Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzummmmmmmmmm hadi gözün aydınnnnnnnn .. çok stresss yapma annesi senin mercimek koca adam olmuşş askere gitcek nerdeyseeee .. yeri de rahatmış maşallahh gülüyormuşşş

Canimm ins hamissindir ins bu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olur

datlımmmmm çokk sagol.. ama silik çıktı yinee.geç yumurtladım ondandır belki ama.. ayıptır sölemesi.. beyaz akıntıyla çok açıkkahve bi leke geldii

belki yerleşiyordur canımm ayyy inş... hamilesindir kolay kolay çıkmıyor o ikinci çizgi silikde olsa...var bir şeyler içerde inşallahh..rüyanda hayır diyelim hayra çıksın canımmm

belki yerleşiyordur canımm ayyy inş... hamilesindir kolay kolay çıkmıyor o ikinci çizgi silikde olsa...var bir şeyler içerde inşallahh..rüyanda hayır diyelim hayra çıksın canımmm

hayır olsun inşallah canım benşm... sen nasılsın bu arada bebiş nasıllll

ayyy maşallah kocaman olmuşşş sağ sağlim doğurmayı nasip etsin inşallah allahım uzun ömür versinn...her şey iyiymiş sorun yok ne güzelll canımmm ...dün bir haber aldim 8 aylık bebek anne karnında ölmüş bir kötü oldum çok sağlıklıymış hemde kadını sezaryana almışlar rabbim uzun ömür versin çok zorr ya ...ultrasnda kalbini dinliyosun görüyosun hareket ediyor gülümsüyor sonra can vermişş allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla doğsun ömrü uzun olsun inşallahh

Bu arada herkesin gecesi mübarek olsun..

Rabbim hastalara şifa ,dertlilere deva, bebiş isteyen tüm kızçelerime bebiş versinn.... AMİN

Amin kızçemmm inşallahh..Rabbim hayırlısını vers,n hepimizee.. senn nasılsın kuzummm.. dün yok olsunnn...

İdare ediyorum bu aralar kotuyum yaa.su diaformin dye bir ilac yazdi onun yuznden kafami kaldramiyorum hergun uc dort kere kusuyorum.oruc filan tutamiyorum zaten.dr a gidp soyledim kullancaksin mecbur dyor esimde skıstırıyor kullan dye.

hayır olsun inşallah canım benşm... sen nasılsın bu arada bebiş nasıllll

şükür iyiyiz canım ya bebiş nasıl bilmiyorum bayramdan sonra gideceğim doktora en son gitiğimde göremedik doğru düzgün kafa yapısına falan baktı iyi dedi kaburga kemikleri gözüküyorduu...bakalım artık bayramdan sonra iyi haberleri alırız inşallahinşallah senin çizğinde netleşir hemen kan testi yapma sonra tutunamayıp düşüyorlar ben gülbisede karamada söylemiştim eninde sonunda netleşir o çizgi rabbim sana tutundursun inşallah...netlişdikten sonra yaparsın kan tahlilinide ...kendine dikkat et yat biraz uzan ağır kaldırma stres yapma kendine canımm...dualarımm seninle inşallah

İdare ediyorum bu aralar kotuyum yaa.su diaformin dye bir ilac yazdi onun yuznden kafami kaldramiyorum hergun uc dort kere kusuyorum.oruc filan tutamiyorum zaten.dr a gidp soyledim kullancaksin mecbur dyor esimde skıstırıyor kullan dye.

O :44::44::44:ilaç ne için bebeğimmmm

kızlar ben asscikk kaçıyorum... migrenim tuttu... gelirim yinee öpüyorum hepiniziii

datlımmm ovu testte görünce sen geldn hemen aklımaaa... o bariz yumurtlama zamanı gibi koyuydu.. ama çok silik erken gebelik testi.. geç döllenioo galibaa .. hayırlısı tabii.. çok kaptırmıomm bu sefer..

gec dollenıyo degıl aslında ancak ıdrara ınıyo hormon
yanı sen dollendın ama ancak ıdrarda cıkıyor
normalde ıdrar testlerı adetten bıhafta gectıkten sonra saglıkı sonuc verr ama bız acelecı anneler hergun yapıoz masallah
ve baska sayfalarda gordum erken gebelık testı negatıf cıkıyor adet zamanı bıle yanı senın sılık olması var demek allahın ıznıyle hadı aramızda bır ay olcak

merhaba
bende 15 martta 5 haftalık düşük yaptım 2 ay ara verdik 2 ay normal denedim olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ancak biraz önce kan testi yaptırdım 0,15 adetime 5 gün var ama sanırım sonuç değişmez yani bu ayda olmadı çok üzgünüm

kuzum Allah razı olsun.. dinleniyorumm.. inşallah netleşir bakalım zaman gösterecek.. dikkat canım sen de öpüyorum

canım benimmm saolasın... valla saf gibi dolaşıyoruz eşimlee.. var mı yok mu diyoruzzz halaa Allah korusun kırmızılar gelecekhişş gibi hissediomm arada... bi de kasıklarım batıyoo arada... ve bugün minicik kahverengi lekeler geldi.. onlar biraz korkuttu beni ama

Canim insallah vardr ama madem leke geldi heme n git dusuk tehlikesi falan olmasin olabiliyor cunku
Hem varmi yokmu ogrenirsin

Priorimmmm bayram sekerimiz gobusundr demektir canim cok cok çook sevindim yüreğini ferah tut kuzum bi kac gune iyice net görünür şükürler olsun kuzummnm darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…