi doktora gidince sorucam bi bakalım yediklerine dikkat et diycek ama yeteri kadar ediyorum zatenkolada içmeyin kızçemçok zararlıı yahu

hadi hayırlısı olsun cnm.sevindim onun adına.inş.okulunuda bitirip hayırlısıyla işinide bulur.
sağol esilam inşallah hayırlısı budur
kuzum kardesin icin çook sevindim, masallaaah
rabbim hayırlı etsin iyilerle karşılaştırsın inş öpüyorum ruh ikizim
sağol kızçem inşallah aminn cümlemizin evladını kardeşini korusun rabbimm

hayırlı olsun kızcem ben de hıc sevmem alanım olmadıgından mıdır bılınmez malıye ısletme :111::111::111: ama masallah ıyı yerlesmıs a masallah hayırlısı olsun

ben sayısal okudum lisede kızçem veteriner yada matematik üzerine okumak istiyodum ama eşit ağırlık seçseydim eğer ne mesleği seçerdim bilmiyorumgerçi seçtimde noldu okumadım evlendim oda ayrı tabii

kuzum toparlancan buda geçicek inşallah..bakalım bi araştırmalar yapılsın neler olucak ..rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın kızçem

meddimmm çok geçmiş olsun kuzum:26::26kadar kötümü yaptı seni kızçemm kıyamam..iyide anestezi almışın ozaman ruh ikizim yan yana olaydık ben sana gelir bakardımdikiş atılcak kadar napmış odoktor sana yahualt tarafı ilaç verip film çekicektibenimde rahim ağzım çok darmış belki bende çektirseydim öylemi olucaktı acepneysem filmide atlattık haydık bakalım gelsın bebeler

inat olmasa anasını uğraştırırmıydıki hiç gel kızçem eskisi gibi sohbet ederik

Sernesim tsk ederim canm evt hayrlisi olsun sen nasilsin iyimisin
iyim sukur canım yorhunum sadece yatagımı bıle toplamamısım
Rabbim sifalar versın kızcem bende aslınd bı hocaya gıtmek ıstıyorum hele bı kaynanma sorayım bakalım nazr falan olabılır dıyolar
ben sayısal okudum lisede kızçem veteriner yada matematik üzerine okumak istiyodum ama eşit ağırlık seçseydim eğer ne mesleği seçerdim bilmiyorumgerçi seçtimde noldu okumadım evlendim oda ayrı tabii

ben sozelcıydım ama suan acıktan sosyolojı okuyorum oda esıt agırlık bıraz zorlansamda 3.sınıf oldum ama bu sene tekrar edıcem sınıfta kalmısım

bende sözeli hiç sevmezdim kızçem ezberim iyidir ama pek hoşlanmazdım doğrusubende dışardan çok okumak istedim ama nasip olmadı bi türlü:26lsun okuda bitir çalışkan üğrenci ol

ben bı kalkıp toparlanayım daha namazımı kılmadım dun mısafırım vardı oyle cok yemek yapmısımkı 3 gun yesek bıtmez
ama yıyen kım ve daha tabak cank makıneden cıkıp yerlescek hıc sevmedıgım ısler

bende hiç sevmem makine boşaltmayıgerçi yinede Allah olmayanada nasip etsinn buyuk kolaylık mısafır esanasındaama sonrası çin işkencesi giibi

bende sözeli hiç sevmezdim kızçem ezberim iyidir ama pek hoşlanmazdım doğrusubende dışardan çok okumak istedim ama nasip olmadı bi türlü:26lsun okuda bitir çalışkan üğrenci ol

ya cok zor benım bolumum sırf felsefe esımde bosver okuma dıyo kısın derslerı bahane edıyorum o bıse dıyınce falan o yuzzden bılmıyorum bı bebıs gelse hersey yoluna gırcek ınsallah

bende hiç sevmem makine boşaltmayıgerçi yinede Allah olmayanada nasip etsinn buyuk kolaylık mısafır esanasındaama sonrası çin işkencesi giibi

oyle tabı eskıden makıne mı vardı yazık ya amin canım hadı ben kactım bı saattır cıkamadım

İyi fikir canm ya gidelim kizz.amin karamim amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…