Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nurlum kızçemmm gelmiştin yazamadım o ara hoşgeldinnnnnassın iyimisinn kızçemmm
teyzoşlarım nasıl bayadır yoktun nerelerdesınnniki minnakıda öp benim içinnn

Saol bitanem iyiyim , sen nasılsın minik kuzun nasıl canım
Teyzoşların iyi canım çok şükür ufak bi rahatsızlık atlattılar neyseki çok sürmedi geçti.
Okuyorum tatlım arada sizi , tamamen olmasa da yeni haberleri kaçırmak istemiyorum

Çok geçmiş olsun hayalotum arabaya hiç yoktan masraf çıkmış, cana geleceğine mala gelsin ne denir ki böyle durumda.
İnşallah bundan sonra cana da mala da gelmez umarım.

Kiloya çok takma canım , doğumdan sonra verirsin. Önemli olan emzirme döneminde süt olsun diye tatlılar vs yiyip kilo almamak .Onlar zor veriliyo.

Çok uzun olmasın ama kendimden örnek vereyim. İlkimde 52 kilo ile başladım , ilk aylar kilo verdiğim halde 72 kilo ile tamamladım. Beni her gören hımmm iyisin iyi diyordu Ablam bile takılırdı bana penguen gibi oldun diye
İkincide ise 54 kilodan 67 ye kadar çıktım şimdi 58 kiloyum , inşallah 50 kilo hedefim bakalım.
Demem o ki sakın üzme kilo için kendini .Bünye müsaitse dikkat etse de alıyo insan. Yapabilirsen hamurişi , makarna,pilav ve tatlı yeme. Bunun dışında kısma sakın , meyve sebze ve kuruyemişi aksatma , yine de en iyiini sen bilirisin tabi güzel hayalotum.
Teyzoşuma ve kendine iyi bak yeter ki gerisi hallolur.

Bir doktor demişti ' Hamilelik dönemi , bir kadının pişmanlık duymadan istediğini yiyebileceği tek dönemdir ' diye.

Bebeğim cok özledim seni.. en kisa zamanda görüşürüz inş... öpüyorum bitanem mutlu bayramlar

Canım meddim nasılsın , bende özledim seni çok görüşemedik , konuşamadık bayaa oldu.
Denk geliriz inşallah , çok öpüyorum bende .
Sana keyif dolu bayramlar tatlım

ay anca gelebildim sabahın 6 buçuğundan beri koşturup duruyorum
bayramınız mübarek olsun kızçelerimm iyi bayramlarrr

Hayalotum seni ne çok çalıştırıyorlar bu halinle ya :113::113::113:
Şekerim biraz naz yapsana sende , yazık sana kıyamam . Yormasınlar bu kadar seni olmadı en azından eşin şaka yolluda olsa bişeyler desin bari :95::95::95:

Sen ve minik oğluşun çok ama çok güzel bayram geçirin inşallah.
Öpüyoeum canım.

merhaba canlarım herkese hayırlı bayramlar dliyorum internette sabah sorun vardı alıntı yapamadım ama hepinizin bayramını kutluyorum saglıklı mutlu nice bayramlara sevdiklerinizle seneye bebişlerimizle kutlamamız dileğiyle

ayrıca bişe sormak istiyorum bilgisi olan kızçelerime ben dün ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi tam ve net yakaladım ama otomatik hesaplayıcılar 11 ağustosu gösteriyor testi stekrar yapayım mı ? yoksa çalışmalara devam edelimmierkenmi yumurtladım acaba bilemedim ilk defa bu ay kullandım önceki gün yaptığımda ise silik çıkmıştı dün çift çizgi kağıdında da yazıyoki çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlar yumurta ne karışık işler bunlar hiç bişe anlamadım:44::44::44:

Kuzum testin hayirlara vesile olsun inş bitanem ben de testi aldıktan sonra her ay farklı günlerde yumurtladigimi fark ettim bence testini yenile çift cizgiyi gördüğün günlerde çalışın.. sonraki günlerde de gün aşırı devam edin hadi hayırlısı ile ins bu ay bebisin seninle olur

Kuzum testin hayirlara vesile olsun inş bitanem ben de testi aldıktan sonra her ay farklı günlerde yumurtladigimi fark ettim bence testini yenile çift cizgiyi gördüğün günlerde çalışın.. sonraki günlerde de gün aşırı devam edin hadi hayırlısı ile ins bu ay bebisin seninle olur

inşallah canım bakalım bu ay olsun inşallah hepimizin

canımm geçoldu kusura bakmaa... mide yanması var bende bulanyı yok çok şükürr kuzummm... sende de sııntılı bi durum olmadıgına çok sevindim.. öylee devam etsin inşallahhh

Oh ne guzel kizcem gozun aydin olsn.ben bu bayram calisiyorum malesef persmbe cuma.yarn is cikisi kaynanamlara gitcez gece doncez ilcedeler.cuma gunude is cikisi annemlere gtcm il disndalar onlrda.pazarda doncm nyse gene sukurki gidyorum .

canımmmmm yollarda dikkat edin he miii

Kuzumnm bi kaç gündür giremiyorum. . Bayram sekerimiz göbüşünde demek şükürler olsun canım ya çoook sevindim sağlıcakla kucağina alirsin inş daridi başımıza hanımlaaaaarrrrrrr

kuzummm.... çok saoll..darısı başınınzaa inşallahh.. tez zamanda gelsin bebişlerrr..

beybimmm devam et çalışmalaraa..... benim son iki aydaki yumurtlamaları arası 4 gün.. degişebiliyoo yanii.. teste göree devammmm öpüyorummm

ediyorum beybim ediyorum daha test yapmadım cunku çift çizgiden sonrz testi tekrar etmeye gerek yokmuş hakkımzdan hayırlısı olsun
beybimmm devam et çalışmalaraa..... benim son iki aydaki yumurtlamaları arası 4 gün.. degişebiliyoo yanii.. teste göree devammmm öpüyorummm

Habibtelerimmmmmmmmmmm nasilsinizxzzzzz ben yani biz iyiyizz kizimlaaaaaa geceleri uyumuyor benim yaramazzz gunden gune buyuyorrr teyzeleriiiiiuuu darisi isteyen herkesin basinaaaaaaaaa hepinuzi opuyoruz kizimlaaaaaaa:54/

tatlım hesaplayıcılar yanıltıcı oluyor..çünkü onlar genelleme yapıyor..ben hamile kalana kadar 3 ay kullandım değişiyor yumoş çatlama günleri..hamilekaldığım ay 16. gün çatladı ki ben 26 günde bir regl oluyorum..sen teste göre çalışmaları aksatma..

Habibtelerimmmmmmmmmmm nasilsinizxzzzzz ben yani biz iyiyizz kizimlaaaaaa geceleri uyumuyor benim yaramazzz gunden gune buyuyorrr teyzeleriiiiiuuu darisi isteyen herkesin basinaaaaaaaaa hepinuzi opuyoruz kizimlaaaaaaa:54/

habibtemmm yirim ben senin fıstığınııııııııııııııı
teyzoşumuz ilk bayramını geçiriyor ne mutlu sanaaaa
daha dur annesi dünyaya alışmaya çalışıyo naz irem kızçemiz..olcak o kadar yaramazlıkkkkkk
öpüyorum siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…