Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızçelerimmmm

herkeslerr iyi miiii

benim migren tuttu yaa.. dünden beri kıvranıyorum.. parol verdi doktor tam geçirmiyo kiii o da

hayırlısı olsun inşallah kuzum.. ama annem ve eşim de diyoo kız olcak galibaa diyee.. içlerine doğmuşşş

sen nasıl oldun beybim.. biraz daha iyi misin

priorim .. benim de içime doğuyo kusum, senin kızın olacak diye.. bakalım hayırlısı ne ise o gelsin sana

günaydın kızçelerimmmm

herkeslerr iyi miiii

benim migren tuttu yaa.. dünden beri kıvranıyorum.. parol verdi doktor tam geçirmiyo kiii o da

gnydın kuzum ..
geçmis olsun.. artık bu saatten sonra parol dan baskası yasak sana

----

bnde adet üstüyüm ya.. biraz gerginim.. içimde ki hislerimi kontrol edemiyom,
kontrolden çıktım sanırım

gnaydınlar bu arada, ama neredeyse öğle olmus, beya...

günaydın kızçelerimmmm

herkeslerr iyi miiii

hayırlısı olsun inşallah kuzum.. ama annem ve eşim de diyoo kız olcak galibaa diyee.. içlerine doğmuşşş

sen nasıl oldun beybim.. biraz daha iyi misin

günaydın kızcem gecmiş olsun bas agrısı cok kotu bıse bende sık sık olmaz ama oluncada yataklık oluyorum hamıleykende daha zor olur Rabbim hayırlı sifalar versin inşallah döndünmü sen eve çalışmaya başladınmı?

hani derler ya ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyı tabi bunlar genelleme terside cıkıyo bazen hayırlı saglıklı olsun
ben bıraz daha ıyım acayip bi antibiyotik vermiş doktor çok çok afedersin boyanmış idrarım cok korktum noluyo dıye ama doktorum solemıstı sonradan hatırladım boyar demıstı en bastan

kızlar ya benim göğüslerim yine agrımaya basladı hemde bi kaç gundur anlamıyorumkı ıste agrı gecınce adetım gelıyo bat 24 agustos bu ayda olmadı galıba

slm yavrukuşlarım nasılsınız? şimdi araştırma hastanesinden geldim. çok sinirlendim tepem attıı... attı adama derdimi anlatıyorum 2 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan olabilir mi diyorum bilmem olabilir diyo. o zaman test tahlil verin dedim. neymiş veremezmiş. bu tahliller çok yorucu işmiş hem ben yorulurmuşum hem kendisi. bekle 3.ye hamile kal oda düşerse tahlil yaparız dedi. 6 ay içinde hamile kalamzsanda git aşılama yaptır ded.i bende iyi onunda düşmesini bekleyeyim sonra gelirim diye çıktım odasındann . sinir oldum yaa bidaha gidermiyim acaba devlete

oyy kuzummm geçmişler olsun.... iyileş bir an önce inşallahh.... boyar kuzum konkmaa... p.tesi başladım canım ben çalışmaya izin yok benim dahaa

ohhh iyi demişsin kuzum.. düzgün konuşsa yaaa.. hiç anlamıyorumm.. dertleri neee.. başka bi yere git kuzucumm sennn

kızçemm sağolasnnnn vallaa öyle böylee değill.. çok ağrıyoo... bitki çayı iç canım sakinleştirir

Karam bende sinir oldum nası Bi doktor bu yaa yazacağı bir tahlil yorulcaksan sen yorulcan ona ne ki yazması gereken sadece bir tahlil gıcık..kışın bende devlete gittim sinirlendim ağladım eve geldim şimdi tedavi için özele başladım valla çok rahat haftaya pazartesi inşallah hsg çekilecek doktorumu çok sevdim inş.biran önce hsg işi biterde kurtulurum..ben bu arada eşime sabah keçiboynuzu pekmezi akşam keçiboynuzu kuru yapıyorum bugünde selenyum e vitamini çinko vitaminlerini aldırcam sperm hızına iyi geliyormuş bu ay korunmuycam en çok buna sevindim yumurta takibi yaptırmayı da düşünüyorum inş sıkı başladım bebeğim gelicek darısı hepimizin başına inşallah

merhaba herkese nasılsınız:)) hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun:))
hoş geldin hnkım çok şükür iyiyiz sen nasılsınbebişkolar nasıl
amin canım inşallah istersen bi gel en azından kontrol olursan gidişata göre cerrahpaşaya geçersin .zeynepkamile ben giderken çalışmadığım halde çok zorlanıyodum:26:bikeresinde adam 1 imza atıcak kağıda bana yarına randevu al dedi bende napcanı bılmedığımden aldım tabı ertesi gün gittim kağıda imza attı eve yolladı.kavga etmiştim hatta orda.zeynep kamilin çalışanlarıyla başetmek çok zor ama tabi tedavileri iyi diyorlar.sonuçta kadın doğum araştırmaherşeyi araştırıyorlar testler sürekli tekrarlanıyor bi bakımdan çok faydalı hemde cebide yakmıyor ama bakırköylük ediyorlar adamı
merhaba kızlar.nasılsınız?
hoşgeldiniz esilam

eleviti ben kullanmıyorum bana dokunuyor doktorda sadece kan ilacını iç dedi kokuyo elevit yayerim ben onun ellerini ayaklarınııı
Bıktım bıktım bıktıımmm....... (((
noldu hemşirem:26::26:
doğru ruh ıkızımın nıkıyle dizi başlıyor

kızlar ya benim göğüslerim yine agrımaya basladı hemde bi kaç gundur anlamıyorumkı ıste agrı gecınce adetım gelıyo bat 24 agustos bu ayda olmadı galıba
belli olmaz sernesim benimde göğüslerim büyümüştü:26:şuan ki durumu söylemek istemiyorum bile

hoş geldin karamım o testi devlet hastanelerinde 3 düşükten önce yapmıyolar.herkes 3 düşük yaşadım dıyor o testi yaptırmak için.biraz abartılı konuşmak gerekiyor sanırım yoksa durumdan anlamıyorlar:44:aşılamaylada düşen düşer rabbim vermesin testi yapsa ölçekler sanki

ohhh iyi demişsin kuzum.. düzgün konuşsa yaaa.. hiç anlamıyorumm.. dertleri neee.. başka bi yere git kuzucumm sennn
valla ben hiç anlamadım canım dertleri ne üstüne üstelik bide hastaları ikişer ikişer içeri alıyo... bu ayda adet olayım özel hastanedeye gitcem canımm...
çok düşünüyolar canım bizi yorulmayalım istiyolar !!!!! hiç bişey yapmadım ben bu ay günleride kaçırdık eşim mesaili çalışıyo bu ay öylece geçti gittii... inşallah kürler işe. yarar canım. hsgden hiç korkma bende çekindim o ay hamiş kaldım ama nasip değilmiş meleğim gitti... inşallah sende hemen hamiş kalırsın Rabbim hepimize anneliği nasip etsinn
hoşbuldum hayalotum. nasılsın bitanem teyzoş nasıl kanat çırpıyo mu annesinin içinde... sağlık ocağındaki ebe git yaparlar dedi ama yapmadı keşke abartsaydım... söylemesi o kadar kolay ki bekle 3.ye hamile kal düşerse gell. ben neler yaşadım o düşüklerde hiç bilmiyolar zaten bitane prof buldum ona gitcem adet olduktan sonra. kayınvalidemde sürünme devlette gidelim özele diyo bakalım hakkımda hayırlısı olsun canım. Rabbim banada tatdırsın anne olmayı bu aralar yine çok kafama takıyorum çok üzülüyorumm

oyy kuzummm geçmişler olsun.... iyileş bir an önce inşallahh.... boyar kuzum konkmaa... p.tesi başladım canım ben çalışmaya izin yok benim dahaa

saol canı demek basladın işe cok kolay gelsın sana ama ilacı bırakmak zorundayım bishal oldum bu seferde gercı bende ayıptır solemesı kabızlık var senede 1 yada 2 senede 1 anca ishal olurum iyi oldu aslında

yaaa gercektenmı battan oncemı sısmıstı hadı hayalotum ınsallahhh

kuzum benim rabbim gönlüne göre versin.. güzel haberlerle gelirsin inşallahh

saol canı demek basladın işe cok kolay gelsın sana ama ilacı bırakmak zorundayım bishal oldum bu seferde gercı bende ayıptır solemesı kabızlık var senede 1 yada 2 senede 1 anca ishal olurum iyi oldu aslında

içerde temizlik var yani kuzum .. ama bol bol sıvı al hayatımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…