- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.061
yok canım bu sigortanın düşmüş fiyatı.o fiyatta olan hastanelerde var .benim gittiğim hastanede çalışan sgklıya 80 diyoksa başka hastanede arkadaşım yaptırmıstuı 200e:26:
inşallah canım ağzından bal damlıyo vallaa..bugün tam 2 kez istifar ettim eşimde hastaneye gidelim dedi yarın gitcem diye gitmedim geri...yarın annemle gitcem keşke bebiş olsada bana ve annanesine süpriz yapsa :)annem çok istiyo benden daha çok :)bayramda herkes sordu bebekmi var yoksa diye ama yok dedim sormayan kalmamıştır heralde insanların bakışlarına sinir oldum artkk olsada kurtulsam o bakışlardann...sizlerin başka ne belirtileri vardı akıntım çok yok çoğunlukla kuruyum az beyaz akıntım var...belirtilerinizi yazarmısızzz
hayırlısı bakalım yarın gidersek artık öğreniriz fiyat olaraktan kısmet artık güzel sonuçlar çıkar inşallah ...neyse canım ben namaz kılmadım çıkayım daha sonra görüşürüz inşallahh hayırlı geceleröptüm ikinizide ...kendinize iyi bakınnn
hadi bakalım hayırlısı kızçem sen yinede maddi olarak hazırlıklı git ozamaninşallah senin hastanedede uygundur fiyatı
allah kabul etsın ıyıgeceler kızçemmm
tamam canımmm inşallahhh görüşürüz doktordan gelince yazarım eğer yarınn gidersek by by öptümmm
iyi yaptın priıorim duycaksın inşallah
benimkide maç izliyor kızçembende bi annemlere gittim gerisi koşturmaca geçti kayganayla işte
çocuk kalsaydık hep keşke ne eğlenceli geçerdi öncedenhadi gözün aydın az kaldı annecinin gelmesine
evet son 4 gündür hissediyorum artık ufak tekmelerini korka korka atıyor dahasen hissediyonmu kızçem ben bayramda aldım bi kaç parça eşim yavaştan alalım dedi başladık artık gıydırmekte nasıp olur inşallah
selam kızçeler...hoşbuldukk..ne zamandır yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum :) piorim seni çok tebrik ederim öncelikle..bende bi değişiklik yok 2 haftadır oruç etkiledi istifar ediyorum midem yanıyo.. bayramda herkes bebekmi var diye sordu karnım çok şiş ama malisef bebiş yok galiba.. bugün bat ama gelen giden yok yarın tedavi için doktora başlıyacaktım 2 hafta önce randevu aldım sıra bulamam diye nası olsa hastalanırım dedim ama gelen giden yok :)
hımm anladım canımtatlım hesaplayıcılar yanıltıcı oluyor..çünkü onlar genelleme yapıyor..ben hamile kalana kadar 3 ay kullandım değişiyor yumoş çatlama günleri..hamilekaldığım ay 16. gün çatladı ki ben 26 günde bir regl oluyorum..sen teste göre çalışmaları aksatma..
kızçem daha çatlamamış yumurtançatlıcak demek iki çizgi olduğunda tam gaz çalışmalara devam
Slm kzlar nabersinizz.ben annecigimdeydm haftasonu herkesleri gordum piknik filan yaptm cok iyi geldi.arada sizleri okuyordum ama yazamadim bi turlu cok sukur bir yaramazlik yok kmsede :) opuyorum hepicinizi
kızçelerim biz geldikkk
nassınızben annemdeydim oyüzden giremedim kkya
şimci bi geçmişe bakım bakem kimler gelipte gitmiş
eee oturunca da laf oluyo nurlum napım:26:fazla yormuyorum ama kendimi başkalarının yanındada oturmak istemiyorumçünkü hemen hamile kaldın tembelleştin diyolar sinir oluyorum ..alışmışım oturmamaya hep lafları batıyo sanırım anneme çekmişim o konuda
bende öpüyorum seni bitanemee tabi prenses ve prensimide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?