- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.821
kuzuuuuum bızede gelselam kızlar nasılsınız bakim ..
msafirlerim vardı girememisdim kaç gündür ..
dün aksam da iftarımız vardı görümceler, enisteler, kızları fln..amanın bi yorulmuşuumm ki sormayın
smdi bi bakim dedim ama geçmise bakamadım.. :26:
yarın da İstanbul' a gidiyoruz.. ramazan dolayısıyla günü birlik turlar varmış.. onlara yazılmış eşim..
bunu ne zamandır konusuyordukta, dedim ayın 3 ü ne denk getir , nasılsa haftasonuna denk geldi, ozamana gidelim yer varsa..
hem de ayın 3 ü evlilik yıldönümümüz..17. yılımıza giricez kısmetse ..yaşlandık biliyorm
aramıs varmıs yer.. yerimizi aldık bakalım.. kısmetimizde.. nereleri gezicez bilmiyorum..
bu gece sahurda çıkılcakmış.. artık bütün gün nereleri gezdircekler bilmiyom..
gece teraviden sonra eve dönüs olucakmıs..
artık haber vermeye çalısırım face den beri..
nerelerde olacağımızı.. istanbul'da ki hayranlarımbelkim yanıma gelir diye
haydin öpüyom sizleri.. görüsmek üzere
kızçeleriimmmmmmmm
şimdi benim sat 2 temmuz... kırmızı döngüsü 31 gün ... yumoşlar kk ya göre 19 temmuz dedi ama ovu testte 22 temmuz.. geçen ayki yumurtlamama göre bu ay geç yumurtladım...
31 temmuzda erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı
geçen gece bi rüyaa gördüm..... hayır olsun inşallah.... minik bi bebek ölmüş üstü açık bi bebek tabutunda kucagıma koydular.... noldugunu anlamadım..sonra da bi duydum ki babam ölmüşş... çokk agladımm..içim yandı .. kendimi yerden yere attım agladım durdum....
bugün bat ama gelmedi kırmızılar.... midem yanıooooo.. ovu test yaptım iki çizgi de koyu çıktı... yazsaatim geldi aklımaacaba dedim onun ki gibi mi yoksa :44::44::44::44: aradan 1,5 saat geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım... silik çıktı.. ama çoook silik.....
Kuzummmmm yaaaa çok çok sevindimeyarin testini yenile kuzum daha net belli olur o zaman.. namaz kildiktan sonra dua ettim canım sana.. priorimden iyi haberler alalım bayram sevincimiz olsun dedimmm hadi hayırlısı canım
Canimcimmmmm bi türlü karsilasamadik :26: çoook güzel bi rüya gormussun bitanem hirka-i Şerif seni çağırmış eğer esinle gidebilursem mutlaka git derim ben.. gidemezsen de bol bol dua et olur mu..öpüyorum bitaneeeemmmm
kuzuuuuum bızede gel
tatlım ruyan hayra cıksın ruyada ölü görmek diriye işarettir hadi bakalım hayırlısı bence var bişiler heyecanla bekliyorum kuzum
nerelerdesin kızçemmmeniştem yaptırsın şu pcyı özlüyoz senii sabah kuşu
iyiyimcnmmmm..teyzoşun da şıu an beni tepiklemekle meşgullllll
hastamizdaha iyice..ama iyileşmesi zaman alacak cnm..buna da şükür tabiiii..
kuzum bişey olmazsa o silik çizgi çıkmaz..yabhcg değerin düşüktr geç döllenmeolmuştur ya da idrarınçok tutmadıysan kısa sürede bhcg tam çıkamamıştır..sabaha güzelhaberlerle gel inşallahhhhh
Sanırım herkes yoğun bugün. . Hepinizi öpüyorum canlarimm. .. hayırlı iftarlar
ayol ne zaman gelsem kimse yok.ben çıkıyom siz geliyonuz heeeeeeeeeeeeeeee
iki gündür enteresan rüyalar görüyorum..ilkinde kızımı gördüm yeni doğurmuşum yüzünü görüyorum..böyle 1 aylık bebek gibi..aynı eşime benziyor..tombul yanakları var kalın dudaklı bana gülüyor..hatta kulakları bile eşim gibi kepçeee--ki dr amcamız kepçe değil bu bebek demişti 14. hafta ayyy nerdeyse eşimi uyandıracaktım..çok etkilendim yaaa..hayırlısıyla vaktınde doğsalar da görsek yavrucuklarımızı..
dün geceki rüyamda maneviyat çok yoğun..ama yorumlayamadım..siz bana yardımcı olun..ben ist fatihte oturuyorum..bilirsiniz her ramazan hırka-i şerif ziyarete açılır..geçen senelerde ziyaret etmişliğim var benimde..ama kaç yıldır gidemedim..neyse rüyamda peygamberimizin hırkasını görüyorum..ama birinin elinde..önce anlam veremiyorum..diyorum hırka ziyarette burada işi ne?sonra hırkanın elinde olduğu kişi onu katlıyor ve sanki secdeye gider gibi hırkanın üzerine yatiyor..o an o kişinin veyselkarani hz. olduğunu düşünüyorum rüyamda..ve sonra uyandım..ziyarete gitmek istiyorum ama yarın kadir gecesi ve tıklım tıklım beni ezerler bu hamile halimle orada..ne yapsam bi,lemedimmm:44::44::44:
yani bugün yumurtlamadan sonra 12.gün kızçem ve daha yeni yeni çıkar idrarda..eğerki silikte varsa acaba kızçem hamilemisinkızçeleriimmmmmmmm
şimdi benim sat 2 temmuz... kırmızı döngüsü 31 gün ... yumoşlar kk ya göre 19 temmuz dedi ama ovu testte 22 temmuz.. geçen ayki yumurtlamama göre bu ay geç yumurtladım...
geçen gece bi rüyaa gördüm..... hayır olsun inşallah.... minik bi bebek ölmüş üstü açık bi bebek tabutunda kucagıma koydular.... noldugunu anlamadım..sonra da bi duydum ki babam ölmüşş... çokk agladımm..içim yandı .. kendimi yerden yere attım agladım durdum....
bugün bat ama gelmedi kırmızılar.... midem yanıooooo.. ovu test yaptım iki çizgi de koyu çıktı... yazsaatim geldi aklımaacaba dedim onun ki gibi mi yoksa :44::44::44::44: aradan 1,5 saat geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım... silik çıktı.. ama çoook silik.....
yaptıkk kuzumm pc yiiii.... bi parçasını değiştirdikkk.. powersub bozulmuşşşşben tamir ettimmm ben de sizi özledim ramazandan sonra toplaşırız heralde bi araya ......
iyi gezmeler balımmmselam kızlar nasılsınız bakim ..
msafirlerim vardı girememisdim kaç gündür ..
dün aksam da iftarımız vardı görümceler, enisteler, kızları fln..amanın bi yorulmuşuumm ki sormayın
smdi bi bakim dedim ama geçmise bakamadım.. :26:
yarın da İstanbul' a gidiyoruz.. ramazan dolayısıyla günü birlik turlar varmış.. onlara yazılmış eşim..
bunu ne zamandır konusuyordukta, dedim ayın 3 ü ne denk getir , nasılsa haftasonuna denk geldi, ozamana gidelim yer varsa..
hem de ayın 3 ü evlilik yıldönümümüz..17. yılımıza giricez kısmetse ..yaşlandık biliyorm
aramıs varmıs yer.. yerimizi aldık bakalım.. kısmetimizde.. nereleri gezicez bilmiyorum..
bu gece sahurda çıkılcakmış.. artık bütün gün nereleri gezdircekler bilmiyom..
gece teraviden sonra eve dönüs olucakmıs..
artık haber vermeye çalısırım face den beri..
nerelerde olacağımızı.. istanbul'da ki hayranlarımbelkim yanıma gelir diye
haydin öpüyom sizleri.. görüsmek üzere
canım benimm Allah razı olsun... testi tekrarladım biaz önce yine silik çıktııı :44::44::44:
kuzumm balımm benimm hayra çıksın ruyanngünaydın kızçelerimkadir geceniz mübarek olsun inşallah abbim dularımızı kabul eylesin
bugün 11 buçukta doktor kontrolümüz var
Ama dün gece bi rüya gördüm yine hayır olsun:26:doktora gidiyorduk yine bana 13 haftalık diyordudiyodum yok 16 haftalık olması gerek hayır gelişimi durmuş diyodu korkuyorum böyle rüyalardan belki minnakı hissetsem böyle olmıycak ama kendisinden haberimde yok işte kimbilir içimde ne haltlar karıştırıyor darısı sizlere inşallah..
priorim kızçem bu mübarek kadir gecesinde nşallah rabbım kuzunu göbeciğine bağışlamıştır ordadır canım
şimdik ayıptır sülemesi beni herif yatarkene iki lokma bişeyler atıştırayım o uyanınca yanında yiyemiyorumdoktordan gelince yazarım hemen kızçelerim sonucu
ngasgım kayıp bu aralar gelmiyomu nerde bu kızçe:26:
umudum gezmelerde şimdiben bugün kayganaya yemek yapım sen gez emi akşama kadar
kızlar benden fazla haber yok aynıı iyicene şiştimm
burda iyi bi dr bulamadımm şeker yüklemesinden sonra hiç gitmedim 1 ayı geçtii
çok merak ediyorumm ne durumda bebişim ama eşim araştırıyo bakalımm bayramdan sonra bulup gidicemm
bayramda annemlerde 10 gün kalcamm onun sevinci var şimdiden özlemişim ankarayı
ordan gelincede hazırlıklar başlıyo bakalımmgene çok konuştumm hepinizi öpüyorummm kızlarr Rabbim gönlünüze göre versinnn Dualarınızı kabul etsinnn
kızçeleriimmmmmmmm
günaydın kızçelerimkadir geceniz mübarek olsun inşallah abbim dularımızı kabul eylesin
bugün 11 buçukta doktor kontrolümüz var
Ama dün gece bi rüya gördüm yine hayır olsun:26:doktora gidiyorduk yine bana 13 haftalık diyordudiyodum yok 16 haftalık olması gerek hayır gelişimi durmuş diyodu korkuyorum böyle rüyalardan belki minnakı hissetsem böyle olmıycak ama kendisinden haberimde yok işte kimbilir içimde ne haltlar karıştırıyor darısı sizlere inşallah..
priorim kızçem bu mübarek kadir gecesinde nşallah rabbım kuzunu göbeciğine bağışlamıştır ordadır canım
şimdik ayıptır sülemesi beni herif yatarkene iki lokma bişeyler atıştırayım o uyanınca yanında yiyemiyorumdoktordan gelince yazarım hemen kızçelerim sonucu
ngasgım kayıp bu aralar gelmiyomu nerde bu kızçe:26:
umudum gezmelerde şimdiben bugün kayganaya yemek yapım sen gez emi akşama kadar
canım ınsallah bebıs gelmıstır tatlım benımde ılıskıden 10 gun sonra sılık cıkmıstı
rabbım hayırlısını versın ınsallah vardır dıye dusunuyorum
ya kanda baktır yada hergun test yap bı tane hep sılıkse vardr ben hıc koyu gormedım hep sılık gordum cok erken ogrendıgımden sonrada yapmadım zaten
iyi gezmeler balımmmevlilik yıl dönümün kutlu olsunnn niceeee senelere inşş saglıklı ve mutlu bebişlii canım benimmm
hadi inşş canım bu mubarek ayın hürmetineee inş hamilesindir tatlımm Rabbim gönlüne göre versinn
kuzumm balımm benimm hayra çıksın ruyannbalım bende 19. haftamda hissettimm bu kızceyii merak etme canım benimm teysezi yesin onuuu o şimdik içerde neler yapıyodur k aslarıı zayıf oldugu için hissedemiyoruz sende biliyon kuzumm ama şimdii dışardan izle naptıgınıı balık gibi dönüp duruyoo tekmeler havada uçusuyoo 8. ayımdayımm eylül sonu dogar die düşünüyorumm neyse çok konuştumm iyi haberlerle gel balımm
ayyyy canımm hamile olabilirsin ikinci çizği çıktıysa mutlaka netleşir sabah ilk idrarınla yap daha net çıkıyorrr....çokk sevindimm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?