- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.641
canım benım kıyamam ya cok gecmıs olsun hayırlısı olsun hakkından aynen canım gununde gelınce ınsan o kadrda cok uzulmuyor nasıp kader kısmet ne dıyelım
kızcem benım cok gecmıs olsun sanada nıye boyle oluyokı doktorum bana klomen tedavısı verırken ecopırın vermıstı kan sulandırıcı anlamamıstım nedenını demekkı kan pıhtılasması olabılıyomus bence sende bır an once buna baktır tatlım Allah herkesın gonlune gore bı bebıs nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla
çok sağol serneim vlla bilmiyorum neden böyle oluyobakalım pztesi araştırma hastanesine gidip tahlil yaptırcam. sonrada bi prof buldum bayramdan sonra ona gitcem canım. hakkımızda hayırlısı olsun...
masallah kuzum ya sen hafızmısın cok ımrenmısımdır her zaman
tatlım cokkk gecmıs olsun ıyıkıde anestezı almıssın bende cekıldım ama cok sukur oyle dayanılmayacak turden bır acı degıldı bende anestezıden korkuyorumbize 4 gun ılıskı yasak dedı banada asılama dedı doktor ama esım suan ıcın yanasmıyo bılmıyorum daha ne kadar beklıcez
valla gülbişim hem dokttora gitcem hem hocaya. herşey duayle sonuçta. bakayım önce bi tahlilleri yaptırayımda memelekete gitcem anneme dicem orda hoca bulursam gitcem olmadı burda kayınvalidemle gitcem... inşallah yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize canım bizlere sımsıkı tutunmuş şekildeCanim bnde duymustum bizim akraba dusuk yapiyordu dort bes defa yapti tam hatrlamiyorum tedavi goruyordu olmadi hocaya gitti dger ay hamile kaldi sapasaglam iki tane tombis kizi oldu masallah..bayramdan sonra bende urfaya gitcem bi akraba biliyor beni goturcek bide ora gdeyim bakalim kim ne derse inaniyoz ama duanin zarari olmaz bi gdeyim dualar edeyim oralarda.benim annemin de on iki yildan snra bir cocugu oldu 12 yasindaydm iste.urfaya gidip dualar etmistik bde bir hoca kagit yazmisti ondan snra kardesim oldu kendilignden sukurler olsun.eltine gecmis olsun canm sukurler olsun halimize ne rahatsizliklar var..
sağol kızçem inşallah okusun aklını kullansıntatlımmmm hayırlı olsunnnnn... güzel güzell okusunnnn.. tadını çıkarsınnnnn.. nasıl sevindim anlatamammmmmmokul yıllarım geldi aklımaaaaa ben de gitmek istiomm tekrardannn ....
hayırlısı tabi hemşirem herşey yoluna girecek inşallahAmin hayalotum.zaten dr esimdende benden de genis tahlil istedi bakalim hayirlisi
ben kola hiç içmem kızçem fanta gazoz bile içmem :26:bende zaten cumartesi doktora gidince sorucam bisevdm bakalım bende devam ettiği yere kadar olmadı sabrı laçinde devam ederiz yada tunay efetürkte bilemıyorum ya ziya kalemde cok para istiyo anlam veremıyorum ama mecbur kalırsak giderim tabı
sağol canım darısı sizlere inşallah
bunlar hep koladan aynı sorun bendede var hele hamileyken 10 günü fln bulmuştu içtiğimiz kolaların zararları cıkıyo bu şekilde dr git bence hemde acilen cok zor durum biliyorum
benmde 3 gün etti heralde bakalım ne zaman gelır
sağol esilam inşallah hayırlısı budurhadi hayırlısı olsun cnm.sevindim onun adına.inş.okulunuda bitirip hayırlısıyla işinide bulur.
kuzum kardesin icin çook sevindim, masallaaah
rabbim hayırlı etsin iyilerle karşılaştırsın inşöpüyorum ruh ikizim
hayırlı olsun kızcem ben de hıc sevmem alanım olmadıgından mıdır bılınmez malıye ısletme :111::111::111: ama masallah ıyı yerlesmıs a masallah hayırlısı olsun
meddimmm çok geçmiş olsun kuzum:26::26Keserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahim filmi çekildi çooook şükür tertemiz çıktı. . Anestezili çekildi ona rağmen uyandığımda çok ağrım vardı. Kan revandım bi de narkozun etkisiyle çenem zangır zangır titriyodu... stresten ve sonucun temiz çıktığını da duyunca tutamadim kendimi. . Hem ağladım hem titredim
Bi taraftan da sukrettim Rabbime . Drum ve görevliler çook ilgiliydi. . Hep sakinlestirmeye çalıştılar. Dr.um bayilincaya dek elimi birakmadı. Rabbim hepsinden bin kez razı olsun.. rahim agzim çok dar olduğundan biraz yırtılma olmuş dikis atmışlar.. hafif kanamam var.. Bi kaç gun daha olcakmis. Belim ve kasiklarim ağrıyo biraz baska da sıkıntım yok cok sukur.. iyi ki anestezi li cektirmisim yoksa dayanamazdım ben ya... 10- 15 gün iliski yok dedi..sonraki ayda da aşılama olcak inşdualarınız için Allah razı olsun öpüyorum
Canım çoook geçmiş olsun eltine... rabbim sifa versin inş...
Dua olayi hakkinda da pek fikrim yok bitanem
her namazımda dua edıyorum bebeğimm ALLAH gönlüne göre versinn canımm benimm
deiştir yavrum yeme beyaz ekmek tam bugdaylı cavdarlı ekmek falan ye en saglıklısııı .... evett çikolata yiyincee hiçç durmuyolar sebebi ne bilmiyormm ama içimde havaii fişek atıyolarr sanki :)) bnmkide inatt ya sorma bana cekmiş o konudailk gittigimizde elini bacak arasına koymus bacaklarını carpraz sekılde kapatmıs acmıyo sagdan soldan ultrasonla vuruyo o kadar cnm acıdı kı yinede acmadı babacıklarınıı.. tatlı yiyip geldim bu sefer uyuyoduu sonra ı ara bıldıgın oturuyodu dr dıyo kac senedır dktorm ben boyle bebek gormedmm DD baya guldumm ama en son gıttıgımdedee sonuna kadar acmıstıı :)) inş.. cnmm gelmeye calışıcamm hepinizii cok seviiyorumm cook öpüldünüzz
ben kola hiç içmem kızçem fanta gazoz bile içmem :26:bende zaten cumartesi doktora gidince sorucam bibakalım yediklerine dikkat et diycek ama yeteri kadar ediyorum zaten kolada içmeyin kızçem çok zararlıı yahu
iyim sukur canım yorhunum sadece yatagımı bıle toplamamısımSernesim tsk ederim canmevt hayrlisi olsun sen nasilsin iyimisin
Rabbim sifalar versın kızcem bende aslınd bı hocaya gıtmek ıstıyorum hele bı kaynanma sorayım bakalım nazr falan olabılır dıyolarvalla gülbişim hem dokttora gitcem hem hocaya. herşey duayle sonuçta. bakayım önce bi tahlilleri yaptırayımda memelekete gitcem anneme dicem orda hoca bulursam gitcem olmadı burda kayınvalidemle gitcem... inşallah yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize canım bizlere sımsıkı tutunmuş şekildebu arada çok sağol canım valla Rabbim kimselere dermansız dert vermesin... AMİNN
ben sayısal okudum lisede kızçem veteriner yada matematik üzerine okumak istiyodum ama eşit ağırlık seçseydim eğer ne mesleği seçerdim bilmiyorumgerçi seçtimde noldu okumadım evlendim oda ayrı tabii
iyim sukur canım yorhunum sadece yatagımı bıle toplamamısım
Rabbim sifalar versın kızcem bende aslınd bı hocaya gıtmek ıstıyorum hele bı kaynanma sorayım bakalım nazr falan olabılır dıyolar
ben sozelcıydım ama suan acıktan sosyolojı okuyorum oda esıt agırlık bıraz zorlansamda 3.sınıf oldum ama bu sene tekrar edıcem sınıfta kalmısım
ben bı kalkıp toparlanayım daha namazımı kılmadım dun mısafırım vardı oyle cok yemek yapmısımkı 3 gun yesek bıtmez
ama yıyen kımve daha tabak cank makıneden cıkıp yerlescek hıc sevmedıgım ısler
bende sözeli hiç sevmezdim kızçem ezberim iyidir ama pek hoşlanmazdım doğrusubende dışardan çok okumak istedim ama nasip olmadı bi türlü:26 lsun okuda bitir çalışkan üğrenci ol
bende hiç sevmem makine boşaltmayıgerçi yinede Allah olmayanada nasip etsinn buyuk kolaylık mısafır esanasında ama sonrası çin işkencesi giibi
valla gülbişim hem dokttora gitcem hem hocaya. herşey duayle sonuçta. bakayım önce bi tahlilleri yaptırayımda memelekete gitcem anneme dicem orda hoca bulursam gitcem olmadı burda kayınvalidemle gitcem... inşallah yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize canım bizlere sımsıkı tutunmuş şekildebu arada çok sağol canım valla Rabbim kimselere dermansız dert vermesin... AMİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?