Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende oyle bişe olmamıstı sadece 2gun oda ılac gerı akıyodu ama 4 gun olması normal verdıklerı ılac yavas yavas gerı gelıyo demekkı bende hıc oyle sarı bı akıntı olmadı yumurtlama donemındesındır belkı canım

herkese günaydınlar kızçelerim bugün erkenciyim misafirim var akşama ama biraz daha yatarım diye düşünmüştüm tam 08:30 civarlarında eşimi işe yolcu ettim tekrar yatayım dedim tam yattım deprem oldu ve ben aşırı panik oldum ve tekrarda uyuyamadım şimdi hala kalkasım yok hiç halim yok sahurda benim kırmızılar geldi malesef neden öyle hemen geldi anlamadım çünkü sat 8 temmuz 25 günde oluyorum en erken 1 ağustosta olmam lazımdı geçen ayda 3 gün geç olmuştum dengem niye bozuldu anlamadım :26:

gez tozz kuşumm sefann olsun.... iyiymm datlımmm çalışıommm napimmm...

heheheheheeh evet keyfimm için...

hmmmm tamam canım benimmm çok sağoll

Evet kuzum her ne kafar bu ay boş geçse de yumurtlama dönemindeyim dedigin gibi ondandir belki de. .. daha once yumutlarken bu kadar yogun ve yapiskan akıntı olmamisti belki de rahim filminin etkisidir. Öptüm bitanem
Canim teşekkür ederim bitanem atlattık cok şükür. . Kuzenin icin dua etcem bitanem inş rabbim şifa verir
Bebeğim deprem için çoook geçmiş olsun. . Sen nerde yasiyodun kuzum:26: demek kirmizilar geldi. . Üzülmek yok can kuşum ümitle bekliycez inş en kısa zamanda RABBIM bizlere de nasip etcek.. sadece doğru zamanı bekliyoruz birbirimize bol bol dua edelim bitanem
gez tozz kuşumm sefann olsun.... iyiymm datlımmm çalışıommm napimmm...

heheheheheeh evet keyfimm için...

Priorimmmmmm Kuzuuuummm Günaydın dmek iştesin kolay gelsiiiinn bitanem

meddim cok saol ben istanbuldayım deprem çanakkalede olmuş ama baya sallandık uyanık olmasam belkı hıssetmıcem ama 17 agustosu yasamıs bırı olarak bıraz panık oluyorum evdede yalnız olunca

yogun akıntının ardından daha yumusak akıntın gelıdıgı zaman asıl yumurtlama o zamn oluyormus hayırlısı olsun hakkından sen baya yol kateddin. aslında benımde butun tetkıklerım hazır toparladım ama daha goturemedım doktoruma gösterdim ama asıl ramazandan sonra fakülteye gitmek istiyorum bakalım randevu alabilirsem biraz zor ama beklemekle olmuyo bak işte yine geldi kırmızılar

temem biz bakarız scocipimbenimkide örgü yapamaz çünkü vakti yok çalışıyo scorcipim başı kalabalık anneminevet sallanandan olursa 3-4 ay anca yatar ama birde yatak yanına monteli olanlar var aslında onlarda daha uzun süre yatabılır sezeryan niye senmi istiyorsun scorcipimben normal istiyorum ama bakalım kısmet şansımıza artık :18:doktor %90 erkek dedi ama cumartesi gidicez tekrardan son karar verilir artık

kızçem nerde deprem olduayy allahım korusun cümlemizi olmasın depremlersen hissettinmiki ben bişey hissetmedim osaatte ayaktaydım halbuki:26::26:

rabbım şifa versin scorcipim.allah yardımcınız olsun hastanında yakınlarınında:26:

hoşbulduk bitanem biz iyiyiz çok şükürsen nasılsın
kimler gelmişşşnasılsın kızçem teyzoşum nasıl iyimiinasıl özlemişim senii

Hayalotumm nasilsin evt karsilasamiyoz ya.o gobusundeki findik nasil :)
iyi sanırım hemşiremo fındıktan birer tane sizlerede inşalahçok şükür iiyiim canım sen nasılsın
Selam kızçelerim nasılsınız bn işen çıktım yazamıorum sizlere çok merak ediorum herkesi ama ben iim çalışmalara dewam allaha emanet olun öpüorum

beste kızçem nerelerdesin niye çıktın işten hayırdırhayırlısı olsun inş

slmmm herkese canlar valla uzun bir süreden beri giremiyorum dün bir bakayım dedim ondada siteyi bakıma almışlar ...meddim çok geçmiş olsun ya rahim filmi çektermişin ama sonucu güzel çıkmış inş.. hayırlısıyla gelir bebişin...

sernes adetin geçmiş belki hamilesindir olamaz mı ?

hayalott nasılsın canımmm

çok şükür kızçem iyiyim sen naıslsın

şükür canım ne olsun iyidir ya bebeğin nasıl hissedebiliyor musun ben hala hissedemedim ufak seğirmelerden başka ...bir bel ağrısı gidiyor ya sendede oluyor mu bel ağrısı sivilcelerde iyice arttı ...cumartesi mi gideceksin doktora hadi netleşecek cinsiyeti ben daha tahmini ber şey bile öğrenemedim ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…