- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.141
gunaydınlar kısçeler..
arkadaşlar bişey sorucam size şimdi kadın doğum ve endokrin bebek sahibi olmam için infertilite bölümüne gitmen gerekiyor dedi. Şimdi bunun için zeynep kamilemi gideyim yoksa dr faruk buyru varmış nişantaşında orayamı gideyim.faruk buyru dalında en iyi doktor olduğunu biliyorum birlikte çalıştığım doktorun arkadaşıymış muayen ücreti ve tedavi aşamasında bütçemi çok zorlamasından korkuyorum ne yapsam bilemedim..
günaydın umudum nasılsın bakalım oruçdan da çıktık artık kahvaltı hazırlayayımda gelin kahvaltı yapalımm
günaydın kızcem
arkadaşlar bişey sorucam size şimdi kadın doğum ve endokrin bebek sahibi olmam için infertilite bölümüne gitmen gerekiyor dedi. Şimdi bunun için zeynep kamilemi gideyim yoksa dr faruk buyru varmış nişantaşında orayamı gideyim.faruk buyru dalında en iyi doktor olduğunu biliyorum birlikte çalıştığım doktorun arkadaşıymış muayen ücreti ve tedavi aşamasında bütçemi çok zorlamasından korkuyorum ne yapsam bilemedim..
iyiyim cancağzım nasıl olayım.. sen nasılsın, nasıl gidiyor bebisin cinsiyeti hayırlı olsun cnm, erkekin geliyor demek :)
bnde sabah mahmurluğu, biraz mtfakat iş yapdım fln.. bi bakayım size dedim
sabahtan çok günes vuruyo, sil-süpür işine az bırakiim dedim yoksa çok terliyorum, smdi pc odası serin size yazim dedim biraz
ay evt nekaa güzel oluurrr, sabah esimle yaptım ama, sabah olunca çok yiyesim gelmiyo , yinede biraz yedim
canım maddi durumunu bilmiyorum ama yerinde olsam zeynep kamile giderdim ben avrupa yakasındayım yakın olsaydı bana ben oraya giderdim oradaki doktorlarda cok tecrubeli
bende iyiyim ne olsun canım eşim kursta daha kahvaltı yapmadım onu bekliyorum birazdan girer yavaş yavaş hazırlamaya başlarım ya evet erkekim geliyor ama sanki bana hala kız gelecekmiş gibi geliyor nedense inanamıyorum bir türlü yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum artık...
hastahanelerde sorun oluyor hep istediğim gibi bir doktor bulumadım küçük şehir zaten çok da hastahane yok off offf...
vallah iyi kısçe lafın üstüne damlarmışşyemek ne pişirceğniz bugün kızlaarrr, ay insan bazen ne yapsam diye düsünüp duruyo,bu hayalot niye gelmedi ki, bu saate çoktan gelirdi nerde ki acep :44::44 iriorum kusum da, yoğunlukdan basını kaşıyamıyodur , gidem de bi basını kaşıyam şu kısçemin
wor hsgeldin öncelikle..
valla istanbulu pek bilmiyorum dr yada hastene sormuşsun.. o yüzden ne desem bilemedim
hakkında hayırlı gelecek yere yöneltsin Mevlam seni ins
hep özele gidiyorum devlettekiler suriyelileri muayne etmekten bize sıra gelmiyor malum hatayda olduğum için ...özel hastahanelerde devlet gibi kalabalık randevuya göre gitmiyorlar ilk gittiğim yer ikili testi yapmadı 3 lü test yaparız dedi kan uyuşmazlığı için de her ay kan vermem gerekiyormuş onuda söylemedi bu yeni gittiğim doktor dedi biz ilk çocukda sorun olmaz diye biliyorduk yok öyle bir şey dedi...biran önce istanbula tayinimiz çıksa da rahat etsembanada senin kızın olacak gibi bi his gelmisti,. nedense.. ama erkek deyince banada bi tuhaf geldi niyeyseolsun cnm sağlıklı olsun sonuçta hepsi aynı.. evt cnm küçük yer olunca zor olur.. yakınlarında büyük bi hastane yada özel yer yok mu orya gitsen, dr arastırıp :26:
evt zeynep kamil'i çok duyuyorum.istersen kk da, zeynep kamil e gidenler diye bi baksan, mutlaka ilgili bi topik vardır.hoşbulduk ilgin için sağol mevlam neylerse güzel eyler.inşallah diğer arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazar. zeynep kamil iyi deniyor bakalım inşallah hayırlısı olsun.
hep özele gidiyorum devlettekiler suriyelileri muayne etmekten bize sıra gelmiyor malum hatayda olduğum için ...özel hastahanelerde devlet gibi kalabalık randevuya göre gitmiyorlar ilk gittiğim yer ikili testi yapmadı 3 lü test yaparız dedi kan uyuşmazlığı için de her ay kan vermem gerekiyormuş onuda söylemedi bu yeni gittiğim doktor dedi biz ilk çocukda sorun olmaz diye biliyorduk yok öyle bir şey dedi...biran önce istanbula tayinimiz çıksa da rahat etsem
saol kuzum ıyı sayılırım sıstıt olmusum evdekı ılaclarla atlatmaya calısıyorum bırazdan saglık ocagına gıtcem duzelemedım bı turluiyiyim cancağzım nasıl olayım.. sen nasılsın, nasıl gidiyor bebisin cinsiyeti hayırlı olsun cnm, erkekin geliyor demek :)
bnde sabah mahmurluğu, biraz mtfakat iş yapdım fln.. bi bakayım size dedim
sabahtan çok günes vuruyo, sil-süpür işine az bırakiim dedim yoksa çok terliyorum, smdi pc odası serin size yazim dedim biraz
ay evt nekaa güzel oluurrr, sabah esimle yaptım ama, sabah olunca çok yiyesim gelmiyo , yinede biraz yedim
nassın sernesim
bende guzel bıse arıyorum ama bulamadımprofil resmimi de kaldırmışdım, sıkıldıydım, ne koysam ki yerine sizce :44::44:
bende avrupa yakasında oturuyorum oraya ancak 2 otobüs bir vapur ancak gidiyorum eşim araştır diyor neresi iyiyse oraya gidelim diyor o yüzden tecrübeli arkadaşlarda bilgi almak istedim. boşa zaman kaybı yaşamak istemiyorum çalıştığım için zor oluyor izin almak.yardımlar için gerçekten teşekkür ederim.
saol kuzum ıyı sayılırım sıstıt olmusum evdekı ılaclarla atlatmaya calısıyorum bırazdan saglık ocagına gıtcem duzelemedım bı turlu
bende guzel bıse arıyorum ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?