Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerim çok yorgunummcadaloz kaygana beni 3 gündür uğraştırdı durdu..
ara ara kaçamak yapsamda dün gece 2 itibari ile ben bayrağı çektim artık
2 gün önce kadın temizliğe bir çağırdı ertesi günü 50 kişilk yemek :26::26:dünde 20 kişilktabi tek yapmadım 2 eltide bendeydi ama ölüyom sandım bi ara
birde 2 elti bana gelip gelip çok yorulduk demezlermisanki ben yorulmadım bide 2 canlıyımsiz oturun ben yaparım dememi beklediler herhalde
neysem dünkü yemek davetinide atlatınca kaygananın yüzünü anca bayramda görürüm artık
bu arada bizim kedinin tüylerini benim herif kestirdi bebek doğunca vermemeye kara verdik şimdilik bakalım tüyü nasıl olucak dedikaşağıya düşmüştü ya hani 1 gece sokakta kalınca sanırım pirelenmişdışardan geldiğinden beri 2 defa yıkadık hayvanıama tüyler gidince bi bakarım kedının ustunde karıncadan ufak siyah bişey yürüyozar zor elime bi aldım zıp zıp atlamıyomu2-3 tane buldum şimdilik üstündebu akşam veterinere götürcez bakalım ilaç falan varmıkimbilir evin nerelerine girdi o pirelerşuanlık biz kaşınmıyoruz daha ama yavrumun tüyleri kesilince hernekadar tipi kayşada en azından pireleri buldukşimdik yavaş yavaş bütün evi yıkamaya başlıcam mümkün olduğunca 90 derecedebendende böyle kızçelerim geçmişten gelirkene beğeni yapabıldım sadece işlerim var cunku yazamadım hepinize sizi seviyorummm

kusum çok sağolasınnnn.. daha erken olduğu için tam anlamadıkk.. hayırlısını versin rabbimm.. bi araştır bakalım preseed i... bana iyi geldi rahatlattı.. darısı başınıza olsun kızçem inşallahhh

Son düzenleme:
geldinmi sonunda istanbulageldin ama bi martılara simit atamadık kolkola sahildeeee benim kaygana sağolsun gördün dime bendeki kayganayı nasıl cadaloz nasıl cadalozokadar kişi çağırdı 1 tabak taşımadı bileeeneyse küçük elti diyorki sevap işledim bu sfer bu kadın beni günaha sokmadı dıyordedim benden uzak olsun sevabıda kendıne olsunn
neka çok dolandınız valla ben oruçluyken oyle dolansam bayılırdım kesnbirde enişten 1 günde benı okadar gezdırse herhalde 2-3 ay dışarı cıkarmazhaydık bakalım hoşgeldın yuvana ayy bu kedıde kasınmıyormu karsımda Allahım napcam yaasimdik gidim su kedıye bakım sonrada bı yerden baslıcam artık

yazsaatim kuzummm Allah razı ulsunn.. bakalım bekliyoruzz.. inşallah keseyi görüp pıtpıtları duymak nasip olurr...

sen nasılsın hayatımm.. mide bulantıların başladı mı

cnm çok sevindim.gözünüz aydın.Rabbim inş.sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder.

AMİN esilammm.. nerede varsaa cümle hamişler sağlıkla kucağına alsınn... isteyen tüm kızçelerime de nasip olsun inşallahhh

sağoll datlımmmmmm.... inşallahh yükselirrr.. bugün nöroloğa gittim heyecandan atak gelmiştir dedii.... ama korkuomm yaa iştee.. yükselmez düşersee değer.. kese görünür ama boş olursa diee.. sevinemedim bi türlüü... bölee geziyomm bi de böleee:44::44:

ahhh kuşummm senin şu kaygananı anlamadım ben.. hamişsin sen yaaaa... olur mu öleee şeyyyyy dikkat et kuzumm.. kaçamak yap bol bol.. ortalıklarda dolaşma fazla...

bi de kedişee çok üzüldümm.. birileri temizlikte yardım etsin sana ama... tek başınaaa yapma işş .. var mı yardım edecek biri :44::44:

senın bu kaynanayı kendı kaynanası cok calıstırmıs heralde yasasın kotuluk yapıor gelınlere
valla belım agrıyo de gıtme nolcak canım

pes doğrusu kaynanana hayalotum.hamile kadına bu kadar iş yaptırılırmı ya.ayy çok sinirlendim.

kuzum midemm yanıyoo.. uyku halii başladı erken mi bilmiyorumm. ağzım yırtılcak sankii esnemekten..... bi de kasıklarımda ağrı oluyooo

valla canım bu ısın erkenı yok bızım mart annelrınde daha ogrenmeden bulantılar baslamıs hala devam edıyor yanmalar uykular
bende tık yok ya kızımdada bısı olmamıstı gece uykum gelıyor sadece bıde oructan halsızım normal yemek yemedıgım ıcın bılmıyorum yemek yerken enerjım nasıl olur :))
dınlen sende bol bol canım.

Hosgeldin canim neler yasamissin.oyle :) Allah kabul.etsn bzede dua etsydin etmssindr kesin

ah sorma cnm yaa.. gelmeyen kadın deli etti beni
amin amin, insaAllah kabul olnur

evt yaa.. yorgunum kelimesi az kalır bir günde kaç yere gittik ..
gözümü zor açıyordum

yok daha doymadın, hayalotum gidemediğim yerlere götürcekmiş beni, öyle didi
amin cnm Rabbim kabul eylesin insaAllahn

olur olur insaAllah değerin kat kat ğüzelce yükselir balım
aksam esime gösterdim bakalım.. :26:
vitamin ilaçlarından da alıcaz bakalım.. proxeed plus.. esim için.. onada ikna ettim neyse ki
dedim belkim iyi gelir..
zaten kuruluk beni mahfetti..
ne zaman yüzüm gülcek benim hep şikayet hep şikayet

eee ben napam.. geldim o kadar burnunun dibine, bi gelmedin kaygana bahane, bırak bu işleri hayalotum
neysem üzülme, gezemediğim yerleri gezdirmek sağa kaldı kuşum, sen simdiden bol bol dinlen, iki canlısın ya hani.. yok yürüyemiyom, yok duramıyom demek yoookkkkkk sürüye sürüye saçcıklarından götürürüm seni

kızlar .. bu arada eşim evlilik yıldönümü için bana sürprayz yapmıs. yeni telefon almışş

oykuzum nasılda yorulmus keşke iftara bana geleydınız eyüp sultana çok yakınım ama bu ramazan nasıp olmadı ısten gucten zıyarete gıtmek bak ne guzel taa nerelerden gelmıssınız Allah kabul etsın nıyetınızı.
aslında boyle yerlere tanımadıgın ınsanlarla gıtmeyeceksın bende adalara gezmeye gıttık tanımadıgımız ınsanlar yuzunden son dakıka vapura zor yetıstık bıde orası ada yanı kacarın yok kocalarımız evde bıde bız kadınlar ne cok sevıyoruz gezmeyı

oyyy hayalotum kızcem cokmu yordular senı gıcık kayganalar gelınız ya mecburuz sankı
bızde dun iftara gittik bi akrabaya 2 kişi hamile ev sahibinin bebgi daha cok minik hooop butun işler bana yapmak bişe degil cidden saglık versın Rabbim ama içim gitti bide beceriyolar hamileliği bir naz bir naz sorma yani bende afedersin eşek misali onlara hizmet ama dun kaynanmın bakısları ban oyle uzgun uzgun bakıyodu Rabbim sanada nasıp etsın dıyerek bakıyodu sankı ve o hamile olanlarda benden sureklı onu getır bunu getır yok bı ogluma bak cama cıkmasın oturdugumuz yerden bana kalkıp bak faln dıyo kaynanmda enson dayanamadı kalkıp kendınız bakın dedı saolsun

kedin için üzüldüm canım geçmiş olsun ben kedileri hiç sevmem köpekleri severim ama onada dokunanmam hele pirelendiklerini duyunca hepten kasıntı tuttu kucukken yukarı bı yerden kedı yuzume atladı yuzumu baya cızmıstı o yuzden genelleme yapıyorum kedıler ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…