Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

buarada idrar yollarımda enfeksiyon var galiba bi antibiyotik aldım ama sanki geçmedi

Kızlar ilinize de çok ama çok geçmiş olsun , inşallah bekletmeden bu ay gelir kuzularınız sizlere.

Bankacılar güzelî , canım benim nasılsın ?
Nasıl gidiyor , doktora gittin mi ?
Herşey çok güzel devam etsin inşallah.
Öpüyorum sizi canım.

slm cancağızlarım nasılsınız naparsınızzzz???? ne çok özledim sizleri bi bilsenizzzz.... uzun zamandan beri yokum memlekete annemin yanına gittim bayramıda yaptım geldim çok şükürrr... bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kuzukulaklarımm... eee sizlerde ne var ne yok hamişşimiz var mı??? hamişlerimizin kuzucukları nasıllll??

oohh oh ne guzel masallah bende bu bayram nasıl gectı hıc bıse anlamadım aılemden uzakta
ama olsun saglıgımız yerınde cok sukur
bu ramazanda boyle bıttı ıste Rabbim tekkrarını nasıp etsın

Hayirlisi olsn canm Rabbm can sagligi versin bnde bayramin 1 ve 2 calistm cok dokundu bana aksam is cikisi kaynanamlara gitmistim tum herkes ordaydi cok calismaktan belim kirildi yemegidr bulasigidir dugun evi gbi.hepsininde kucuk bebisi var bi tek ben calisabildim.kendi kendime vah annecigm dedm sen bana kiyamazdin burda dustugum hallere bak..neyseki cumartesi pazar iznliydmde gidebldim nihayetinde :)

kuzummmm hadi bakalımm.. ben de başlarda kabızlık vardı ve mide yanmasıı... akıntı bende de yoktu bu arada....

slm canlarım nasılsınız inşallah herkesler iyidir ben hala tokattayımmm haftaya kadar da burda olcaz...priorm naptın kuzumm teyzesinin miniği nasıl

oyy oyyyy oyyyyy priorim hamişmişşşşş hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm. 10 günde neler olmuş neler ayyyyy çok sevindim canım yaa Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn ne zaman öğrendin hamiş olduğunu kuşummmmm

Karam benim hosgeldin canim bizde seni ozleddikk.priorimizz hamilee :)) darisida bizlere iinssne var neyok sen nasilsin.seninde gecmis bayramin mub olsn

aynen bebgim yaa benimde annem asla bana kıyamazdıaynı duruma bende dusuyorum bizim burda herkes tatile gitti bayramda kimsecikler yoktu bayramlarında tadı klamadı artık bayram tatilini millet tatile gidiyo ana babayla akrabayla gecıren yok artık
selam canım hosgeldin suan için bi tek priorimiz var yeni hamişimiz annesine bayram hediyesi verdi minnak
Kızlar ilinize de çok ama çok geçmiş olsun , inşallah bekletmeden bu ay gelir kuzularınız sizlere.
inşallah canım agzın bal yesin Rabbim seninde gönlündekileri versin inşallah

geçmiş olsun kızcem bende mayısta çekildim anestezisiz benim rahattı hiç acımadı diyemem ama dayanılmıycak bişe degildi anestezi tercih meselesi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

Son düzenleme:
Karam benim hosgeldin canim bizde seni ozleddikk.priorimizz hamilee :)) darisida bizlere iinssne var neyok sen nasilsin.seninde gecmis bayramin mub olsn

hoşbuldum canımmm evet yeni gördüm yeni hamişimiz priorimmiş... amin canım inş. darısı başımıza valla bende bişey yok canım memlekete gittim anneciğimin yanına 1 hafta kaldım hemencecik geçti zaman dün geldikkk öyle yorulmuşum ki başımı kaldıramıyorum yol yordu beni. bu ay boş boş geçti gülbişim hiç bişey olmadı doktora gidip tahlil falanda yaptıramadım içim daralıyo ne olcak böyle diyo. kocacıka doktora gidelim diyorum dur bekle diyo babası rahatsızmış biraz onu doktora götüreyim sonra gideriz diyoo . maşallah hasta bitmiyo ki bunlarda bana sıra gelsin artık kendim gitcem tek başıma kimseye bişey demeden çarşamba gününe randevu aldım araştırma hastanesindennn. benden böyle işte canım sen nasılsın neler yaptınn

Bankacılar güzelî , canım benim nasılsın ?
Nasıl gidiyor , doktora gittin mi ?
Herşey çok güzel devam etsin inşallah.
Öpüyorum sizi canım.

şekerimmmm iyiymmm sen naslsın.. randevu aldım.. perşembe günü gidicem bakalım ne diyecek doktorum.. sen nasılsın.. kuzularr nasıl biz de seni öpüyoruzz çokkkk

slm canlarım nasılsınız inşallah herkesler iyidir ben hala tokattayımmm haftaya kadar da burda olcaz...priorm naptın kuzumm teyzesinin miniği nasıl

napimmm kuzumm çalışıommm ben.... işe döndümm.. iyidir inşallah minik kuzumm... bizim yerimize de tatil yappp datlımmm... benim tatile çok var dahaaa

karammmm kuzummm çok sağoll kuşumm..aminn aminn... darısı başınıza olsun beybimm.. 2 ağusta öğrendim.. kırmızıların günüydü.. gelmeyince test yaptımm...

senin tatilin nasıl geçti hayatım iyisin değil mi

kuzummmm geçmişlerr olsunnnnn.... Allah acil şifalar versinn beybimmmmm... dikkat et kendine..

kuzummmmmm hayırlısı olsun.. çok geçmiş olsun... rahim filminden sonra hamiş kalmak kolay diyorlarrrr... hadi bekleyelimm bakalımm

amin canımmmm valla çok sevindim inşallah hayırlısı ile pıtpıtları duyup sağlıcakla kucağına alırsın Allahın izniyle... en güzel bayram hediyesi olmuş sana meleğin....
benim tatil güzeldi canım anneciğime kavuştum ama ayrıldım yine ne yazık ki sağlık olarak iyiyim çok şükür canım bakalım çarşamba doktora gidicem 2. düşükten sonra gitmemiştim tahlil falan yaptırcam neden oluyo düşükler diye.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş.. tez vakitte bizde böyle oluruz

Ay canm benm ya dogru soyluyorsun frsat gelmiyor sana.kendin git bosver.benimde bos gecti karamim ya ilaclarima devam ediyorum sali gunu bi hocaya gitcm bde bende korkuda vae panik atak var sacma sapan seylerde elim ayagm titriyor dua okutalm dyorlaar.esimin ileri hareketlilik sifir cikti benm dr asilamq dyor urologda hic beklemeyin tup bebek yaptirin dyor bilmiyorum sonucta tutuyor ama dusuyor .bakalim kirmizilardan snra bnde ovu testini kuanip su pre seedi deneyeyim ins gerek kalmaz.bndede bole iste :)) Rabbm kucagimizi doldursun tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…