Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım ya takmıyorum artık daha dogrusu takmamaya calısıyorum
evlılıgımın ılk zamanları bı turlu alısamamıstım artık ...
dedıgın gıbı takmamya calısıyorum...
eee sen nasılsın anlat balaım ablanın sonucları nasıl cıktı yaptırdı amnıyosentez

canım ablam henüz amniyosentez yaptıramadı hastanenin lebrtuarla anlamşması btmş 2 haftadr daha biz size haber vercez dyrlarmş ablamda ayın 14 de ayrıntılı ultrasano grcek bende dedim abla bunda da vardrı bir hayır bekle bakalım bişy yoktr bebekte dye zaten çapaya gttklernde doktor down sendromu görünmyr testte demşti ablamda şaşrmştı bakalım inşallah bişy çıkmaz

çok sevindim canım zaten doktorlara çok fazla aldırış etmemk lazım negatif konularda ablan istanbuldamı oturuyo çapa baya anlıyo bu işlerden ve sadece riskli gebeliklerle ilgileniyo inşallah saglıklı bi şekilde doğurur darısı başımıza hayırlı haberlerle gelsin inşallah dua ve zaman herşeyin ilacı bol dua edin

evet canım ablam istanbulda valla benim doktorlara karşı güvenim kırıldı benim olayı biliyrsun hsg yi yanlış çektkleri için tüplerim kapalı çıkmıştı ama sonrasında tekkar çektrdğimde tüplerimn açık olduğunu ve bi sorun olmadığını öğrenmiştim:))yani yinede allah başımızdan eksik etmesin doktorlarımızı ama işlerine biraz daha özen göstermeleri lazım...vee çapa kesinlikle bu konularda çokk iyiymş inşallah sağlıcakla doğar bizim sıpacık:))) ablam diyorki hiç rahat durmuyo sürekli hareket halinde dyr darısı bizlere artık

keserimmm kuzummm nasılsın datlımm.... ne güzelmişş ölee kayınvaliden seni özlemişşş git gez dolaşşş yafruukuşşşş.. stress at birazz... darısı başımaa..

bişi sorcam şimdi .... ovu testte çift çizgiyi gördükten sonra ne kadar devam etcezz çalışmalara..

kırmızılar gelene kadar mı :44::44::44:

keserimmm kuzummm nasılsın datlımm.... ne güzelmişş ölee kayınvaliden seni özlemişşş git gez dolaşşş yafruukuşşşş.. stress at birazz... darısı başımaa..

slm canım iim canım valla gideyim de biraz stres atayım yeni eğitim-öğretm yılına güzel başlamak istiyorum yeni güzel umutlarla sen nasılsın priomm

bişi sorcam şimdi .... ovu testte çift çizgiyi gördükten sonra ne kadar devam etcezz çalışmalara..

valla canım çift çizgiyi gördkten sonra 3 gün devam et hatta kırmızlar gelene kadarda edebilrisin öncesi bebek içn sonrası kendi keyfn için9:

ah kopyalayamadım tatlım..çok geçmiştekalmış.
bu sayfadan bakabilirsin..daha bişeyler aldım ama bikaç parça
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-38.html
ananeler çok hevesli tatlım..bide adetten diyolarilk torunu kız annesi donatırmış..benimki örgü falan yapamıyo sağlığı el vermez ama hazırından herşeyi alıcakkayınvaldem de tatilden dönsün zaten alışveriş çılgınıdır kendisi tutamayız onu herhalde
tatlım beşikte 3-4 ay yatar herhalde..şimdiki bebeler hemen hareketleniyo..ama zaten o zamana kadar yaz gelir sende ayırırsın bebişin odasını..
az kaldı valla tatlım..5,5 aylık olduk..kasım 10 dan sonra doğar bebişko.sezeryan olucam büyük ihtimal zaten:44::44:
bu arada teyzesinin kuzusu kesin erkekmi doktor ne dedi ben o kısımları kaçırdım sanırsammmmmmmmm

Son düzenleme:
canım inşallah darısı başımıza bende aslında bi çapaya gitmek istiyorum ama randevu çok uğraştırıyor çok kalabalık bide.maşallah kuzuya ben yerimki onu Rabbim anasına bağışlasın sağlıkla doğursun

kuzum onu bende merak ediyorum kaç gün olduğunu :26:bi diyolar yumurta 24 saat yaşıyor bide diyolarki adete yakın tekrar yumurtlanıyor diye:44:ben 3 ay yumurta takibine gittim adete kadar dedi doktor gün aşırı ama çünkü spermler daha hızlı oluyorlarmış

karam canım nasılsın umarım biraz daha iyisindir...

çok şükür iyiyim keserim sen nasılsın. valla ben kendimi unuttum eltim çok hasta onla ilgileniyoruz hep bugün randevum vardı doktora gidemedim. bugün sağlık ocağından ebe aradı ne oldu kaydını yapıyomuyuz diye malesef yine düştü dedim %90 kan pıhtlaşması var sende test yaptır dedi. onunda 2 tane düşüğü olmuş meğer pıhtılaşma varmış kuşumm

Kuzummm yeni gördüm yazdığını.. dub aniden çıktım da

Amin gülbişim amiiiiiinn valla kac gundur brnin de aklımdan aynı şey geçiyordu... dua ederken birbirimizin isimlerini de söyleyelim su 10 günde bol bol dua okuyalım.. birbirimize ettiğimiz dualar Allah'ın izniyle geri cevrilmez.. ben her gün neryem suresi okumaya çalışıyorum hepimiz için. . Rabbim tez zamanda o güzel duyguyu bizlere de yasatsin inş

geçmiş olsun cnm.çok şükür ondanda kurtuldun.şimdi sırada bebiş var inş.
Inş esilam inş... drum önümüzdeki ay adetin 2. Günü çağırdı aşılama yaptircaz bitanem. . Kuzim sen aşılama öncesi rahim filmi cektirmis miydin

Amin bitanem inş
Inş bize de nasip olur scorpionsum inş
datlımmm hadii geçmişler olsunnn.... gözün aydınnn..

Cok sagol sekerimmmmm ins bundan sinra daha iyi olur herşey

Bugun rahim filmi cektireli 4 gün oldu son 2 gündür sari yapiskan bi akıntım var.. hele dün resmen günlük ped yetistiremedim.. sırılsıklam oluyorum sıvı renksiz bi akinti ile beraber sari yapiskan biseler geliyo.. bu sizde de olmus muyduu

Dun aksam buraardaydim ama yine karsilasamadik malesef.
Medd kuzum rahim filmi cektirmis.gecmis olsun tatlim.bunu da atlattin cok sukur.
Karam cnm yine mi bebis tutumamis gecmisi okuyadim yanlis ta anlamis olabilirim ama kuzum oyleyse bi arastirmaya girin.bazen pihtilasma sorunu. Bazen de spermdeki yapisal bozukluklardan embriyo tutunamiyormus.hayirli haberleriinizi alicaz insallah.
Kizlar bu arada ailece stresli gunler yasiyoruz.bana ablam gibi yakin kuzenim onumuzdeki gunlerde hipofiz bezi tumoru ameliyati olacak.bir nevi beyin ameliyati.risklarimiz cok fazla.cunku tumor cok buyuk.bugun hastaneye yatiyor.hayirlisiyla Atlatir insallah cok zor bir surec bizi bekliyor.dualarinizi eksik etneyin canlarim.ben arada ugrarim yine.optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…