- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.021
Saol bitanem iyiyim , sen nasılsın minik kuzun nasıl canım
Teyzoşların iyi canım çok şükür ufak bi rahatsızlık atlattılar neyseki çok sürmedi geçti.
Okuyorum tatlım arada sizi , tamamen olmasa da yeni haberleri kaçırmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun hayalotum arabaya hiç yoktan masraf çıkmış, cana geleceğine mala gelsin ne denir ki böyle durumda.
İnşallah bundan sonra cana da mala da gelmez umarım.
Kiloya çok takma canım , doğumdan sonra verirsin. Önemli olan emzirme döneminde süt olsun diye tatlılar vs yiyip kilo almamak .Onlar zor veriliyo.
Çok uzun olmasın ama kendimden örnek vereyim. İlkimde 52 kilo ile başladım , ilk aylar kilo verdiğim halde 72 kilo ile tamamladım. Beni her gören hımmm iyisin iyi diyorduAblam bile takılırdı bana penguen gibi oldun diye
İkincide ise 54 kilodan 67 ye kadar çıktım şimdi 58 kiloyum , inşallah 50 kilo hedefim bakalım.
Demem o ki sakın üzme kilo için kendini .Bünye müsaitse dikkat etse de alıyo insan. Yapabilirsen hamurişi , makarna,pilav ve tatlı yeme. Bunun dışında kısma sakın , meyve sebze ve kuruyemişi aksatma , yine de en iyiini sen bilirisin tabi güzel hayalotum.
Teyzoşuma ve kendine iyi bak yeter ki gerisi hallolur.
Bir doktor demişti ' Hamilelik dönemi , bir kadının pişmanlık duymadan istediğini yiyebileceği tek dönemdir ' diye.
Hayalotum seni ne çok çalıştırıyorlar bu halinle ya:113::113::113:
Şekerim biraz naz yapsana sende , yazık sana kıyamam . Yormasınlar bu kadar seni olmadı en azından eşin şaka yolluda olsa bişeyler desin bari :95::95::95:
Sen ve minik oğluşun çok ama çok güzel bayram geçirin inşallah.
Öpüyoeum canım.
kızçem daha çatlamamış yumurtanayrıca bişe sormak istiyorum bilgisi olan kızçelerime ben dün ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi tam ve net yakaladım ama otomatik hesaplayıcılar 11 ağustosu gösteriyor testi stekrar yapayım mı ? yoksa çalışmalara devam edelimmierkenmi yumurtladım acaba bilemedim ilk defa bu ay kullandım önceki gün yaptığımda ise silik çıkmıştı dün çift çizgi kağıdında da yazıyoki çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlar yumurta ne karışık işler bunlar hiç bişe anlamadım:44::44::44:
sağol priorimmmhayalotumm datlımmm çok çok gecmişlerr olsun... çok hasar yoktur inşallahhhh
allahım habitem büyütüyon bu kızçeyiHabibtelerimmmmmmmmmmm nasilsinizxzzzzz ben yani biz iyiyizz kizimlaaaaaa geceleri uyumuyor benim yaramazzz gunden gune buyuyorrr teyzeleriiiiiuuudarisi isteyen herkesin basinaaaaaaaaa hepinuzi opuyoruz kizimlaaaaaaa :54/
anammm hayalotumun arabasına mı çarpmışlarrr
ayy fazla hasar yoktur inşallahhh..cana geleceğine mala gelsin derler..geçmiş olsun hayalotummmmmmmm
sağol priorimmmbiraz var sigorta karşılıyor karşı tarafın ama arabanın üstü boya değil kaplama olduğu için özele girdiğinden biz ödemek zorundaymışız onada 1000 lira dediler çarpan kişi karşılıycak yarısını yarısınıda biz tabi bunada şükür napalım sağlık olsun güzel taze annecik sen nassın başladımı halsizlikler bulnatın varmı
Çok çok gecmis olsun kuzumm..
Iyiyim ben.. bulantı yok.. midem yanio arada..
Ya benim bat r 2 agustostu.bu gün yerleşme kanaması gibi leke geldi azıcık kahverengi... Bisi olmaz di mi(
canbonum yerleşiyodur büyük ihtimal korkma ama eğer devamı gelirse bi doktora görünmende fayda var.bu arada progestan vs düşük önleyici hap kullanıyomusun kızçem.bunları kullanman gerek eğer bi tehlıke varsa
Baliim kusura bakma yolda çekmedi tel. Yazamadim.. 10.gün leke gelince panikledim. Ama bisi yok şimdi dinleniyorum.. sadece folic asit kullanıyorum ayan. Doktora gitmedim erken diye.. gitsem mi ki:44:
olsun kuzum ben anladım bişey olduğunu
bence eğer lekelenme devam ederse git derim ama yerleşme kanamasıdır sanırım.başlarda böyle lekelenme yaşayanlar var çünkü:26:sattan hesaplayınca tam 5 haftalıkmı oluyor şimdi minnak6.haftada keseyi görmeye gidebilirsin eğer istersen
Kuzum cuma günü 6.hafta bitmiş oluyor..cumartesiye randevu alayım diyorum..
al ozaman priorim hadi hayırlısı keseyide görürsün inşallahbayagı buyumus ya
Inşallah datlimm.. darısı kizcelerime olsun insallah . Çok yorgunum ascik uyuyim ben.. sabah iş yerinden girerim
oyy senin takvimini yesinlerrrmaşallah size amin darısı tüm istiyenlere inş tamma kızçem sen uyu yarın görüşürüz
Kizcem kalp atışını duymadan yapmicaktim da.. eşime göstereyim dedim.. son durumu.. öptüm seniii.. ve küçük adamı da
slmmm hayalott hayırlı akşamlar geçmiş bayramıda mübarek olsun canım nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?