- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.801
cnm anlatım.adetin 2.günü gittim bende.tahliller yapıldı.ogün(yani adetin 2.günü menegon iğneye başlattı kalçadan vuruluyodum.hep aynı saatte.tabi bu arada 2 günde bir çağırıyo yumurta büyüklüğünü takip ediyo.6 gün iğneyi vuruldum.sonrada iki tane yumurtam vardı biri 17 biri 19 mm.sonrada sana saat veriyo çatlatma iğnesi için.göbekten vuruluyon.36 saat sonrada işlem için çağırdı.önce eşimi aldılar.sperlerin yıkama işlemi 2.5 saat falan sürdü sonrada bana aşılama yapıldı.işlem esnasında idrara sıkışık olman gerekiyor.bazı drlar sölemiyo.demesede sen öle yap.bide nacizhane tavsiyem abdestli ol cnm.bide ben işlem yapılırken hep dua ettim.Allahım hakkımızda hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye.bide rabbi yesir velatü assir rabbi temmim bil hayr dedim sürekli.
Kuzum şükürler olsun ki ameliyat sorunsuz geçmiş. . Tıp çok ilerledi vardır onunda bi caresicanlarım çok şükür kuzenim 6 saatlik zorlu bir ameliyatı sağsağlim atlattı.yavrum ayılınca ilk beni sormuşsürekli bana bebişimize iyi bak dedi..çok zor anlardı..aslında onun adına da çok üzülüyorum çünü bu hastalığı nedeniyle hiç anne olamayacak bebişimle bolca vakit geçirsin istiyorum..zaten benim de kardeşim yok..bebişime öz teyze gibi olacak..evlat sevgisini de bizimle yaşar inşallah..
işte böyle canlarım..bugün çok yorgunum..çok stresli ve üzücü anlardı..sabah 7 den ber hastanedeydik..şimdi biraz dinlenicem..yarınyine işe gidicem çünkü..hepinizi öpüyorum
Herşey dua ile canım. . Rabbim dualarimizi kabul etsin inşkızlar biraz araştırdımda besmeleyle ilgili yapıp uygulayalım inşallah
Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)
nerelerdesiniz bacılarım
sperm sayısı ve hareketlılık az
kızçemmmm nasılsınnnnnnnnn ben de seni özledimmm kuzummmmm
Eh iste idare ediyorum kuzum bu aralar pek de iyi deilim
kızzçelerr nerelerdesiniz........
benim bat bugün ..... erken gebelik testi 31.07 de negatif çıktı... ama midem kötü.. yanıyoooo dünden berii... bişi yoktur di mi yaaa heveslenmiim hiçç..
cok sagol hayalotuminsallah canım bekliyorum bakalım rabbim herseyın hayırlısını versın ben ve benım gıbı bekleyen herkese rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı bır bebek nasıp etsın senin bebısın cınsıyetı ne kac aylık oldu cok sevındım yaa scorpıonsa sana alpine ve dıger arkadaslara
nerelerdesin kızçemmmnasılsınızzzzz ben hepinizi ayrı ayrı ve hepbirlikte çok özlüyorum...
işten güçten giremiyorum..
evdeki bilgisayar da bozuldu aksi gibi....
herkes iyidir umarım..
arada giriyorum ama kimsecikler olmuyooo
öpüyorum hepiniziiiiiiiii
çok şükür sağ salim çıkmış ameliyattan scorcipim.Rabbim onada nasip eyler nşallah bi bebek.rabbimden ümit kesilmezcanlarım çok şükür kuzenim 6 saatlik zorlu bir ameliyatı sağsağlim atlattı.yavrum ayılınca ilk beni sormuşsürekli bana bebişimize iyi bak dedi..çok zor anlardı..aslında onun adına da çok üzülüyorum çünü bu hastalığı nedeniyle hiç anne olamayacak bebişimle bolca vakit geçirsin istiyorum..zaten benim de kardeşim yok..bebişime öz teyze gibi olacak..evlat sevgisini de bizimle yaşar inşallah..
işte böyle canlarım..bugün çok yorgunum..çok stresli ve üzücü anlardı..sabah 7 den ber hastanedeydik..şimdi biraz dinlenicem..yarınyine işe gidicem çünkü..hepinizi öpüyorum
nerelerdesiniz bacılarım
kızzçelerr nerelerdesiniz........
benim bat bugün ..... erken gebelik testi 31.07 de negatif çıktı... ama midem kötü.. yanıyoooo dünden berii... bişi yoktur di mi yaaa heveslenmiim hiçç..
kızçeleriimmmmmmmm
şimdi benim sat 2 temmuz... kırmızı döngüsü 31 gün ... yumoşlar kk ya göre 19 temmuz dedi ama ovu testte 22 temmuz.. geçen ayki yumurtlamama göre bu ay geç yumurtladım...
31 temmuzda erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı
geçen gece bi rüyaa gördüm..... hayır olsun inşallah.... minik bi bebek ölmüş üstü açık bi bebek tabutunda kucagıma koydular.... noldugunu anlamadım..sonra da bi duydum ki babam ölmüşş... çokk agladımm..içim yandı .. kendimi yerden yere attım agladım durdum....
bugün bat ama gelmedi kırmızılar.... midem yanıooooo.. ovu test yaptım iki çizgi de koyu çıktı... yazsaatim geldi aklımaacaba dedim onun ki gibi mi yoksa :44::44::44::44: aradan 1,5 saat geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım... silik çıktı.. ama çoook silik.....
tatlımmm testi sakın atmaaaa.geç döllenmeyse çizgi çıkabilirrrrrrrrr..ama sabah ilk idrarla yapsan süper olur yaaaa..hadi hayırlı haberler inşallahhhhhhhhhhhh
scorpiiim canımmmm nasılsıın teyzoşşş nasıll.... hastanız nasıl olsu canım.. daha iyidir inşallahhh.. Rabbim acil şifalarr versinn...
dediğin gibi bi de sabah yapıcam test bakalım ne çıkacak... bi cennet tohumu da biz de var mı acaba
Kuzummmmm yaaaa çok çok sevindimkızçeleriimmmmmmmm
şimdi benim sat 2 temmuz... kırmızı döngüsü 31 gün ... yumoşlar kk ya göre 19 temmuz dedi ama ovu testte 22 temmuz.. geçen ayki yumurtlamama göre bu ay geç yumurtladım...
31 temmuzda erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı
geçen gece bi rüyaa gördüm..... hayır olsun inşallah.... minik bi bebek ölmüş üstü açık bi bebek tabutunda kucagıma koydular.... noldugunu anlamadım..sonra da bi duydum ki babam ölmüşş... çokk agladımm..içim yandı .. kendimi yerden yere attım agladım durdum....
bugün bat ama gelmedi kırmızılar.... midem yanıooooo.. ovu test yaptım iki çizgi de koyu çıktı... yazsaatim geldi aklımaacaba dedim onun ki gibi mi yoksa :44::44::44::44: aradan 1,5 saat geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım... silik çıktı.. ama çoook silik.....
ayol ne zaman gelsem kimse yok.ben çıkıyom siz geliyonuz heeeeeeeeeeeeeeee
iki gündür enteresan rüyalar görüyorum..ilkinde kızımı gördüm yeni doğurmuşum yüzünü görüyorum..böyle 1 aylık bebek gibi..aynı eşime benziyor..tombul yanakları var kalın dudaklı bana gülüyor..hatta kulakları bile eşim gibi kepçeee--ki dr amcamız kepçe değil bu bebek demişti 14. hafta ayyy nerdeyse eşimi uyandıracaktım..çok etkilendim yaaa..hayırlısıyla vaktınde doğsalar da görsek yavrucuklarımızı..
dün geceki rüyamda maneviyat çok yoğun..ama yorumlayamadım..siz bana yardımcı olun..ben ist fatihte oturuyorum..bilirsiniz her ramazan hırka-i şerif ziyarete açılır..geçen senelerde ziyaret etmişliğim var benimde..ama kaç yıldır gidemedim..neyse rüyamda peygamberimizin hırkasını görüyorum..ama birinin elinde..önce anlam veremiyorum..diyorum hırka ziyarette burada işi ne?sonra hırkanın elinde olduğu kişi onu katlıyor ve sanki secdeye gider gibi hırkanın üzerine yatiyor..o an o kişinin veyselkarani hz. olduğunu düşünüyorum rüyamda..ve sonra uyandım..ziyarete gitmek istiyorum ama yarın kadir gecesi ve tıklım tıklım beni ezerler bu hamile halimle orada..ne yapsam bi,lemedimmm:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?