- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.081
buarada idrar yollarımda enfeksiyon var galiba bi antibiyotik aldım ama sanki geçmedi
kızlar kırmızıları gördümm ben yinee..doktordan geldim rahim filmi çekincem haftaya pazartesi anestezili olacakmış..korunma vermiycem bu ay çalışma yapcaz dedi:)inş. bebişim biranönce bekletmeden gelir anneciğinii...rahim filmi çekilenler bana söyleyeceğiniz önerier varsa yardımcı olursanız sevinirim..
oohh oh ne guzel masallahbende bu bayram nasıl gectı hıc bıse anlamadım aılemden uzakta
ama olsun saglıgımız yerınde cok sukur
bu ramazanda boyle bıttı ıste Rabbim tekkrarını nasıp etsın
inşallah canım ağzından bal damlıyo vallaa..bugün tam 2 kez istifar ettim eşimde hastaneye gidelim dedi yarın gitcem diye gitmedim geri...yarın annemle gitcem keşke bebiş olsada bana ve annanesine süpriz yapsa :)annem çok istiyo benden daha çok :)bayramda herkes sordu bebekmi var yoksa diye ama yok dedim sormayan kalmamıştır heralde insanların bakışlarına sinir oldum artkk olsada kurtulsam o bakışlardann...sizlerin başka ne belirtileri vardı akıntım çok yok çoğunlukla kuruyum az beyaz akıntım var...belirtilerinizi yazarmısızzz
slm cancağızlarım nasılsınız naparsınızzzz???? ne çok özledim sizleri bi bilsenizzzz.... uzun zamandan beri yokum memlekete annemin yanına gittim bayramıda yaptım geldim çok şükürrr... bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kuzukulaklarımm... eee sizlerde ne var ne yok hamişşimiz var mı??? hamişlerimizin kuzucukları nasıllll??
aynen bebgim yaa benimde annem asla bana kıyamazdıHayirlisi olsn canm Rabbm can sagligi versinbnde bayramin 1 ve 2 calistm cok dokundu bana aksam is cikisi kaynanamlara gitmistim tum herkes ordaydi cok calismaktan belim kirildi yemegidr bulasigidir dugun evi gbi.hepsininde kucuk bebisi var bi tek ben calisabildim.kendi kendime vah annecigm dedm sen bana kiyamazdin burda dustugum hallere bak..neyseki cumartesi pazar iznliydmde gidebldim nihayetinde :)
selam canım hosgeldin suan için bi tek priorimiz var yeni hamişimiz annesine bayram hediyesi verdi minnakslm cancağızlarım nasılsınız naparsınızzzz???? ne çok özledim sizleri bi bilsenizzzz.... uzun zamandan beri yokum memlekete annemin yanına gittim bayramıda yaptım geldim çok şükürrr... bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kuzukulaklarımm... eee sizlerde ne var ne yok hamişşimiz var mı??? hamişlerimizin kuzucukları nasıllll??
inşallah canım agzın bal yesin Rabbim seninde gönlündekileri versin inşallahKızlar ilinize de çok ama çok geçmiş olsun , inşallah bekletmeden bu ay gelir kuzularınız sizlere.
kızlar kırmızıları gördümm ben yinee..doktordan geldim rahim filmi çekincem haftaya pazartesi anestezili olacakmış..korunma vermiycem bu ay çalışma yapcaz dedi:)inş. bebişim biranönce bekletmeden gelir anneciğinii...rahim filmi çekilenler bana söyleyeceğiniz önerier varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Karam benim hosgeldin canim bizde seni ozleddikk.priorimizz hamilee :)) darisida bizlere iinssne var neyok sen nasilsin.seninde gecmis bayramin mub olsn
Bankacılar güzelî , canım benim nasılsın ?
Nasıl gidiyor , doktora gittin mi ?
Herşey çok güzel devam etsin inşallah.
Öpüyorum sizi canım.
slm canlarım nasılsınız inşallah herkesler iyidirben hala tokattayımmm haftaya kadar da burda olcaz...priorm naptın kuzumm teyzesinin miniği nasıl
oyy oyyyy oyyyyy priorim hamişmişşşşş hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm. 10 günde neler olmuş neler ayyyyy çok sevindim canım yaa Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnne zaman öğrendin hamiş olduğunu kuşummmmm
karammmm kuzummm çok sağoll kuşumm..aminn aminn... darısı başınıza olsun beybimm.. 2 ağusta öğrendim.. kırmızıların günüydü.. gelmeyince test yaptımm...
senin tatilin nasıl geçti hayatım iyisin değil mi
buarada idrar yollarımda enfeksiyon var galiba bi antibiyotik aldım ama sanki geçmedi
sagol canım olmadı saglık ocagına gıtcemkuzummmm geçmişlerr olsunnnnn.... Allah acil şifalar versinn beybimmmmm... dikkat et kendine..
Bende de var yaa( bol su icmemiz gerekiyor..
hoşbuldum canımmm evet yeni gördüm yeni hamişimiz priorimmiş... amin canım inş. darısı başımıza valla bende bişey yok canım memlekete gittim anneciğimin yanına 1 hafta kaldım hemencecik geçti zaman dün geldikkk öyle yorulmuşum ki başımı kaldıramıyorum yol yordu beni. bu ay boş boş geçti gülbişim hiç bişey olmadı doktora gidip tahlil falanda yaptıramadım içim daralıyo ne olcak böyle diyo. kocacıka doktora gidelim diyorum dur bekle diyo babası rahatsızmış biraz onu doktora götüreyim sonra gideriz diyoo. maşallah hasta bitmiyo ki bunlarda bana sıra gelsin artık kendim gitcem tek başıma kimseye bişey demeden çarşamba gününe randevu aldım araştırma hastanesindennn. benden böyle işte canım sen nasılsın neler yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?