Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

asetonum ben daha şimdiden 5 kiloyu devirmek üzereyimkeşke sizin gibi olsam bende vallasağlık olsun yeterki minnak dogsunda sag salımkaydım var ama kımse aramadı benı canbonumnabıyon görkemim nasıl

ayyy bizim arabaya çarptı çöpçü arabası yaboşu boşuna masraf cıktı şimdi benimkiyle gelde başetçıktım canbonlarımm ben :26::26:

asetonum ben daha şimdiden 5 kiloyu devirmek üzereyimkeşke sizin gibi olsam bende vallasağlık olsun yeterki minnak dogsunda sag salımkaydım var ama kımse aramadı benı canbonumnabıyon görkemim nasıl

Iyi aksamlar hayalotum.nasilsin.bisey sormak istiyom.sen agda yaptiriyonmu.bende yaptirmak istiyom ama bisey olurmu Acaba.

inşallah cnmcım.bende kadayıfı guzel yapamıyorum
slm kızlar nasılsınızz??? bende tokattayımm eşim rahatsız...bel fıtığı oldu.. benmde kırmızılar geldi gittiii bu ayda eşim hasta yapamycaz bişy
olsun canım ya herşeyde var bi hayır cokk geçmiş olsun
ayyy bizim arabaya çarptı çöpçü arabası yaboşu boşuna masraf cıktı şimdi benimkiyle gelde başetçıktım canbonlarımm ben :26::26:

gecmiş olsun canım ya sokaklar cokmu dar oluyo malesef boyle seyler

Selammmmmm kizlarrrrr nasilsiniZzz habibtelerimmmmm biz kizimla iyiyiz gece uyumuyoruz sadece hepinizi opuyoruzzzzzzzzz

Iyi aksamlar hayalotum.nasilsin.bisey sormak istiyom.sen agda yaptiriyonmu.bende yaptirmak istiyom ama bisey olurmu Acaba.

canbonum maalesef ben ağdadan kaçanlardanım:18:birşey olucağını sanmıyorum çoğunluk ağdacı çünkü darısı bana olsun bende bi cesaretlensem neka güzel olucak beceremiyorum hala

inşallah cnmcım.bende kadayıfı guzel yapamıyorum

olsun canım ya herşeyde var bi hayır cokk geçmiş olsun

gecmiş olsun canım ya sokaklar cokmu dar oluyo malesef boyle seyler

dar kızçem bide çöpçü ağacın dallarına çarpmıyım demiş gelmiş bizim arabaya gümmmm
komşuya bağırıyodu ağacı kırmıyım derken araba gitti kes ağacını diye:26:
gerçi sigorta karşılıyıor ama bizim arabanın üstü eşimin zevki uğruna kaplama onu mecbur biz ödiyeceğiz hiç yoktan

canım tekrar cok gecmiş olsun bizde 15 gün önce bi kaza yaptık kayınpederim yapmıs malesef oluyo noyle Rabbim beterinden korusun.
demekki adam gezici çıktı agac meselesi

günaydın kızlar
nasılsınız...

günaydın canım bende zannettim tek sabah şekeri benim hergün geç kalkıyodum nede olsa bugun arefe erken kalkıyım dedim

aslında sabah şekerimiz genelde priori gunaydın kuzum
bankalar kacta acılıyo kaca kadar calısacaksınız bı bankaya gıtmem lazım aksam atmden halledemedıkte subeye gıtmem lazım bu gun son gun:26:

günaydın canım bende zannettim tek sabah şekeri benim hergün geç kalkıyodum nede olsa bugun arefe erken kalkıyım dedim
bende erkenci olanlardanım tek değilsin merak etme.
bi de bende bağışıklık yaptı şu kk gözümü açtığım gibi hemen koşuyorum
eşimde öğrendi artık diyo ki koş koşkk dakiler seni bekler

aynen bendede bagımlılık yaptı ilk işim buraya bakmak

Kuzum günaydın.. bankalar. 12.30 a kadar açık.. ben izmirde annemlerdeyim . Dün gece geldim. Telefondan giriyorum yazamadim.. herkes uyansi. Bilgisayarın başına geçeceğim.. öpüyorum

sagol canım
hadi gözün aydın anacıgına kavustun demek aah ah keşke bende gidebilseydim
Kuzum günaydın.. bankalar. 12.30 a kadar açık.. ben izmirde annemlerdeyim . Dün gece geldim. Telefondan giriyorum yazamadim.. herkes uyansi. Bilgisayarın başına geçeceğim.. öpüyorum

bende kayganaya gitcem simdi temizlik için kargom vardı onu bekledım ovulasyon testı ve pre seed aldım bakalım Rabbim sebep gösterirde inşallah bu ay gelir bebgim
sanada kolay gelsın kızcem

Canm kolay gelsn bu kayganalarada gelinin tmizlk yapmsi sart oldu sanki.nyse bz Allh icn yapalm deilmiins bu ay tutar bebisin gelir.pre seedi bnde almak istiyorum nerden istettin.bde kaca geliyor sana

evet umudumn yaaa.hırkaişerifte bilem karşılasırmısız heeeee..ama biz sabah 11 de gittiydik ziyareteee
sizinde ziyaretlerinizi Allah kabuletsin inşallahhh

heya kusum.. nerdeyse denk gelecekmişiz
amin cnm insaAllah

piriorum kuş gibi uçtun demek anneciğinin yanına.. bayram sekeri haberini erkenden vermişindir ne güzel..
bu bayram sana çifte bayram.. darısı bizlere kısmetse öpüyorum kısçem seni

selam kısçelerim..
bayrama diye evden gitmeden iki yazam dedim size
simdiden hayırlı bayramlar diliyorum herkesciklere..

maalesef her bayram ben böyle oluyorum.. içim buruk.. ve her ailelerin yanına giderken bayrma diye gidesim gelmiyo.. cünkü bayram olmuyo benim için annemsiz ne bayram ne bise hiçbise mutluluk vermiyo nedense, hep bi yanım eksik , bayramlar olmasın diyorum hatta , ama yapacak bisey yok
nyse sizi de sıkmiyim..

haydin hepinizi öpüyorum çok kalamıycam.. enisteniz birazdan damlar.. bir yandanda kalktığımdan beri hazırlık yapıyorum..çanta hazırlıycam daha, birazad ütü yapdım demin..

haydin ben kaçtım Allah'a emanet olun.. sizi seviyorum , hosçakalın

bu öpücüklerde sizin için. isteyen alsın burdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…