Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım çok sağol önce zeynep kamile gideyim o zaman benide birlikte çalıştığım doktor nişantaşındakini önerdi. diğer doktor arkadaşlarda zeynep kamile kadar gitme çok uzak diyor cerrahpaşaya falan git diyor. benim için uzaklık önemli değil yeterki doğru tedavi ve doğru doktorlarla karşılaşayım hayırlısı inşallah..

Canm herkes bir tuhaff hastasi doktoru hemsiresi.paspascisinin bilem havasindan gecilmiyorr

varya benim gördüğüm uzmanları görseniz doktor demezsseniz paspallar ya bu arada hastanede çalışıyorum o yüzden çok doktor görüyorum.sağlık ocakları hep reçete yazdıkları için o yüzden sormuştur. sağlık ocağında doktorlar sekreter gibi. veriyosun yazıyolar.

sabah sabah yemek düşünüyooo yaaapatlıycan yakındaaa

enisten öğle yemeğine geliyo, napam düsümek lazım
öyleyimdirrrr saol gonzalezimmmm

şimdikmi önce bi geçmiş okuyayım da

gel kızçemmmm kaşı kaşıı... vakit yok kaşınmaya

bi gelemedim kuşum sana yaaa

bi bakıyomuşun doğuma geliyomuşum onca konuşup konuşup ne kaa komik oluurrrrrr

kız ben hiç vedalaşmadan gidermiyim netim olmasa bile gonzalezim zorla sokarım kkya o yazar benim yerimedaha buralardayım kısmetse bu pazartesi çıkcaz yola

kızlar bu ses vermeden durur mu anacım
şuna bak sen.. zorla beni kk ya sokcakmışş

merhaba kızlar.nasılsınız?

hsgelrdin esilam, iyidir sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür.

yok canım kağıtta yazmıyor baktım harhalde biraz daha eski bu hastahanenin ultrasonu artık diğer gittiğimde sorarım...şimdi hastahaneden geldim kan uyuşmazlığı için sorun var mı diye tahlil yaptılar şükür yokmuş kansızlık var her zamn ki gibi feramatla elevit ilacları yazdı 3 lü test 1 hafta sonra çıkacakmış
telle aryıp soracağım eğer çağırma gibi bir durum olursa gideceğim gitmeden bol bol çikolata yemiştim ayaklarını hareket ettiriyordu kolunu falan bu sefer gördümm

maşallah teyzoşumaa benimmmm.. geçmiş olsun kuzummm... bizim ailede vardı uyuşmazlk ama çok şükür kardeşimde ben de çok iyiyizz

ber perşembe gitcem doktoraa keseyi görür müyüz ki yaaa

bu arada ben deli gibi tatlı yerdimmm. baklava tepsisini önüme alır rahat yarım kilo yer kalkardımmm .. artık yiyemiyorum.. hiç canım istemiyoooo

maşallah teyzoşumaa benimmmm.. geçmiş olsun kuzummm... bizim ailede vardı uyuşmazlk ama çok şükür kardeşimde ben de çok iyiyizz

ber perşembe gitcem doktoraa keseyi görür müyüz ki yaaa

görürsün canım inşallah ben 6+6 günlükken keseyi gördüm ve kalp atışlarını duydum

Oylemi ne olarak calisiyorsun bnde hemsireyim canm ozellerde calistim hep saglk ocaklarindakiler genelde oyle oluyorlar ama cok tatli sevecen isnde uzman olanlarida biliyorum deisiyor iste

kuzummm nasıl oldunn.. doktorlar da bir garipp.. bişi istersin benden iyi mi bilionn der.. istemezsin kendisi sorar... o kadın tatilden yeni gelmişş yaa adapte olamamışş
aynen oyle annemlerdeyken acıllık oldum yuksek atesten ablamla gıttık hastaneye acılden atesım 39,5 tam hastaneye gıttım atesım 37ye dustu ama kolumu kaldıramıyorum agrıdan ablam dedıkı barı bı agrı kesıcı ıgne falan yazpılsın doktor aynen soyle durun bır dakıka sızmı doktorsunuz benmı bırakında ısımı yapayım dedı ve 10 tane penısılın verdı hıc penısılınlık bı durum yokken hemde neyse gece gece nobetcı eczane aradık aldık ama vurdurmadı annem alerji olabilirmiş her iğnede o risk var diye bi tane hastanede vuruldum aklınızda bulunsun çok gerekmedıkce vurulmayın penısılın 6 ay vucuttan atılmıyomus

senresimm ya eğer babanın kanını alırsa bebek ilk çocukdada sorun oluyormuş
inşallah bi sorun cıkmaz bebgım
gidersiniz inşallah sernesimm

canı doktorculukmu oynamak istemiş acaba
ya aynen canım
:26::26::26::26::26::26:
medd tatilemi gitti yoksam gordunuzmu onun adında yenı bı dızı baslıyo starda
Canm herkes bir tuhaff hastasi doktoru hemsiresi.paspascisinin bilem havasindan gecilmiyorr
aynen canım danısmada bı bayan var o bile nasıl havalı
bu arada ben deli gibi tatlı yerdimmm. baklava tepsisini önüme alır rahat yarım kilo yer kalkardımmm .. artık yiyemiyorum.. hiç canım istemiyoooo
heyooo:124::124::124: kızın olcak kesin priorim yuppiiii saglıklı olsunda hayırlı saglıklı bı evlat olsun
Bıktım bıktım bıktıımmm....... (((
noldu bebegım neyden bıktın:26::26::26:

herkesler uyumus galıba bende cıkayım opuldunuz canlar ruyanızda bebıslerınızı gorunhayırlı geceler

Oylemi ne olarak calisiyorsun bnde hemsireyim canm ozellerde calistim hep saglk ocaklarindakiler genelde oyle oluyorlar ama cok tatli sevecen isnde uzman olanlarida biliyorum deisiyor iste

selam bende klinik sekreteri olarak çalışıyorum.aynı zamanda raportör yani raporlarıda ben yazıyorum. evet bazı doktorlar çok iyi rica minnet iş yaptırıyolar. bazızlarıda çok ukala kişilik meselesi işte meslekle alakası yok bence.

heyooo:124::124::124: kızın olcak kesin priorim yuppiiii saglıklı olsunda hayırlı saglıklı bı evlat olsun

:

hayırlısı olsun inşallah kuzum.. ama annem ve eşim de diyoo kız olcak galibaa diyee.. içlerine doğmuşşş

sen nasıl oldun beybim.. biraz daha iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…