- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.761
slm kızlaaar ben geldim
nasılsınız ne var ne yok bakalım ben hala aynı yogunluktayım kısın trafik kazası gecırdık ölümden döndük omzum kırıldı ama sımdı ıyı olmaya calısıyorum tam omuzdan kurtuldum derken kürtaj oldum myom var dedıler ama degılmıs ne oldugunuda anlamadım hastaneden cıktım ertesı gün yenı bır aylık arabamıza arkadan vurdular bı sansızlıktır gıttı bakalım :44::44::44::44::44:
hayalotum ve scorpıonsum hamıleymıssınız canlarım cok sevındım darısı insallah bana ve benım gibi bekleyenlere olsun...
diger hamısler sızıde tebrık edıyorum
alpınım dogum yapmısss cok sevındım allah acısını göstermesın hayırlı olsun
meddim rahim filmi cektırmıssın gecmıs olsuncanım nasıl oldun
bende hala bebıs yok artık yavas yavas umudumu kabedıyorum
arada bakmaya calıscam görüsürüz kızceler
Ayyy Kıyamam ben priorimeeehiçççç kolaysa başına gelsin demicemm kuzumm... hepinizinn yerine çalışıomm ben.. sizler tatildeyken ekonomiyi ayakta tutmam lazımmm di mi
Yaaa bende hala gelneye devam ediyo bugün dr gidip danistik normal dedi :26: iliskinin nedeen yasak olduğunu da sordum herhangi bi enfeksiyon olmasın die dedi.. hayırlısı canımcımcanım bende hiç olmamıştı sadece ilk gün geldi sarı akıntı sonra bişey gelmedi canbonum...
evet canım tutunamadı yine zaten bu defa çok küçüktü. nasip değilmiş yine. bayram sonu gidicem canım baktırcam hem kan pıhtılaşmasına hem diğerine artık hayırlısı olsun...rabbim şifa versin ablanada... dermansız dert vermez rabbim en kısa sürede atlatır inş...
sernesim çok geçmiş olsun kuzummmm
canım çanakkalede olmus ama ben yatakta oldugum ıcın hıssettım hareketsızdım ya ondan hıssettım zaten bu aralar esım yatakta donunce bıle bagırıyorum uykulu uykulu adamda sasıyo canlanmaktamı yasak dıyeRabbim korusun butun afetlerden hepımızı
tatlım adetim gecmedi malesef erkenden buyurdu bat 1 agustostu 30 temmuzda geldı
hımm anladım canım aynı endıseyı bende yasamıstım ama kımseye uye oldugumu soylemıyorum..
dogru soyluyosun bende sımdı saysam kac kısı benden sonra evlenıpte cocugunu kucagına alan ve bnmle aynı gun evlenenler ılk geceden hamıle kalan arkadaslar...Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
canım bişe sorcam eşinin tahlilleri nasıl ckmıstı senın?
buarada bızde korunmayı bırakalı 17 ay olmus
Bîtanem neler olmus öylerabbim bi daha yaşatmasın kaza bela vermesin kuzum çoook gecmis olsun omzun simdi nasil.. kurtaj olayini anlayamadim kuzum miyomdan dolayi ddemissin ama nasil :26: ozlettin kendini bitanem en kisa zamanda görüşürüz bol bol sohbet ederiz ins kuzum. . Ben de rahim filmi sonrası beklemedeyim önümüzdeki ay aşılama olcak. . Beklemek çok zor ins en kisa zamanda hepimiz anne adayı oluruz bitanem öpüyorum
cok sagol canım omzum ıyı suanda bıraz agrı oluyo tabı ama buna sükür
kürtaj ıcın canım detaylı anlatayım belkı sız anlarsınız ... iliskiden sonra baya bı kan ıcınde kaldım kanama hafıfleyınce sabahı bekledım dırek kadın doktoruna gıttım baktı rahım agzında ya myom yada polıp var dedı hastaneye gönderdı ordada aynı tshıs kondu 2*2 dedıler sonrasında kürtaja aldılar ve rahım agzına müdahale edıldı bıde sol yumurtalıgımın gırısınde kücük polıp varmıs onu almıslar rahımde fln hersey yolunda dedıler fakat rahım agzında kı o sey ne myom nede polıpmıs bana söyle anlattı dr. : rahım ıcıne ve rahım agzına dogru bısey olurmus her ılıskıye hazır olan kadında olurmus o ve rahım agzındakı o seyı alamazlarmıs alırlarsa hamılelık olusumunu etkılermıs o yüzden törpülemıs temas olmasın dıye ben ne oldugunu anlamadım almanca muttermund dıolar ama türkceye cevırınce hıc bısey anlamadım :S:S kürtajın üstüne ıkıncı adetı gördüm 3 cü yaklasıo ve onuda olcam belırtılerı varama kürtajdan önce ılıskıde sonra ıster hemen kalkıyım ıster 2 saat sonra baya gerıye gelıodu hersey sımdı o kesıldı ılıskının oldugu gecenn sabahındada wcye gıdınce toplu halde baya gelırdı oda bir iki kere oldu akıntım cok olurdu oda kesıldı ama 2.adetı gördüm galıba esımın spermındekı sorun büyüyo kadın dr sperm testı ıstedı yıne bakalım nolcak
insallah hakkında hayırlısı olsun canım tez vakıtte bızlerde o mutlu haberı duyarız ınsallah
akşamdan beri kimsecikler gelmemiş hayırdır kızçelerim nerelerdesiniz:26:
benim dün misafirlerim vardı yorgun ama güzel bir iftardıbugünde bizi davet etmiş arkadaşları oraya gitcez dahada kimse davet edermi bilemem ben 50 kişi çağırdım toplamda 10 aileden fazladır kimse geri çağırmadı malesef evde patlıyorum artık
Medimmmmmmmmmmmmm nasilsinnnnn habibtemmmmmmmm16:
Ayyy Kıyamam ben priorimeeeöpüyorum tatliskomuuuu.. kuzum senin bat ne zamandi inş bu ay güzel haberlerini alırız canımcım
Yaaa bende hala gelneye devam ediyo bugün dr gidip danistik normal dedi :26: iliskinin nedeen yasak olduğunu da sordum herhangi bi enfeksiyon olmasın die dedi.. hayırlısı canımcım
Demek ki bizim icin doğru zaman gelmemiş kuzum Rabbim hayırlısı ile hepimize nasup eder ins.. demek sizinde 17 ay oldu ins bu ay son olur tatlım
Eşime duzenli araliklarla 4 kez sperm testi yaptirtik hepsi de iyi çıktı normal yollarla çocuk sahibi olmak icin gayet yeterli demisti dr caniim.. siz hiç yaptirdiniz mi öpüyorum bitanem
kızlar herkese gunaydin.kuzenim simdi ameliyata girdibu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin ne olur.sorunsuz atlatsin insallah
kızlar herkese gunaydin.kuzenim simdi ameliyata girdibu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin ne olur.sorunsuz atlatsin insallah
kızçemmmmmmmmmmslm kızlaaar ben geldim
nasılsınız ne var ne yok bakalım ben hala aynı yogunluktayım kısın trafik kazası gecırdık ölümden döndük omzum kırıldı ama sımdı ıyı olmaya calısıyorum tam omuzdan kurtuldum derken kürtaj oldum myom var dedıler ama degılmıs ne oldugunuda anlamadım hastaneden cıktım ertesı gün yenı bır aylık arabamıza arkadan vurdular bı sansızlıktır gıttı bakalım :44::44::44::44::44:
hayalotum ve scorpıonsum hamıleymıssınız canlarım cok sevındım darısı insallah bana ve benım gibi bekleyenlere olsun...
diger hamısler sızıde tebrık edıyorum
alpınım dogum yapmısss cok sevındım allah acısını göstermesın hayırlı olsun
meddim rahim filmi cektırmıssın gecmıs olsuncanım nasıl oldun
bende hala bebıs yok artık yavas yavas umudumu kabedıyorum
arada bakmaya calıscam görüsürüz kızceler
Nerdesiniz canlariiiiiiimmmmmmm ozledim yaaaaaaa:26: bi gezineyim belki bulurum siziiiii
çok şükür kızçem çok sevındımhoşbulduk cnm.gittim tahlillerimi falan gösterdim.2 hafta sonra tekrar gel dedi.sen nasılsın.nasıl gidiyor?2 li test sonucu çıktımı.belkide yazmışsındır ama.unutmuş olabilirim
oohh oynasın bakalım sueda hanımallah ıyılık versın gulum
bızde ıyıyız sueda hanım tatılın tadını cıkarıyor bol bol oynuyor
mınnaktan nerdeyse uc haftadır haberım yok daha bı 4 hafta daha gececek gorus gunu ıcın :) ıyıdır ınsallah
bnde ıyıyım cok sukur.
çok şükür kızçem sen nassıncanlarımm nasılsınız napıyosunuzzz görüşemiyoruz bayadırrrr
Scorpionsum canım inş sorunsuz geçer Rabbim yardımcısı olsun inşkızlar herkese gunaydin.kuzenim simdi ameliyata girdibu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin ne olur.sorunsuz atlatsin insallah
Kuzum hakkımızda hayırlısı inş... du bakalım kırmızılar gelinceye dek umudumuzu yitirmeyelimkuzummm benim bat 2 ağustos yani yarın.. bu ay ovu testte çift çizgiyi, geçen aya göre 3 gün falan geç gördüm. ramazandan dolayı mı bilmiom 1 hafta oruç tuttum ya bünye şaşırdı galiba.. neyse Allah ın işine karışılmaz .. hayırlısı olsun..... bu sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı.. nasip değilmişş... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...
kızçelerim biz geldikk
salı akşamı annemlere gittik o gece kedim tüle takılıp camdan düşmüş:26:dünde üzüntüden ,ağlamaktan gelemedim daha doğrusu başımı yastıktan kaldırcak halim yoktuama çok şükğr dün gece bulduk kızımı çok alışmışım gözüme uyku girmedi 2 gündür sizler nasılsınız bi geçmişe dalım hemen
çok şükür kızçem çok sevındımbizimde 2 li testimöiz güzel cıktı cumartesiye randevu alcaz bakalım başka bi test yapcak şimdi :26:inşallah oda güzel çıkar teyzesı
oohh oynasın bakalım sueda hanımhadi bakalım hayırlı güzel haberlere inşallah
çok şükür kızçem sen nassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?