- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.721
Bugun rahim filmi cektireli 4 gün oldu son 2 gündür sari yapiskan bi akıntım var.. hele dün resmen günlük ped yetistiremedim.. sırılsıklam oluyorum sıvı renksiz bi akinti ile beraber sari yapiskan biseler geliyo.. bu sizde de olmus muyduu
slm canım iimcanım valla gideyim de biraz stres atayım yeni eğitim-öğretm yılına güzel başlamak istiyorum yeni güzel umutlarla sen nasılsın priomm
valla canım çift çizgiyi gördkten sonra 3 gün devam et hatta kırmızlar gelene kadarda edebilrisin öncesi bebek içn sonrası kendi keyfn için9:
canım inşallah darısı başımıza bende aslında bi çapaya gitmek istiyorum ama randevu çok uğraştırıyor çok kalabalık bide.maşallah kuzuya ben yerimki onu Rabbim anasına bağışlasın sağlıkla doğursun
kuzum onu bende merak ediyorum kaç gün olduğunu :26:bi diyolar yumurta 24 saat yaşıyor bide diyolarki adete yakın tekrar yumurtlanıyor diye:44:ben 3 ay yumurta takibine gittim adete kadar dedi doktor gün aşırı ama çünkü spermler daha hızlı oluyorlarmış
Evet kuzum her ne kafar bu ay boş geçse de yumurtlama dönemindeyimbende oyle bişe olmamıstı sadece 2gun oda ılac gerı akıyodu ama 4 gun olması normal verdıklerı ılac yavas yavas gerı gelıyo demekkı bende hıc oyle sarı bı akıntı olmadı yumurtlama donemındesındır belkı canım
Canim teşekkür ederim bitanem atlattık cok şükür. . Kuzenin icin dua etcem bitanem inş rabbim şifa verirDun aksam buraardaydim ama yine karsilasamadik malesef.
Medd kuzum rahim filmi cektirmis.gecmis olsun tatlim.bunu da atlattin cok sukur.
Karam cnm yine mi bebis tutumamis gecmisi okuyadim yanlis ta anlamis olabilirim ama kuzum oyleyse bi arastirmaya girin.bazen pihtilasma sorunu. Bazen de spermdeki yapisal bozukluklardan embriyo tutunamiyormus.hayirli haberleriinizi alicaz insallah.
Kizlar bu arada ailece stresli gunler yasiyoruz.bana ablam gibi yakin kuzenim onumuzdeki gunlerde hipofiz bezi tumoru ameliyati olacak.bir nevi beyin ameliyati.risklarimiz cok fazla.cunku tumor cok buyuk.bugun hastaneye yatiyor.hayirlisiyla Atlatir insallah cok zor bir surec bizi bekliyor.dualarinizi eksik etneyin canlarim.ben arada ugrarim yine.optummm
Bebeğim deprem için çoook geçmiş olsun. . Sen nerde yasiyodun kuzum:26: demek kirmizilar geldi. . Üzülmek yok can kuşum ümitle bekliycez inş en kısa zamanda RABBIM bizlere de nasip etcek.. sadece doğru zamanı bekliyoruzherkese günaydınlar kızçelerimbugün erkenciyim misafirim var akşama ama biraz daha yatarım diye düşünmüştüm tam 08:30 civarlarında eşimi işe yolcu ettim tekrar yatayım dedim tam yattım deprem oldu ve ben aşırı panik oldum ve tekrarda uyuyamadım şimdi hala kalkasım yok hiç halim yok sahurda benim kırmızılar geldi malesef neden öyle hemen geldi anlamadım çünkü sat 8 temmuz 25 günde oluyorum en erken 1 ağustosta olmam lazımdı geçen ayda 3 gün geç olmuştum dengem niye bozuldu anlamadım :26:
gez tozz kuşumm sefann olsun.... iyiymm datlımmm çalışıommm napimmm...
heheheheheehevet keyfimm için...
ah kopyalayamadım tatlım..çok geçmiştekalmış.
bu sayfadan bakabilirsin..daha bişeyler aldım ama bikaç parça
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-38.html
ananeler çok hevesli tatlım..bide adetten diyolarilk torunu kız annesi donatırmış..benimki örgü falan yapamıyo sağlığı el vermez ama hazırından herşeyi alıcakkayınvaldem de tatilden dönsün zaten alışveriş çılgınıdır kendisi tutamayız onu herhalde
tatlım beşikte 3-4 ay yatar herhalde..şimdiki bebeler hemen hareketleniyo..ama zaten o zamana kadar yaz gelir sende ayırırsın bebişin odasını..
az kaldı valla tatlım..5,5 aylık olduk..kasım 10 dan sonra doğar bebişko.sezeryan olucam büyük ihtimal zaten:44::44:
bu arada teyzesinin kuzusu kesin erkekmi doktor ne dedi ben o kısımları kaçırdım sanırsammmmmmmmm
kızçem nerde deprem olduherkese günaydınlar kızçelerimbugün erkenciyim misafirim var akşama ama biraz daha yatarım diye düşünmüştüm tam 08:30 civarlarında eşimi işe yolcu ettim tekrar yatayım dedim tam yattım deprem oldu ve ben aşırı panik oldum ve tekrarda uyuyamadım şimdi hala kalkasım yok hiç halim yok sahurda benim kırmızılar geldi malesef neden öyle hemen geldi anlamadım çünkü sat 8 temmuz 25 günde oluyorum en erken 1 ağustosta olmam lazımdı geçen ayda 3 gün geç olmuştum dengem niye bozuldu anlamadım :26:
rabbım şifa versin scorcipim.allah yardımcınız olsun hastanında yakınlarınında:26:Dun aksam buraardaydim ama yine karsilasamadik malesef.
Medd kuzum rahim filmi cektirmis.gecmis olsun tatlim.bunu da atlattin cok sukur.
Karam cnm yine mi bebis tutumamis gecmisi okuyadim yanlis ta anlamis olabilirim ama kuzum oyleyse bi arastirmaya girin.bazen pihtilasma sorunu. Bazen de spermdeki yapisal bozukluklardan embriyo tutunamiyormus.hayirli haberleriinizi alicaz insallah.
Kizlar bu arada ailece stresli gunler yasiyoruz.bana ablam gibi yakin kuzenim onumuzdeki gunlerde hipofiz bezi tumoru ameliyati olacak.bir nevi beyin ameliyati.risklarimiz cok fazla.cunku tumor cok buyuk.bugun hastaneye yatiyor.hayirlisiyla Atlatir insallah cok zor bir surec bizi bekliyor.dualarinizi eksik etneyin canlarim.ben arada ugrarim yine.optummm
kimler gelmişşşhoşbulduk bitanembiz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
iyi sanırım hemşirem
Hayalotumm nasilsin evt karsilasamiyoz ya.o gobusundeki findik nasil :)
Selam kızçelerim nasılsınız bn işen çıktım yazamıorum sizlere çok merak ediorum herkesi ama ben iim çalışmalara dewam allaha emanet olun öpüorum
nasılsın hayalotum bebıkın nasıl oglusun? masallah kocaman olmus.
slmmm herkese canlar valla uzun bir süreden beri giremiyorum dün bir bakayım dedim ondada siteyi bakıma almışlar ...meddim çok geçmiş olsun ya rahim filmi çektermişin ama sonucu güzel çıkmış inş.. hayırlısıyla gelir bebişin...
sernes adetin geçmiş belki hamilesindir olamaz mı ?
hayalott nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?