Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzuuuuum bızede gel

tatlım ruyan hayra cıksın ruyada ölü görmek diriye işarettir hadi bakalım hayırlısı bence var bişiler heyecanla bekliyorum kuzum

canım benimm Allah razı olsun... testi tekrarladım biaz önce yine silik çıktııı :44::44::44:

kuzuuuuum bızede gel

tatlım ruyan hayra cıksın ruyada ölü görmek diriye işarettir hadi bakalım hayırlısı bence var bişiler heyecanla bekliyorum kuzum

datlımmmm nasılsınnn.. inşallah hayra çıksın canım.... testi yaptım yine silikkk :44::44::44::44:

akşam eşimle konuşuyordukk preseed işe yaradıı galiba diye ama bakalım.Rabbim hayırlısını versin.. hepimize nasip olsun inşallahh

nerelerdesin kızçemmmeniştem yaptırsın şu pcyı özlüyoz senii sabah kuşu

yaptıkk kuzumm pc yiiii.... bi parçasını değiştirdikkk.. powersub bozulmuşşşş ben tamir ettimmm ben de sizi özledim ramazandan sonra toplaşırız heralde bi araya ......

kuzummm günaydınn ... yine silik ama dün akşamkine göre daha belirgin .... yine de çok heveslenmiyorumm...
hayırlısı olsun diyorum hepp

Sanırım herkes yoğun bugün. . Hepinizi öpüyorum canlarimm. .. hayırlı iftarlar
karşılaşamadık ruh ıkızım
hayırlara çıksın inşallah scorcipim çok güzel rüyalar görmüşünn bebişinde öyle bir bebek olur inşallahmuhakkak gitmeye çalış canım.hiç olmadı gidemessen bile bi cami ziyareti yap derim yada bi yasin oku evinde rabbim hayrını versin inşallah
yani bugün yumurtlamadan sonra 12.gün kızçem ve daha yeni yeni çıkar idrarda..eğerki silikte varsa acaba kızçem hamilemisindur heyecan yok bide ovuya güvenme sakın sabah testleri yap dularım seninle priorim biraz daha sabır emi
yaptıkk kuzumm pc yiiii.... bi parçasını değiştirdikkk.. powersub bozulmuşşşş ben tamir ettimmm ben de sizi özledim ramazandan sonra toplaşırız heralde bi araya ......

ellerine sağlık ozamantoplaşırız kuzum herkes yoğun herhalde bu aralar

günaydın kızçelerimkadir geceniz mübarek olsun inşallahabbim dularımızı kabul eylesin
bugün 11 buçukta doktor kontrolümüz var
Ama dün gece bi rüya gördüm yine hayır olsun:26:doktora gidiyorduk yine bana 13 haftalık diyordu diyodum yok 16 haftalık olması gerek hayır gelişimi durmuş diyodukorkuyorum böyle rüyalardan belki minnakı hissetsem böyle olmıycak ama kendisinden haberimde yok işte kimbilir içimde ne haltlar karıştırıyordarısı sizlere inşallah..
priorim kızçem bu mübarek kadir gecesinde nşallah rabbım kuzunu göbeciğine bağışlamıştır ordadır canım
şimdik ayıptır sülemesi beni herif yatarkene iki lokma bişeyler atıştırayım o uyanınca yanında yiyemiyorumdoktordan gelince yazarım hemen kızçelerim sonucu
ngasgım kayıp bu aralar gelmiyomu nerde bu kızçe:26:
umudum gezmelerde şimdiben bugün kayganaya yemek yapım sen gez emi akşama kadar

canım ınsallah bebıs gelmıstır tatlım benımde ılıskıden 10 gun sonra sılık cıkmıstı
rabbım hayırlısını versın ınsallah vardır dıye dusunuyorum
ya kanda baktır yada hergun test yap bı tane hep sılıkse vardr ben hıc koyu gormedım hep sılık gordum cok erken ogrendıgımden sonrada yapmadım zaten

iyi gezmeler balımmm evlilik yıl dönümün kutlu olsunnn niceeee senelere inşş saglıklı ve mutlu bebişlii canım benimmm
canım benimm Allah razı olsun... testi tekrarladım biaz önce yine silik çıktııı :44::44::44:
hadi inşş canım bu mubarek ayın hürmetineee inş hamilesindir tatlımmRabbim gönlüne göre versinn
kuzumm balımm benimm hayra çıksın ruyann balım bende 19. haftamda hissettimm bu kızceyiimerak etme canım benimm teysezi yesin onuuuo şimdik içerde neler yapıyodur k aslarıı zayıf oldugu için hissedemiyoruz sende biliyon kuzumm ama şimdii dışardan izle naptıgınıı balık gibi dönüp duruyoo tekmeler havada uçusuyoo8. ayımdayımmeylül sonu dogar die düşünüyorummneyse çok konuştummiyi haberlerle gel balımm

kızlar benden fazla haber yok aynıı iyicene şiştimm
burda iyi bi dr bulamadımm şeker yüklemesinden sonra hiç gitmedim 1 ayı geçtii
çok merak ediyorumm ne durumda bebişim ama eşim araştırıyo bakalımm bayramdan sonra bulup gidicemm
bayramda annemlerde 10 gün kalcamm onun sevinci var şimdiden özlemişim ankarayı
ordan gelincede hazırlıklar başlıyo bakalımm gene çok konuştumm hepinizi öpüyorummm kızlarr Rabbim gönlünüze göre versinnn Dualarınızı kabul etsinnn

canbonum hoşgeldinizzzneka güzel annecine gidicengit kuzum gıt bakalım bızım prenses nasıl

ayyyy canımm hamile olabilirsin ikinci çizği çıktıysa mutlaka netleşir sabah ilk idrarınla yap daha net çıkıyorrr....çokk sevindimm yaaa

kuzummmm hayır olsun inşallah rüyannn.... doktora gitcen yaaa onun stresiii .. teyzoşş iyi maşallahh...

yok kızçem kaptırmıom kendimi.. hayırlısı diyiip bekliyorum... .. bugün kırmızıların ikinci günü ses seda yok hala.. ama bi leke gelir gibi oldu... ıslaklık hissediomm bi gidiomm akıntı..

canbonlarım biz geldikk
doktor teyzemiz kesin erkek dedi sonundabi büyümüş benim sıpa kocaman olmuş teyzeleriallahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah
166 gram olmuşuz 15 cme yakında boyumuz olmuş çok şükür
gülüyo dedi doktor hani dişlerimizi göstermeden güleriz ya öyleydi ağız yapısıinşallah güleç yüzlü olur ..
kan verdim sonuçlar salı günü çıkıcakmış ama bayramdan sonra gideriz kontrole zaman geçsin aradanzaten sonra tatile çıkıyoruz:26:bugün kaygana 50 kişiyi iftara çağırdı oyuzden yemek yapıyoruz eltilerleben çorba yaparım dedim başka bişey yapamam dünde mutfağını temızledım gece nasıl uyudum bılmıyorumbizden haberler böyle kızçelerim bugun gelemem daha haber verım dedım sızı sevıyorum

datlımmm ovu testte görünce sen geldn hemen aklımaaa... o bariz yumurtlama zamanı gibi koyuydu.. ama çok silik erken gebelik testi.. geç döllenioo galibaa .. hayırlısı tabii.. çok kaptırmıomm bu sefer..

Allah razı olsun kuzummm... çocuklar nasıl sen nasılsınn... herşey yolunda mı

ayyyy canımm hamile olabilirsin ikinci çizği çıktıysa mutlaka netleşir sabah ilk idrarınla yap daha net çıkıyorrr....çokk sevindimm yaaa

datlımmmmm çokk sagol.. ama silik çıktı yinee.geç yumurtladım ondandır belki ama.. ayıptır sölemesi.. beyaz akıntıyla çok açıkkahve bi leke geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…