Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım hala hissetmiyorum bede ufak kıpırtılardan başka..sanırım daha minnaklar değil anlamadım bende:44:ilk çocukta 20.haftasa anca hissetmeler başlıyormuş:26:bel ağrım 24 saat olduğu için pek ayırt edemiyorum ikisi arasındaki farkı kızçemama kasıklarım ara ara çok ağrıyo bide vajina içince bıçak saplıyolar sankicumartesi netleşir kesin olsun acele etme geç olsun güç olmasın kızçem öğrenirsin sende elbetsen nezaman gidiceksin peki :26:

Son düzenleme:

o vajina ağrıları bendede vardı ama geçti canım galiba farkında olmadan üşütüyoruz havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz kendimize...bayramdan hemen sonra gideceğim canımm inşallah bu sefer cinsiyetini öğrenebiliriz annennesi teyzesi merak ediyorlar eylülde gelecekler Hataya gelmeden her şeyini alacakmışş malumm ilk torun kaynanada tık yok bakalımm

üşütmede olabilir.bide annem rahim büyürken olur diyo bakalım geçer oda herhalde:26:
hadi baalım hayırlısı olsun içine doğan bişey varmı
benim annemde çoktan herşeyi hazırladı teyzeside ama babanesınde tık yokzaten almaz bunu çok iyi biliyorum

meddim sen kaç yıllık evliydin neden evlilik panosu koymuyosun kuzum?
Geçmiş olsun bitanem, Rabbim bi daha yaşatmasın...
Kuzum bebek isteyen bazı arkadaşlarım da kadın doğumdaki topiklere takılıyodu. Kendimi deşifre etmeyeyim diye evlilik panosu yapmayayım dedim ama artık yazsam da beni farkedeceklerini ssanmıyorum
Cunku cogu bebeğini kucağina aldı. Benden sonra evlenen arkadaşlarımin, benden 15 ay sonra bebek isteyenlerin bile oldu cok şükür: nazar: darısı bizlere inş... tatlim biz 2. Yılımızı bitirdik bu ay bebek isteyeli de 17 ay oldu... Rabbim bi daha ki seneki yıl dönümüzü bebişimizle kutlamayı nasip etsin inş
Kuzum Allah razı olsun.. inş dediğin gibi hayırlısıyla gelir bebisim sni ve minnakını çoooook öpüyorum
ruhh ikizimmmmnasıl oldun ıyımısın
Tatliskoooooommm ruh ikizim benim daha iyiyim bitanem cok şükür sendden naber teyzoşum nasıl, demek ctesi büyük gün. .cok heyecanlandım Hadi bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

hep iyi ol kızçemmnolsun kuaföre gitmek isityorum ama hava cok sıcakcesaretim yokteyzoşunda iyidir herhalde kızçembakalım cumartesi gidicez büyümüşmü bakalım darsıı sizlere inşallah

içime doğan bir şey yok canım ya herkes erkek falan diyorr...hamileliğimin ilk aylarında beyaz kundak da sarılı kucağımda bir erkek çocuğu görmüştüm ama hayırlısı artık babannelerin hepsi böyle zaten yani kaynanalarr

hadi bakalım rabbım gönlüne gore versınkaygana değilmi işte

hep iyi ol kızçemmnolsun kuaföre gitmek isityorum ama hava cok sıcakcesaretim yokteyzoşunda iyidir herhalde kızçembakalım cumartesi gidicez büyümüşmü bakalım darsıı sizlere inşallah

Amin hayalotum hayırlısı ile inş aman sicaklarda dikkat et akşam serinliginde cik e mi ben kaçıyorum akşam a misafir var gexe görüşmek üzere

iyidir herhalde teyzesicumartesi günü doktora gidince belli olucak bakalımsen nasılsın minik suedamla minnak nasıl:13:

allah ıyılık versın gulum
bızde ıyıyız sueda hanım tatılın tadını cıkarıyor bol bol oynuyor
mınnaktan nerdeyse uc haftadır haberım yok daha bı 4 hafta daha gececek gorus gunu ıcın :) ıyıdır ınsallah
bnde ıyıyım cok sukur.

canım bende hiç olmamıştı sadece ilk gün geldi sarı akıntı sonra bişey gelmedi canbonum...

evet canım tutunamadı yine zaten bu defa çok küçüktü. nasip değilmiş yine. bayram sonu gidicem canım baktırcam hem kan pıhtılaşmasına hem diğerine artık hayırlısı olsun...rabbim şifa versin ablanada... dermansız dert vermez rabbim en kısa sürede atlatır inş...

sernesim çok geçmiş olsun kuzummmm

gitt gittt kızçemmmmm alıştır kendini sen rahat edersinn sonraa

heheheheheeh görüş günü sevdimm bunuuuu

kızçem nerde deprem olduayy allahım korusun cümlemizi olmasın depremlersen hissettinmiki ben bişey hissetmedim osaatte ayaktaydım halbuki:26::26:
canım çanakkalede olmus ama ben yatakta oldugum ıcın hıssettım hareketsızdım ya ondan hıssettım zaten bu aralar esım yatakta donunce bıle bagırıyorum uykulu uykulu adamda sasıyo canlanmaktamı yasak dıye Rabbim korusun butun afetlerden hepımızı
tatlım adetim gecmedi malesef erkenden buyurdu bat 1 agustostu 30 temmuzda geldı
hımm anladım canım aynı endıseyı bende yasamıstım ama kımseye uye oldugumu soylemıyorum..
dogru soyluyosun bende sımdı saysam kac kısı benden sonra evlenıpte cocugunu kucagına alan ve bnmle aynı gun evlenenler ılk geceden hamıle kalan arkadaslar...Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
canım bişe sorcam eşinin tahlilleri nasıl ckmıstı senın?
buarada bızde korunmayı bırakalı 17 ay olmus

akşamdan beri kimsecikler gelmemiş hayırdır kızçelerim nerelerdesiniz:26:
benim dün misafirlerim vardı yorgun ama güzel bir iftardı bugünde bizi davet etmiş arkadaşları oraya gitcez dahada kimse davet edermi bilemem ben 50 kişi çağırdım toplamda 10 aileden fazladır kimse geri çağırmadı malesef evde patlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…