Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım maddi durumunu bilmiyorum ama yerinde olsam zeynep kamile giderdim ben avrupa yakasındayım yakın olsaydı bana ben oraya giderdim oradaki doktorlarda cok tecrubeli

günaydın umudum nasılsın bakalım oruçdan da çıktık artık kahvaltı hazırlayayımda gelin kahvaltı yapalımm

iyiyim cancağzım nasıl olayım.. sen nasılsın, nasıl gidiyor bebisin cinsiyeti hayırlı olsun cnm, erkekin geliyor demek :)

bnde sabah mahmurluğu, biraz mtfakat iş yapdım fln.. bi bakayım size dedim
sabahtan çok günes vuruyo, sil-süpür işine az bırakiim dedim yoksa çok terliyorum, smdi pc odası serin size yazim dedim biraz

ay evt nekaa güzel oluurrr, sabah esimle yaptım ama, sabah olunca çok yiyesim gelmiyo , yinede biraz yedim

günaydın kızcem

nassın sernesim

profil resmimi de kaldırmışdım, sıkıldıydım, ne koysam ki yerine sizce :44::44:

wor hsgeldin öncelikle..
valla istanbulu pek bilmiyorum dr yada hastene sormuşsun.. o yüzden ne desem bilemedim
hakkında hayırlı gelecek yere yöneltsin Mevlam seni ins

bende iyiyim ne olsun canım eşim kursta daha kahvaltı yapmadım onu bekliyorum birazdan girer yavaş yavaş hazırlamaya başlarım ya evet erkekim geliyor ama sanki bana hala kız gelecekmiş gibi geliyor nedense inanamıyorum bir türlü yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum artık...

hastahanelerde sorun oluyor hep istediğim gibi bir doktor bulumadım küçük şehir zaten çok da hastahane yok off offf...

canım maddi durumunu bilmiyorum ama yerinde olsam zeynep kamile giderdim ben avrupa yakasındayım yakın olsaydı bana ben oraya giderdim oradaki doktorlarda cok tecrubeli

bende avrupa yakasında oturuyorum oraya ancak 2 otobüs bir vapur ancak gidiyorum eşim araştır diyor neresi iyiyse oraya gidelim diyor o yüzden tecrübeli arkadaşlarda bilgi almak istedim. boşa zaman kaybı yaşamak istemiyorum çalıştığım için zor oluyor izin almak.yardımlar için gerçekten teşekkür ederim.

banada senin kızın olacak gibi bi his gelmisti,. nedense.. ama erkek deyince banada bi tuhaf geldi niyeyse

olsun cnm sağlıklı olsun sonuçta hepsi aynı..

evt cnm küçük yer olunca zor olur.. yakınlarında büyük bi hastane yada özel yer yok mu orya gitsen, dr arastırıp :26:

yemek ne pişirceğniz bugün kızlaarrr, ay insan bazen ne yapsam diye düsünüp duruyo,

bu hayalot niye gelmedi ki, bu saate çoktan gelirdi nerde ki acep :44::44:

piriorum kusum da, yoğunlukdan basını kaşıyamıyodur , gidem de bi basını kaşıyam şu kısçemin

vallah iyi kısçe lafın üstüne damlarmışş ahanda hayalot

wor hsgeldin öncelikle..
valla istanbulu pek bilmiyorum dr yada hastene sormuşsun.. o yüzden ne desem bilemedim
hakkında hayırlı gelecek yere yöneltsin Mevlam seni ins

hoşbulduk ilgin için sağol mevlam neylerse güzel eyler.inşallah diğer arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazar. zeynep kamil iyi deniyor bakalım inşallah hayırlısı olsun.

hep özele gidiyorum devlettekiler suriyelileri muayne etmekten bize sıra gelmiyor malum hatayda olduğum için ...özel hastahanelerde devlet gibi kalabalık randevuya göre gitmiyorlar ilk gittiğim yer ikili testi yapmadı 3 lü test yaparız dedi kan uyuşmazlığı için de her ay kan vermem gerekiyormuş onuda söylemedi bu yeni gittiğim doktor dedi biz ilk çocukda sorun olmaz diye biliyorduk yok öyle bir şey dedi...biran önce istanbula tayinimiz çıksa da rahat etsem

hoşbulduk ilgin için sağol mevlam neylerse güzel eyler.inşallah diğer arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazar. zeynep kamil iyi deniyor bakalım inşallah hayırlısı olsun.
evt zeynep kamil'i çok duyuyorum.istersen kk da, zeynep kamil e gidenler diye bi baksan, mutlaka ilgili bi topik vardır.

yinede özelin bi farkı oluyo, cnm insaAllah istediğin gibi bi dr denk gelir cnm

hastaneler her bakımdan yorucu oluyo

ah şu tayinler.. Allahım herkesin yardımcısı olsun. zor iş valla kuşum

saol kuzum ıyı sayılırım sıstıt olmusum evdekı ılaclarla atlatmaya calısıyorum bırazdan saglık ocagına gıtcem duzelemedım bı turlu
profil resmimi de kaldırmışdım, sıkıldıydım, ne koysam ki yerine sizce :44::44:
bende guzel bıse arıyorum ama bulamadım

çapaya git o zaman ben randevu alabilşrsem oraya gitçem vakıf gurebada iyi hem cok temız hemde cok ılgılenıyorlar ben hep oraya gıdıyorum proflarda var hem

saol kuzum ıyı sayılırım sıstıt olmusum evdekı ılaclarla atlatmaya calısıyorum bırazdan saglık ocagına gıtcem duzelemedım bı turlu

bende guzel bıse arıyorum ama bulamadım

cnm çok geçmis olsun.. git tabi bian önce dr a :26:

yeni koydum bu nasıl sence :44:

benim gibi hayata küsmüs bi kız resmi

açılın ve kaçılınnnnnisterseniz saçılınnnnn
nerden başlasam şimdi dünde giremedim iyice geçmişe dalmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…