- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.921
umudum canım arkadaşım evlilik yıldönümün:123::123: kutlu olsun nice mutlu yıllar sizin olsunkızlar .. bu arada eşim evlilik yıldönümü içinbana sürprayz yapmıs. yeni telefon almışş
kızlar .. bu arada eşim evlilik yıldönümü içinbana sürprayz yapmıs. yeni telefon almışş
yaaa süperr hayırlı olsun canım güle güle kullan modeli ne bakalım gerçi düşünmesi yeterli nice nice senelere inşallah mutlu mesut bıde bebiş gelsin yuvanıza inşallahhhhsernesim.. ngasgim hsglediniz
kızlar .. bu arada eşim evlilik yıldönümü içinbana sürprayz yapmıs. yeni telefon almışş
:26::26::26::26:slmmmmm Kızlarrrr doktordan geldimm şimdiii çatlma iğnesiii verdii aksam 6 da catlaması iğnesi olucamm bana dua edinnnn 2 tane yumurtam olmuss sizce iyimi kızlarr ???:18::18::18::18:
edacım dualarımız senınle canım benım ınsallah olur cnmm bu arada nasdılsınn
ah canım yaa inşallah tutar bende aylarca klomen catlatma iğnesi vuruldum ama malesef 4-5 yumurtayla kalamadım nasip kısmet tek yumurtayla kalanlar var canım nasipte olursa tabiki belki ikizlerin olur inşallahhhh:26::26::26::26:slmmmmm Kızlarrrr doktordan geldimm şimdiii çatlma iğnesiii verdii aksam 6 da catlaması iğnesi olucamm bana dua edinnnn 2 tane yumurtam olmuss sizce iyimi kızlarr ???:18::18::18::18:
iyiyimm tatlımm saolasınnn sen nasılsınnn iyisindir inşallahhallah razı olsunnnn buarada
ah canım yaa inşallah tutar bende aylarca klomen catlatma iğnesi vuruldum ama malesef 4-5 yumurtayla kalamadım nasip kısmet tek yumurtayla kalanlar var canım nasipte olursa tabiki belki ikizlerin olur inşallahhhh
umudum canım arkadaşım evlilik yıldönümün:123::123: kutlu olsun nice mutlu yıllar sizin olsun
hoşbulduk umudum ne güzel gezmişin inş... bir daha gitmen nasip olur da gezemediğin yerleri gezersin ...ben evdeyim aynı kızlar gece 2 den beri yangın var bizim evin dağ tarafında orman yanıyor rüzgarda çok var ateş iyice dağıydı alevler çok kötü hala söndüremediler...100 hektar kızılçam ağacı yanmış...
eee kızlar sizzzlerr nasılsınız umudum gezmiş gelmiş yorgunluğunu atıyoo dinlen iyice canımm şu kuruluk meselesine gelince hamile kaldım kalalı bendede öyle doktor sıvı vazelin kullan dedi ama almak nasip olmadı bir türlü
ohhh ne güzell güle güle kullan canımm inşallah ...beraber nice yıllar sağlıkla yaşamayı nasip etsin rabbim huzurla mutlulukla...
hosbuldum beybim nasılsın
yaaa süperr hayırlı olsun canım güle güle kullan modeli ne bakalım gerçi düşünmesi yeterli nice nice senelere inşallah mutlu mesut bıde bebiş gelsin yuvanıza inşallahhhh
:26::26::26::26:slmmmmm Kızlarrrr doktordan geldimm şimdiii çatlma iğnesiii verdii aksam 6 da catlaması iğnesi olucamm bana dua edinnnn 2 tane yumurtam olmuss sizce iyimi kızlarr ???:18::18::18::18:
ah sorma cnm yaa.. gelmeyen kadın deli etti beni
amin amin, insaAllah kabul olnur
evt yaa.. yorgunum kelimesi az kalır bir günde kaç yere gittik ..
gözümü zor açıyordum
yok daha doymadın, hayalotum gidemediğim yerlere götürcekmiş beni, öyle didi
amin cnm Rabbim kabul eylesin insaAllahn
olur olur insaAllah değerin kat kat ğüzelce yükselir balım
aksam esime gösterdim bakalım.. :26:
vitamin ilaçlarından da alıcaz bakalım.. proxeed plus.. esim için.. onada ikna ettim neyse ki
dedim belkim iyi gelir..
zaten kuruluk beni mahfetti..
ne zaman yüzüm gülcek benimhep şikayet hep şikayet
eee ben napam.. geldim o kadar burnunun dibine, bi gelmedinkaygana bahane, bırak bu işleri hayalotum
neysem üzülme, gezemediğim yerleri gezdirmek sağa kaldı kuşum, sen simdiden bol bol dinlen, iki canlısın ya hani.. yok yürüyemiyom, yok duramıyom demek yoookkkkkksürüye sürüye saçcıklarından götürürüm seni
inşallah sönmüştür yangın ngasgım:26:Rabbim depremden selden yangından savaştan bizleri ve ülkemizi korusun inşallahhoşbulduk umudum ne güzel gezmişin inş... bir daha gitmen nasip olur da gezemediğin yerleri gezersin ...ben evdeyim aynı kızlar gece 2 den beri yangın var bizim evin dağ tarafında orman yanıyor rüzgarda çok var ateş iyice dağıydı alevler çok kötü hala söndüremediler...100 hektar kızılçam ağacı yanmış...
eee kızlar sizzzlerr nasılsınız umudum gezmiş gelmiş yorgunluğunu atıyoo dinlen iyice canımm şu kuruluk meselesine gelince hamile kaldım kalalı bendede öyle doktor sıvı vazelin kullan dedi ama almak nasip olmadı bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?