- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.161
kız iki saattir bunu mu yazabildin ancaaçılın ve kaçılınnnnnisterseniz saçılınnnnn nerden başlasam şimdi dünde giremedim iyice geçmişe dalmalıyım
ben saglık ocagına gıdıyorum canlar gelırım yıne Allaha emanet olun
İnşallah balım inşallahsırası çabuk gelir inş.bu arada takvimin hayırlı olsn sana cok yakışmış bizede bundan yapmak nasip olur inş
arkadaşlar bişey sorucam size şimdi kadın doğum ve endokrin bebek sahibi olmam için infertilite bölümüne gitmen gerekiyor dedi. Şimdi bunun için zeynep kamilemi gideyim yoksa dr faruk buyru varmış nişantaşında orayamı gideyim.faruk buyru dalında en iyi doktor olduğunu biliyorum birlikte çalıştığım doktorun arkadaşıymış muayen ücreti ve tedavi aşamasında bütçemi çok zorlamasından korkuyorum ne yapsam bilemedim..
kız iki saattir bunu mu yazabildin ancabnde diyodum ki alıntılarla herkeseb i cvp verir bu simdi, ama nerdeeee,
eğer doktor doğru gördüyse bi paşa daha geliyor kısmet artık canım ya ...amin inşallah canım sende sağlıkla alırsın darısı senin kinin cinsiyetine artık
Kuzum nasip olacak inşallahhhhhh,.. çok sağol.. hayalotuma da söylemiştim.. yapmayacaktım takvimi kalp atışını duyana kadar ama eşime göstereyim dedimm..merak ediyordu ne kadar olduğunuuu
hayırlısı görürüsün canım 6 haftanın sonunda gidersin kalp atışlarınıda duyarsın o zaman inşallahinşallah datlımm.. ben gerginim biraz.. daha görmedik yaa.. hayırlısıyla bi görseydikkk
sabah sabah yemek düşünüyooo yaaayemek ne pişirceğniz bugün kızlaarrr, ay insan bazen ne yapsam diye düsünüp duruyo,
bu hayalot niye gelmedi ki, bu saate çoktan gelirdi nerde ki acep :44::44:
piriorum kusum da, yoğunlukdan basını kaşıyamıyodur , gidem de bi basını kaşıyam şu kısçemin
vallah iyi kısçe lafın üstüne damlarmışşahanda hayalot
ağacın altında bekliom seni
yemek ne pişirceğniz bugün kızlaarrr, ay insan bazen ne yapsam diye düsünüp duruyo,
bu hayalot niye gelmedi ki, bu saate çoktan gelirdi nerde ki acep :44::44:
piriorum kusum da, yoğunlukdan basını kaşıyamıyodur , gidem de bi basını kaşıyam şu kısçemin
doktor kontrolün kaçıncı sayfada ya bulamadımne geliyomuşşşş
yok kızçem program aynı programmheya ben çok bilirimbgün öle yazmıstı kusum sorduğumda
evt byram bitimi idi, demek ki plan program değismis
yap kızçem yaptığın iyi olduinsan duycakmıyım görcekmiyim diyor ama zaman cabuk gecıyor inşallah sen de duycan pıtpıtları bak ben buyuzden kaçıncı haftaya kadar yapmadım nerdeyse cınsıyetı öğrenince yapmıstım
doğru sen erkek dedıydın sernesıminşallah canım ya bu ay çok aksi gibi eşimle sürekli tartıştıkbilmiyorum inşallah vesile olur
canım cok gecmiş olsun sıkma canını bızım hıc bı sorunumuz olmadıgı halde 2 senedir ugrasıyoruz Rabbim verirse bi sebepte verir bunu unutma hastalıgın hakkında hıc bi fikrim yok ama kontrollerını ıhmal etme ıyı bı doktor bul ya nasıp de
canım bende o yorumlara bakarak ilk basta 2 ml sıktım sonra dedımkı kagıdında 3-4 ml yazıyo 3sıktım ama gercekten pek ıyı olmuyo akıyo
gecmişler olsun canım hemde özel hastanedemı yasadınız bu sıkıntıyıoluyo canım bazen bende gıdıyorum sonuc gostercez dıyıp araya kaynıyolar onlar yuzunden yarım saat gec gırmıstım bende tartısmıstım hem randevu alıyoruz hemde sonuc gosterenlerı alıyolar ben sonuc gosterecegım zaman bıle randevu alıyorum
bak sen demekki benm teyzosum erkekk hayalotumun ve senın mınnaklarınızın cınsıyetını tahmın etmıstım hatırlarsan aaah ah darısı basımıza
kız ben hiç vedalaşmadan gidermiyim netim olmasa bile gonzalezim zorla sokarım kkya o yazar benim yerimehayalotum bugun tatile gitcekti bi Allahaısmarladık demeden mi gitti :26:yoksa benmi kaçırdım
hayırlısı görürüsün canım 6 haftanın sonunda gidersin kalp atışlarınıda duyarsın o zaman inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?