- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.941
slmmm kızlarrr kolay gelsin hayalotummm bende bugün girişeceğim temizliğe...sağlık ocağından geldim tetenoz aşısını oldum hemşire kalp atışlarını dinledi ilk önce bulumadı sonra gerilerden bir ses geldi duydum korktum atmıyor diye ya ttansiyon iyi çıktı kilo 50 dedi 1 ay sonra bir daha aşı varmış...hamile kızçelerim siz aşı tarihlerini aldınız mı yada yaptırdınız mı hayalotum sen yaptırdın mı 4 aylıkken yapılıyormuş heraldee....
bu arada yangında devam ediyor belki haberlerde görmüşünüzdür gece müdahele edilemiyor dağlık alan olduğu için gece cayır cayır yandı sabaha kadar 700 hektarlık ağaç gitmişş
şimdik çıkmam lazım biraz temizlik yapımbide halimi bi görseniz adım atcağım yere önce bakıyorum pire falan varmı diye bugün büyüteç almaşsam iyidir sanırım şuan sadece kedide var bizlere ve eve sıçaramamış ama elimi çabuk tutmassam heran istila edebilirler
sernesim ,priorim,meddim,esilam kaygana yı napmalı kaynar kazana atmalı3 gün arada kaldım:26:yoksa bizim herif yapma ben söylerim dedi ama benimki 1 lafa 10 laf ekler anası kılıklı dedikoduyu pek sever yani oyuzden guvenemedım bide oturuncada millet laf sokuyo hareketlen diye.halbuki hareketimde değişen bişey yok ama anlamadım:26:sanırım söylencek konu arıyolar neyse benim psikoloji elden gitmeden bi gülemde geçem
sağolasın canbonum sanada kolay gelsinnben sağlık ocağına kontrole gıtmıyorum sadece kan verdiğim zamn gitmiştim sonra bidaha gitmedim orayadamı gitmem gerekki:26:bana kimse aşıdan falan bahsetmedi ngasgım tetenozu biliyorum ama 6 aylıkken falan vurulcam sanıyorum hala 50 kilomusun ben 1 kilo daha almıştım ngasgım nolcak benim bu halim iyice psikolojim bozuldu taktım bu kiloya tvye bakamadım hala ben halamı devam edıyor yaa
bende kayganaya gitcem simdi temizlik için kargom vardı onu bekledım ovulasyon testı ve pre seed aldım bakalım Rabbim sebep gösterirde inşallah bu ay gelir bebgim
sanada kolay gelsın kızcem
inşallah gelir canımm ...kolay gelsin canımm bu arada baklavalarada o kadar uğraşmışın eminim güzel olmuşdur
scorpim rüyan hayırlara gelsin insaAllah..
demek Fatih te oturuyon kusum.. keskem dün fatih cami dolaylarında olaydın belkim görüsürdük
seninde dibine kadar gelmişim demek ki
priorimmm.. haydi gözünaydın diyelim..
gelem kusum adresi versankim çok biliyom ya istanbulu
eferim priorime hani alkıss
zaten ne varsa hatunlarda var, erkekler bazen foss çıkabiliyo
rüyan hayırlara çıksım hayalotm
yaa yaa... gezmelrde.. umudun burnunun dibine kadar geldi de, bi gelmedin yamacımaööle oturup kayganaya çalışırsın işte
saolasın kusum.. insaAllahdarısı sizlere olsun insaAllah nice nice yıllar..
e tabi bol bol sabırla
saolasın selencelkim.. insaAllah darısı sizlere, nice nice senelere
masaAllah teyzosa bak., nasıl da büyüyor annesinin karnında, bide şişko olmasa tamam dayakında yuvarlnıp bize kadar gelecek
kaygana bulmus tabi 3 gelini..çalış babam çalış
günaydın canbonlarımmmmm
yarın arife günübayramda geldi hoşgeldi
bayramlıkta alamadım bu seneeniştemle gonzalezde erken geldiler zate sırf bayram harçlığı vermemek için neyse artık napalım
bugün camları bi öyle siliyim dedim yarın bişey yapmıcam çünkü gezcem
bu arada son 1 haftamhaftaya pazartesi tatile çıkıyoz eylül 2 ye kadar yokum
çıkın çıkın gelinde 2 çift laf edem sizlerlesonram çok özliyceksiniz beni
slmmm kızlarrr kolay gelsin hayalotummm bende bugün girişeceğim temizliğe...sağlık ocağından geldim tetenoz aşısını oldum hemşire kalp atışlarını dinledi ilk önce bulumadı sonra gerilerden bir ses geldi duydum korktum atmıyor diye ya ttansiyon iyi çıktı kilo 50 dedi 1 ay sonra bir daha aşı varmış...hamile kızçelerim siz aşı tarihlerini aldınız mı yada yaptırdınız mı hayalotum sen yaptırdın mı 4 aylıkken yapılıyormuş heraldee....
bu arada yangında devam ediyor belki haberlerde görmüşünüzdür gece müdahele edilemiyor dağlık alan olduğu için gece cayır cayır yandı sabaha kadar 700 hektarlık ağaç gitmişş
cancazlarımmm nerelerdesinizzzz
inşallah kızçem gelir sennde minnak vesile olur inşallahbende kayganaya gitcem simdi temizlik için kargom vardı onu bekledım ovulasyon testı ve pre seed aldım bakalım Rabbim sebep gösterirde inşallah bu ay gelir bebgim
sanada kolay gelsın kızcem
canbonum yarın yapıcam ama baklava falan tutturamam benben gece saat 1e kadar baklavayla ugrastım inşallah guzel olmustur
kaydım var ngasgımevet canım sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerekiyor hamileyim diye ordada senin tansiyonuna kilo bakıyorlar belirli aşılar var tarih veriyorlar kontrole gidiyosun bazen ultrosondan bilebakıyorlar bebeğin durumuna...zaten kadın doğum doktorlarının kapılarında bile bir kağıt asılıdır belki dikkat etmemişindir hamile bayanların sağlık ocaklarına kayıt yaptırmaları gerekir diye ...artık fırsatın olduğunda git kayıtını yaptır bilgisiyara kaç kilosun bebek ne kadarlık falan kaydediyorlar telefonunu alıyorlar aşı günü arıyorlar aşınız var unutmayın diye ....
valla kahvaltı yapmadan gitmiştim belkide o yüzden 50 çıktım kızçemm yoksa bende almışımdır illa ki ...maalesef yangın hala söndürelemedi
iyiyiz esilam çok şükür sen nasılsın canbonummerhaba kızlar.nasılsınız?
canım çok geçmiş olsunslm kızlar nasılsınızz??? bende tokattayımm eşim rahatsız...bel fıtığı oldu..benmde kırmızılar geldi gittiii bu ayda eşim hasta yapamycaz bişy
boşverimde ne giyipte dolancam canbonumamannn cnm boşver sen bayramlığıııı..
bayramlık senin göbüşünde kızçemmmmmmmmmmmmm
ohh ohh tatile de çıkacaklarmış..nerelerde gideceksiniz bakimmm..tatil de epeyce uzunmuş sizinnndikkat et kendine kuzum..havuza girme..denize girama mayın ıslak kalma sakın..hemen değiştir..Allah korusun idrar yolu enfk olma riskimizçok fazla hamilelikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?