Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gelsinlerr kuzularr gelsinlerr.. 2 şer 3 er gelsinlerrrr

kuzuuummm tutuyorr ama değil mi.. tutmasa sor olurduu... gelecek inşallahh bizim tezoşş... sıra bekliyordurr...

priorimin tavsiyesi ile pre seed aldım kullandım inşallah faydası olmustur cok yoruldum inanın takatim kalmadı sırf bu yuzden esime yaklasmak istemiyorum oyun haline geldi herşey ama herşey bebişlerimiz için Rabbim ol de olsun

valla bana hiç sıra yok canım. bazen diyorum sende boşver ne olursa olsun ama olmuyo işte. ben hep geride kalan oluyorum... bakalım gitcem çrşamba günü ne diyecek kesin eşimden yine spermiogram isticek yaptırsın artık gidip... neden düşük olduğunu söylemedi mi sana canım yaa ileri harketlilik düşük olduğu için miymiş... inş. hiç bişeye gerek kalmadan gelir yavrun canımm... bende araştırmaya gitcem bakalım tahliller için sonra koocaeli anadolu sağlık hastanesinde prof aydın arıcı varmış tüp bebek uzmanı çok iyi doktormuş amerikada öğretim görevlisiymiş hakkında arştırma yaptım herkes çok memnun... bu ay adetimden sonra da ona gitmeyi düşünüyorum. tüp bebek derse yaptırcam hemen ok yoruldum artık gücüm takatim kalmadı... hakkımızda hayırlısı olsun canımmm bizede anneliği tatmak nasip olur inş..

bende yaşayabilecekmiyim annelik duygusunu daha yeni evliyim ama hastayım.sadece içimi dökmek istiyorum şimdi konuşabileceğim anlatabileceğim kimse yok eşime anlatıcam eve gidince tabi.hastalığıma daha bu sene tanı konuldu yıllarca doktorlara gittim bişey demediler bende yoruldum artık bilmediğim hastalığın verdikleri ilacı içmekten.neyse bu senede kadın doğum hipogonadizm falan dediler. geçen hafta endokrine gittim bazı tahliller istedi kemik erimesi d vitamini eksikliği ve yıllarca koku alamamamın nedeni hastalıkmış. hipogonazdizm değil farklı bi isim söyledi anlamadım.doğumdan kaynaklanıyormuş beynim kadınlık hormonu üretmiyormuş hipofiz mr çektirdim normal çıktı normal çıkabiliyor dedi doktor.28 yaşındayım 3 aylık evliyim kemik erimesi hormon eksikliği çocuk sıkıntısı burnum koku almaz.kendimi tesadüfen doğdum mecburen yaşıyomuş gibi hissediyorum.bu arada herzaman yorgun bitkin ve bacaklarım çok ağrıyor. akşam eşime dicem ben ıskartaya çıktım sen yeni birini bul biri bana akıl fikir versin...

kuzumm bana vesile olduu.. sana da olur inşallahhhh

canım hoşgeldin aramızaa... öncelikle çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. unutma Allah kimseye dermansız dert vermez... hastalığın hakkında hiç bir bilgim yok ama umutsuzluğa düşme önce moralini yüksek tut inşallah sende anne olucaksın bak hem daha yeni evliymişssin denemelere başladınız mı bebiş için. kimbilir belkide sen hemen hamiş kalıcaksın. bak bende 1,5 senedir uğraşıyorum ama olmadı 2 tane düşüğüm oldu sadece. herşeyin vakti saati var canımm. gel buraya anlat dök içini biz burdayız her daim dinler dertleşiriz. ben en kötü zamanlarımda hep burda paylaştım dertlerimi sağolsunlar hep destek oldular sevincimi üzüntümü hep beraber paylaştık. sıkma canını eşine anlat rahatsızlığını ama ıskartaya çıktım falan deme birbirinize destek olun her daim...

kuzummm çok çok geçmişler olsun.. ama çok erken pes etmişsin sennn... olmazzz öyleee... bi nefes al bakalım... enine boyunaa bi görüşün doktorunlaa... bir çıkış yolu vardır mutlakk.. salıverme kendini.. Rabbim derdi verdiyse dermanını da verir.. isyan etme yeter ki bu çok önemli.. bu dünyadaki sınavın rahatsızlığın olabilir...

priorim canım nedir bu pre seed ne işe yarıyo cancağızımm????

beybimm şölee diyeyimm.. hem kayganlaştırıcı bir jel.. hem de spoşlara zarar vermiyo.. ben de kuruluk vardı ve spoşlar ulaşamıoduu yani biz öyle tahmin ediyorduk.. bazen kuruluk olmuyodu ama onda da diyoruz ki spoşlar yoruluoo yarıyolda kalıyordular galibaa :44::44:

bunu kullanınca spoşlarr yüzerek ulaşıyomuşşşş

allah razı olsun dinlediğiniz için denemelere başladık doktor hamile kalamazsın zaten dedi. bizde korunmuyorduk gerçi.infertilite bölümüne randevu al oraya gitmen gerekiyor dedi. sanırım zorlu bir süreç beni bekliyor. kemik erimem yada şu halsizliğim olmasa belki daha rahat olurdum. derdi veren allah dermanınıda verir biliyorum ama hepmi beni buluyor böle şeyler diye geçiriyorum içimden allahım günah yazma isyan etmiyorum sadece içim daralıyor allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun.

anladım kuzucummm. nerden aldın peki bunu eczanelerde falan var mı, vajinanın içine mi sürülüyo canımm?? amann ne çok soru sordum dimi... bakalım belkim alırım bende yavrukuşumm...

ne demek canım hep burdayızzz.... valla canım hiç belli olmuyo bu bebiş işleri inşallah tez zamanda seninde göbüşüne konar meleğin... isyan etme seninde sınavın bu demek ki inşallah buda geçicek. hemen tedavine başla canım... dua et bol boll bende dua etcem sana.. moralini yüksek tut bırakma kendini tamam mı...

çok teşekkür ederim dua etmekten başka çaremiz yok. elimizden geleni yapıcaz takdiri allaha bırakıcaz hayırlıysa olur. allahım sabır versin bize dayanma gücü versin inşallah amin.

anladım kuzucummm. nerden aldın peki bunu eczanelerde falan var mı, vajinanın içine mi sürülüyo canımm?? amann ne çok soru sordum dimi... bakalım belkim alırım bende yavrukuşumm...

beybimmm sor kuzumm.. yazıyodum müşteri geldi....

ben internetten aldım.. ama satılan eczaneler var.... bir de vajina içindeki ortamın ph ını düzenliyormuş... uygun ph 7,2 -7,4 arasıymış... senin ph ın diyelim ki 7.. onu da uygun aralığa çekiyormuşş spoşlar yaşasın diyeee... canım ovu testte çizgiyi görmeden önce sadece eşimde kullanıyoduk..benim kuruluktan dolayı.... sonra çizgiyi görünce vajina içine sürdük.. aplikatörleri var .. 3-4 ml yeter diyorlar ama ben kullanmadan önce kk daki konulara baktım.. çok geliyoo akıyoo dedilerrr,,, ben de 1,5 ml falan kullandımm ama çok güzel bişi.. büyük rahatlık.. ben çalışma öncesi çok gerilirdim canım yanacak diyee.. ertelerdim hep.. ama çok şükür preseed rahatlattı beniii...

Adetim geçeli 3 gün oldu sabah test yaptım negatif. İlk defa gecikme yaşıyorum. Çalışmaların 2. ayındayız. Şişkinlik, sık idrara çıkma, nadiren kasık ağrılarım oluyor. Merakta ediyorum sizce kan testi için beklemeli miyim ? Hamilelik varsa şayet idrarda ne zaman belli olur ?

canım idrarda biraz geç çıkabiliyor... kana baktırabilirsin ama ... hayırlısı olsun bakalım ..

selam kısçelerim
bayram dönüsü yeni bakabiliyorum sizlere.
son kalan sayfamdan beri anca geebildim bugüne, bazen tekliyen pc yüzünden
herkes iyidir umarım, tek tek yazamıycam simdilik
bnde çok şiş hissediyorum kendimi, adetim haftaya diye biliyorum ama, bakim ne zaman düzelecem

priorim, preseed kullanıcam bu ay.. inş senin gibi olan gerilmelerim son bulur ..

hepinizi öpüyorum, görüsmek üzere

slmmm kızlar nasılsınızz ben çok yorgunum hastahane hastahane gezmekten sinir oldum bugün ya...randevulu gittiğim hastahaneye randevu saatimde giremedim ben 49 numara idim gittiğimde 43 numura girmişti birden 52 oldu sıra dedim beni almadınız barkodu aldı çağıracağım dedi 53. hastayı aldı 55. hastaya kadar aldı ben hala bekliyorum girdim bu sefer içeri derdimi anlatıyorum 5 doğum vardı falan diyorlar randvu saatinden önce almıyoruz diyolar çıkarmısınız dedi çıkmadım falan eşim gel dedi ücreti aldık başka hastahaneye gittik maalesef gittiğim özel hastahane idi eşim okadar tartıştıktan sonra ilgilenmezler falan dedi ...orda doğum yapan bir arkadaşı gördük hç memnun kalmamışş...

neysee böyleee kızlar bebişim erkekmişşş...hareket ediyordu ayakları falan kalp atışları iyi idi 17 haftalık 6 günlükmüş boyu 38.5 miş gelişimi normal dedi ama her ay kan uyuşmazlığı için test yaptırıcakmışım 3 lü test için kan verdim bakalım artık inşallah bir sorun olmazz hayalotum 10 tl aldılar 3 lü test için ücret...ama çok sinir oldum diğer hastahanede olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…