Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım sana antibiyotik verdimi doktor? enfeksiyon olmaması için bana vermişti.
canım biz eşime 1 kere yaptırdık sayımız iyi hareket sorunumuz varmıs biraz ama engel değilmiş normal gebeliğe ramazandan sonra bırlıkte tekrar tahlil vercez hakkımızdan hayırlısı canım inşallah tez vakitte gelir hayırlısıyla bebişlerimiz

Sernesim kuzum yarin da iftara bize gelin ha ne dersin bak ben davet ediyorum seni bosver onlari atla ucaga gel antebe
oyy kuzum benim tamam geliyorum dün bi yeni evli arkadaşa gittik bide pazar gitcez bakalım
Herkese Günaydın... iyi haberler alacağımız guzell bir gün olur inş rabbim dualarimizi kabul etsin
inşallah canım inşallah dualarımdasınız

Evet bitanem rahim filmi çekildiği gün antibiyotik de basladik.. dün tekrar tekrar sordum ama enfeksiyon olmasın die dedi... kuzum hareket sorunu icin turk kahvesinin iyi olduğunu söylüyorlar iliskiden önce sert bi kahve yap kocişine inş faydası olur

iyiyim cnm.sen nasılsın?bebişte iyi çok şükür teyzesi.sen naptın bayramdan sonramı başlıcan aşılama için.

Evet canim dr.um adetinin 2. günü gel dedi. Hormon testleri yapilcak sonrası aşılama. . Kuzummmmm bana asamalarini anlatir mısın. . Hangi ilaçlari kullandin kacinci gun adilama oldu asilama esnasında ağrı oluyor mu:26: ayyyy çok soru sordum kusuruma bakma bebeğimmm

evet canım onu bende duymuştum pekte sever türk kahvesini ama daha hiç gece yapmadım sadece haftasonları kahvaltıdan sonra kahve içeriz ama artık fikrini önemsicem

Nasil oldun canim dr a gittinmi ben yarn kontrole gtcem. bu glukofen beni mahvetti yaa bugun guya oruc tutcaktim aksama kadar kustum yarin bir sorarim.Allah yuzumuze baksn ins tez zamanda versin bebislerimizi su cektiklarimize bakarmisin

çok şükür iyiyim canım yok doktora gidemedim eltim hala iyi olamadı ona gidip geliyorum. eşimde ramazan sonuna bırakalım bayramdan sonra gideriz dedi... inş. hayırlısı olur gülbişim bakalım sana ne diyecek doktorr???? ben bayadır içemiyorum canım benimde midemi bulandırıyo daha boğazımdayken öğürüyorum ama kullandığım zaman alışana kadar bulantı ishal yapıyo canım alışırsın günde kaç defa alıyosun olmadı dozajını düşürürsün... amin canım inş.. rabbim yüzümüze bakar bulantıya kusmaya razıyım... yeter ki sağlıklı sıhhatli bize tutunan evlatlarımız olsun

evet canım onu bende duymuştum pekte sever türk kahvesini ama daha hiç gece yapmadım sadece haftasonları kahvaltıdan sonra kahve içeriz ama artık fikrini önemsicem

Kahveyi de seviyo madem oooohh bol bol yap o zaman canımcım iliskiden 1- 2 saat önce kahve keyfi yapin sonra daaaaa

kızlar biraz araştırdımda besmeleyle ilgili yapıp uygulayalım inşallah

Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)

cok sagol hayalotum insallah canım bekliyorum bakalım rabbim herseyın hayırlısını versın ben ve benım gıbı bekleyen herkese rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı bır bebek nasıp etsın senin bebısın cınsıyetı ne kac aylık oldu cok sevındım yaa scorpıonsa sana alpine ve dıger arkadaslara

cnm anlatım.adetin 2.günü gittim bende.tahliller yapıldı.ogün(yani adetin 2.günü menegon iğneye başlattı kalçadan vuruluyodum.hep aynı saatte.tabi bu arada 2 günde bir çağırıyo yumurta büyüklüğünü takip ediyo.6 gün iğneyi vuruldum.sonrada iki tane yumurtam vardı biri 17 biri 19 mm.sonrada sana saat veriyo çatlatma iğnesi için.göbekten vuruluyon.36 saat sonrada işlem için çağırdı.önce eşimi aldılar.sperlerin yıkama işlemi 2.5 saat falan sürdü sonrada bana aşılama yapıldı.işlem esnasında idrara sıkışık olman gerekiyor.bazı drlar sölemiyo.demesede sen öle yap.bide nacizhane tavsiyem abdestli ol cnm.bide ben işlem yapılırken hep dua ettim.Allahım hakkımızda hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye.bide rabbi yesir velatü assir rabbi temmim bil hayr dedim sürekli.

canım benimm çok çok geçmişler olsunnnnn.. sevindimm kediciğini bulduğunaa

nasılsınızzzzz ben hepinizi ayrı ayrı ve hepbirlikte çok özlüyorum...

işten güçten giremiyorum..

evdeki bilgisayar da bozuldu aksi gibi....

herkes iyidir umarım..

arada giriyorum ama kimsecikler olmuyooo

öpüyorum hepiniziiiiiiiii

Canıımmmm bende seni oslediim cok yorma kendini

canlarım çok şükür kuzenim 6 saatlik zorlu bir ameliyatı sağsağlim atlattı.yavrum ayılınca ilk beni sormuşsürekli bana bebişimize iyi bak dedi..çok zor anlardı..aslında onun adına da çok üzülüyorum çünü bu hastalığı nedeniyle hiç anne olamayacakbebişimle bolca vakit geçirsin istiyorum..zaten benim de kardeşim yok..bebişime öz teyze gibi olacak..evlat sevgisini de bizimle yaşar inşallah..
işte böyle canlarım..bugün çok yorgunum..çok stresli ve üzücü anlardı..sabah 7 den ber hastanedeydik..şimdi biraz dinlenicem..yarınyine işe gidicem çünkü..hepinizi öpüyorum

kuzucum bizde seni özlüyoruz çok çok kolay gelsin canım

çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallah tıp çok ilerledi inşallah olur bir gün canı sağolsun en başta tabiki evli mi kuzenin ? benim kuzeniminde beyninde tümor vardı hamileydi 8 aylıkken acil olarak aldımak zorunda kaldılar tümörü cok sukur bebk dogdu sorunsuz 9 ayı dolmadan dogumdan sonra tekrar amelıyat oldu kemoterapi falan derken çok şükür durdular tümörü,ama dediğin gibi kullandığı ilçlar yüzünden artık 2.çocugu yapması mumkun degılRabbim tum hastalarımıza sıfalar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…