Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bi paşa daha geliyo demek maşallah kuzum büyümüş de demek gulumsuyodu miniğim teyzesinin cennet kokulu meleğiiii annesi gibi sicak kanli olcak demek ki Rabbim ikinize de sağlık sihhat versin... öpüyorum

Canlarim kadur gecemiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin inş. Lütfen dua ederken birbirimizi n ismini de söyleyelim. Tez zamanda hepimiz hayırlısı ile anne adayi olalim inş... hamislerimiz de sağlıcakla kucaklarina alsinlar.. dua eden herkesten Allah razi olsun

Kızlar hepinize hayırlı kandiller , Allah bu hayılı gün hürmetine hayırlısıyla göbişlerinizi bebiş doldursun.DUalarınız kabul olsun.

Hayalotum canım netleşti demek hayırlı olsun , sağlıkla kucağına al inşallah.
Dikkat et kendine , söyle yormasınlar seni . Bebişide seni de çok öpüyorum canım.

Priori ne güzel bir haber vermişsin öyle canım inan okurken çok mutlu oldum. İnşallah herşey güzel ilerliyicek ve sen güzel haberlerle geleceksin. Haayırlı olsun canım benim.

Medd canım sen nasılsın , umarım herşey yolundadır.

Bebek bekleyen anneler sağlıkla, sıhhatla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. İsteyen herkese de Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Hepinizi öpüyorum.
Hep güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.

Son düzenleme:
cnm yarın sabahtan gitmeyi deniycez annemle..zate anneme çok yakın..ama kalabalık beni korkutuyor.karnıma çarparlar diye..bugün sahura kadar ziyaret var ama şehir içi şehir dışı turlarla geliyor insanlar..girmek mümkün değilAllah kısmet ederse yarın gidicem..giremezsem de dışardan duamı yapıcam hepimiz için
kuzummm günaydınn ... yine silik ama dün akşamkine göre daha belirgin .... yine de çok heveslenmiyorumm...
hayırlısı olsun diyorum hepp
valla tatlım bişey olmasa o ikinci çizgi çıkmaz..sen bi kan tahlili yaptır bence..bayram neşeniz geliyor benceeeeeeeeeeeeee
ah iki gündür de cenazeler var cnm..maşallah camilerden çıkamıyoruzama inşallah yarın ziyareti deniycem..

anammmmm erkekmiiiiiiiiiiii..gözünüz aydın tatlımmmm..paşamız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
annesi gibi sıcak kanlı olacak bnim teyzoşummmmmm

maşallah kuzuya ben sana demiştim erkek diye
hakkından hayırlısı olsun kızcem yorma kendını

canım benım inşallah vardır bıseler bende ona gore pree sed alıcam
cokk sevındım cok heyecanlıyım keske bı kan tahlılı yaptırsaydın olduk meraktan

herkesin kandili mubarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesın ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eylesın amınnn

kızçelerimm..... dün migrenim tuttu haliyle ilaç alamadım.... gece acile gitmek zorunda kaldık.... doktoraa söledimm bölee böleee diyeee.. gebelik şüphesi var ilaç alamadım ben didim

kanda baktı sonuçç pozitifff ama değer 43,13 çıktı.. dedim çok mu düşük sıkıntı mı var ... yok, yeni oluşmuş dedi... hayırlı olsun ama pazartesi ultrasonla baktı kese için dedi... görünürmü ki :44::44::44: parol ve serumu yedim evdeyim şimdiiii inşallah değer yükselir... ama başım hala agrıyoo

bu arada bir daha leke de gelmedi... yavru karıncalar var ya onlar kadar minicik kahverengi leke gelmişti , o da artık..

nurlumm tatlımmmmm cok sagolasınnn öpüyrumm çokkk

canım benım inşallah vardır bıseler bende ona gore pree sed alıcam
cokk sevındım cok heyecanlıyım keske bı kan tahlılı yaptırsaydın olduk meraktan

serness beybimmmmmm... preseed vesile oldu galibaa....

dün konularda gezinirken okudum.. temmuzda bi kızçede kulanmış ilk ayında hamilee kalmışşşş..

galiba eşimin spoşlar yavaaştı ve ulaşamıyoduuuu preseed le ulaştılarr..

stresin faktör oldugunu da anladım...

ben bu ay çok ugraşmamıştım bayramdan sonra kontrole gidicem diyee eşimle birliktee.. gün de atlamıştık.. stress en büyük düşmanmışşş

darısı başınaa olsun kızçeemmmm

Priorimmmm bayram sekerimiz gobusundr demektir canim cok cok çook sevindim yüreğini ferah tut kuzum bi kac gune iyice net görünür şükürler olsun kuzummnm darısı başımıza

medddiiimm geldi bayram şekerimmm Allah ın izniyleeee.. darısı sizlere olsun kuzummmmmm... hep dua ediyorumm.. kızçelerime de nasip et Rabbim diorumm..

Günaydın kuzulu kuzum benîm önce tekrar hayırlı olsun çok çok tebrik ederim,
İnşallah müjdeler yazarsın buraya
İkinizde Allah a emanet olun.

pr859 .!.:
nurlumm tatlımmmmm cok sagolasınnn öpüyrumm çokkk

Bende öpüyorum hem de ikinizi birden

tatlımmm... yaptırdık testiii sonuçç pozitifff ..bakalım yükselmesini ve keseyi görmeyi bekliyoruzzz

Birde migren tutmuş Allah yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun yazmayı unuttum , mesajda düzenleme yapamadım telden yazdığımdan sanırım.

Günaydın kuzulu kuzum benîm önce tekrar hayırlı olsun çok çok tebrik ederim,
İnşallah müjdeler yazarsın buraya
İkinizde Allah a emanet olun.

Canım benimm Allah razı olsun..Rabbim hayırlısını versin inşallahhh hepimizeee.... çok çok teşekkür ederimmm

Birde migren tutmuş Allah yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun yazmayı unuttum , mesajda düzenleme yapamadım telden yazdığımdan sanırım.

tatlımmmm çok sagol... Rabbim dermansız hastalık vermesin kimseyeee ... öpüyorum çokk..

Canım benimm Allah razı olsun..Rabbim hayırlısını versin inşallahhh hepimizeee.... çok çok teşekkür ederimmm

tatlımmmm çok sagol... Rabbim dermansız hastalık vermesin kimseyeee ... öpüyorum çokk..

Âmin canım inşallah .
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.

Nasılsın canım canım , geçti migrenin.

Âmin canım inşallah .
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.

Nasılsın canım canım , geçti migrenin.

biraz daha var agrım ama iyiyim.. migren ilacından başkası kesmiyo agrıyı.. parol ve serum verdiler akşam.. çok şükür uyuyabildim gece p.tesi ilk iş nörologuma gitmem gerekiyor. gebelik olursa hemen gel demişti

Çok geçmiş olsun canım , git canım ihmal etme sakın inşallah şifa bulursun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…