- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.861
cnm yarın sabahtan gitmeyi deniycez annemle..zate anneme çok yakın..ama kalabalık beni korkutuyor.karnıma çarparlar diye..bugün sahura kadar ziyaret var ama şehir içi şehir dışı turlarla geliyor insanlar..girmek mümkün değilKuzummmmm yaaaa çok çok sevindimeyarin testini yenile kuzum daha net belli olur o zaman.. namaz kildiktan sonra dua ettim canım sana.. priorimden iyi haberler alalım bayram sevincimiz olsun dedimmm hadi hayırlısı canım
Canimcimmmmm bi türlü karsilasamadik :26: çoook güzel bi rüya gormussun bitanem hirka-i Şerif seni çağırmış eğer esinle gidebilursem mutlaka git derim ben.. gidemezsen de bol bol dua et olur mu..öpüyorum bitaneeeemmmm
valla tatlım bişey olmasa o ikinci çizgi çıkmaz..sen bi kan tahlili yaptır bence..bayram neşeniz geliyor benceeeeeeeeeeeeeekuzummm günaydınn... yine silik ama dün akşamkine göre daha belirgin .... yine de çok heveslenmiyorumm...
hayırlısı olsun diyorum hepp
ah iki gündür de cenazeler var cnm..maşallah camilerden çıkamıyoruzkarşılaşamadık ruh ıkızım
hayırlara çıksın inşallah scorcipim çok güzel rüyalar görmüşünn bebişinde öyle bir bebek olur inşallah muhakkak gitmeye çalış canım.hiç olmadı gidemessen bile bi cami ziyareti yap derim yada bi yasin oku evinde rabbim hayrını versin inşallah
yani bugün yumurtlamadan sonra 12.gün kızçem ve daha yeni yeni çıkar idrarda..eğerki silikte varsa acaba kızçem hamilemisindur heyecan yok bide ovuya güvenme sakın sabah testleri yap dularım seninle priorim biraz daha sabır emi
ellerine sağlık ozaman toplaşırız kuzum herkes yoğun herhalde bu aralar
anammmmm erkekmiiiiiiiiiiii..gözünüz aydın tatlımmmm..paşamız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnncanbonlarım biz geldikk
doktor teyzemiz kesin erkek dedi sonundabi büyümüş benim sıpa kocaman olmuş teyzeleri allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah
166 gram olmuşuz 15 cme yakında boyumuz olmuş çok şükür
gülüyo dedi doktorhani dişlerimizi göstermeden güleriz ya öyleydi ağız yapısı inşallah güleç yüzlü olur ..
kan verdim sonuçlar salı günü çıkıcakmış ama bayramdan sonra gideriz kontrole zaman geçsin aradanzaten sonra tatile çıkıyoruz:26:bugün kaygana 50 kişiyi iftara çağırdı oyuzden yemek yapıyoruz eltilerle ben çorba yaparım dedim başka bişey yapamam dünde mutfağını temızledım gece nasıl uyudum bılmıyorum bizden haberler böyle kızçelerim bugun gelemem daha haber verım dedım sızı sevıyorum
canbonlarım biz geldikk
doktor teyzemiz kesin erkek dedi sonundabi büyümüş benim sıpa kocaman olmuş teyzeleri allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah
166 gram olmuşuz 15 cme yakında boyumuz olmuş çok şükür
gülüyo dedi doktorhani dişlerimizi göstermeden güleriz ya öyleydi ağız yapısı inşallah güleç yüzlü olur ..
kan verdim sonuçlar salı günü çıkıcakmış ama bayramdan sonra gideriz kontrole zaman geçsin aradanzaten sonra tatile çıkıyoruz:26:bugün kaygana 50 kişiyi iftara çağırdı oyuzden yemek yapıyoruz eltilerle ben çorba yaparım dedim başka bişey yapamam dünde mutfağını temızledım gece nasıl uyudum bılmıyorum bizden haberler böyle kızçelerim bugun gelemem daha haber verım dedım sızı sevıyorum
Kızlar hepinize hayırlı kandiller , Allah bu hayılı gün hürmetine hayırlısıyla göbişlerinizi bebiş doldursun.DUalarınız kabul olsun.
Hayalotum canım netleşti demek hayırlı olsun , sağlıkla kucağına al inşallah.
Dikkat et kendine , söyle yormasınlar seni . Bebişide seni de çok öpüyorum canım.
Priori ne güzel bir haber vermişsin öyle canım inan okurken çok mutlu oldum. İnşallah herşey güzel ilerliyicek ve sen güzel haberlerle geleceksin. Haayırlı olsun canım benim.
Medd canım sen nasılsın , umarım herşey yolundadır.
Bebek bekleyen anneler sağlıkla, sıhhatla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. İsteyen herkese de Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum.
Hep güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.
canım benım inşallah vardır bıseler bende ona gore pree sed alıcam
cokk sevındım cok heyecanlıyım keske bı kan tahlılı yaptırsaydın olduk meraktan
Priorimmmm bayram sekerimiz gobusundr demektir canim cok cok çook sevindimyüreğini ferah tut kuzum bi kac gune iyice net görünür şükürler olsun kuzummnm darısı başımıza
Günaydın kuzulu kuzum benîm önce tekrar hayırlı olsun çok çok tebrik ederim,kızçelerimm..... dün migrenim tuttu haliyle ilaç alamadım.... gece acile gitmek zorunda kaldık.... doktoraa söledimm bölee böleee diyeee.. gebelik şüphesi var ilaç alamadım ben didim
kanda baktı sonuçç pozitifff ama değer 43,13 çıktı..dedim çok mu düşük sıkıntı mı var ... yok, yeni oluşmuş dedi... hayırlı olsun ama pazartesi ultrasonla baktı kese için dedi... görünürmü ki :44::44::44: parol ve serumu yedim evdeyim şimdiiii inşallah değer yükselir... ama başım hala agrıyoo
bu arada bir daha leke de gelmedi... yavru karıncalar var ya onlar kadar minicik kahverengi leke gelmişti , o da artık..
pr859 .!.:nurlumm tatlımmmmm cok sagolasınnn öpüyrumm çokkk
cnm yarın sabahtan gitmeyi deniycez annemle..zate anneme çok yakın..ama kalabalık beni korkutuyor.karnıma çarparlar diye..bugün sahura kadar ziyaret var ama şehir içi şehir dışı turlarla geliyor insanlar..girmek mümkün değilAllah kısmet ederse yarın gidicem..giremezsem de dışardan duamı yapıcam hepimiz için
valla tatlım bişey olmasa o ikinci çizgi çıkmaz..sen bi kan tahlili yaptır bence..bayram neşeniz geliyor benceeeeeeeeeeeeee
ah iki gündür de cenazeler var cnm..maşallah camilerden çıkamıyoruzama inşallah yarın ziyareti deniycem..
Günaydın kuzulu kuzum benîm önce tekrar hayırlı olsun çok çok tebrik ederim,
İnşallah müjdeler yazarsın buraya
İkinizde Allah a emanet olun.
Birde migren tutmuş Allah yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun yazmayı unuttum , mesajda düzenleme yapamadım telden yazdığımdan sanırım.
Canım benimm Allah razı olsun..Rabbim hayırlısını versin inşallahhh hepimizeee.... çok çok teşekkür ederimmm
tatlımmmm çok sagol... Rabbim dermansız hastalık vermesin kimseyeee ... öpüyorum çokk..
Âmin canım inşallah .
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Nasılsın canım canım , geçti migrenin.
biraz daha var agrım ama iyiyim.. migren ilacından başkası kesmiyo agrıyı.. parol ve serum verdiler akşam.. çok şükür uyuyabildim gecep.tesi ilk iş nörologuma gitmem gerekiyor. gebelik olursa hemen gel demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?