Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sağolasın canbonum sanada kolay gelsinnben sağlık ocağına kontrole gıtmıyorum sadece kan verdiğim zamn gitmiştim sonra bidaha gitmedim orayadamı gitmem gerekki:26:bana kimse aşıdan falan bahsetmedi ngasgımtetenozu biliyorum ama 6 aylıkken falan vurulcam sanıyorumhala 50 kilomusunben 1 kilo daha almıştım ngasgımnolcak benim bu halim iyice psikolojim bozuldu taktım bu kiloyatvye bakamadım hala ben halamı devam edıyor yaa

bende kayganaya gitcem simdi temizlik için kargom vardı onu bekledım ovulasyon testı ve pre seed aldım bakalım Rabbim sebep gösterirde inşallah bu ay gelir bebgim
sanada kolay gelsın kızcem

Son düzenleme:

evet canım sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerekiyor hamileyim diye ordada senin tansiyonuna kilo bakıyorlar belirli aşılar var tarih veriyorlar kontrole gidiyosun bazen ultrosondan bilebakıyorlar bebeğin durumuna...zaten kadın doğum doktorlarının kapılarında bile bir kağıt asılıdır belki dikkat etmemişindir hamile bayanların sağlık ocaklarına kayıt yaptırmaları gerekir diye ...artık fırsatın olduğunda git kayıtını yaptır bilgisiyara kaç kilosun bebek ne kadarlık falan kaydediyorlar telefonunu alıyorlar aşı günü arıyorlar aşınız var unutmayın diye ....

valla kahvaltı yapmadan gitmiştim belkide o yüzden 50 çıktım kızçemm yoksa bende almışımdır illa ki ...maalesef yangın hala söndürelemedi

bende kayganaya gitcem simdi temizlik için kargom vardı onu bekledım ovulasyon testı ve pre seed aldım bakalım Rabbim sebep gösterirde inşallah bu ay gelir bebgim

inşallah gelir canımm ...kolay gelsin canımm bu arada baklavalarada o kadar uğraşmışın eminim güzel olmuşdur

inşallah gelir canımm ...kolay gelsin canımm bu arada baklavalarada o kadar uğraşmışın eminim güzel olmuşdur

inşallah canım inşallah baklavalrım guzel olur ama bu sefer baya ugrastırdı esım ıstedı dıye yaptım yoksa yapmıcaktım cunku kaynanmlarda bayram yapıyoruz

slm kızlar nasılsınızz??? bende tokattayımm eşim rahatsız...bel fıtığı oldu.. benmde kırmızılar geldi gittiii bu ayda eşim hasta yapamycaz bişy

kuzummmm çookkksevindimmm hadi hayırlı olsunnn bayram hediyen geldi:))) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

evet umudumn yaaa.hırkaişerifte bilem karşılasırmısız heeeee..ama biz sabah 11 de gittiydik ziyareteee
sizinde ziyaretlerinizi Allah kabuletsin inşallahhh

amannn cnm boşver sen bayramlığıııı..
bayramlık senin göbüşünde kızçemmmmmmmmmmmmm
ohh ohh tatile de çıkacaklarmış..nerelerde gideceksiniz bakimmm..tatil de epeyce uzunmuş sizinnndikkat et kendine kuzum..havuza girme..denize girama mayın ıslak kalma sakın..hemen değiştir..Allah korusun idrar yolu enfk olma riskimizçok fazla hamilelikte..

cnm bana 20 hafta dolunca randevu vermişti ama sağlıkocağında aşı sıkıntısı oldu yollamamıslar..22 de yapıldı ilk doz..1 ay sonra da 2. doz yapılacak

cancazlarımmm nerelerdesinizzzz

hayalotum kilo dediğin nedirki bak ben 11 kilo aldım şu an hepsini verdimm..yeterki bebiş sağlıklı olsun..bu arada sağlık ocağında düzenli olarak kontrole gitmelisin hem aşıların var..ihmale gelmez..hamileyim diye kayıt yaptır ebe senle düzenli olarak ilgileniyor..bende ebenin nosu vardı bişey olsa arar danışırdımm çok yardımları oluyor bitanemmm inşallah kuzucuk iyidir...Allah ım o kokusunu sana doya doya içine çekmeyi nasip etsin bitanemm

inşallah kızçem gelir sennde minnak vesile olur inşallah
ben gece saat 1e kadar baklavayla ugrastım inşallah guzel olmustur
canbonum yarın yapıcam ama baklava falan tutturamam benkadayıf yapcam kısmetsegerçi gelen gidenimde yokya
kaydım var ngasgımhemde 1 senedir hamile gözüküyorumdurhastanede dikkat etmedim hiç belki devlettemi var acaba:26:

merhaba kızlar.nasılsınız?
iyiyiz esilam çok şükür sen nasılsın canbonum
slm kızlar nasılsınızz??? bende tokattayımm eşim rahatsız...bel fıtığı oldu.. benmde kırmızılar geldi gittiii bu ayda eşim hasta yapamycaz bişy
canım çok geçmiş olsunhayırlısı rabbım başka sıkıntı vermesın:26:inşallah önümüzdeki ay gelir minnak
boşverimde ne giyipte dolancam canbonum5 kilo birden aldım ve memikler 85den 95e cıktı hiç ama hiç birşeyim olmuyorkisiz yine az çok bişeyler uyduruşunuz düğmeleri kapatmadan gezersniz ama benim öyle bi şansım yok2 hafta canbonum bizim tatillgeçensene bodruma gittiydik artık oralıyız durum elverdikçe bundan sonradarısı gıtmeyenlere olsun inşalahtamam kızçem dikkat etcem sağ salim döneriz inşallahsen nasılsın prensesım nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…