Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçem erkekmiymişşşş kız zannediyordum ben cinsiyeti göstermeyincerabbım kucagınada almayı nasıp etsın ınsçok sevındım yaa bi pipili daha gelıyorboşver hastaneyı takma kafana snır yapma kendınesizin ucuzmuş bayağı hadı bakalım hayırlı güzel sonuçlara ınsalllahkan uyuşmazlığımı var eşinle:26:

evet canım kan uyuşmazlığı var bizde ya...gramını falan söylemedi bir şeye 38.5mm dedi ama eşim diyor kafa yapısını ölçüyordu o zaman diye gelişimi iyi dedi o kadar...bügün tam 18 haftalık oldu teyzesi kan tahlilini de verdim öğleden sonra telefonla öğreneceğim bakalım

ben mantı yapmayı dusunuyorum bı toparlanabılsem
cnm çok geçmis olsun.. git tabi bian önce dr a :26:

yeni koydum bu nasıl sence :44:

benim gibi hayata küsmüs bi kız resmi
guzel aynı ben
kız ben hiç vedalaşmadan gidermiyim netim olmasa bile gonzalezim zorla sokarım kkya o yazar benim yerimedaha buralardayım kısmetse bu pazartesi çıkcaz yola
canım benım goremeyınce acaba gıremedımı nete dedım selametle gıdın gelın bızde seneye ınsallah

benım abllarımın2sındede var ılk cocuklarda etkı etmıyormus dogumdan sonrakı 24 saat ıcınde bı ıgne vuruluyolar sadece o kadar

Ngasgım kan uyuşmazlığı nasıl oluyor benim kan grubum 0 pozitif eşimin 0 negatif bizdedemi kan uyuşmazlığı var şimdi

gittim geldim saglık ocagına doktorum ızne cıkmıs baska bı doktora gıttım kadın bı tuhaf sankı hıc doktor degıl bana dıyo ne ılac yazayım tamam ıyı hos dusunuyo benı ıstedıgımı yazcak ama ben nerden bıleyım hangı ılac:44: agrı kesıcı ıstemıyorumkı antıbıyotık ıstıyorum neyse bişe yazdı kendı kullandıgım agrı kesıcıyı yazsın dedım anlamıyo devlet karsılamıyo falan dedı gıttım eczaneyee yoo karsılıyo dedı sasırdım nasıl bı doktor bu tıpıde benzemıyo hıc

kuzummm nasıl oldunn.. doktorlar da bir garipp.. bişi istersin benden iyi mi bilionn der.. istemezsin kendisi sorar... o kadın tatilden yeni gelmişş yaa adapte olamamışş

doğru kızçem o baş çevresidir
bidaki gidişinde kilosunu boyunuda sor kızçem ben her gıdısımde soruyorum hatta kendı ölçüyor
kağıtta yazıyodur ama sana söylememiştir o doktor maşallah benim kuzuma

Kuzum nasip olacak inşallahhhhhh,.. çok sağol.. hayalotuma da söylemiştim.. yapmayacaktım takvimi kalp atışını duyana kadar ama eşime göstereyim dedimm..merak ediyordu ne kadar olduğunuuu

İyi yapmissin canmm tabiki yapcaksin valla benm bi tutsun hemen yapcm cunku cok guzel duruyor bnde esime sizinkileri gosteriyorum

gidersiniz inşallah sernesimm

canı doktorculukmu oynamak istemiş acaba

Naber kizcelerim.iyimisinizz.ya bisi sorcam benm bat normalde 16 hazirandi malum 25 temmuzda kanamam oldu dusuk yani been simdi bati 25 olarak aliyorum dogrumu.dun bikackere acik pembe kan gelmisti belimde cok agriyor acaba yine eskisinimi ele alyim bu kan neyin nesiydik :26::26:

Canm herkes bir tuhaff hastasi doktoru hemsiresi.paspascisinin bilem havasindan gecilmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…