- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.981
Kuzum günaydın.. bankalar. 12.30 a kadar açık.. ben izmirde annemlerdeyim . Dün gece geldim. Telefondan giriyorum yazamadim.. herkes uyansi. Bilgisayarın başına geçeceğim.. öpüyorum
ayyy bizim arabaya çarptı çöpçü arabası yaboşu boşuna masraf cıktı şimdi benimkiyle gelde başet çıktım canbonlarımm ben :26::26:
valla bilmiyorum canım ya 1 aylıkken aşı kartına yazdı ağustosun altısında gel diye 16 haftalık işte dün vurdu aşıyı bügünde ağrı var kolumda kaldırırken falan sende oldumu ağrı ?sol kolunu aç dedi çok ağrırsa iş yapamazsın hemşire allahtan sol kolum yani ...cnm bana 20 hafta dolunca randevu vermişti ama sağlıkocağında aşı sıkıntısı oldu yollamamıslar..22 de yapıldı ilk doz..1 ay sonra da 2. doz yapılacak
slm kızlar nasılsınızz??? bende tokattayımm eşim rahatsız...bel fıtığı oldu..benmde kırmızılar geldi gittiii bu ayda eşim hasta yapamycaz bişy
öyle canım valla onlara yetişmekten kendimi unuttum camlarım duruyo ama silelemem bu saatten sonra bana kımse gelmıyor zaten kaynanmlardayız yarınCanm kolay gelsn bu kayganalarada gelinin tmizlk yapmsi sart oldu sanki.nyse bz Allh icn yapalm deilmiins bu ay tutar bebisin gelir.pre seedi bnde almak istiyorum nerden istettin.bde kaca geliyor sana
canım benım sanada hayırlı bayramlar basın saolsun Rabbim mekanını cennet eylesin sanada sabırlar ihsan eylesinselam kısçelerim..
bayrama diye evden gitmeden iki yazam dedim size
simdiden hayırlı bayramlar diliyorum herkesciklere..
maalesef her bayram ben böyle oluyorum.. içim buruk.. ve her ailelerin yanına giderken bayrma diye gidesim gelmiyo.. cünkü bayram olmuyo benim içinannemsiz ne bayram ne bise hiçbise mutluluk vermiyo nedense, hep bi yanım eksik , bayramlar olmasın diyorum hatta , ama yapacak bisey yok
nyse sizi de sıkmiyim..
haydin hepinizi öpüyorum çok kalamıycam.. enisteniz birazdan damlar.. bir yandanda kalktığımdan beri hazırlık yapıyorum..çanta hazırlıycam daha, birazad ütü yapdım demin..
haydin ben kaçtım Allah'a emanet olun.. sizi seviyorum , hosçakalın
bu öpücüklerde sizin için. isteyen alsın burdan
hayırdır tatlım nolduMrb kizlar nasilsiniz benim biraz icim buruk nedense
Yahu ramazan da ne cabuk gecti deilmi bide cok yorucu gecti davetler misafirler filan.gecen yil bu vakitler adanadaydim uc aylik bir kursum vardi.yani kocisimden ayriydik cok koti gecmisti safak.sayiyordum asker gibi bide yeni evliydik.yani ramazan cok kotu gecmisti bnim icn.bu yil evmdeyim cok sukur onun icn her gunumuzu degerlendirdik.birbirimizin kymetini daha iyi anladik bu arada.nyse nede boole gecmise daldim ben yaa ...
Hayallerinizdeki gibi bir bayram geçirmenizi diliyorum şekerler,
Mutlu bayramlar
Gecmis olsn hayalotum Allah can sagligi versn :26::26:
Herkese hayirli bayramlaaarrrkizcelerim bayraminiz mubarek olsun ailenizle beraber nice mutlu bayramlara insallah..bi dahaki Ramazan bayramini ins evlatciklarizla beraber kutlariz ..
kızlar herkese iyi bayramlar.
herkeslere ıyı bayramlar
Hepinizi öpüyorummmmmm
Hayallerinizdeki gibi bir bayram geçirmenizi diliyorum şekerler,
Mutlu bayramlar
Canlarim sağlikli mutlu ve huzurlu daha nice güzel bayramlara ins... ins bi daha ki ramazan bayraminda bayraminda bebislerimiz de bizimle olsunhepinizi öpüyorum
Kuzum arabaniza carpmişlar cok gecmis olsun bitanem Rabbim beterinden saklasin öpüyorum ruh ikiziiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?