- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.701
aman canım bizde ocaktan itibaren aynı şehrde olcaz eşim tokata taşınmak istiyor bakalım hayırlısı olsun benim görümcemle pek aram yoktu onunda tayini çeşmeye çıktı yani gidiyor oyzden kayıvaldeyle pek soronum olmaz umarımüzme kendini boşver kafaya takma kmseyi...
bestem canım hoşgeldn nerelerdesn kızz
yok canım ya takmıyorum artık daha dogrusu takmamaya calısıyorum
evlılıgımın ılk zamanları bı turlu alısamamıstım artık ...
dedıgın gıbı takmamya calısıyorum...
eee sen nasılsın anlat balaım ablanın sonucları nasıl cıktı yaptırdı amnıyosentez
canım ablam henüz amniyosentez yaptıramadı hastanenin lebrtuarla anlamşması btmş 2 haftadr daha biz size haber vercez dyrlarmş ablamda ayın 14 de ayrıntılı ultrasano grcek bende dedim abla bunda da vardrı bir hayır bekle bakalım bişy yoktr bebekte dye zaten çapaya gttklernde doktor down sendromu görünmyr testte demşti ablamda şaşrmştı bakalım inşallah bişy çıkmaz
çok sevindim canım zaten doktorlara çok fazla aldırış etmemk lazım negatif konularda ablan istanbuldamı oturuyo çapa baya anlıyo bu işlerden ve sadece riskli gebeliklerle ilgileniyo inşallah saglıklı bi şekilde doğurur darısı başımıza hayırlı haberlerle gelsin inşallah dua ve zaman herşeyin ilacı bol dua edin
keserimmm kuzummm nasılsın datlımm.... ne güzelmişş ölee kayınvaliden seni özlemişşşgit gez dolaşşş yafruukuşşşş.. stress at birazz... darısı başımaa..
bişi sorcam şimdi.... ovu testte çift çizgiyi gördükten sonra ne kadar devam etcezz çalışmalara..
kırmızılar gelene kadar mı :44::44::44:
hayalim hoşgeldin kuzum nasılsın?
hoşbulduk bitanembiz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
bende aynı canım bldğin gibi:)))) evdeym tatle gtcem biraz kafa dnlycem inşallah....
benide götür yaaaaatatil istiyommmm
ah kopyalayamadım tatlım..çok geçmiştekalmış.ben onun tekme atan ayacıklarını yirim yirimburayada kopyala bakım gerçi ben bakarım şimcik merak etme ooo anne anneye babaneye bak bizim anneannemiz yorgan takımımıza kadar herşeyini hazırladı garibim ilk torun ya sizdeki gibi ama babanemiz bi çorop alsa razıyım ama hiç sanmam almasında zaten sonra lafını eder çekememde yok kızçem alışveriş şimdi yapmıycam zaten şöyle eylül sonu gibi tadilata giricez ozamana belki yavaş yavaş kış girmeden başlarız bakarım orayada zaten yazlıkların indirime girmesini bekliyorum kısmet olursa eğer düşünüyorum biraz büyük büyük almak kızçem anneanne sepet alçak onda 5aya kadar yatar en fazla 6 ay dıyorlar ama sanmam çocuk donuyo ozamana kadar.5aya kadar mecbur odada olur bizle sonra kısmetse eğer onunda odası olur inşallah scorcipim az kaldı sanada hee
canım inşallah darısı başımıza bende aslında bi çapaya gitmek istiyorum ama randevu çok uğraştırıyor çok kalabalık bide.maşallah kuzuya ben yerimki onu Rabbim anasına bağışlasın sağlıkla doğursunevet canım ablam istanbulda valla benim doktorlara karşı güvenim kırıldı benim olayı biliyrsun hsg yi yanlış çektkleri için tüplerim kapalı çıkmıştı ama sonrasında tekkar çektrdğimde tüplerimn açık olduğunu ve bi sorun olmadığını öğrenmiştim:))yani yinede allah başımızdan eksik etmesin doktorlarımızı ama işlerine biraz daha özen göstermeleri lazım...vee çapa kesinlikle bu konularda çokk iyiymş inşallah sağlıcakla doğar bizim sıpacık:))) ablam diyorki hiç rahat durmuyo sürekli hareket halinde dyrdarısı bizlere artık
bişi sorcam şimdi.... ovu testte çift çizgiyi gördükten sonra ne kadar devam etcezz çalışmalara..
kırmızılar gelene kadar mı :44::44::44:
karam canım nasılsın umarım biraz daha iyisindir...
Kuzummm yeni gördüm yazdığını.. dub aniden çıktım da
Amin gülbişim amiiiiiinnSlm alykm kizcelerim nasilsinizz..Ramazanin son on gunune girmis bulunmaktayiz biliyorsunuz ki mubarek kadir gece son on gunde saklidir.geceleri bol bol dua eder bol da dua beklerim.ltfn degerlendirelim brbirimze dua edelim.Allah ibadetlerimizi ve dualarimizi kabul etsn tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin ins...
Inş esilam inş... drum önümüzdeki ay adetin 2. Günü çağırdı aşılama yaptircaz bitanem. . Kuzim sen aşılama öncesi rahim filmi cektirmis miydingeçmiş olsun cnm.çok şükür ondanda kurtuldun.şimdi sırada bebiş var inş.
Amin bitanem inşhosgeldin canımozlettin kendini
hadi bakalım hayırlı olsun kızcenın odası Rabbim saglıcakla dogmasını nasip etsin inşallah darısı bizlere
inşallah meddim inşallah hakkımızdan hayırlısı olsun
Inş bize de nasip olur scorpionsum inşvalla kuzum bende çok özlüyorum ama daha hamileyken böyleysek doğurunca ayda bir pc ye oturucam herhaldeee
vakit kalmıyo tatlım..tüm gün çalışınca..amin canımmm..tez zamanda aynı heyecanları sizler için diliyorum Allahtannn
datlımmm hadii geçmişler olsunnn.... gözün aydınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?