- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.881
kızçelerimm..... dün migrenim tuttu haliyle ilaç alamadım.... gece acile gitmek zorunda kaldık.... doktoraa söledimm bölee böleee diyeee.. gebelik şüphesi var ilaç alamadım ben didim
kanda baktı sonuçç pozitifff ama değer 43,13 çıktı..dedim çok mu düşük sıkıntı mı var ... yok, yeni oluşmuş dedi... hayırlı olsun ama pazartesi ultrasonla baktı kese için dedi... görünürmü ki :44::44::44: parol ve serumu yedim evdeyim şimdiiii inşallah değer yükselir... ama başım hala agrıyoo
bu arada bir daha leke de gelmedi... yavru karıncalar var ya onlar kadar minicik kahverengi leke gelmişti , o da artık..
serness beybimmmmmm... preseed vesile oldu galibaa....
dün konularda gezinirken okudum.. temmuzda bi kızçede kulanmış ilk ayında hamilee kalmışşşş..
galiba eşimin spoşlar yavaaştı ve ulaşamıyoduuuupreseed le ulaştılarr..
stresin faktör oldugunu da anladım...
ben bu ay çok ugraşmamıştım bayramdan sonra kontrole gidicem diyee eşimle birliktee.. gün de atlamıştık.. stress en büyük düşmanmışşş
darısı başınaa olsun kızçeemmmm
tatlımmm... yaptırdık testiii sonuçç pozitifff ..bakalım yükselmesini ve keseyi görmeyi bekliyoruzzz
Bugun sabahtan annemle ciktik.hirkai serife ziyarete.cok sukur Allah yardim etti o an kalabalik azdi ziyaretimizi yaptim.hepimize dua ettim.bizden sonra tur otobusleriyle insanlar dolustu resmen.ziyaretle cok rahatladim simdi.insallahh hayirlara vesile olur.
hadi hayırlısı canım çok sevindimmmm dinlen yat biraz yorma kendini oolleyyyyinşallah hayırlı haberlerini alırsın ultrosonda değer 1000 e çıkmadan kese görünmüyor canım
oyyy kızcem benim ne kadar sevindim bilemezsin tebrik ediyorum
:118::118::118:
inşallah canım demekki sebep oldu preesed hayırlısı olsun canım
demek bide migrenin var Allah şifalar versin inşallah
dediğin gibi stres en büyük düşmanama bi türlü atamıyorum o stresi ben
inşallah darısı başımıza bizde görürüz o çift çizgiyi
Gozunuz aydin canimmmmmm.degerin kat kat artsin insallah tez zamanda keseyi gorur ardindan da pıtpıtlarini duyarsiniz insallahhhh:
Bugun sabahtan annemle ciktik.hirkai serife ziyarete.cok sukur Allah yardim etti o an kalabalik azdi ziyaretimizi yaptim.hepimize dua ettim.bizden sonra tur otobusleriyle insanlar dolustu resmen.ziyaretle cok rahatladim simdi.insallahh hayirlara vesile olur.
Canim benim bu harika bir haber cok cokkk sevindim bitanem yaaneymis bu pressed bizde bir bakalim benm esimdede var ileri hareketlilik dusuk cikti.neyse neyse bosver smdi bunlari canmm tebrik ediyorum oley oleyy dinlen braz ama taammi.yorma kendini
scorpim rüyan hayırlara gelsin insaAllah..ayol ne zaman gelsem kimse yok.ben çıkıyom siz geliyonuz heeeeeeeeeeeeeeee
iki gündür enteresan rüyalar görüyorum..ilkinde kızımı gördüm yeni doğurmuşum yüzünü görüyorum..böyle 1 aylık bebek gibi..aynı eşime benziyor..tombul yanakları var kalın dudaklı bana gülüyor..hatta kulakları bile eşim gibi kepçeee--ki dr amcamız kepçe değil bu bebek demişti 14. hafta ayyy nerdeyse eşimi uyandıracaktım..çok etkilendim yaaa..hayırlısıyla vaktınde doğsalar da görsek yavrucuklarımızı..
dün geceki rüyamda maneviyat çok yoğun..ama yorumlayamadım..siz bana yardımcı olun..ben ist fatihte oturuyorum..bilirsiniz her ramazan hırka-i şerif ziyarete açılır..geçen senelerde ziyaret etmişliğim var benimde..ama kaç yıldır gidemedim..neyse rüyamda peygamberimizin hırkasını görüyorum..ama birinin elinde..önce anlam veremiyorum..diyorum hırka ziyarette burada işi ne?sonra hırkanın elinde olduğu kişi onu katlıyor ve sanki secdeye gider gibi hırkanın üzerine yatiyor..o an o kişinin veyselkarani hz. olduğunu düşünüyorum rüyamda..ve sonra uyandım..ziyarete gitmek istiyorum ama yarın kadir gecesi ve tıklım tıklım beni ezerler bu hamile halimle orada..ne yapsam bi,lemedimmm:44::44::44:
kızçeleriimmmmmmmm
şimdi benim sat 2 temmuz... kırmızı döngüsü 31 gün ... yumoşlar kk ya göre 19 temmuz dedi ama ovu testte 22 temmuz.. geçen ayki yumurtlamama göre bu ay geç yumurtladım...
31 temmuzda erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı
geçen gece bi rüyaa gördüm..... hayır olsun inşallah.... minik bi bebek ölmüş üstü açık bi bebek tabutunda kucagıma koydular.... noldugunu anlamadım..sonra da bi duydum ki babam ölmüşş... çokk agladımm..içim yandı .. kendimi yerden yere attım agladım durdum....
bugün bat ama gelmedi kırmızılar.... midem yanıooooo.. ovu test yaptım iki çizgi de koyu çıktı... yazsaatim geldi aklımaacaba dedim onun ki gibi mi yoksa :44::44::44::44: aradan 1,5 saat geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım... silik çıktı.. ama çoook silik.....
gelem kusum adresi verkuzuuuuum bızede gel
yaptıkk kuzumm pc yiiii.... bi parçasını değiştirdikkk.. powersub bozulmuşşşşben tamir ettimmm ben de sizi özledim ramazandan sonra toplaşırız heralde bi araya ......
günaydın kızçelerimkadir geceniz mübarek olsun inşallah Rabbim dularımızı kabul eylesin
bugün 11 buçukta doktor kontrolümüz var
Ama dün gece bi rüya gördüm yine hayır olsun:26:doktora gidiyorduk yine bana 13 haftalık diyordudiyodum yok 16 haftalık olması gerek hayır gelişimi durmuş diyodu korkuyorum böyle rüyalardan belki minnakı hissetsem böyle olmıycak ama kendisinden haberimde yok işte kimbilir içimde ne haltlar karıştırıyor darısı sizlere inşallah..
priorim kızçem bu mübarek kadir gecesinde nşallah rabbım kuzunu göbeciğine bağışlamıştır ordadır canım
şimdik ayıptır sülemesi beni herif yatarkene iki lokma bişeyler atıştırayım o uyanınca yanında yiyemiyorumdoktordan gelince yazarım hemen kızçelerim sonucu
ngasgım kayıp bu aralar gelmiyomu nerde bu kızçe:26:
umudum gezmelerde şimdiben bugün kayganaya yemek yapım sen gez emi akşama kadar
gonzalezim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. :123::123::123:nice mutlu senelere eniştemle ve teyzoşalarımla inşallahEki Görüntüle 770883
iyi gezmeler balımmmevlilik yıl dönümün kutlu olsunnn niceeee senelere inşş saglıklı ve mutlu bebişlii canım benimmm
canbonlarım biz geldikk
doktor teyzemiz kesin erkek dedi sonundabi büyümüş benim sıpa kocaman olmuş teyzeleri allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallah
166 gram olmuşuz 15 cme yakında boyumuz olmuş çok şükür
gülüyo dedi doktorhani dişlerimizi göstermeden güleriz ya öyleydi ağız yapısı inşallah güleç yüzlü olur ..
kan verdim sonuçlar salı günü çıkıcakmış ama bayramdan sonra gideriz kontrole zaman geçsin aradanzaten sonra tatile çıkıyoruz:26:bugün kaygana 50 kişiyi iftara çağırdı oyuzden yemek yapıyoruz eltilerle ben çorba yaparım dedim başka bişey yapamam dünde mutfağını temızledım gece nasıl uyudum bılmıyorum bizden haberler böyle kızçelerim bugun gelemem daha haber verım dedım sızı sevıyorum
kızçelerimm..... dün migrenim tuttu haliyle ilaç alamadım.... gece acile gitmek zorunda kaldık.... doktoraa söledimm bölee böleee diyeee.. gebelik şüphesi var ilaç alamadım ben didim
kanda baktı sonuçç pozitifff ama değer 43,13 çıktı..dedim çok mu düşük sıkıntı mı var ... yok, yeni oluşmuş dedi... hayırlı olsun ama pazartesi ultrasonla baktı kese için dedi... görünürmü ki :44::44::44: parol ve serumu yedim evdeyim şimdiiii inşallah değer yükselir... ama başım hala agrıyoo
bu arada bir daha leke de gelmedi... yavru karıncalar var ya onlar kadar minicik kahverengi leke gelmişti , o da artık..
kuzummmm çok saol.... darısı başınıza olsun inşallahh kızçemm..
preseed bir tür jel kayganlaştırıcı.. spoşlara zarar vermiyor aksine daha rahat yüzüp yumuoşlara ulaşmasını sağlıyormuş.. bi deneyelim diye almıştık.. son zamanlarda stresten dolayı kuruluk da vardı ben de.. çok memnun kaldık.. bunun kullanıp ilk ayında hamile kalanlar varmış.. eger iki tarafta dabi sıkıntı yoksa şirket 6 ay içinde hamiş kalınabileceğini taahhüt ediyoo.. eger kalamazsanız doktora gidin diolar.. biz de çok şaşkınız..galiba bizim spoşlar ulaşamıodu...:26::26:
preseed bir tür jel kayganlaştırıcı.. spoşlara zarar vermiyor aksine daha rahat yüzüp yumuoşlara ulaşmasını sağlıyormuş.. bi deneyelim diye almıştık.. son zamanlarda stresten dolayı kuruluk da vardı ben de.. çok memnun kaldık.. bunun kullanıp ilk ayında hamile kalanlar varmış.. eger iki tarafta dabi sıkıntı yoksa şirket 6 ay içinde hamiş kalınabileceğini taahhüt ediyoo.. eger kalamazsanız doktora gidin diolar.. biz de çok şaşkınız..galiba bizim spoşlar ulaşamıodu...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?