Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldin canımozlettin kendini
hadi bakalım hayırlı olsun kızcenın odası Rabbim saglıcakla dogmasını nasip etsin inşallah darısı bizlere
inşallah meddim inşallah hakkımızdan hayırlısı olsun

valla kuzum bende çok özlüyorum ama daha hamileyken böyleysek doğurunca ayda bir pc ye oturucam herhaldeee
vakit kalmıyo tatlım..tüm gün çalışınca..amin canımmm..tez zamanda aynı heyecanları sizler için diliyorum Allahtannn

iyiyz kuşummm.kızçem tepikleri sallıyo anneyeeeealışverişe başlamadık kuzum..gözüme güzel gelen bikaç parçayı aldım..kasım linkine koymuştum buraya kopyalarım bakarsın..asıl alışverişimiz eylülde başlayacak..ananesi halledecekmiş çeyizimizibabaannemiz de tatilden dönecek..donatacaklar kuzumu inşallahbiz de eşimle ufak tefek şeyleri halledicez rtık..kuzenimizden de bişeyler geldi sağolsunlar kızların 3 yaşına geldi onların..alışveri,şe acele etme cnm..şu sıcaklar geçsin..ekimden sonra başlarsın..üsküdar çarşıdaki c&a da çok cici şeyler var çocuk katıçok büyük tavsiye ederim..bu aydan sonra yazlıklar indirime girer.sende 6 aylıklardan yaz için alırsın
oda lazım cnm ya inşallah yapabilirsiniz..ben de 6 ay odamda yatırıcam..sonra odasına geçsin..erken ayrın diyor uzmanlar..ahh çok tatlı heyecanlar..Rabbim tüm kızçelerimize yaşatsın tez zamnadainşallahhh

oyle tabı canım ama bızı daha kımse ıftara davet etmedı malesef
sadece 1kısıye gıttık
hemen hemen toplamda 50 kısı gelmıstı farklı gunlerde tabıkı bu salı ve cumada yıne davetım var gorumcem 3 kere geldı bıze o bıle cagırmadı gecen senede cagırmamıstı ınsanlar cok tuhaf hep hızmet beklıyolar hanı bız gelınız mecburuz gıbısınden valla bunlar yuzunden bunalıma gırcem galıba onemlı olan ıftara falan gıtmek degıl ben Allah rızası ıcın davet verıyorum
Allah kabul etsın nıyetlerımızi...

Son düzenleme:

ben onun tekme atan ayacıklarını yirim yirimburayada kopyala bakım gerçi ben bakarım şimcik merak etmeooo anne anneye babaneye bak bizim anneannemiz yorgan takımımıza kadar herşeyini hazırladı garibim ilk torun ya sizdeki gibiama babanemiz bi çorop alsa razıyım ama hiç sanmam almasında zaten sonra lafını eder çekememdeyok kızçem alışveriş şimdi yapmıycam zaten şöyle eylül sonu gibi tadilata giricez ozamana belki yavaş yavaş kış girmeden başlarızbakarım orayada zaten yazlıkların indirime girmesini bekliyorum kısmet olursa eğer düşünüyorum biraz büyük büyük almakkızçem anneanne sepet alçak onda 5aya kadar yatar en fazla 6 ay dıyorlar ama sanmam çocuk donuyo ozamana kadar.5aya kadar mecbur odada olur bizle sonra kısmetse eğer onunda odası olur inşallahscorcipim az kaldı sanada hee

ayy kyamam canm ne kadar hainlermis nyse allah kabul etsn dedigin gbi Allh rzasi icn yapiyoz insan genede bekliyor ama ya hain kofteler.benim gprumceler ikisi eltim hepsi davet etti ben ettigmdede gelmediler sen calisiyorsun dyorlar.

geçmiş olsun cnm.çok şükür ondanda kurtuldun.şimdi sırada bebiş var inş.

Slm alykm kizcelerim nasilsinizz..Ramazanin son on gunune girmis bulunmaktayiz biliyorsunuz ki mubarek kadir gece son on gunde saklidir.geceleri bol bol dua eder bol da dua beklerim.ltfn degerlendirelim brbirimze dua edelim.Allah ibadetlerimizi ve dualarimizi kabul etsn tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin ins...

kızlar nasılsınız?ben de evdeyim çook sıkılıyorum yarın bi memlekete gidip gelcem çarşambada tokata gtcez:))) kayınvaldem özlemiş beni:))))

ayy kyamam canm ne kadar hainlermis nyse allah kabul etsn dedigin gbi Allh rzasi icn yapiyoz insan genede bekliyor ama ya hain kofteler.benim gprumceler ikisi eltim hepsi davet etti ben ettigmdede gelmediler sen calisiyorsun dyorlar.
Bak ne guzel sanslısın ne anlayıslı ınsanlar var bızımkıler gıbı haın degılller
insallah canım inşallah edıyoruz zaten hepınıze edıyorum Rabbim gonlumuze gore versın ınsallah buarada benım bat 1 agustos umutlnmak ıstemıyorum sonra uzuluyorum ya nasıp
kızçelerim ramazan girdi gireli iyicene dağıldık:26::26:karşılaşamıyoruz artıkkk

evet kuzum ya hele haftasonu hıc kımsecıkler yoktu kalakaldım bakınıp cıktım

Selam kızçelerim nasılsınız bn işen çıktım yazamıorum sizlere çok merak ediorum herkesi ama ben iim çalışmalara dewam allaha emanet olun öpüorum

kızlar nasılsınız?ben de evdeyim çook sıkılıyorum yarın bi memlekete gidip gelcem çarşambada tokata gtcez:))) kayınvaldem özlemiş beni:))))

sagol canımcım sen nasılsın bende evdeyım bı suru ısım var yıne ohh ıyı gezmeler sana bızım yerımızede gez ne guzel ozletecek kadar uzaklıkta keske bızımkıde bıraz ozleyecek kadar uzaklıkta olsa malesef burnumuzun dıbınde

aman canım bizde ocaktan itibaren aynı şehrde olcaz eşim tokata taşınmak istiyor bakalım hayırlısı olsun benim görümcemle pek aram yoktu onunda tayini çeşmeye çıktı yani gidiyor oyzden kayıvaldeyle pek soronum olmaz umarım üzme kendini boşver kafaya takma kmseyi...

Selam kızçelerim nasılsınız bn işen çıktım yazamıorum sizlere çok merak ediorum herkesi ama ben iim çalışmalara dewam allaha emanet olun öpüorum

bestem canım hoşgeldn nerelerdesn kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…