Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım bu sigortanın düşmüş fiyatı.o fiyatta olan hastanelerde var .benim gittiğim hastanede çalışan sgklıya 80 di yoksa başka hastanede arkadaşım yaptırmıstuı 200e:26:

hayırlısı bakalım yarın gidersek artık öğreniriz fiyat olaraktan kısmet artık güzel sonuçlar çıkar inşallah ...neyse canım ben namaz kılmadım çıkayım daha sonra görüşürüz inşallahh hayırlı geceler öptüm ikinizide ...kendinize iyi bakınnn

Son düzenleme:

su gibi beyaz akıntım vardı canım birde adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı adet olacağım deyip duruyordum canımm ...

hadi bakalım hayırlısı kızçem sen yinede maddi olarak hazırlıklı git ozaman inşallah senin hastanedede uygundur fiyatı
allah kabul etsın ıyıgeceler kızçemmm

hadi bakalım hayırlısı kızçem sen yinede maddi olarak hazırlıklı git ozaman inşallah senin hastanedede uygundur fiyatı
allah kabul etsın ıyıgeceler kızçemmm

tamam canımmm inşallahhh görüşürüz doktordan gelince yazarım eğer yarınn gidersek by by öptümmm

kuzummmmmmm fotolarını çekkkkk.. bakalımm cicilereeee

datlımmm çok sağoll darısı başına olsun inşallahhh.... test yaptın mı.. gerçi idrarda birazz geç çıkıyoo ama... bayram masıldııı... ilk defa mı tedavi ye başlıyosun kuzum sennn..

hımm anladım canım
kızçem daha çatlamamış yumurtan çatlıcak demek iki çizgi olduğunda tam gaz çalışmalara devam

sagol canım ınsallah tutunmustur

Slm kzlar nabersinizz.ben annecigimdeydm haftasonu herkesleri gordum piknik filan yaptm cok iyi geldi.arada sizleri okuyordum ama yazamadim bi turlu cok sukur bir yaramazlik yok kmsede :) opuyorum hepicinizi

Son düzenleme:
Slm kzlar nabersinizz.ben annecigimdeydm haftasonu herkesleri gordum piknik filan yaptm cok iyi geldi.arada sizleri okuyordum ama yazamadim bi turlu cok sukur bir yaramazlik yok kmsede :) opuyorum hepicinizi

oohh oh ne guzel masallah bende bu bayram nasıl gectı hıc bıse anlamadım aılemden uzakta
ama olsun saglıgımız yerınde cok sukur
bu ramazanda boyle bıttı ıste Rabbim tekkrarını nasıp etsın

kızlar kırmızıları gördümm ben yinee..doktordan geldim rahim filmi çekincem haftaya pazartesi anestezili olacakmış..korunma vermiycem bu ay çalışma yapcaz dedi:)inş. bebişim biranönce bekletmeden gelir anneciğinii...rahim filmi çekilenler bana söyleyeceğiniz önerier varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Canım ufaklıklar iyi , öpüyorlar teyzoşlarını .
Bebekim sen kendine ve meleğine dikkat et .bazen ne yaparsan yap bazılarına yaramazsın bitanem. Çok takılmamaya çalış canım .
Sen yine bildîğin yolda devam et çok yorma kendini.
İyi bak minnoşa ve kendine .
İkinizi de seviyorum , öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…