- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.681
Aminnnnnn gulbisimmmmm aminnnn hwr zamn dualarimdasinizzzzzzzzz
hosgeldin canımherkese mutlu pazarlar ..
ay 3 gündür evimdeyim ama bi fırsat olmadı gelmeye.. anacım ne kaaa hızlı bi hayatım var ben bile yetişemiyorummminternetin başına oturamaz oldum..işe git eve gel.yemek ye yemek yap derkenn oooo saat 10 u geçiyo..sonrada yayıl otur scorpi diyorumm
yavaş yavaş evde düzenlemeler yapmaya başladık kocişle..çok yayıntımız var.6 yılda doldurmuşuz evi..neyseki atılacakları attık verilecekleri verdik..kaldırılacakları kolıleyip depoya koyduk..fazla cd ve kitapları da koliledik kayınvaldeme postalıyoruz..onun evi çok müsait bi sürü dolabı varkızçeme oda açmak gerek napalım..
aslında oda takımı almayı düşünmüyoruz çünkü benim evden getirdiğim masif ahşap şifonyer ve komidinim var.pırıl pırıl hala..yine çam rengi bi gardrop ve yatakla tamamlayalım diyoruz..yavaş yavaş gezmeye başlıycaz..odamızın duvarları lila..perdemiz fuşya..o masraftan da yırttıkkiracı olmasak komple değiştiricem de ya taşınırsak korkusu işte napalım
işte böle kızçelerim..gelirim yine..öpüyorum hepinizi
inşallah meddim inşallah hakkımızdan hayırlısı olsunŞükürler olsun habibtemRabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş darisi da bizlere inş
Evet kuzum ya kisiden kişiye değişiyo demek ki... şükürler olsun geldi gecti.. ins bundan sonra herşey daha güzel olur
Teşekkür ederim bitanem.. amiiinnnn
Scorpionsummm çok özledim seniiiii... cen kisa zamanda görüşürüz inş bitanem bu yoğunlukta aman dikkat et kendine de ece simayimiza dademek hazirliklar başladı ayy cok heyecanlı rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin. . Öpüyorum
Şükürler olsun habibtemRabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş darisi da bizlere inş
Evet kuzum ya kisiden kişiye değişiyo demek ki... şükürler olsun geldi gecti.. ins bundan sonra herşey daha güzel olur
Teşekkür ederim bitanem.. amiiinnnn
Scorpionsummm çok özledim seniiiii... cen kisa zamanda görüşürüz inş bitanem bu yoğunlukta aman dikkat et kendine de ece simayimiza dademek hazirliklar başladı ayy cok heyecanlı rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin. . Öpüyorum
iyiyz kuşummm.kızçem tepikleri sallıyo anneyeeeescorcipim hoşgeldiniz nasıl benim prensesimmmohh yavaş yavaş oda yapımları başladı desene alışveriş nasıl gidiyor kızçem benım herıf her nekadar bıseyler almak ıstıyosada ben almıyorum suan için daha cok erken çünkü ama içimde gitmiyor değil fiyat soruyorum her gördüğümü almadan çıkıyorum hediyeler geliyor yavaş yavaş bize çorap vs kiradayken eşya almak zor doğru doyısun bizim fazladan bi odamız yok malesef oyuzden ufak biyer yapmak istiyoruz hol var kapı girişinde ondan biraz pay alıp yatak girebilecek kadar en azından biyer planlıyoruz bakalım ortaya ne çıkacak çok istiyorum çünkü ayrı bi odasının olmasını tam kız odası olacak pembe pembe yirim ben onu yaaa
ne guzel canim ya benim butun ailem sehir disinda malesef yapayalnizimkizkardes candir can :) amin insallah hepimizi esimin isi ist da oldugu icin biraz zor ama saglik olsun napalim bi bebisimiz olsa bize arkadas yoldas olur kendi kanimizdan canimizdan....
O da olur ins canm biz hergun davetlerdeyiz bugun evdeydik oyle canmz skldiki smdi bir bebisim olsaydi hc sklmazdim dedm.zaten olmadi ablmlari cagrdm bnde iftara.yigenlerle teselli buyorum.esimde oyle onlarla oynayip zaman gecirdi..
ne guzel canim ya benim butun ailem sehir disinda malesef yapayalnizimkizkardes candir can :) amin insallah hepimizi esimin isi ist da oldugu icin biraz zor ama saglik olsun napalim bi bebisimiz olsa bize arkadas yoldas olur kendi kanimizdan canimizdan....
O da olur ins canm biz hergun davetlerdeyiz bugun evdeydik oyle canmz skldiki smdi bir bebisim olsaydi hc sklmazdim dedm.zaten olmadi ablmlari cagrdm bnde iftara.yigenlerle teselli buyorum.esimde oyle onlarla oynayip zaman gecirdi..
iyiyz kuşummm.kızçem tepikleri sallıyo anneyeeeealışverişe başlamadık kuzum..gözüme güzel gelen bikaç parçayı aldım..kasım linkine koymuştum buraya kopyalarım bakarsın..asıl alışverişimiz eylülde başlayacak..ananesi halledecekmiş çeyizimizi babaannemiz de tatilden dönecek..donatacaklar kuzumu inşallah biz de eşimle ufak tefek şeyleri halledicez rtık..kuzenimizden de bişeyler geldi sağolsunlar kızların 3 yaşına geldi onların..alışveri,şe acele etme cnm..şu sıcaklar geçsin..ekimden sonra başlarsın..üsküdar çarşıdaki c&a da çok cici şeyler var çocuk katıçok büyük tavsiye ederim..bu aydan sonra yazlıklar indirime girer.sende 6 aylıklardan yaz için alırsın
oda lazım cnm ya inşallah yapabilirsiniz..ben de 6 ay odamda yatırıcam..sonra odasına geçsin..erken ayrın diyor uzmanlar..ahh çok tatlı heyecanlar..Rabbim tüm kızçelerimize yaşatsın tez zamnadainşallahhh
ayy kyamam canm ne kadar hainlermis nyse allah kabul etsn dedigin gbi Allh rzasi icn yapiyoz insan genede bekliyor ama ya hain kofteler.benim gprumceler ikisi eltim hepsi davet etti ben ettigmdede gelmediler sen calisiyorsun dyorlar.oyle tabı canım ama bızı daha kımse ıftara davet etmedı malesef
sadece 1kısıye gıttık
hemen hemen toplamda 50 kısı gelmıstı farklı gunlerde tabıkı bu salı ve cumada yıne davetım var gorumcem 3 kere geldı bıze o bıle cagırmadı gecen senede cagırmamıstı ınsanlar cok tuhaf hep hızmet beklıyolar hanı bız gelınız mecburuz gıbısındenvalla bunlar yuzunden bunalıma gırcem galıba onemlı olan ıftara falan gıtmek degıl ben Allah rızası ıcın davet verıyorum
Allah kabul etsın nıyetlerımızi...
Keserim, hayalotum, priorim, karamım ve esilaaamm.. desteğiniz için çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız
Rahim filmi çekildi çooook şükür tertemiz çıktı. . Anestezili çekildi ona rağmen uyandığımda çok ağrım vardı. Kan revandım bi de narkozun etkisiyle çenem zangır zangır titriyodu... stresten ve sonucun temiz çıktığını da duyunca tutamadim kendimi. . Hem ağladım hem titredim
Bi taraftan da sukrettim Rabbime . Drum ve görevliler çook ilgiliydi. . Hep sakinlestirmeye çalıştılar. Dr.um bayilincaya dek elimi birakmadı. Rabbim hepsinden bin kez razı olsun.. rahim agzim çok dar olduğundan biraz yırtılma olmuş dikis atmışlar.. hafif kanamam var.. Bi kaç gun daha olcakmis. Belim ve kasiklarim ağrıyo biraz baska da sıkıntım yok cok sukur.. iyi ki anestezi li cektirmisim yoksa dayanamazdım ben ya... 10- 15 gün iliski yok dedi..sonraki ayda da aşılama olcak inşdualarınız için Allah razı olsun öpüyorum
Canım çoook geçmiş olsun eltine... rabbim sifa versin inş...
Dua olayi hakkinda da pek fikrim yok bitanem
kızçelerim ramazan girdi gireli iyicene dağıldık:26::26:karşılaşamıyoruz artıkkk
Bak ne guzel sanslısın ne anlayıslı ınsanlar var bızımkıler gıbı haın degılllerayy kyamam canm ne kadar hainlermis nyse allah kabul etsn dedigin gbi Allh rzasi icn yapiyoz insan genede bekliyor ama ya hain kofteler.benim gprumceler ikisi eltim hepsi davet etti ben ettigmdede gelmediler sen calisiyorsun dyorlar.
insallah canım inşallah edıyoruz zaten hepınıze edıyorum Rabbim gonlumuze gore versın ınsallah buarada benım bat 1 agustos umutlnmak ıstemıyorum sonra uzuluyorum ya nasıpSlm alykm kizcelerim nasilsinizz..Ramazanin son on gunune girmis bulunmaktayiz biliyorsunuz ki mubarek kadir gece son on gunde saklidir.geceleri bol bol dua eder bol da dua beklerim.ltfn degerlendirelim brbirimze dua edelim.Allah ibadetlerimizi ve dualarimizi kabul etsn tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin ins...
kızçelerim ramazan girdi gireli iyicene dağıldık:26::26:karşılaşamıyoruz artıkkk
kızlar nasılsınız?ben de evdeyim çook sıkılıyorum yarın bi memlekete gidip gelcem çarşambada tokata gtcez:))) kayınvaldem özlemiş beni:))))
Selam kızçelerim nasılsınız bn işen çıktım yazamıorum sizlere çok merak ediorum herkesi ama ben iim çalışmalara dewam allaha emanet olun öpüorum
sagol canımcım sen nasılsın bende evdeyım bı suru ısım var yıneohh ıyı gezmeler sana bızım yerımızede gez ne guzel ozletecek kadar uzaklıkta keske bızımkıde bıraz ozleyecek kadar uzaklıkta olsa malesef burnumuzun dıbınde
Selam kızçelerim nasılsınız bn işen çıktım yazamıorum sizlere çok merak ediorum herkesi ama ben iim çalışmalara dewam allaha emanet olun öpüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?