- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.121
inşallah canım ya bu ay çok aksi gibi eşimle sürekli tartıştıkkuzumm bana vesile olduu.. sana da olur inşallahhhh
canım cok gecmiş olsun sıkma canını bızım hıc bı sorunumuz olmadıgı halde 2 senedir ugrasıyoruz Rabbim verirse bi sebepte verir bunu unutma hastalıgın hakkında hıc bi fikrim yok ama kontrollerını ıhmal etme ıyı bı doktor bul ya nasıp deallah razı olsun dinlediğiniz için denemelere başladık doktor hamile kalamazsın zaten dedi. bizde korunmuyorduk gerçi.infertilite bölümüne randevu al oraya gitmen gerekiyor dedi. sanırım zorlu bir süreç beni bekliyor. kemik erimem yada şu halsizliğim olmasa belki daha rahat olurdum. derdi veren allah dermanınıda verir biliyorum ama hepmi beni buluyor böle şeyler diye geçiriyorum içimden allahım günah yazma isyan etmiyorum sadece içim daralıyor allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun.
canım bende o yorumlara bakarak ilk basta 2 ml sıktım sonra dedımkı kagıdında 3-4 ml yazıyo 3sıktım ama gercekten pek ıyı olmuyo akıyobeybimmm sor kuzumm.. yazıyodum müşteri geldi....
ben internetten aldım.. ama satılan eczaneler var.... bir de vajina içindeki ortamın ph ını düzenliyormuş... uygun ph 7,2 -7,4 arasıymış... senin ph ın diyelim ki 7.. onu da uygun aralığa çekiyormuşş spoşlar yaşasın diyeee... canım ovu testte çizgiyi görmeden önce sadece eşimde kullanıyoduk..benim kuruluktan dolayı.... sonra çizgiyi görünce vajina içine sürdük.. aplikatörleri var .. 3-4 ml yeter diyorlar ama ben kullanmadan önce kk daki konulara baktım.. çok geliyoo akıyoo dedilerrr,,, ben de 1,5 ml falan kullandımm ama çok güzel bişi.. büyük rahatlık.. ben çalışma öncesi çok gerilirdim canım yanacak diyee.. ertelerdim hep.. ama çok şükür preseed rahatlattı beniii...
gecmişler olsun canım hemde özel hastanedemı yasadınız bu sıkıntıyıslmmm kızlar nasılsınızz ben çok yorgunum hastahane hastahane gezmekten sinir oldum bugün ya...randevulu gittiğim hastahaneye randevu saatimde giremedim ben 49 numara idim gittiğimde 43 numura girmişti birden 52 oldu sıra dedim beni almadınız barkodu aldı çağıracağım dedi 53. hastayı aldı 55. hastaya kadar aldı ben hala bekliyorum girdim bu sefer içeri derdimi anlatıyorum 5 doğum vardı falan diyorlar randvu saatinden önce almıyoruz diyolar çıkarmısınız dedi çıkmadım falan eşim gel dedi ücreti aldık başka hastahaneye gittik maalesef gittiğim özel hastahane idi eşim okadar tartıştıktan sonra ilgilenmezler falan dedi ...orda doğum yapan bir arkadaşı gördük hç memnun kalmamışş...
neysee böyleee kızlar bebişim erkekmişşş...hareket ediyordu ayakları falan kalp atışları iyi idi 17 haftalık 6 günlükmüş boyu 38.5 miş gelişimi normal dedi ama her ay kan uyuşmazlığı için test yaptırıcakmışım 3 lü test için kan verdim bakalım artık inşallah bir sorun olmazz hayalotum 10 tl aldılar 3 lü test için ücret...ama çok sinir oldum diğer hastahanede olanlara
inşallah canım ya bu ay çok aksi gibi eşimle sürekli tartıştıkbilmiyorum inşallah vesile olur
canım cok gecmiş olsun sıkma canını bızım hıc bı sorunumuz olmadıgı halde 2 senedir ugrasıyoruz Rabbim verirse bi sebepte verir bunu unutma hastalıgın hakkında hıc bi fikrim yok ama kontrollerını ıhmal etme ıyı bı doktor bul ya nasıp de
canım bende o yorumlara bakarak ilk basta 2 ml sıktım sonra dedımkı kagıdında 3-4 ml yazıyo 3sıktım ama gercekten pek ıyı olmuyo akıyo
gecmişler olsun canım hemde özel hastanedemı yasadınız bu sıkıntıyıoluyo canım bazen bende gıdıyorum sonuc gostercez dıyıp araya kaynıyolar onlar yuzunden yarım saat gec gırmıstım bende tartısmıstım hem randevu alıyoruz hemde sonuc gosterenlerı alıyolar ben sonuc gosterecegım zaman bıle randevu alıyorum
bak sen demekki benm teyzosum erkekk hayalotumun ve senın mınnaklarınızın cınsıyetını tahmın etmıstım hatırlarsan aaah ah darısı basımıza
[/QUOTE
evet canım ya küçük şehirde yaşamak ne zor ya ...hatayda benim yakınımda üç tane özel hastahane var ve millet devlet hastahanesi gibi akın etmiş kapının önünü doldurmuşlar zamanında personeller alsa bu sorunlar olmayacak sonrada 5 doğum vardı diye işin içinden çıkıyorlar başka hastahaneye gittik işte ordada 4 gibi aldık sırayı 5 gibi girdik ancak muayneye ordada çok bekledik ama yapacak bir şey yok işte ....
evet kızçem sende demiştin cin takviminde de erkek çıkmıştı artık hayırlısı bilmiyorum doktor bebeğiniz erkek deyince bir şey diyemedim emin misiniz falan diye eşyalarını alalım mı falan dedim daha önünüzde çok ay var dedi pek kesin de bir şey demedi ama görmessede demezdi herhal de ...sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum ya inşallah 3 lü testte temiz çıkarrr
evet canım ya küçük şehirde yaşamak ne zor ya ...hatayda benim yakınımda üç tane özel hastahane var ve millet devlet hastahanesi gibi akın etmiş kapının önünü doldurmuşlar zamanında personeller alsa bu sorunlar olmayacak sonrada 5 doğum vardı diye işin içinden çıkıyorlar başka hastahaneye gittik işte ordada 4 gibi aldık sırayı 5 gibi girdik ancak muayneye ordada çok bekledik ama yapacak bir şey yok işte ....
evet kızçem sende demiştin cin takviminde de erkek çıkmıştı artık hayırlısı bilmiyorum doktor bebeğiniz erkek deyince bir şey diyemedim emin misiniz falan diye eşyalarını alalım mı falan dedim daha önünüzde çok ay var dedi pek kesin de bir şey demedi ama görmessede demezdi herhal de ...sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum ya inşallah 3 lü testte temiz çıkarrr
evet canım ya kucuk sehırde zorhadi bakalımhayırlı saglıklı bı evlatt olsun inşallah testindede bi sorun çıkmaz Allahın izniyle inşallah karnın buyudumu belırgın bı sekılde merak etttım
bügün tartılar 49 çıktım anlamadım valla tartıdanmı bilmiyorm ya karnımda ayva göbek derler ya biraz çıkıyor işte canım
ne guzel kılo almıuyosun en bastan merak etme alırısın ılerkı aylarda
hayalotum bugun tatile gitcekti bi Allahaısmarladık demeden mi gitti :26:yoksa benmi kaçırdım
hayırlısı artık canım ya illaki alınacak kilo zamanla ...kimsecikler yok bügünde bu aralarda dün görüştüm ben hayalotla gitseydi yazardı mutlaka belki fırsatı olmamıştır canım girmeye
sernesim, bana da yalnış anlamadımsa, haftaya pzrtesi gibi dedi sanki :26: plan değismiştir belki.
aaa sen daha iyi bilirsin umudumben bayram bitimi diye anlamısım
inşallah canım ya bu ay çok aksi gibi eşimle sürekli tartıştıkbilmiyorum inşallah vesile olur
canım cok gecmiş olsun sıkma canını bızım hıc bı sorunumuz olmadıgı halde 2 senedir ugrasıyoruz Rabbim verirse bi sebepte verir bunu unutma hastalıgın hakkında hıc bi fikrim yok ama kontrollerını ıhmal etme ıyı bı doktor bul ya nasıp de
canım bende o yorumlara bakarak ilk basta 2 ml sıktım sonra dedımkı kagıdında 3-4 ml yazıyo 3sıktım ama gercekten pek ıyı olmuyo akıyo
gecmişler olsun canım hemde özel hastanedemı yasadınız bu sıkıntıyıoluyo canım bazen bende gıdıyorum sonuc gostercez dıyıp araya kaynıyolar onlar yuzunden yarım saat gec gırmıstım bende tartısmıstım hem randevu alıyoruz hemde sonuc gosterenlerı alıyolar ben sonuc gosterecegım zaman bıle randevu alıyorum
bak sen demekki benm teyzosum erkekk hayalotumun ve senın mınnaklarınızın cınsıyetını tahmın etmıstım hatırlarsan aaah ah darısı basımıza
slmmm kızlar nasılsınızz ben çok yorgunum hastahane hastahane gezmekten sinir oldum bugün ya...randevulu gittiğim hastahaneye randevu saatimde giremedim ben 49 numara idim gittiğimde 43 numura girmişti birden 52 oldu sıra dedim beni almadınız barkodu aldı çağıracağım dedi 53. hastayı aldı 55. hastaya kadar aldı ben hala bekliyorum girdim bu sefer içeri derdimi anlatıyorum 5 doğum vardı falan diyorlar randvu saatinden önce almıyoruz diyolar çıkarmısınız dedi çıkmadım falan eşim gel dedi ücreti aldık başka hastahaneye gittik maalesef gittiğim özel hastahane idi eşim okadar tartıştıktan sonra ilgilenmezler falan dedi ...orda doğum yapan bir arkadaşı gördük hç memnun kalmamışş...
neysee böyleee kızlar bebişim erkekmişşş...hareket ediyordu ayakları falan kalp atışları iyi idi 17 haftalık 6 günlükmüş boyu 38.5 miş gelişimi normal dedi ama her ay kan uyuşmazlığı için test yaptırıcakmışım 3 lü test için kan verdim bakalım artık inşallah bir sorun olmazz hayalotum 10 tl aldılar 3 lü test için ücret...ama çok sinir oldum diğer hastahanede olanlara
kuzuuummm tutuyorr ama değil mi.. tutmasa sor olurduu... gelecek inşallahh bizim tezoşş... sıra bekliyordurr...
kuzummmmmm bi paşa daha mı geliyorrsağlıkla al kucağına teyzoşumuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?