Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerim biz geldikkk
nassınız ben annemdeydim oyüzden giremedim kkya
şimci bi geçmişe bakım bakem kimler gelipte gitmiş

hoş geldin nurlumçok sağol hiç yoktan masraf ama çok şükür adam yarısını ödemeyi kabul etti bunada şükür..bize bişey olmadı duran arabaya çarptı:26:vardır bundada bi hayır napalımoyy ben yerim o teyzoşlarımı:13:hastalarmıydı yoksa:26:geçmiş olsun nurlum kıyamam böyle böyle büyücekler gerçi ama işte insan dayanamıyor minnaklara
nurlum keşke banada sadece takılsalar hani çevremdekiler olmasa belki daha rahat atlatıcam bu dönemi ama çok bunaltıyolar.halbuki onlarda hamile kaldı bilmeleri lazım psikolojinin alt üst olabileceğini:26:bendede var tabi sorun bende çok sinirli oldum neyse bebeğim sağlıklı olsunda başka ne isterim rabbimden hamur işi falan hiç yemiyorum zaten midemede dokunuyor çünkütatlı desen oda yok ama su yarıyor derler ya o heseba döndüm sanki

eee oturunca da laf oluyo nurlum napım:26:fazla yormuyorum ama kendimi başkalarının yanındada oturmak istemiyorumçünkü hemen hamile kaldın tembelleştin diyolar sinir oluyorum ..alışmışım oturmamaya hep lafları batıyo sanırım anneme çekmişim o konuda
bende öpüyorum seni bitanemee tabi prenses ve prensimide

kızçem daha çatlamamış yumurtan çatlıcak demek iki çizgi olduğunda tam gaz çalışmalara devam

hayalotumm datlımmm çok çok gecmişlerr olsun... çok hasar yoktur inşallahhhh
sağol priorimmmbiraz var sigorta karşılıyor karşı tarafın ama arabanın üstü boya değil kaplama olduğu için özele girdiğinden biz ödemek zorundaymışız onada 1000 lira dediler çarpan kişi karşılıycak yarısını yarısınıda biz tabibunada şükür napalım sağlık olsungüzel taze annecik sen nassın başladımı halsizlikler bulnatın varmı

Habibtelerimmmmmmmmmmm nasilsinizxzzzzz ben yani biz iyiyizz kizimlaaaaaa geceleri uyumuyor benim yaramazzz gunden gune buyuyorrr teyzeleriiiiiuuu darisi isteyen herkesin basinaaaaaaaaa hepinuzi opuyoruz kizimlaaaaaaa:54/
allahım habitem büyütüyon bu kızçeyimaşallah sizealışcak kızçem biraz sabır minnakı poposundan öp benim içinseni seviyorumm

Çok çok gecmis olsun kuzumm..

Iyiyim ben.. bulantı yok.. midem yanio arada..

Ya benim bat r 2 agustostu.bu gün yerleşme kanaması gibi leke geldi azıcık kahverengi... Bisi olmaz di mi (

Çok çok gecmis olsun kuzumm..

Iyiyim ben.. bulantı yok.. midem yanio arada..

Ya benim bat r 2 agustostu.bu gün yerleşme kanaması gibi leke geldi azıcık kahverengi... Bisi olmaz di mi (

canbonum yerleşiyodur büyük ihtimal korkma ama eğer devamı gelirse bi doktora görünmende fayda var.bu arada progestan vs düşük önleyici hap kullanıyomusun kızçem.bunları kullanman gerek eğer bi tehlıke varsa

Baliim kusura bakma yolda çekmedi tel. Yazamadim.. 10.gün leke gelince panikledim. Ama bisi yok şimdi dinleniyorum.. sadece folic asit kullanıyorum ayan. Doktora gitmedim erken diye.. gitsem mi ki:44:

Baliim kusura bakma yolda çekmedi tel. Yazamadim.. 10.gün leke gelince panikledim. Ama bisi yok şimdi dinleniyorum.. sadece folic asit kullanıyorum ayan. Doktora gitmedim erken diye.. gitsem mi ki:44:

olsun kuzum ben anladım bişey olduğunu
bence eğer lekelenme devam ederse git derim ama yerleşme kanamasıdır sanırım.başlarda böyle lekelenme yaşayanlar var çünkü:26:sattan hesaplayınca tam 5 haftalıkmı oluyor şimdi minnak6.haftada keseyi görmeye gidebilirsin eğer istersen

Kuzum cuma günü 6.hafta bitmiş oluyor.. cumartesiye randevu alayım diyorum..

oyy senin takvimini yesinlerrrmaşallah size amin darısı tüm istiyenlere inştamma kızçem sen uyu yarın görüşürüz

Kizcem kalp atışını duymadan yapmicaktim da.. eşime göstereyim dedim.. son durumu.. öptüm seniii.. ve küçük adamı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…