- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.961
hayalotum kilo dediğin nedirki bak ben 11 kilo aldım şu an hepsini verdimm..yeterki bebiş sağlıklı olsun..bu arada sağlık ocağında düzenli olarak kontrole gitmelisin hem aşıların var..ihmale gelmez..hamileyim diye kayıt yaptır ebe senle düzenli olarak ilgileniyor..bende ebenin nosu vardı bişey olsa arar danışırdımm çok yardımları oluyor bitanemmminşallah kuzucuk iyidir...Allah ım o kokusunu sana doya doya içine çekmeyi nasip etsin bitanemm
asetonum ben daha şimdiden 5 kiloyu devirmek üzereyimkeşke sizin gibi olsam bende valla sağlık olsun yeterki minnak dogsunda sag salım kaydım var ama kımse aramadı benı canbonum nabıyon görkemim nasıl
inşallah cnmcım.bende kadayıfı guzel yapamıyoruminşallah kızçem gelir sennde minnak vesile olur inşallah
canbonum yarın yapıcam ama baklava falan tutturamam benkadayıf yapcam kısmetse gerçi gelen gidenimde yokya
kaydım var ngasgımhemde 1 senedir hamile gözüküyorumdur hastanede dikkat etmedim hiç belki devlettemi var acaba:26:
olsun canım ya herşeyde var bi hayır cokk geçmiş olsunslm kızlar nasılsınızz??? bende tokattayımm eşim rahatsız...bel fıtığı oldu..benmde kırmızılar geldi gittiii bu ayda eşim hasta yapamycaz bişy
ayyy bizim arabaya çarptı çöpçü arabası yaboşu boşuna masraf cıktı şimdi benimkiyle gelde başet çıktım canbonlarımm ben :26::26:
Iyi aksamlar hayalotum.nasilsin.bisey sormak istiyom.sen agda yaptiriyonmu.bende yaptirmak istiyom ama bisey olurmu Acaba.
inşallah cnmcım.bende kadayıfı guzel yapamıyorum
olsun canım ya herşeyde var bi hayır cokk geçmiş olsun
gecmiş olsun canım ya sokaklar cokmu dar oluyo malesef boyle seyler
Selammmmmm kizlarrrrr nasilsiniZzz habibtelerimmmmm biz kizimla iyiyiz gece uyumuyoruz sadece hepinizi opuyoruzzzzzzzzz
günaydın kızlar
nasılsınız...
canım tekrar cok gecmiş olsun bizde 15 gün önce bi kaza yaptık kayınpederim yapmıs malesef oluyo noyle Rabbim beterinden korusun.dar kızçem bide çöpçü ağacın dallarına çarpmıyım demişgelmiş bizim arabaya gümmmm
komşuya bağırıyodu ağacı kırmıyım derken araba gitti kes ağacını diye:26:
gerçi sigorta karşılıyıor ama bizim arabanın üstü eşimin zevki uğruna kaplama onu mecbur biz ödiyeceğiz hiç yoktan
günaydın kızlar
nasılsınız...
günaydınn melekimmmiyiyiz çok şükür nassın iyimisinnnn
bende erkenci olanlardanım tek değilsin merak etme.günaydın canım bende zannettim tek sabah şekeri benimhergün geç kalkıyodum nede olsa bugun arefe erken kalkıyım dedim
bende erkenci olanlardanım tek değilsin merak etme.
bi de bende bağışıklık yaptı şu kkgözümü açtığım gibi hemen koşuyorum
eşimde öğrendi artıkdiyo ki koş koş kk dakiler seni bekler
Kuzum günaydın.. bankalar. 12.30 a kadar açık.. ben izmirde annemlerdeyim . Dün gece geldim. Telefondan giriyorum yazamadim.. herkes uyansi. Bilgisayarın başına geçeceğim.. öpüyorum
bende kayganaya gitcem simdi temizlik için kargom vardı onu bekledım ovulasyon testı ve pre seed aldım bakalım Rabbim sebep gösterirde inşallah bu ay gelir bebgim
sanada kolay gelsın kızcem
evet umudumn yaaa.hırkaişerifte bilem karşılasırmısız heeeee..ama biz sabah 11 de gittiydik ziyareteee
sizinde ziyaretlerinizi Allah kabuletsin inşallahhh
Kuzum günaydın.. bankalar. 12.30 a kadar açık.. ben izmirde annemlerdeyim . Dün gece geldim. Telefondan giriyorum yazamadim.. herkes uyansi. Bilgisayarın başına geçeceğim.. öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?