Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzumm bana vesile olduu.. sana da olur inşallahhhh
inşallah canım ya bu ay çok aksi gibi eşimle sürekli tartıştık bilmiyorum inşallah vesile olur
canım cok gecmiş olsun sıkma canını bızım hıc bı sorunumuz olmadıgı halde 2 senedir ugrasıyoruz Rabbim verirse bi sebepte verir bunu unutma hastalıgın hakkında hıc bi fikrim yok ama kontrollerını ıhmal etme ıyı bı doktor bul ya nasıp de
canım bende o yorumlara bakarak ilk basta 2 ml sıktım sonra dedımkı kagıdında 3-4 ml yazıyo 3sıktım ama gercekten pek ıyı olmuyo akıyo
gecmişler olsun canım hemde özel hastanedemı yasadınız bu sıkıntıyıoluyo canım bazen bende gıdıyorum sonuc gostercez dıyıp araya kaynıyolar onlar yuzunden yarım saat gec gırmıstım bende tartısmıstım hem randevu alıyoruz hemde sonuc gosterenlerı alıyolar ben sonuc gosterecegım zaman bıle randevu alıyorum

bak sen demekki benm teyzosum erkekk hayalotumun ve senın mınnaklarınızın cınsıyetını tahmın etmıstım hatırlarsan aaah ah darısı basımıza

evet canım ya kucuk sehırde zor hadi bakalımhayırlı saglıklı bı evlatt olsun inşallah testindede bi sorun çıkmaz Allahın izniyle inşallah karnın buyudumu belırgın bı sekılde merak etttım

Son düzenleme:
evet canım ya kucuk sehırde zor hadi bakalımhayırlı saglıklı bı evlatt olsun inşallah testindede bi sorun çıkmaz Allahın izniyle inşallah karnın buyudumu belırgın bı sekılde merak etttım

bügün tartılar 49 çıktım anlamadım valla tartıdanmı bilmiyorm ya karnımda ayva göbek derler ya biraz çıkıyor işte canım

hayırlısı artık canım ya illaki alınacak kilo zamanla ...kimsecikler yok bügünde bu aralarda dün görüştüm ben hayalotla gitseydi yazardı mutlaka belki fırsatı olmamıştır canım girmeye

evet canım guzel kılolar onlar evet cok yogun demekkı

çok sağol allahım herkesin gönlüne göre versin ben dualarımda tüm bebek sahipi olmak isteyen arkadaşlara allahım hayırlı evlatlar nasip et diye dua ediyorum allahım herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.

kuzummmmmm bi paşa daha mı geliyorr sağlıkla al kucağına teyzoşumuuu

arkadaşlar bişey sorucam size şimdi kadın doğum ve endokrin bebek sahibi olmam için infertilite bölümüne gitmen gerekiyor dedi. Şimdi bunun için zeynep kamilemi gideyim yoksa dr faruk buyru varmış nişantaşında orayamı gideyim.faruk buyru dalında en iyi doktor olduğunu biliyorum birlikte çalıştığım doktorun arkadaşıymış muayen ücreti ve tedavi aşamasında bütçemi çok zorlamasından korkuyorum ne yapsam bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…