Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi hayırlısı canım çok sevindimmmm dinlen yat biraz yorma kendini oolleyyyyinşallah hayırlı haberlerini alırsın ultrosonda değer 1000 e çıkmadan kese görünmüyor canım

oyyy kızcem benim ne kadar sevindim bilemezsin tebrik ediyorum
:118::118::118:
inşallah canım demekki sebep oldu preesed hayırlısı olsun canım

demek bide migrenin var Allah şifalar versin inşallah
dediğin gibi stres en büyük düşmanama bi türlü atamıyorum o stresi ben
inşallah darısı başımıza bizde görürüz o çift çizgiyi

Bugun sabahtan annemle ciktik.hirkai serife ziyarete.cok sukur Allah yardim etti o an kalabalik azdi ziyaretimizi yaptim.hepimize dua ettim.bizden sonra tur otobusleriyle insanlar dolustu resmen.ziyaretle cok rahatladim simdi.insallahh hayirlara vesile olur.

Canim benim bu harika bir haber cok cokkk sevindim bitanem yaa neymis bu pressed bizde bir bakalim benm esimdede var ileri hareketlilik dusuk cikti.neyse neyse bosver smdi bunlari canmm tebrik ediyorum oley oleyy dinlen braz ama taammi.yorma kendini

Canim guzel ziyaretini ve dualarini Allah kabul etsin.bnde ziyaret etmistim cok ozledim keske bidaa gidebilsem

hadi hayırlısı canım çok sevindimmmm dinlen yat biraz yorma kendini oolleyyyyinşallah hayırlı haberlerini alırsın ultrosonda değer 1000 e çıkmadan kese görünmüyor canım

kuzummm Allahh razı olsunn ... Rabbim tüm kızçelerimeede versin bir an önce

beybimmm çok saoll kuşummm...en kısa sürede darısı başına olsun inşallahhhh. senin ve diger kızçeleriminn...

Gozunuz aydin canimmmmmm.degerin kat kat artsin insallah tez zamanda keseyi gorur ardindan da pıtpıtlarini duyarsiniz insallahhhh:

amin canım benim inşallah görürüz keseyi ve duyarız pıtpıtlarıı..... zormuşşş aamaa .. önce çizgiyi bekledik şimdi de kese görüncek mi deger yükselcek mi.. kese boş mu dolu muu minnak nasıl iyi misin canım sen.. bu aralar çok yoruldun sen koşuşturmacadannn

Rabbim kabul etsin dualarını canım.. rüyan hayır ,ziyaretin vesile olsunn..

kuzummmm çok saol.... darısı başınıza olsun inşallahh kızçemm..

preseed bir tür jel kayganlaştırıcı.. spoşlara zarar vermiyor aksine daha rahat yüzüp yumuoşlara ulaşmasını sağlıyormuş.. bi deneyelim diye almıştık.. son zamanlarda stresten dolayı kuruluk da vardı ben de.. çok memnun kaldık.. bunun kullanıp ilk ayında hamile kalanlar varmış.. eger iki tarafta dabi sıkıntı yoksa şirket 6 ay içinde hamiş kalınabileceğini taahhüt ediyoo.. eger kalamazsanız doktora gidin diolar.. biz de çok şaşkınız..galiba bizim spoşlar ulaşamıodu...:26::26:

scorpim rüyan hayırlara gelsin insaAllah..
demek Fatih te oturuyon kusum.. keskem dün fatih cami dolaylarında olaydın belkim görüsürdük
seninde dibine kadar gelmişim demek ki

priorimmm.. haydi gözünaydın diyelim..

kuzuuuuum bızede gel
gelem kusum adresi ver sankim çok biliyom ya istanbulu

yaptıkk kuzumm pc yiiii.... bi parçasını değiştirdikkk.. powersub bozulmuşşşş ben tamir ettimmm ben de sizi özledim ramazandan sonra toplaşırız heralde bi araya ......

eferim priorime hani alkıss
zaten ne varsa hatunlarda var, erkekler bazen foss çıkabiliyo

rüyan hayırlara çıksım hayalotm

yaa yaa... gezmelrde.. umudun burnunun dibine kadar geldi de, bi gelmedin yamacıma ööle oturup kayganaya çalışırsın işte

gonzalezim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. :123::123::123:nice mutlu senelere eniştemle ve teyzoşalarımla inşallahEki Görüntüle 770883

saolasın kusum.. insaAllah darısı sizlere olsun insaAllah nice nice yıllar..
e tabi bol bol sabırla

iyi gezmeler balımmm evlilik yıl dönümün kutlu olsunnn niceeee senelere inşş saglıklı ve mutlu bebişlii canım benimmm

saolasın selencelkim.. insaAllah darısı sizlere, nice nice senelere

masaAllah teyzosa bak., nasıl da büyüyor annesinin karnında, bide şişko olmasa tamam da yakında yuvarlnıp bize kadar gelecek
kaygana bulmus tabi 3 gelini.. çalış babam çalış

priorimm hayırıl olsun kısçemm.. değerin kat kat artar insaAllah. bayram sevinciniz ikiye katlanır

--- yavru karıncalar dedin ya.. :26: aklıma geldi.. geçen haftalarda da, böyle anlatması zor da.. wc de peçeteyle silince. karınca misali ama ezik gibi.. böyle bisiler geldi bi kaç kez wc gititğimde.. nedir bi anlam veremedim :26::26::26:

amanınnnn scorpim gelmiss, belkim de yanımdan geçmiss
vallahi ne kalabalıktıı.... birde sıcak.. birde susuzluk.. Allahım iftar saatine 1-2saat kala bayılcakdım nerdeyse..
Rabbim kabul eylesin ziyaretinizi kısçem..

yaa kusum.. şu kayganlaştırcı dedin ya..
benim de ben bildim bileli çok kuru söylemesi ayıp
bnde kullansam acaba fayda verirmi ki :44:

---
neysem gelelim bana
önce herkesin Kadir gecesi mubarek olsun, hayırlısıyla ne muradlarınız varsa, Rabbim kabul eylesin insaAllah,
dün burada olamadığım için, ancak yazabiliyorum..
bizde gittik İstanbul'daydık işte..
Allahım o ne kalabalık , ne sıcak..
türbeleri, camileri ziyaret ettik.. dualar yapıldı.. Rabbim kabul eyler insaAllah..
öğlen namazı zamanları Fatih cami'indeydik.. tam camın kenarındaydım camide.. camlar açık iyi ki.. püfür püfür rüzgarda vardı.. inanın hiç yerimden kalkasım gelmedi
sonra buradan da Hırka-ı Şerif'e ziyaret gittik.. orası da bi kuyruk bi kalabalık.. neyse orayı da bitirdik..
burdan da Eyüp Sultan'a gittik .. orası tam bir kalabalık zaten ..
Allahım zaman geçmek bilmiyodu sanki.. dilim damağma yabışdı kaldı, yutkunamadım vallah
bayılıp gitmem an meselesiydi.. dedim heralde burada canımı teslim edecem
iftar sofrası zaten millet öğlenden oturmus masaları, aksamı bekliyo.. nerde oturup yicen..
dedik bize su olas yeter ama, karnımızın guruldayan sesini nasıl kesces
sonram, sultanzade sofrası varmıs.. orada iki kisiler yer bulduk neysem.. kırk yılın başı gittik istanbula.. barim tam olsun dedik ..
oturduk 7 fln dı işte masalara.. millet rezerve etmis kisiler yavaştan geldiler.. ama masa basında beklemek.. gözlerim yorgunluktan zaten uykuya gidiyo. esim bise anlatıyo, benim gözler kayıp duruyo.. halime gülüyo sonrada
dakikaları hiç bu kadar saydığımı hatırlmıyom
dedim bizim evde olaydım 10dk önceden açmıstım iftarı, smdi istanbul farkını bekle bakalım
şükür açtık iftarı işte.. ama yorgunlukdan ne yedim bilmiyom, fiks menü vardı zaten, ne geldiyse yedik..
hem yorgunluk,. üstüne karın tokluğu olunca, uyku daha bi bastırıdı sankim.. gelde uyuma umud
ordan kalkdık.. oturduğumuz banklar mı dersin nere bulduysam kafa koyucak.. orası
eğer uyuyan birini gördüyseniz o kesin bendim ..

otobüsten inilerken denildi ki, teraviden sonra otobüsün yanına gelsin herkes.. ama bide sahurdan sonramı dönüş olsa gibilerinden konuslunca.. iki akıllı kadın kocaları da var.. bu iki kadın.. gitti gelmez, uçtu konmaz hesabı.. saat 12 olmus gece.. herkes otobüsün yanında.. iki kadın yok.. kocaları bizim yanımızda.. kocada da ne sabır varmıs he yazık bizi götüren adam, o kadar bağırdım kadınların olduğu yerde, bi bizim bu tarafa gidilcek bende varım deyipte, yanıma gelen olmadı dedi.. adamın boğazı patladı.. kocası gidip aramıyo karısını..
şöför adam adam diyok i bide. Allahım gülesimiz de geldi..
--yahu diyo, bayanlar genç olsa hadi kaçırdılar dicez, ihtiyar kadınları kim naabsın demez mi.. Allahım koptuk yaa resmen
birde kadınları telden ulasmlak ne mümkün.. kadın o sesten telefonu hadi duymuyon,. sen oraya baskalarına bağlı olaraktan gelmişsin.. bi bak arada sırada..
neysem son ki telefonu duydu açtı nasıl olduysa.. kocası diyo ki.. hadi gel seni bekliyoz gidiçcez herkes burda..
anam bska kocalar olsa, ne sekil çağırırdı bilmiyom.
kadın gelesiye kadar yanımıza saat oldu 2
kadın otobüse bindi.. diyor ki bide.. bize sahurdan sonra dediler.. yahu ne denildiyse, sen arada bir kontrol et, halen böyle mi diye.. yani gittik ama, sevap mı işlediikk.. yoksa günaha mı girdik bilmiyom, böyle umarsız, kadınlar yüzüne..
kimisi dedi, kocaları da kalsın burda, biz gidem.. valla razıydım.. naparlaras yapıp geri dönerlerdi bi sekil.. onca insanı beklettiler
neysem gece 3 te fln bi tesiste duruldu da, sahur yaptık biraz işte.. ordanda yola devam..
derken 8 fln dı evde oluşumuz.. hemmen uyumaya.. 4da kalkdım.. ama her yanım ağrıyo halen ..

bi orba pişirdim biraz önce.. yemek ve pilav vardı.. bu aksamı da yaparık böylelikle..
haydin öpüyom sizleri, görüsmek üzere , sizi seviorum

umutcum amma yormus ıstanbul senı
valla bız bı yere gıdıyozda pestılımız cıkıo sen hepsını bıgune sıgdırınca cok normal pestılının cıkması
olsun ıyıce bı gezmeye doymussundur
allah kabul etsın zıyaretlerını dualarını ınsallah

prıorım canım hadı gozunaydın ınsallah pıtpıtlarıda duyarsın ıkı haftaya ıyıce anlarsın ebısın geldıgını ınsallah saglıkla tamamlarsın darısı tum bekleyen arkadaslara allahın ıznıyle

Anladim canim vakti zamani gelmis iste ne guzel Rabbim acisini yasatmasin. darisida bizlere ins

Anladim canim vakti zamani gelmis iste ne guzel Rabbim acisini yasatmasin. darisida bizlere ins

cnm çok sevindim.gözünüz aydın.Rabbim inş.sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder.

64:yükselir kızçem değerin hiç merak etme rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallahçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdarısı diğer kızçelerime inşallahbide geçmiş olsun canbonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…