- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.661
Sernesim hayirdir canim neyin var neden bu kadar yogunsun kiscem
Kuzummmmm iyiki anestezili yaptırmışim yoksa olurdum brn oracıktameddimmm çok geçmiş olsun kuzum:26::26kadar kötümü yaptı seni kızçemm kıyamam..iyide anestezi almışın ozaman ruh ikizim yan yana olaydık ben sana gelir bakardım dikiş atılcak kadar napmış odoktor sana yahu alt tarafı ilaç verip film çekicekti benimde rahim ağzım çok darmış belki bende çektirseydim öylemi olucaktı acep neysem filmide atlattık haydık bakalım gelsın bebeler
Amin bitanem inssanladım cancağızım inşallah hayırlısı olsun tez zamanda kuzucuk gelsinnn... yüzünüzü güldürsün canımmm...
Aydem Allah razi olsun bitanem çook saolher namazımda dua edıyorum bebeğimm ALLAH gönlüne göre versinn canımm benimm
deiştir yavrum yeme beyaz ekmek tam bugdaylı cavdarlı ekmek falan ye en saglıklısııı .... evett çikolata yiyincee hiçç durmuyolar sebebi ne bilmiyormm ama içimde havaii fişek atıyolarr sanki :)) bnmkide inatt ya sorma bana cekmiş o konudailk gittigimizde elini bacak arasına koymus bacaklarını carpraz sekılde kapatmıs acmıyo sagdan soldan ultrasonla vuruyo o kadar cnm acıdı kı yinede acmadı babacıklarınıı.. tatlı yiyip geldim bu sefer uyuyoduu sonra ı ara bıldıgın oturuyodu dr dıyo kac senedır dktorm ben boyle bebek gormedmm DD baya guldumm ama en son gıttıgımdedee sonuna kadar acmıstıı :)) inş.. cnmm gelmeye calışıcamm hepinizii cok seviiyorumm cook öpüldünüzz
Kuzum iyi ki anestezili yaptırmışim mumkun degil dayanamazdımcanım benım kıyamam ya cok gecmıs olsun hayırlısı olsun hakkından aynen canım gununde gelınce ınsan o kadrda cok uzulmuyor nasıp kader kısmet ne dıyelım
kızcem benım cok gecmıs olsun sanada nıye boyle oluyokı doktorum bana klomen tedavısı verırken ecopırın vermıstı kan sulandırıcı anlamamıstım nedenını demekkı kan pıhtılasması olabılıyomus bence sende bır an once buna baktır tatlım Allah herkesın gonlune gore bı bebıs nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla
masallah kuzum ya sen hafızmısın cok ımrenmısımdır her zaman
tatlım cokkk gecmıs olsun ıyıkıde anestezı almıssın bende cekıldım ama cok sukur oyle dayanılmayacak turden bır acı degıldı bende anestezıden korkuyorumbize 4 gun ılıskı yasak dedı banada asılama dedı doktor ama esım suan ıcın yanasmıyo bılmıyorum daha ne kadar beklıcez
Ca cokk gecmisler olsn canm benim hadi bundanda kurtuldun :13: bisi cikmadigina cok cok sevindim ins bebisin en kisa zamanda gelcek kizcembraz dinlen dikkat et kendne tmm mi usutme sakn scak tut kendni
oy kuzum dunku mısafırlerımı gorsen tek basımacok yoruldum 25 kıısı vardık heralde saolsun mısafırlerım yıyıp kenara cekılen cınsten degıllerdı bıde sevdıgım kısılerdi benım kımsem yok esımın akrabaları var sadece burda onlarla ugrasıyorum ıste
Sonundaaaaaaaaa kuzimiiiiiiii kucagima aldimmmmmmm harika bir duygu allah herkese nasip etsin
Aminnnnnn gulbisimmmmm aminnnn hwr zamn dualarimdasinizzzzzzzzz
Sonundaaaaaaaaa kuzimiiiiiiii kucagima aldimmmmmmm harika bir duygu allah herkese nasip etsin
ne guzel canim ya benim butun ailem sehir disinda malesef yapayalnizimAllah kolaylik versin bacim.benim annem babam memleketteler ama Allahtan ablam komsum zor zamanlarmda hemen yetisiyor.bekarken yaninda kaliyordum evlendim komsu olduk.Allah daha da ayirmasin ins sizleride kavustursun
Kuzummmmm iyiki anestezili yaptırmışim yoksa olurdum brn oracıktaama sonuç iyi çıktı unuttum tüm acımı ya sukurler olsun bebeğim rahim agzim cok darmis biraz yirtilma oldu dikiş attım dedi.. kuzum iyi ki gerek kalmamis senin cektirmenee
Amin bitanem inss
Aydem Allah razi olsun bitanem çook saol
Kuzum iyi ki anestezili yaptırmışim mumkun degil dayanamazdımnryse ki geldi geçti çook şükür dikisim olduğu için 10-15 gün iliski yasak.. yabi bu ay es geciyoruz sonraki ayda da asilama olcak ins bu kez bebeğimize kavusuruz canım
Bitanem cok tsk ederim. .. ins hepimizin melekleri bizi bekletmeden geliröpüyorum gulbisimmm
ayy kuşummm doğum mu yaptın sennnnnnnnSonundaaaaaaaaa kuzimiiiiiiii kucagima aldimmmmmmm harika bir duygu allah herkese nasip etsin
iyikide anestezi almışın ruh ikizimKuzummmmm iyiki anestezili yaptırmışim yoksa olurdum brn oracıktaama sonuç iyi çıktı unuttum tüm acımı ya sukurler olsun bebeğim rahim agzim cok darmis biraz yirtilma oldu dikiş attım dedi.. kuzum iyi ki gerek kalmamis senin cektirmenee
Amin bitanem inss
Aydem Allah razi olsun bitanem çook saol
Kuzum iyi ki anestezili yaptırmışim mumkun degil dayanamazdımnryse ki geldi geçti çook şükür dikisim olduğu için 10-15 gün iliski yasak.. yabi bu ay es geciyoruz sonraki ayda da asilama olcak ins bu kez bebeğimize kavusuruz canım
Bitanem cok tsk ederim. .. ins hepimizin melekleri bizi bekletmeden geliröpüyorum gulbisimmm
herkese mutlu pazarlar ..
ay 3 gündür evimdeyim ama bi fırsat olmadı gelmeye.. anacım ne kaaa hızlı bi hayatım var ben bile yetişemiyorummminternetin başına oturamaz oldum..işe git eve gel.yemek ye yemek yap derkenn oooo saat 10 u geçiyo..sonrada yayıl otur scorpi diyorumm
yavaş yavaş evde düzenlemeler yapmaya başladık kocişle..çok yayıntımız var.6 yılda doldurmuşuz evi..neyseki atılacakları attık verilecekleri verdik..kaldırılacakları kolıleyip depoya koyduk..fazla cd ve kitapları da koliledik kayınvaldeme postalıyoruz..onun evi çok müsait bi sürü dolabı varkızçeme oda açmak gerek napalım..
aslında oda takımı almayı düşünmüyoruz çünkü benim evden getirdiğim masif ahşap şifonyer ve komidinim var.pırıl pırıl hala..yine çam rengi bi gardrop ve yatakla tamamlayalım diyoruz..yavaş yavaş gezmeye başlıycaz..odamızın duvarları lila..perdemiz fuşya..o masraftan da yırttıkkiracı olmasak komple değiştiricem de ya taşınırsak korkusu işte napalım
işte böle kızçelerim..gelirim yine..öpüyorum hepinizi
Şükürler olsun habibtemSonundaaaaaaaaa kuzimiiiiiiii kucagima aldimmmmmmm harika bir duygu allah herkese nasip etsin
Evet kuzum ya kisiden kişiye değişiyo demek ki... şükürler olsun geldi gecti.. ins bundan sonra herşey daha güzel olurne guzel canim ya benim butun ailem sehir disinda malesef yapayalnizimkizkardes candir can :) amin insallah hepimizi esimin isi ist da oldugu icin biraz zor ama saglik olsun napalim bi bebisimiz olsa bize arkadas yoldas olur kendi kanimizdan canimizdan....
tekrar gecmis olsun cnm bnm 15 dk falan surdu uyaniktim erkek doktordu cok utandim ama inan onlar daha merhametli bide bnmde myomlardandolayi ila iitememis sonradanbiraz zorlandim ama cok sukur hemen kalkabildim benden once cekilen kadin bayiliyodu kisidwn kisiye degisiyo demekki
Teşekkür ederim bitanem.. amiiinnnnMedcezir canim gecmus olsun buda vesile olsun bebisin icin insallah
herkese mutlu pazarlar ..
ay 3 gündür evimdeyim ama bi fırsat olmadı gelmeye.. anacım ne kaaa hızlı bi hayatım var ben bile yetişemiyorummminternetin başına oturamaz oldum..işe git eve gel.yemek ye yemek yap derkenn oooo saat 10 u geçiyo..sonrada yayıl otur scorpi diyorumm
yavaş yavaş evde düzenlemeler yapmaya başladık kocişle..çok yayıntımız var.6 yılda doldurmuşuz evi..neyseki atılacakları attık verilecekleri verdik..kaldırılacakları kolıleyip depoya koyduk..fazla cd ve kitapları da koliledik kayınvaldeme postalıyoruz..onun evi çok müsait bi sürü dolabı varkızçeme oda açmak gerek napalım..
aslında oda takımı almayı düşünmüyoruz çünkü benim evden getirdiğim masif ahşap şifonyer ve komidinim var.pırıl pırıl hala..yine çam rengi bi gardrop ve yatakla tamamlayalım diyoruz..yavaş yavaş gezmeye başlıycaz..odamızın duvarları lila..perdemiz fuşya..o masraftan da yırttıkkiracı olmasak komple değiştiricem de ya taşınırsak korkusu işte napalım
işte böle kızçelerim..gelirim yine..öpüyorum hepinizi
Keserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahim filmi çekildi çooook şükür tertemiz çıktı. . Anestezili çekildi ona rağmen uyandığımda çok ağrım vardı. Kan revandım bi de narkozun etkisiyle çenem zangır zangır titriyodu... stresten ve sonucun temiz çıktığını da duyunca tutamadim kendimi. . Hem ağladım hem titredim
Bi taraftan da sukrettim Rabbime . Drum ve görevliler çook ilgiliydi. . Hep sakinlestirmeye çalıştılar. Dr.um bayilincaya dek elimi birakmadı. Rabbim hepsinden bin kez razı olsun.. rahim agzim çok dar olduğundan biraz yırtılma olmuş dikis atmışlar.. hafif kanamam var.. Bi kaç gun daha olcakmis. Belim ve kasiklarim ağrıyo biraz baska da sıkıntım yok cok sukur.. iyi ki anestezi li cektirmisim yoksa dayanamazdım ben ya... 10- 15 gün iliski yok dedi..sonraki ayda da aşılama olcak inşdualarınız için Allah razı olsun öpüyorum
Canım çoook geçmiş olsun eltine... rabbim sifa versin inş...
Dua olayi hakkinda da pek fikrim yok bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?