- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.041
hoşgeldiniz kızçem seninde mübarek olsun bayramın çok şükür iyi sayılırız siz nasılsınız
hoşbulduk canım iyiyiz bizde ya eşim maça daldı bende bir bakayım kim var kim yok diye sanşa sen burdaymışın canım bayramı tek geçirdik burda maalesef ...allahtan annem eylülde geliyor tek tesellim ...senin bayramın nasıl geçti? miniği hissediyormusun artık ...çocuk kıyafetleri görünce içim gidiyor ya ama maalesef cinsiyetini bilmiyorum
benimkide maç izliyor kızçembende bi annemlere gittim gerisi koşturmaca geçti kayganayla işte
çocuk kalsaydık hep keşke ne eğlenceli geçerdi öncedenhadi gözün aydın az kaldı annecinin gelmesine
evet son 4 gündür hissediyorum artık ufak tekmelerini korka korka atıyor dahasen hissediyonmu kızçem ben bayramda aldım bi kaç parça eşim yavaştan alalım dedi başladık artık gıydırmekte nasıp olur inşallah
canım inşallah hayırlısı ise gelmez kırmızıların belkide hamilesindir belki buluntılar falan o yüzden olmasınn:44:selam kızçeler...hoşbuldukk..ne zamandır yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum :) piorim seni çok tebrik ederim öncelikle..bende bi değişiklik yok 2 haftadır oruç etkiledi istifar ediyorum midem yanıyo.. bayramda herkes bebekmi var diye sordu karnım çok şiş ama malisef bebiş yok galiba.. bugün bat ama gelen giden yok yarın tedavi için doktora başlıyacaktım 2 hafta önce randevu aldım sıra bulamam diye nası olsa hastalanırım dedim ama gelen giden yok :)
inşallah nasip olur canım ...bende bir şeyler hissetmeye başladım karnım tok olunca garip bir şeyler oluyor ama bağırsaklardan da olabilir canım ya yok daha hiç bir şey almadım bir cinsiyetini öğrenseydim yarın eğer vakit bulursak gideceğiz hastahaneye...inşallahhh görünür cinsiyeti sen tahlil sonuçlarını almadın dimi daha???
selam kızçeler...hoşbuldukk..ne zamandır yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum :) piorim seni çok tebrik ederim öncelikle..bende bi değişiklik yok 2 haftadır oruç etkiledi istifar ediyorum midem yanıyo.. bayramda herkes bebekmi var diye sordu karnım çok şiş ama malisef bebiş yok galiba.. bugün bat ama gelen giden yok yarın tedavi için doktora başlıyacaktım 2 hafta önce randevu aldım sıra bulamam diye nası olsa hastalanırım dedim ama gelen giden yok :)
belki minnaktır canım biraz daha bekle bakalım eğer kız ise geç oynarmış birde ilk hamilelik olduğu için 20 .haftaya kadar hissetmemiz normalmiş
benimde hissettiğim sanırım bu sefer minnak daha farklı çünkü kıpırdanmalaralırsın canım bende ilk defa aldım zaten inşallah açar bacakları sıpa
2li test temiz çıktı birde alfa fetoydugaliba ondan yaptırdık onun sonucuda cıktı ama daha gıdemedım cumartesi gidicem
keşke ama bu kadar erken bulantı yaşanmaz heralde ben oruçtan diye düşündüm...inş. gelmezz gelsede gelmesede yarın randevum var 11:30da doktora tedavi yolu gözüktü gibi bana keşke gelse bebişim ama sanki sabah kırmızıları görcek gibi hissediyorum bi yanım hamilemiyim yoksa diyokeşkeeee...
hmm hayırlısı sen ne kadar a yaptırdın 2li testi canım bana 3 lü test yaparız daha uygun daha kapsamlı dedi ama bende tamam o zaman dedim yaptırmadım inşallah bu yaptırdığın testinde temiz çıkar canım güzel hayırlı haberler alırsın
benim ikili testim 80 tl idi.ama 3lü test daha uygunmuş fiyat olarak.
bu son yapılan AFP testi üçlü testin içinde bulunuyor 2li testte olmuyormuş ayrıyeten 3 lü teste gerek yok ama sadece AFP YE bakalım isterseniz dedi.bende içimde kalıcağına olsun dedim.oda 24 tl idi.
anladım canıımmm yarısını sigortamı karşılıyor bu fiyatın bazı kişiler 250 falan dedi de bende çok pahalı buldum :44:
inşallah canım ağzından bal damlıyo vallaa..bugün tam 2 kez istifar ettim eşimde hastaneye gidelim dedi yarın gitcem diye gitmedim geri...yarın annemle gitcem keşke bebiş olsada bana ve annanesine süpriz yapsa :)annem çok istiyo benden daha çok :)bayramda herkes sordu bebekmi var yoksa diye ama yok dedim sormayan kalmamıştır heralde insanların bakışlarına sinir oldum artkk olsada kurtulsam o bakışlardann...sizlerin başka ne belirtileri vardı akıntım çok yok çoğunlukla kuruyum az beyaz akıntım var...belirtilerinizi yazarmısızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?