Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlaaar ben geldim

nasılsınız ne var ne yok bakalım ben hala aynı yogunluktayım kısın trafik kazası gecırdık ölümden döndük omzum kırıldı ama sımdı ıyı olmaya calısıyorum tam omuzdan kurtuldum derken kürtaj oldum myom var dedıler ama degılmıs ne oldugunuda anlamadım hastaneden cıktım ertesı gün yenı bır aylık arabamıza arkadan vurdular bı sansızlıktır gıttı bakalım :44::44::44::44::44:

hayalotum ve scorpıonsum hamıleymıssınız canlarım cok sevındım darısı insallah bana ve benım gibi bekleyenlere olsun...

diger hamısler sızıde tebrık edıyorum

alpınım dogum yapmısss cok sevındım allah acısını göstermesın hayırlı olsun

meddim rahim filmi cektırmıssın gecmıs olsun canım nasıl oldun

bende hala bebıs yok artık yavas yavas umudumu kabedıyorum

arada bakmaya calıscam görüsürüz kızceler

Bîtanem neler olmus öyle rabbim bi daha yaşatmasın kaza bela vermesin kuzum çoook gecmis olsun omzun simdi nasil.. kurtaj olayini anlayamadim kuzum miyomdan dolayi ddemissin ama nasil :26: ozlettin kendini bitanem en kisa zamanda görüşürüz bol bol sohbet ederiz ins kuzum. . Ben de rahim filmi sonrası beklemedeyim önümüzdeki ay aşılama olcak. . Beklemek çok zor ins en kisa zamanda hepimiz anne adayı oluruz bitanem öpüyorum

hiçççç kolaysa başına gelsin demicemm kuzumm... hepinizinn yerine çalışıomm ben.. sizler tatildeyken ekonomiyi ayakta tutmam lazımmm di mi
Ayyy Kıyamam ben priorimeee öpüyorum tatliskomuuuu.. kuzum senin bat ne zamandi inş bu ay güzel haberlerini alırız canımcım

Yaaa bende hala gelneye devam ediyo bugün dr gidip danistik normal dedi :26: iliskinin nedeen yasak olduğunu da sordum herhangi bi enfeksiyon olmasın die dedi.. hayırlısı canımcım

Demek ki bizim icin doğru zaman gelmemiş kuzum Rabbim hayırlısı ile hepimize nasup eder ins.. demek sizinde 17 ay oldu ins bu ay son olur tatlım
Eşime duzenli araliklarla 4 kez sperm testi yaptirtik hepsi de iyi çıktı normal yollarla çocuk sahibi olmak icin gayet yeterli demisti dr caniim.. siz hiç yaptirdiniz mi öpüyorum bitanem

cok sagol canım omzum ıyı suanda bıraz agrı oluyo tabı ama buna sükür

kürtaj ıcın canım detaylı anlatayım belkı sız anlarsınız ... iliskiden sonra baya bı kan ıcınde kaldım kanama hafıfleyınce sabahı bekledım dırek kadın doktoruna gıttım baktı rahım agzında ya myom yada polıp var dedı hastaneye gönderdı ordada aynı tshıs kondu 2*2 dedıler sonrasında kürtaja aldılar ve rahım agzına müdahale edıldı bıde sol yumurtalıgımın gırısınde kücük polıp varmıs onu almıslar rahımde fln hersey yolunda dedıler fakat rahım agzında kı o sey ne myom nede polıpmıs bana söyle anlattı dr. : rahım ıcıne ve rahım agzına dogru bısey olurmus her ılıskıye hazır olan kadında olurmus o ve rahım agzındakı o seyı alamazlarmıs alırlarsa hamılelık olusumunu etkılermıs o yüzden törpülemıs temas olmasın dıye ben ne oldugunu anlamadım almanca muttermund dıolar ama türkceye cevırınce hıc bısey anlamadım :S:S kürtajın üstüne ıkıncı adetı gördüm 3 cü yaklasıo ve onuda olcam belırtılerı var ama kürtajdan önce ılıskıde sonra ıster hemen kalkıyım ıster 2 saat sonra baya gerıye gelıodu hersey sımdı o kesıldı ılıskının oldugu gecenn sabahındada wcye gıdınce toplu halde baya gelırdı oda bir iki kere oldu akıntım cok olurdu oda kesıldı ama 2.adetı gördüm galıba esımın spermındekı sorun büyüyo kadın dr sperm testı ıstedı yıne bakalım nolcak

insallah hakkında hayırlısı olsun canım tez vakıtte bızlerde o mutlu haberı duyarız ınsallah

Canim valla ilk kez senden duyuyorum bende de miyom var ama önemsiz dedi dr... kuzum bak baya değişiklik yapmış operasyon.. ins bebisinin gelmesine devesile olur en kisa zamanda esinin spermlerin ne gibi bi sorun vardi canim:26:

Sernesim kuzum yarin da iftara bize gelin ha ne dersin bak ben davet ediyorum seni bosver onlari atla ucaga gel antebe

Nasil oldun canim dr a gittinmi ben yarn kontrole gtcem. bu glukofen beni mahvetti yaa bugun guya oruc tutcaktim aksama kadar kustum yarin bir sorarim.Allah yuzumuze baksn ins tez zamanda versin bebislerimizi su cektiklarimize bakarmisin

kızlar herkese gunaydin.kuzenim simdi ameliyata girdibu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin ne olur.sorunsuz atlatsin insallah

kuzummm benim bat 2 ağustos yani yarın.. bu ay ovu testte çift çizgiyi, geçen aya göre 3 gün falan geç gördüm. ramazandan dolayı mı bilmiom 1 hafta oruç tuttum ya bünye şaşırdı galiba .. neyse Allah ın işine karışılmaz .. hayırlısı olsun..... bu sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı.. nasip değilmişş... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...

kızlar herkese gunaydin.kuzenim simdi ameliyata girdibu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin ne olur.sorunsuz atlatsin insallah

scorpicimmm.. Rabbim yardımcısı olsun...şifa versin inşallahhhh hayırlısıyla atlatır inşallah.. iyi düşünelim iyi olsun.

kızçelerim biz geldikk
salı akşamı annemlere gittik o gece kedim tüle takılıp camdan düşmüş:26:dünde üzüntüden ,ağlamaktan gelemedim daha doğrusu başımı yastıktan kaldırcak halim yoktuama çok şükğr dün gece bulduk kızımıçok alışmışım gözüme uyku girmedi 2 gündür sizler nasılsınız bi geçmişe dalım hemen

kızçemmmmmmmmmmneler olmuş cancazım çok geçmiş olsun rabbım kaza beladan korusun inşallahşimdi iyisindir inşallah..çok özlemişim valla dur bi sarılammmkızçem ameliyatta olmuşun rabbim şifa versin inşallah herşey geride kalıcak canbonum..güzel günler var şimdi önünde.spermler nekadar yatsanda geriye gelir o kısma hiç takılma canbonumdaha herşey cok yeni gelıcek inşallah meleğin seninde.sakın umudunu kaybetme olurmu kızçem..yeterki canımız sağolsun gerisi gelir inşallah rabbımın ıznıylebukadar uzun ara verme bıdaha konuşuruz ınsallah yınee
Nerdesiniz canlariiiiiiimmmmmmm ozledim yaaaaaaa:26: bi gezineyim belki bulurum siziiiii

hoşbulduk cnm.gittim tahlillerimi falan gösterdim.2 hafta sonra tekrar gel dedi.sen nasılsın.nasıl gidiyor?2 li test sonucu çıktımı.belkide yazmışsındır ama.unutmuş olabilirim
çok şükür kızçem çok sevındımbizimde 2 li testimöiz güzel cıktı cumartesiye randevu alcaz bakalım başka bi test yapcak şimdi :26:inşallah oda güzel çıkar teyzesı
oohh oynasın bakalım sueda hanımhadi bakalım hayırlı güzel haberlere inşallah
canlarımm nasılsınız napıyosunuzzz görüşemiyoruz bayadırrrr
çok şükür kızçem sen nassın

Scorpionsum canım inş sorunsuz geçer Rabbim yardımcısı olsun inş
dualarım kuzeninle...
Kuzum hakkımızda hayırlısı inş... du bakalım kırmızılar gelinceye dek umudumuzu yitirmeyelim hem yumoş gunlerinde geç olmuş belki geç dollenmedir. .. kuzumm doğru zamanda hepimize nasip etcek buna yürekten inanıyorum. . O vakte kadar Rabbim hepimize sabir versin hakkimizda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin ins

Kuzum seni ve üzüntünü çok iyi anlıyorum evladi gibi oluyor insanin.. ben de geveze kusumu cok seviyorum

Herkese Günaydın... iyi haberler alacağımız guzell bir gün olur inş rabbim dualarimizi kabul etsin

inş.güzel çıkar teyzoşumun testleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…