Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım benim açıklamaların ve tavsiyelerin için Allah razı olsun bitanem. . Rabbim inş hayırlısı ile bize de nasip eder şimdiden çok heyecanlı yimmmmm
Kuzum şükürler olsun ki ameliyat sorunsuz geçmiş. . Tıp çok ilerledi vardır onunda bi caresi rabbim ol dedikten sonra..... öpüyorum scorpionsumnmmmm
Herşey dua ile canım. . Rabbim dualarimizi kabul etsin inş
nerelerdesiniz bacılarım

İftara davetliydik kuzum ancak gelebildim harbiden nerde bu kizçeleeeerrr

kızzçelerr nerelerdesiniz........

benim bat bugün ..... erken gebelik testi 31.07 de negatif çıktı... ama midem kötü.. yanıyoooo dünden berii... bişi yoktur di mi yaaa heveslenmiim hiçç ..

benim bat bugün ..... erken gebelik testi 31.07 de negatif çıktı... ama midem kötü.. yanıyoooo dünden berii... bişi yoktur di mi yaaa heveslenmiim hiçç ..

bellimi olur tatlım belkide hamişsindir..ikisinede hazırlıklı ol..rabbim gçönlümüzden geceni verir inşallah şu mübarek günde..

selam kızlar nasılsınız bakim ..
msafirlerim vardı girememisdim kaç gündür ..
dün aksam da iftarımız vardı görümceler, enisteler, kızları fln..amanın bi yorulmuşuumm ki sormayın
smdi bi bakim dedim ama geçmise bakamadım.. :26:

yarın da İstanbul' a gidiyoruz.. ramazan dolayısıyla günü birlik turlar varmış.. onlara yazılmış eşim..
bunu ne zamandır konusuyordukta, dedim ayın 3 ü ne denk getir , nasılsa haftasonuna denk geldi, ozamana gidelim yer varsa..
hem de ayın 3 ü evlilik yıldönümümüz.. 17. yılımıza giricez kısmetse ..yaşlandık biliyorm
aramıs varmıs yer.. yerimizi aldık bakalım.. kısmetimizde.. nereleri gezicez bilmiyorum..
bu gece sahurda çıkılcakmış.. artık bütün gün nereleri gezdircekler bilmiyom..
gece teraviden sonra eve dönüs olucakmıs..
artık haber vermeye çalısırım face den beri..
nerelerde olacağımızı.. istanbul'da ki hayranlarım belkim yanıma gelir diye

haydin öpüyom sizleri.. görüsmek üzere

Son düzenleme:
aminn kızçem darısı başına inşallah.yeterki dua etmeyi bırakma..bak ben tüpe başlıyacağım ay hamile olduğumu öğrendim rabbim tamamına erdirir darısı sizlere olur umarımRabbimden umut kesilmez.vardır elbet bi zamanı kızçemdoktor %90 erkek dedi şuan için bakalım yarın kontrolümüz var iyice kesinleşir herhaldeşimdi 4 aylığız kızçemscorcipiminde kızı olcak inşallahhabıbtemızinde kızı oldu asetonumuz vardı onunda oğlu oldurabbım uzun ömürler nasip eylesinAllaha emanet ol canım

nerelerdesin kızçemmmeniştem yaptırsın şu pcyı özlüyoz senii sabah kuşu

çok şükür sağ salim çıkmış ameliyattan scorcipim.Rabbim onada nasip eyler nşallah bi bebek.rabbimden ümit kesilmez
nerelerdesiniz bacılarım

kızçem dur sen her ihtimale karşı bekle canım kırmızıları.kendini kaptırma ama kırmızıları görene kadarda bekliycezinşallah göbiştedir hayırlısı ise

ayol ne zaman gelsem kimse yok.ben çıkıyom siz geliyonuz heeeeeeeeeeeeeeee

iki gündür enteresan rüyalar görüyorum..ilkinde kızımı gördüm yeni doğurmuşum yüzünü görüyorum..böyle 1 aylık bebek gibi..aynı eşime benziyor..tombul yanakları var kalın dudaklı bana gülüyor..hatta kulakları bile eşim gibi kepçeee--ki dr amcamız kepçe değil bu bebek demişti 14. haftaayyy nerdeyse eşimi uyandıracaktım..çok etkilendim yaaa..hayırlısıyla vaktınde doğsalar da görsek yavrucuklarımızı..

dün geceki rüyamda maneviyat çok yoğun..ama yorumlayamadım..siz bana yardımcı olun..ben ist fatihte oturuyorum..bilirsiniz her ramazan hırka-i şerif ziyarete açılır..geçen senelerde ziyaret etmişliğim var benimde..ama kaç yıldır gidemedim..neyse rüyamda peygamberimizin hırkasını görüyorum..ama birinin elinde..önce anlam veremiyorum..diyorum hırka ziyarette burada işi ne?sonra hırkanın elinde olduğu kişi onu katlıyor ve sanki secdeye gider gibi hırkanın üzerine yatiyor..o an o kişinin veyselkarani hz. olduğunu düşünüyorum rüyamda..ve sonra uyandım..ziyarete gitmek istiyorum ama yarın kadir gecesi ve tıklım tıklım beni ezerler bu hamile halimle orada..ne yapsam bi,lemedimmm:44::44::44:

kızçeleriimmmmmmmm

şimdi benim sat 2 temmuz... kırmızı döngüsü 31 gün ... yumoşlar kk ya göre 19 temmuz dedi ama ovu testte 22 temmuz.. geçen ayki yumurtlamama göre bu ay geç yumurtladım...

31 temmuzda erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı

geçen gece bi rüyaa gördüm..... hayır olsun inşallah.... minik bi bebek ölmüş üstü açık bi bebek tabutunda kucagıma koydular.... noldugunu anlamadım..sonra da bi duydum ki babam ölmüşş... çokk agladımm..içim yandı .. kendimi yerden yere attım agladım durdum....

bugün bat ama gelmedi kırmızılar.... midem yanıooooo.. ovu test yaptım iki çizgi de koyu çıktı... yazsaatim geldi aklıma acaba dedim onun ki gibi mi yoksa :44::44::44::44: aradan 1,5 saat geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım... silik çıktı.. ama çoook silik.....

tatlımmm testi sakın atmaaaa.geç döllenmeyse çizgi çıkabilirrrrrrrrr..ama sabah ilk idrarla yapsan süper olur yaaaa..hadi hayırlı haberler inşallahhhhhhhhhhhh

tatlımmm testi sakın atmaaaa.geç döllenmeyse çizgi çıkabilirrrrrrrrr..ama sabah ilk idrarla yapsan süper olur yaaaa..hadi hayırlı haberler inşallahhhhhhhhhhhh

scorpiiim canımmmm nasılsıın teyzoşşş nasıll.... hastanız nasıl olsu canım.. daha iyidir inşallahhh.. Rabbim acil şifalarr versinn...

dediğin gibi bi de sabah yapıcam test bakalım ne çıkacak... bi cennet tohumu da biz de var mı acaba

iyiyimcnmmmm..teyzoşun da şıu an beni tepiklemekle meşgullllll
hastamizdaha iyice..ama iyileşmesi zaman alacak cnm..buna da şükür tabiiii..
kuzum bişey olmazsa o silik çizgi çıkmaz..yabhcg değerin düşüktr geç döllenmeolmuştur ya da idrarınçok tutmadıysan kısa sürede bhcg tam çıkamamıştır..sabaha güzelhaberlerle gel inşallahhhhh

Kuzummmmm yaaaa çok çok sevindim eyarin testini yenile kuzum daha net belli olur o zaman.. namaz kildiktan sonra dua ettim canım sana.. priorimden iyi haberler alalım bayram sevincimiz olsun dedimmm hadi hayırlısı canım
Canimcimmmmm bi türlü karsilasamadik :26: çoook güzel bi rüya gormussun bitanem hirka-i Şerif seni çağırmış eğer esinle gidebilursem mutlaka git derim ben.. gidemezsen de bol bol dua et olur mu..öpüyorum bitaneeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…