Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnşallah balım inşallah sırası çabuk gelir inş.bu arada takvimin hayırlı olsn sana cok yakışmış bizede bundan yapmak nasip olur inş

Kuzum nasip olacak inşallahhhhhh,.. çok sağol.. hayalotuma da söylemiştim.. yapmayacaktım takvimi kalp atışını duyana kadar ama eşime göstereyim dedimm..merak ediyordu ne kadar olduğunuuu

hoş geldin canım aramıza.
Zeynep kamil hastanesi araştırma hastanesi iyi doktorlar ama sıra çok oluyor işte.maddi açıdan zorlama olmaz ama ömründen ömürde götürürler sadece 1 gün deben hep özele gittim keşke enbaşından zeynepkamile gitseymişim dedim zamanı geldiğinde.en azından sorun neyse uğraştırmadan bi karara varılıyor.ama özellerde yok onu deniyelim yok bunu deniyelim sadece onca ay boşa gidiyor en azından ben bu şekil yaşadım:26:
söylediğin doktoru bilmiyorum ama muanede tedavi olmak çok pahalıdır sadece kontrolleri 150den aşağıya olmuyor çünkü heleki nişantışı gibi biyerde daha pahalıdır :26: ama bu doktor eğer başka bir hastanede görev alıyorsa yine o doktora gidebilirsin ..

eğer doktor doğru gördüyse bi paşa daha geliyor kısmet artık canım ya ...amin inşallah canım sende sağlıkla alırsın darısı senin kinin cinsiyetine artık

inşallah datlımm.. ben gerginim biraz.. daha görmedik yaa.. hayırlısıyla bi görseydikkk

Kuzum nasip olacak inşallahhhhhh,.. çok sağol.. hayalotuma da söylemiştim.. yapmayacaktım takvimi kalp atışını duyana kadar ama eşime göstereyim dedimm..merak ediyordu ne kadar olduğunuuu

yap kızçem yaptığın iyi oldu insan duycakmıyım görcekmiyim diyor ama zaman cabuk gecıyorinşallah sen de duycan pıtpıtlarıbak ben buyuzden kaçıncı haftaya kadar yapmadım nerdeyse cınsıyetı öğrenince yapmıstım

sabah sabah yemek düşünüyooo yaaapatlıycan yakındaaa

gel kızçemmmm kaşı kaşıı... vakit yok kaşınmaya

Rabbim hayırlısını versin kuzum inşallahhh... tüm kızçelerime de nasip olsun inşallahhhh

doğru sen erkek dedıydın sernesım

hayırlısı görürüsün canım 6 haftanın sonunda gidersin kalp atışlarınıda duyarsın o zaman inşallah

inşallah kuzumm... altıncı haftamız cuma günü doluyor.. ama ben perşembeye randevu aldım... göremezsek de bi dahakine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…