- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.001
nurlum kızçemmm gelmiştin yazamadım o ara hoşgeldinnnnnassın iyimisinn kızçemmm
teyzoşlarım nasıl bayadır yoktun nerelerdesınnniki minnakıda öp benim içinnn
Bebeğim cok özledim seni.. en kisa zamanda görüşürüz inş... öpüyorum bitanem mutlu bayramlar
ay anca gelebildim sabahın 6 buçuğundan beri koşturup duruyorum
bayramınız mübarek olsun kızçelerimm iyi bayramlarrr
ayrıca bişe sormak istiyorum bilgisi olan kızçelerime ben dün ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi tam ve net yakaladım ama otomatik hesaplayıcılar 11 ağustosu gösteriyor testi stekrar yapayım mı ? yoksa çalışmalara devam edelimmierkenmi yumurtladım acaba bilemedim ilk defa bu ay kullandım önceki gün yaptığımda ise silik çıkmıştı dün çift çizgi kağıdında da yazıyoki çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlar yumurta ne karışık işler bunlar hiç bişe anlamadım:44::44::44:
ayrıca bişe sormak istiyorum bilgisi olan kızçelerime ben dün ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi tam ve net yakaladım ama otomatik hesaplayıcılar 11 ağustosu gösteriyor testi stekrar yapayım mı ? yoksa çalışmalara devam edelimmierkenmi yumurtladım acaba bilemedim ilk defa bu ay kullandım önceki gün yaptığımda ise silik çıkmıştı dün çift çizgi kağıdında da yazıyoki çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlar yumurta ne karışık işler bunlar hiç bişe anlamadım:44::44::44:
inşallah canım bakalım bu ay olsun inşallah hepimizinKuzum testin hayirlara vesile olsun inşbitanem ben de testi aldıktan sonra her ay farklı günlerde yumurtladigimi fark ettim bence testini yenile çift cizgiyi gördüğün günlerde çalışın.. sonraki günlerde de gün aşırı devam edin hadi hayırlısı ile ins bu ay bebisin seninle olur
valla canım bu ısın erkenı yok bızım mart annelrınde daha ogrenmeden bulantılar baslamıs hala devam edıyor yanmalar uykular
bende tık yok ya kızımdada bısı olmamıstı gece uykum gelıyor sadece bıde oructan halsızım normal yemek yemedıgım ıcın bılmıyorum yemek yerken enerjım nasıl olur :))
dınlen sende bol bol canım.
kuzummmm çookkksevindimmm hadi hayırlı olsunnn bayram hediyen geldi:))) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Oh ne guzel kizcem gozun aydin olsn.ben bu bayram calisiyorum malesefpersmbe cuma.yarn is cikisi kaynanamlara gitcez gece doncez ilcedeler.cuma gunude is cikisi annemlere gtcm il disndalar onlrda.pazarda doncm nyse gene sukurki gidyorum .
Kuzumnm bi kaç gündür giremiyorum. . Bayram sekerimiz göbüşünde demekşükürler olsun canım ya çoook sevindim sağlıcakla kucağina alirsin inş daridi başımıza hanımlaaaaarrrrrrr
beybimmm devam et çalışmalaraa..... benim son iki aydaki yumurtlamaları arası 4 gün.. degişebiliyoo yanii.. teste göree devammmm öpüyorummm
Habibtelerimmmmmmmmmmm nasilsinizxzzzzz ben yani biz iyiyizz kizimlaaaaaa geceleri uyumuyor benim yaramazzz gunden gune buyuyorrr teyzeleriiiiiuuudarisi isteyen herkesin basinaaaaaaaaa hepinuzi opuyoruz kizimlaaaaaaa :54/
Kuzum arabaniza carpmişlar cok gecmis olsun bitanem Rabbim beterinden saklasin öpüyorum ruh ikiziiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?