- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.841
canbonlarım biz geldikk
doktor teyzemiz kesin erkek dedi sonundabi büyümüş benim sıpa kocaman olmuş teyzeleri allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah
166 gram olmuşuz 15 cme yakında boyumuz olmuş çok şükür
gülüyo dedi doktorhani dişlerimizi göstermeden güleriz ya öyleydi ağız yapısı inşallah güleç yüzlü olur ..
kan verdim sonuçlar salı günü çıkıcakmış ama bayramdan sonra gideriz kontrole zaman geçsin aradanzaten sonra tatile çıkıyoruz:26:bugün kaygana 50 kişiyi iftara çağırdı oyuzden yemek yapıyoruz eltilerle ben çorba yaparım dedim başka bişey yapamam dünde mutfağını temızledım gece nasıl uyudum bılmıyorum bizden haberler böyle kızçelerim bugun gelemem daha haber verım dedım sızı sevıyorum
kuzummmm hayır olsun inşallah rüyannn.... doktora gitcen yaaa onun stresiii ..teyzoşş iyi maşallahh...
yok kızçem kaptırmıom kendimi.. hayırlısı diyiip bekliyorum... .. bugün kırmızıların ikinci günü ses seda yok hala.. ama bi leke gelir gibi oldu... ıslaklık hissediomm bi gidiomm akıntı..
datlımmmmm çokk sagol.. ama silik çıktı yinee.geç yumurtladım ondandır belki ama.. ayıptır sölemesi.. beyaz akıntıyla çok açıkkahve bi leke geldii
Canimm ins hamissindir ins bu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olur
belki yerleşiyordur canımm ayyy inş... hamilesindir kolay kolay çıkmıyor o ikinci çizgi silikde olsa...var bir şeyler içerde inşallahh..rüyanda hayır diyelim hayra çıksın canımmm
canbonlarım biz geldikk
doktor teyzemiz kesin erkek dedi sonundabi büyümüş benim sıpa kocaman olmuş teyzeleri allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah
166 gram olmuşuz 15 cme yakında boyumuz olmuş çok şükür
gülüyo dedi doktorhani dişlerimizi göstermeden güleriz ya öyleydi ağız yapısı inşallah güleç yüzlü olur ..
kan verdim sonuçlar salı günü çıkıcakmış ama bayramdan sonra gideriz kontrole zaman geçsin aradanzaten sonra tatile çıkıyoruz:26:bugün kaygana 50 kişiyi iftara çağırdı oyuzden yemek yapıyoruz eltilerle ben çorba yaparım dedim başka bişey yapamam dünde mutfağını temızledım gece nasıl uyudum bılmıyorum bizden haberler böyle kızçelerim bugun gelemem daha haber verım dedım sızı sevıyorum
Amin kızçemmm inşallahh..Rabbim hayırlısını vers,n hepimizee.. senn nasılsın kuzummm.. dün yok olsunnn...
hayır olsun inşallah canım benşm... sen nasılsın bu arada bebiş nasıllll
İdare ediyorum bu aralar kotuyum yaa.su diaformin dye bir ilac yazdi onun yuznden kafami kaldramiyorum hergun uc dort kere kusuyorum.oruc filan tutamiyorum zaten.dr a gidp soyledim kullancaksin mecbur dyor esimde skıstırıyor kullan dye.
O :44::44::44:ilaç ne için bebeğimmmm
datlımmm ovu testte görünce sen geldn hemen aklımaaa... o bariz yumurtlama zamanı gibi koyuydu.. ama çok silik erken gebelik testi.. geç döllenioo galibaa .. hayırlısı tabii.. çok kaptırmıomm bu sefer..
şükür iyiyiz canım ya bebiş nasıl bilmiyorum bayramdan sonra gideceğim doktora en son gitiğimde göremedik doğru düzgün kafa yapısına falan baktı iyi dedi kaburga kemikleri gözüküyorduu...bakalım artık bayramdan sonra iyi haberleri alırız inşallahinşallah senin çizğinde netleşir hemen kan testi yapma sonra tutunamayıp düşüyorlar ben gülbisede karamada söylemiştim eninde sonunda netleşir o çizgi rabbim sana tutundursun inşallah...netlişdikten sonra yaparsın kan tahlilinide ...kendine dikkat et yat biraz uzan ağır kaldırma stres yapma kendine canımm...dualarımm seninle inşallah
gec dollenıyo degıl aslında ancak ıdrara ınıyo hormon
yanı sen dollendın ama ancak ıdrarda cıkıyor
normalde ıdrar testlerı adetten bıhafta gectıkten sonra saglıkı sonuc verr ama bız acelecı anneler hergun yapıoz masallah
ve baska sayfalarda gordum erken gebelık testı negatıf cıkıyor adet zamanı bıle yanı senın sılık olması var demek allahın ıznıyle hadı aramızda bır ay olcak
canım benimmm saolasın... valla saf gibi dolaşıyoruz eşimlee.. var mı yok mu diyoruzzz halaaAllah korusun kırmızılar gelecekhişş gibi hissediomm arada... bi de kasıklarım batıyoo arada... ve bugün minicik kahverengi lekeler geldi.. onlar biraz korkuttu beni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?