- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.741
şükür canım ne olsun iyidir ya bebeğin nasıl hissedebiliyor musun ben hala hissedemedim ufak seğirmelerden başka ...bir bel ağrısı gidiyor ya sendede oluyor mu bel ağrısı sivilcelerde iyice arttı ...cumartesi mi gideceksin doktora hadi netleşecek cinsiyeti ben daha tahmini ber şey bile öğrenemedim ya:44:
yok canım hala hissetmiyorum bede ufak kıpırtılardan başka..sanırım daha minnaklar değil anlamadım bende:44:ilk çocukta 20.haftasa anca hissetmeler başlıyormuş:26:bel ağrım 24 saat olduğu için pek ayırt edemiyorum ikisi arasındaki farkı kızçemama kasıklarım ara ara çok ağrıyo bide vajina içince bıçak saplıyolar sanki cumartesi netleşir kesin olsun acele etme geç olsun güç olmasın kızçem öğrenirsin sende elbet sen nezaman gidiceksin peki :26:
o vajina ağrıları bendede vardı ama geçti canım galiba farkında olmadan üşütüyoruz havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz kendimize...bayramdan hemen sonra gideceğim canımm inşallah bu sefer cinsiyetini öğrenebiliriz annennesi teyzesi merak ediyorlar eylülde gelecekler Hataya gelmeden her şeyini alacakmışş malumm ilk torun kaynanada tık yok bakalımm
meddim cok saol ben istanbuldayım deprem çanakkalede olmuş ama baya sallandık uyanık olmasam belkı hıssetmıcem ama 17 agustosu yasamıs bırı olarak bıraz panık oluyorum evdede yalnız olunca
yogun akıntının ardından daha yumusak akıntın gelıdıgı zaman asıl yumurtlama o zamn oluyormus hayırlısı olsun hakkından sen baya yol kateddin. aslında benımde butun tetkıklerım hazır toparladım ama daha goturemedım doktoruma gösterdim ama asıl ramazandan sonra fakülteye gitmek istiyorum bakalım randevu alabilirsem biraz zor ama beklemekle olmuyo bak işte yine geldi kırmızılar
Geçmiş olsun bitanem, Rabbim bi daha yaşatmasın...meddim sen kaç yıllık evliydin neden evlilik panosu koymuyosun kuzum?
Kuzum Allah razı olsun.. inş dediğin gibi hayırlısıyla gelir bebisimslmmm herkese canlar valla uzun bir süreden beri giremiyorum dün bir bakayım dedim ondada siteyi bakıma almışlar ...meddim çok geçmiş olsun ya rahim filmi çektermişin ama sonucu güzel çıkmış inş.. hayırlısıyla gelir bebişin...
sernes adetin geçmiş belki hamilesindir olamaz mı ?
hayalott nasılsın canımmm
Tatliskoooooommm ruh ikizim benimruhh ikizimmmmnasıl oldun ıyımısın
Kuzum biz 2. Yılımızı bitirdik bu aybebek isteyeli de 17 ay oldu... Rabbim bi daha ki seneki yıl dönümüzü bebişimizle kutlamayı nasip etsin inş
Kuzum Allah razı olsun.. inş dediğin gibi hayırlısıyla gelir bebisimsni ve minnakını çoooook öpüyorum
Tatliskoooooommm ruh ikizim benimdaha iyiyim bitanem cok şükür sendden naber teyzodum nasıl, demek ctesi büyük gün. .cok heyecanlandım Hadi bakalım hayırlısı
içime doğan bir şey yok canım ya herkes erkek falan diyorr...hamileliğimin ilk aylarında beyaz kundak da sarılı kucağımda bir erkek çocuğu görmüştüm ama hayırlısı artık babannelerin hepsi böyle zaten yani kaynanalarr
hep iyi ol kızçemm nolsun kuaföre gitmek isityorum ama hava cok sıcak cesaretim yok teyzoşunda iyidir herhalde kızçem bakalım cumartesi gidicez büyümüşmü bakalım darsıı sizlere inşallah
Amin hayalotum hayırlısı ile inşaman sicaklarda dikkat et akşam serinliginde cik e mi ben kaçıyorum akşam a misafir var gexe görüşmek üzere
esilam hoşgeldinnngittinmi doktora kızçemm [/QUOTE
hoşbulduk cnm.gittim tahlillerimi falan gösterdim.2 hafta sonra tekrar gel dedi.sen nasılsın.nasıl gidiyor?2 li test sonucu çıktımı.belkide yazmışsındır ama.unutmuş olabilirim
iyidir herhalde teyzesicumartesi günü doktora gidince belli olucak bakalım sen nasılsın minik suedamla minnak nasıl:13:
canım bende hiç olmamıştı sadece ilk gün geldi sarı akıntı sonra bişey gelmedi canbonum...Bugun rahim filmi cektireli 4 gün oldu son 2 gündür sari yapiskan bi akıntım var.. hele dün resmen günlük ped yetistiremedim.. sırılsıklam oluyorum sıvı renksiz bi akinti ile beraber sari yapiskan biseler geliyo.. bu sizde de olmus muyduu
evet canım tutunamadı yine zaten bu defa çok küçüktü. nasip değilmiş yine. bayram sonu gidicem canım baktırcam hem kan pıhtılaşmasına hem diğerine artık hayırlısı olsun...rabbim şifa versin ablanada... dermansız dert vermez rabbim en kısa sürede atlatır inş...Dun aksam buraardaydim ama yine karsilasamadik malesef.
Medd kuzum rahim filmi cektirmis.gecmis olsun tatlim.bunu da atlattin cok sukur.
Karam cnm yine mi bebis tutumamis gecmisi okuyadim yanlis ta anlamis olabilirim ama kuzum oyleyse bi arastirmaya girin.bazen pihtilasma sorunu. Bazen de spermdeki yapisal bozukluklardan embriyo tutunamiyormus.hayirli haberleriinizi alicaz insallah.
Kizlar bu arada ailece stresli gunler yasiyoruz.bana ablam gibi yakin kuzenim onumuzdeki gunlerde hipofiz bezi tumoru ameliyati olacak.bir nevi beyin ameliyati.risklarimiz cok fazla.cunku tumor cok buyuk.bugun hastaneye yatiyor.hayirlisiyla Atlatir insallah cok zor bir surec bizi bekliyor.dualarinizi eksik etneyin canlarim.ben arada ugrarim yine.optummm
sernesim çok geçmiş olsun kuzummmmherkese günaydınlar kızçelerimbugün erkenciyim misafirim var akşama ama biraz daha yatarım diye düşünmüştüm tam 08:30 civarlarında eşimi işe yolcu ettim tekrar yatayım dedim tam yattım deprem oldu ve ben aşırı panik oldum ve tekrarda uyuyamadım şimdi hala kalkasım yok hiç halim yok sahurda benim kırmızılar geldi malesef neden öyle hemen geldi anlamadım çünkü sat 8 temmuz 25 günde oluyorum en erken 1 ağustosta olmam lazımdı geçen ayda 3 gün geç olmuştum dengem niye bozuldu anlamadım :26:
Priorimmmmmm Kuzuuuummm Günaydındmek iştesin kolay gelsiiiinn bitanem
hep iyi ol kızçemm nolsun kuaföre gitmek isityorum ama hava cok sıcak cesaretim yok teyzoşunda iyidir herhalde kızçem bakalım cumartesi gidicez büyümüşmü bakalım darsıı sizlere inşallah
allah ıyılık versın gulum
bızde ıyıyız sueda hanım tatılın tadını cıkarıyor bol bol oynuyor
mınnaktan nerdeyse uc haftadır haberım yok daha bı 4 hafta daha gececek gorus gunu ıcın :) ıyıdır ınsallah
bnde ıyıyım cok sukur.
canım çanakkalede olmus ama ben yatakta oldugum ıcın hıssettım hareketsızdım ya ondan hıssettım zaten bu aralar esım yatakta donunce bıle bagırıyorum uykulu uykulu adamda sasıyo canlanmaktamı yasak dıyekızçem nerde deprem olduayy allahım korusun cümlemizi olmasın depremler sen hissettinmiki ben bişey hissetmedim osaatte ayaktaydım halbuki:26::26:
tatlım adetim gecmedi malesef erkenden buyurdu bat 1 agustostu 30 temmuzda geldıslmmm herkese canlar valla uzun bir süreden beri giremiyorum dün bir bakayım dedim ondada siteyi bakıma almışlar ...meddim çok geçmiş olsun ya rahim filmi çektermişin ama sonucu güzel çıkmış inş.. hayırlısıyla gelir bebişin...
sernes adetin geçmiş belki hamilesindir olamaz mı ?
hayalott nasılsın canımmm
hımm anladım canım aynı endıseyı bende yasamıstım ama kımseye uye oldugumu soylemıyorum..Geçmiş olsun bitanem, Rabbim bi daha yaşatmasın...
Kuzum bebek isteyen bazı arkadaşlarım da kadın doğumdaki topiklere takılıyodu. Kendimi deşifre etmeyeyim diye evlilik panosu yapmayayım dedim ama artık yazsam da beni farkedeceklerini ssanmıyorum
Cunku cogu bebeğini kucağina aldı. Benden sonra evlenen arkadaşlarımin, benden 15 ay sonra bebek isteyenlerin bile oldu cok şükür: nazar: darısı bizlere inş... tatlim biz 2. Yılımızı bitirdik bu aybebek isteyeli de 17 ay oldu... Rabbim bi daha ki seneki yıl dönümüzü bebişimizle kutlamayı nasip etsin inş
Kuzum Allah razı olsun.. inş dediğin gibi hayırlısıyla gelir bebisimsni ve minnakını çoooook öpüyorum
Tatliskoooooommm ruh ikizim benimdaha iyiyim bitanem cok şükür sendden naber teyzoşum nasıl, demek ctesi büyük gün. .cok heyecanlandım Hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?