- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.201
merhaba herkese nasılsınız:)) hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun:))
hoş geldin canım aramıza.
Zeynep kamil hastanesi araştırma hastanesi iyi doktorlar ama sıra çok oluyor işte.maddi açıdan zorlama olmaz ama ömründen ömürde götürürler sadece 1 gün deben hep özele gittim keşke enbaşından zeynepkamile gitseymişim dedim zamanı geldiğinde.en azından sorun neyse uğraştırmadan bi karara varılıyor.ama özellerde yok onu deniyelim yok bunu deniyelim sadece onca ay boşa gidiyor en azından ben bu şekil yaşadım:26:
söylediğin doktoru bilmiyorum ama muanede tedavi olmak çok pahalıdır sadece kontrolleri 150den aşağıya olmuyor çünkü heleki nişantışı gibi biyerde daha pahalıdır :26: ama bu doktor eğer başka bir hastanede görev alıyorsa yine o doktora gidebilirsin ..
Canm herkes bir tuhaff hastasi doktoru hemsiresi.paspascisinin bilem havasindan gecilmiyorr
sabah sabah yemek düşünüyooo yaaapatlıycan yakındaaa
öyleyimdirrrr saol gonzalezimmmm
şimdikmi önce bi geçmiş okuyayım da
gel kızçemmmm kaşı kaşıı... vakit yok kaşınmaya
kız ben hiç vedalaşmadan gidermiyim netim olmasa bile gonzalezim zorla sokarım kkya o yazar benim yerimedaha buralardayım kısmetse bu pazartesi çıkcaz yola
merhaba kızlar.nasılsınız?
enisten öğle yemeğine geliyo, napam düsümek lazım
bi gelemedim kuşum sana yaaa
bi bakıyomuşun doğuma geliyomuşum onca konuşup konuşup ne kaa komik oluurrrrrr
kızlar bu ses vermeden durur mu anacım
şuna bak sen..zorla beni kk ya sokcakmışş
hsgelrdin esilam, iyidir sen nasılsın
doğru kızçem o baş çevresidir
bidaki gidişinde kilosunu boyunuda sor kızçem ben her gıdısımde soruyorum hatta kendı ölçüyor
kağıtta yazıyodur ama sana söylememiştir o doktormaşallah benim kuzuma
yok canım kağıtta yazmıyor baktım harhalde biraz daha eski bu hastahanenin ultrasonu artık diğer gittiğimde sorarım...şimdi hastahaneden geldim kan uyuşmazlığı için sorun var mı diye tahlil yaptılar şükür yokmuş kansızlık var her zamn ki gibi feramatla elevit ilacları yazdı 3 lü test 1 hafta sonra çıkacakmış
telle aryıp soracağım eğer çağırma gibi bir durum olursa gideceğim gitmeden bol bol çikolata yemiştim ayaklarını hareket ettiriyordu kolunu falanbu sefer gördümm
maşallah teyzoşumaa benimmmm.. geçmiş olsun kuzummm... bizim ailede vardı uyuşmazlk ama çok şükür kardeşimde ben de çok iyiyizz
ber perşembe gitcem doktoraa keseyi görür müyüz ki yaaa
varya benim gördüğüm uzmanları görseniz doktor demezsseniz paspallar ya bu arada hastanede çalışıyorum o yüzden çok doktor görüyorum.sağlık ocakları hep reçete yazdıkları için o yüzden sormuştur. sağlık ocağında doktorlar sekreter gibi. veriyosun yazıyolar.
Bıktım bıktım bıktıımmm.......(((
aynen oyle annemlerdeyken acıllık oldum yuksek atesten ablamla gıttık hastaneye acılden atesım 39,5 tam hastaneye gıttım atesım 37ye dustu ama kolumu kaldıramıyorum agrıdan ablam dedıkı barı bı agrı kesıcı ıgne falan yazpılsın doktor aynen soyle durun bır dakıka sızmı doktorsunuz benmı bırakında ısımı yapayım dedı ve 10 tane penısılın verdı hıc penısılınlık bı durum yokken hemde neyse gece gece nobetcı eczane aradık aldık ama vurdurmadı annem alerji olabilirmiş her iğnede o risk var diye bi tane hastanede vuruldum aklınızda bulunsun çok gerekmedıkce vurulmayın penısılın 6 ay vucuttan atılmıyomuskuzummm nasıl oldunn.. doktorlar da bir garipp.. bişi istersin benden iyi mi bilionn der.. istemezsin kendisi sorar... o kadın tatilden yeni gelmişş yaa adapte olamamışş
inşallah bi sorun cıkmaz bebgımsenresimm ya eğer babanın kanını alırsa bebek ilk çocukdada sorun oluyormuş
ya aynen canımgidersiniz inşallah sernesimm
canı doktorculukmu oynamak istemiş acaba
medd tatilemi gitti yoksam gordunuzmu onun adında yenı bı dızı baslıyo starda:26::26::26::26::26::26:
aynen canım danısmada bı bayan var o bile nasıl havalıCanm herkes bir tuhaff hastasi doktoru hemsiresi.paspascisinin bilem havasindan gecilmiyorr
heyooo:124::124::124: kızın olcak kesin priorim yuppiiii saglıklı olsunda hayırlı saglıklı bı evlat olsunbu arada ben deli gibi tatlı yerdimmm. baklava tepsisini önüme alır rahat yarım kilo yer kalkardımmm.. artık yiyemiyorum.. hiç canım istemiyoooo
noldu bebegım neyden bıktın:26::26::26:Bıktım bıktım bıktıımmm.......(((
Oylemi ne olarak calisiyorsunbnde hemsireyim canm ozellerde calistim hep saglk ocaklarindakiler genelde oyle oluyorlar ama cok tatli sevecen isnde uzman olanlarida biliyorum deisiyor iste
heyooo:124::124::124: kızın olcak kesin priorim yuppiiii saglıklı olsunda hayırlı saglıklı bı evlat olsun
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?