Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk umudum ne güzel gezmişin inş... bir daha gitmen nasip olur da gezemediğin yerleri gezersin ...ben evdeyim aynı kızlar gece 2 den beri yangın var bizim evin dağ tarafında orman yanıyor rüzgarda çok var ateş iyice dağıydı alevler çok kötü hala söndüremediler...100 hektar kızılçam ağacı yanmış...

eee kızlar sizzzlerr nasılsınız umudum gezmiş gelmiş yorgunluğunu atıyoo dinlen iyice canımm şu kuruluk meselesine gelince hamile kaldım kalalı bendede öyle doktor sıvı vazelin kullan dedi ama almak nasip olmadı bir türlü

hosbuldum beybim nasılsın
sernesim.. ngasgim hsglediniz
yaaa süperr hayırlı olsun canım güle güle kullan modeli ne bakalım gerçi düşünmesi yeterli nice nice senelere inşallah mutlu mesut bıde bebiş gelsin yuvanıza inşallahhhh
kızlar .. bu arada eşim evlilik yıldönümü için bana sürprayz yapmıs. yeni telefon almışş

:26::26::26::26:slmmmmm Kızlarrrr doktordan geldimm şimdiii çatlma iğnesiii verdii aksam 6 da catlaması iğnesi olucamm bana dua edinnnn 2 tane yumurtam olmuss sizce iyimi kızlarr ???:18::18::18::18:

:26::26::26::26:slmmmmm Kızlarrrr doktordan geldimm şimdiii çatlma iğnesiii verdii aksam 6 da catlaması iğnesi olucamm bana dua edinnnn 2 tane yumurtam olmuss sizce iyimi kızlarr ???:18::18::18::18:

edacım dualarımız senınle canım benım ınsallah olur cnmm bu arada nasdılsınn

ah canım yaa inşallah tutar bende aylarca klomen catlatma iğnesi vuruldum ama malesef 4-5 yumurtayla kalamadım nasip kısmet tek yumurtayla kalanlar var canım nasipte olursa tabiki belki ikizlerin olur inşallahhhh

ah canım yaa inşallah tutar bende aylarca klomen catlatma iğnesi vuruldum ama malesef 4-5 yumurtayla kalamadım nasip kısmet tek yumurtayla kalanlar var canım nasipte olursa tabiki belki ikizlerin olur inşallahhhh

ınsalllahh tatlım yaa rabbımmm buyukkk ınsalllahh bende 2. kez olucakk bu bakalım hsey alın yazısı

umudum canım arkadaşım evlilik yıldönümün:123::123: kutlu olsun nice mutlu yıllar sizin olsun

saolasın mlekim darısı sizlerin basına nice nise sağlıklı , bebisli yıllara insaAllah hepbirlikte

saol cnm ins. Rabbim nasip etti mi heryee gidiliyor..kısmetimizde varmıs o güne nasip oldu ..
yangınları da Allahım korusun daha büyük orman yangınlarından :26:

sorma cnm yaa.. şu kuruluk bnde oldum olası var priorimin kullandığından kullanmayı düsünüyorum.

belkim kaş yaparken göz çıkar ne dersin hehe

ohhh ne güzell güle güle kullan canımm inşallah ...beraber nice yıllar sağlıkla yaşamayı nasip etsin rabbim huzurla mutlulukla...

saolasın cnm, darısı sizlere insaAllah nice nice yıllara sağlıklan
hosbuldum beybim nasılsın
yaaa süperr hayırlı olsun canım güle güle kullan modeli ne bakalım gerçi düşünmesi yeterli nice nice senelere inşallah mutlu mesut bıde bebiş gelsin yuvanıza inşallahhhh

iyidir şükür, yorgunluk atıyoz, ne yorgunlukmuş bee ata ata bitmedi

reklam olmasın smdi telin markası, üzelden mi desem ki

amin cnm aminn inşşşş.

edaacıkık hsgeldin
haydi hayırlara çıksın inşaAllahh ...
şimdi yumurtanın kalitesi vs. nasıl olduğunu bilemeden ne desek ki kuzum yaa.. insaAllah güzel gelişmiştir :26::26:

kız ben zaten yürümek için can atıyorum dışarı çıkaran yokki benitek başıma evin içinde dolanıyorum iştebide yemek yiyorumsonrada ayna karşısına geçip neka şişko olmuşum ben diyorumoyüzden sırayla gelin gezdirin beni

inşallah sönmüştür yangın ngasgım:26:Rabbim depremden selden yangından savaştan bizleri ve ülkemizi korusun inşallah

edaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmyumurtalı kızçem hoşgeldinnnnhayırlısı olsun hakkında inşallah spoşalarla yumoşlar birbirine aşık olurlar kızçemdualarım seninleee

günaydın canbonlarımmmmm
yarın arife günübayramda geldi hoşgeldi
bayramlıkta alamadım bu seneeniştemle gonzalezde erken geldiler zate sırf bayram harçlığı vermemek içinneyse artık napalım
bugün camları bi öyle siliyim dedim yarın bişey yapmıcam çünkü gezcem
bu arada son 1 haftam haftaya pazartesi tatile çıkıyoz eylül 2 ye kadar yokum
çıkın çıkın gelinde 2 çift laf edem sizlerlesonram çok özliyceksiniz beni

şimdik çıkmam lazım biraz temizlik yapım bide halimi bi görsenizadım atcağım yere önce bakıyorum pire falan varmı diyebugün büyüteç almaşsam iyidirsanırım şuan sadece kedide var bizlere ve eve sıçaramamış ama elimi çabuk tutmassam heran istila edebilirler
sernesim ,priorim,meddim,esilam kaygana yı napmalı kaynar kazana atmalı3 gün arada kaldım:26:yoksa bizim herif yapma ben söylerim dedi ama benimki 1 lafa 10 laf ekler anası kılıklıdedikoduyu pek sever yanioyuzden guvenemedım bide oturuncada millet laf sokuyo hareketlen diye.halbuki hareketimde değişen bişey yok ama anlamadım:26:sanırım söylencek konu arıyolarneyse benim psikoloji elden gitmeden bi gülemde geçem

nurlum kızçemmm gelmiştin yazamadım o ara hoşgeldinnnnnassın iyimisinn kızçemmm
teyzoşlarım nasıl bayadır yoktun nerelerdesınnniki minnakıda öp benim içinnn

asetonum habıbtemm nerelerdesinizzGÖRKEMİMLENAZ İREMİM bırakmıyorlar değilmi sizi

slmmm kızlarrr kolay gelsin hayalotummm bende bugün girişeceğim temizliğe...sağlık ocağından geldim tetenoz aşısını oldum hemşire kalp atışlarını dinledi ilk önce bulumadı sonra gerilerden bir ses geldi duydum korktum atmıyor diye ya ttansiyon iyi çıktı kilo 50 dedi 1 ay sonra bir daha aşı varmış...hamile kızçelerim siz aşı tarihlerini aldınız mı yada yaptırdınız mı hayalotum sen yaptırdın mı 4 aylıkken yapılıyormuş heraldee....

bu arada yangında devam ediyor belki haberlerde görmüşünüzdür gece müdahele edilemiyor dağlık alan olduğu için gece cayır cayır yandı sabaha kadar 700 hektarlık ağaç gitmişş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…