- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.781
Herkese Günaydın... iyi haberler alacağımız guzell bir gün olur inşrabbim dualarimizi kabul etsin
günaydın cnm.amin inş.
Esilaaaaammmmmnasılsın canımcımmmmm teyzosum nasıl
canım sana antibiyotik verdimi doktor? enfeksiyon olmaması için bana vermişti.Ayyy Kıyamam ben priorimeeeöpüyorum tatliskomuuuu.. kuzum senin bat ne zamandi inş bu ay güzel haberlerini alırız canımcım
Yaaa bende hala gelneye devam ediyo bugün dr gidip danistik normal dedi :26: iliskinin nedeen yasak olduğunu da sordum herhangi bi enfeksiyon olmasın die dedi.. hayırlısı canımcım
Demek ki bizim icin doğru zaman gelmemiş kuzum Rabbim hayırlısı ile hepimize nasup eder ins.. demek sizinde 17 ay oldu ins bu ay son olur tatlım
Eşime duzenli araliklarla 4 kez sperm testi yaptirtik hepsi de iyi çıktı normal yollarla çocuk sahibi olmak icin gayet yeterli demisti dr caniim.. siz hiç yaptirdiniz mi öpüyorum bitanem
oyy kuzum benim tamam geliyorumSernesim kuzum yarin da iftara bize gelin ha ne dersinbak ben davet ediyorum seni bosver onlari atla ucaga gel antebe
inşallah canım inşallah dualarımdasınızHerkese Günaydın... iyi haberler alacağımız guzell bir gün olur inşrabbim dualarimizi kabul etsin
Evet bitanem rahim filmi çekildiği gün antibiyotik de basladik.. dün tekrar tekrar sordum ama enfeksiyon olmasın die dedi... kuzum hareket sorunu icin turk kahvesinin iyi olduğunu söylüyorlar iliskiden önce sert bi kahve yap kocişinecanım sana antibiyotik verdimi doktor? enfeksiyon olmaması için bana vermişti.
canım biz eşime 1 kere yaptırdık sayımız iyi hareket sorunumuz varmıs biraz ama engel değilmiş normal gebeliğe ramazandan sonra bırlıkte tekrar tahlil vercez hakkımızdan hayırlısı canım inşallah tez vakitte gelir hayırlısıyla bebişlerimiz
oyy kuzum benim tamam geliyorumdün bi yeni evli arkadaşa gittik bide pazar gitcez bakalım
inşallah canım inşallah dualarımdasınız
iyiyim cnm.sen nasılsın?bebişte iyi çok şükür teyzesi.sen naptın bayramdan sonramı başlıcan aşılama için.
Evet bitanem rahim filmi çekildiği gün antibiyotik de basladik.. dün tekrar tekrar sordum ama enfeksiyon olmasın die dedi... kuzum hareket sorunu icin turk kahvesinin iyi olduğunu söylüyorlar iliskiden önce sert bi kahve yap kocişineinş faydası olur
Evet canim dr.um adetinin 2. günü gel dedi. Hormon testleri yapilcak sonrası aşılama. . Kuzummmmm bana asamalarini anlatir mısın. . Hangi ilaçlari kullandin kacinci gun adilama oldu asilama esnasında ağrı oluyor mu:26: ayyyy çok soru sordum kusuruma bakma bebeğimmm
Nasil oldun canim dr a gittinmi ben yarn kontrole gtcem. bu glukofen beni mahvetti yaa bugun guya oruc tutcaktim aksama kadar kustum yarin bir sorarim.Allah yuzumuze baksn ins tez zamanda versin bebislerimizi su cektiklarimize bakarmisin
evet canım onu bende duymuştum pekte sever türk kahvesini ama daha hiç gece yapmadım sadece haftasonları kahvaltıdan sonra kahve içeriz ama artık fikrini önemsicem
Kahveyi de seviyo madem oooohh bol bol yap o zaman canımcımiliskiden 1- 2 saat önce kahve keyfi yapin sonra daaaaa
kızçemmmmmmmmmmneler olmuş cancazım çok geçmiş olsun rabbım kaza beladan korusun inşallah şimdi iyisindir inşallah..çok özlemişim valla dur bi sarılammm kızçem ameliyatta olmuşun rabbim şifa versin inşallah herşey geride kalıcak canbonum..güzel günler var şimdi önünde.spermler nekadar yatsanda geriye gelir o kısma hiç takılma canbonum daha herşey cok yeni gelıcek inşallah meleğin seninde.sakın umudunu kaybetme olurmu kızçem..yeterki canımız sağolsun gerisi gelir inşallah rabbımın ıznıyle bukadar uzun ara verme bıdaha konuşuruz ınsallah yınee
Canim valla ilk kez senden duyuyorum bende de miyom var ama önemsiz dedi dr... kuzum bak baya değişiklik yapmış operasyon.. ins bebisinin gelmesine devesile olur en kisa zamandaesinin spermlerin ne gibi bi sorun vardi canim:26:
Evet bitanem rahim filmi çekildiği gün antibiyotik de basladik.. dün tekrar tekrar sordum ama enfeksiyon olmasın die dedi... kuzum hareket sorunu icin turk kahvesinin iyi olduğunu söylüyorlar iliskiden önce sert bi kahve yap kocişineinş faydası olur
Evet canim dr.um adetinin 2. günü gel dedi. Hormon testleri yapilcak sonrası aşılama. . Kuzummmmm bana asamalarini anlatir mısın. . Hangi ilaçlari kullandin kacinci gun adilama oldu asilama esnasında ağrı oluyor mu:26: ayyyy çok soru sordum kusuruma bakma bebeğimmm
kızçelerim biz geldikk
salı akşamı annemlere gittik o gece kedim tüle takılıp camdan düşmüş:26:dünde üzüntüden ,ağlamaktan gelemedim daha doğrusu başımı yastıktan kaldırcak halim yoktuama çok şükğr dün gece bulduk kızımı çok alışmışım gözüme uyku girmedi 2 gündür sizler nasılsınız bi geçmişe dalım hemen
Canıımmmm bende seni oslediimnasılsınızzzzz ben hepinizi ayrı ayrı ve hepbirlikte çok özlüyorum...
işten güçten giremiyorum..
evdeki bilgisayar da bozuldu aksi gibi....
herkes iyidir umarım..
arada giriyorum ama kimsecikler olmuyooo
öpüyorum hepiniziiiiiiiii
Canıımmmm bende seni oslediimcok yorma kendini
kızlar herkese gunaydin.kuzenim simdi ameliyata girdibu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin ne olur.sorunsuz atlatsin insallah
kuzucum bizde seni özlüyoruznasılsınızzzzz ben hepinizi ayrı ayrı ve hepbirlikte çok özlüyorum...
işten güçten giremiyorum..
evdeki bilgisayar da bozuldu aksi gibi....
herkes iyidir umarım..
arada giriyorum ama kimsecikler olmuyooo
öpüyorum hepiniziiiiiiiii
canlarım çok şükür kuzenim 6 saatlik zorlu bir ameliyatı sağsağlim atlattı.yavrum ayılınca ilk beni sormuşsürekli bana bebişimize iyi bak dedi..çok zor anlardı..aslında onun adına da çok üzülüyorum çünü bu hastalığı nedeniyle hiç anne olamayacak bebişimle bolca vakit geçirsin istiyorum..zaten benim de kardeşim yok..bebişime öz teyze gibi olacak..evlat sevgisini de bizimle yaşar inşallah..
işte böyle canlarım..bugün çok yorgunum..çok stresli ve üzücü anlardı..sabah 7 den ber hastanedeydik..şimdi biraz dinlenicem..yarınyine işe gidicem çünkü..hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?