- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.181
slmmm kızlar nasılsınızz ben çok yorgunum hastahane hastahane gezmekten sinir oldum bugün ya...randevulu gittiğim hastahaneye randevu saatimde giremedim ben 49 numara idim gittiğimde 43 numura girmişti birden 52 oldu sıra dedim beni almadınız barkodu aldı çağıracağım dedi 53. hastayı aldı 55. hastaya kadar aldı ben hala bekliyorum girdim bu sefer içeri derdimi anlatıyorum 5 doğum vardı falan diyorlar randvu saatinden önce almıyoruz diyolar çıkarmısınız dedi çıkmadım falan eşim gel dedi ücreti aldık başka hastahaneye gittik maalesef gittiğim özel hastahane idi eşim okadar tartıştıktan sonra ilgilenmezler falan dedi ...orda doğum yapan bir arkadaşı gördük hç memnun kalmamışş...
neysee böyleee kızlar bebişim erkekmişşş...hareket ediyordu ayakları falan kalp atışları iyi idi 17 haftalık 6 günlükmüş boyu 38.5 miş gelişimi normal dedi ama her ay kan uyuşmazlığı için test yaptırıcakmışım 3 lü test için kan verdim bakalım artık inşallah bir sorun olmazz hayalotum 10 tl aldılar 3 lü test için ücret...ama çok sinir oldum diğer hastahanede olanlara
seninkine arkadaş geliyor canım bebeğimiz erkekmişş..
Rabbim hayırlısını versin kuzum inşallahhh... tüm kızçelerime de nasip olsun inşallahhhh
kızçem erkekmiymişşşşkız zannediyordum ben cinsiyeti göstermeyince rabbım kucagınada almayı nasıp etsın ıns çok sevındım yaa bi pipili daha gelıyor boşver hastaneyı takma kafana snır yapma kendıne sizin ucuzmuş bayağı hadı bakalım hayırlı güzel sonuçlara ınsalllah kan uyuşmazlığımı var eşinle:26:
ben mantı yapmayı dusunuyorum bı toparlanabılsemyemek ne pişirceğniz bugün kızlaarrr, ay insan bazen ne yapsam diye düsünüp duruyo,
bu hayalot niye gelmedi ki, bu saate çoktan gelirdi nerde ki acep :44::44:
piriorum kusum da, yoğunlukdan basını kaşıyamıyodur , gidem de bi basını kaşıyam şu kısçemin
guzel aynı bencnm çok geçmis olsun.. git tabi bian önce dr a :26:
yeni koydum bu nasıl sence :44:
benim gibi hayata küsmüs bi kız resmi
canım benım goremeyınce acaba gıremedımı nete dedım selametle gıdın gelın bızde seneye ınsallahkız ben hiç vedalaşmadan gidermiyim netim olmasa bile gonzalezim zorla sokarım kkya o yazar benim yerimedaha buralardayım kısmetse bu pazartesi çıkcaz yola
evet canım kan uyuşmazlığı var bizde ya...gramını falan söylemedi bir şeye 38.5mm dedi ama eşim diyor kafa yapısını ölçüyordu o zaman diye gelişimi iyi dedi o kadar...bügün tam 18 haftalık oldu teyzesi kan tahlilini de verdim öğleden sonra telefonla öğreneceğim bakalım
Ngasgım kan uyuşmazlığı nasıl oluyor benim kan grubum 0 pozitif eşimin 0 negatif bizdedemi kan uyuşmazlığı var şimdi
gittim geldim saglık ocagına doktorum ızne cıkmıs baska bı doktora gıttım kadın bı tuhaf sankı hıc doktor degıl bana dıyo ne ılac yazayım tamam ıyı hos dusunuyo benı ıstedıgımı yazcak ama ben nerden bıleyım hangı ılac:44: agrı kesıcı ıstemıyorumkı antıbıyotık ıstıyorum neyse bişe yazdı kendı kullandıgım agrı kesıcıyı yazsın dedım anlamıyo devlet karsılamıyo falan dedı gıttım eczaneyee yoo karsılıyo dedı sasırdım nasıl bı doktor bu tıpıde benzemıyo hıc
Ngasgım kan uyuşmazlığı nasıl oluyor benim kan grubum 0 pozitif eşimin 0 negatif bizdedemi kan uyuşmazlığı var şimdi
evet canım kan uyuşmazlığı var bizde ya...gramını falan söylemedi bir şeye 38.5mm dedi ama eşim diyor kafa yapısını ölçüyordu o zaman diye gelişimi iyi dedi o kadar...bügün tam 18 haftalık oldu teyzesi kan tahlilini de verdim öğleden sonra telefonla öğreneceğim bakalım
Kuzum nasip olacak inşallahhhhhh,.. çok sağol.. hayalotuma da söylemiştim.. yapmayacaktım takvimi kalp atışını duyana kadar ama eşime göstereyim dedimm..merak ediyordu ne kadar olduğunuuu
gidersiniz inşallah sernesimmben mantı yapmayı dusunuyorum bı toparlanabılsem
guzel aynı ben
canım benım goremeyınce acaba gıremedımı nete dedım selametle gıdın gelın bızde seneye ınsallah
benım abllarımın2sındede var ılk cocuklarda etkı etmıyormus dogumdan sonrakı 24 saat ıcınde bı ıgne vuruluyolar sadece o kadar
gittim geldim saglık ocagına doktorum ızne cıkmıs baska bı doktora gıttım kadın bı tuhaf sankı hıc doktor degıl bana dıyo ne ılac yazayım tamam ıyı hos dusunuyo benı ıstedıgımı yazcak ama ben nerden bıleyım hangı ılac:44: agrı kesıcı ıstemıyorumkı antıbıyotık ıstıyorum neyse bişe yazdı kendı kullandıgım agrı kesıcıyı yazsın dedım anlamıyo devlet karsılamıyo falan dedı gıttım eczaneyee yoo karsılıyo dedı sasırdım nasıl bı doktor bu tıpıde benzemıyo hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?