- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.241
slm yavrukuşlarım nasılsınız? şimdi araştırma hastanesinden geldim. çok sinirlendim tepem attıı... attı adama derdimi anlatıyorum 2 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması falan olabilir mi diyorum bilmem olabilir diyo. o zaman test tahlil verin dedim. neymiş veremezmiş. bu tahliller çok yorucu işmiş hem ben yorulurmuşum hem kendisi. bekle 3.ye hamile kal oda düşerse tahlil yaparız dedi. 6 ay içinde hamile kalamzsanda git aşılama yaptır ded.i bende iyi onunda düşmesini bekleyeyim sonra gelirim diye çıktım odasındann . sinir oldum yaa bidaha gidermiyim acaba devlete
kızçemm sağolasnnnn vallaa öyle böylee değill.. çok ağrıyoo... bitki çayı iç canım sakinleştirir
canbonlarım ben geldimmmama siz yoksunuz babanem gelicek bana kalmaya haftasonuna kadar bende
1 ay sonra bugun kızımla hasret giderdik cook şükürr.ama anacim benimki yine yuzunu dönmedi bize.keyifle yatay pozisyonda yatiyordu.%100 kızz dedi dr teyzemiz de.25+3 uz ama kızım 1 kg olmus.26+5 gorunuyor.dedim biraz. Cok degilmiii?olçtü falan bizimki uzun bacakliymis.sanirim kemiklerdendedim boyle giderse kilolumu olur.32. Haftadan sonra belli olurmus.ama zannetmem dedi.bu arada 1 ayda 3 kg almisim.resmen şok oldum.hamilelik basindan beri 5 kg almis oldum.abur cubur da yemiyorum hatta yedigim herseye dikkat ediyorum ama alıniyor demekki kilolar
İste boyle canlarim.öptum hepinizi
Selammmmmmmm habibtrlerimmmmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmm ahhhh ahh edki gunler herkes oykmi ben uykusuzim bizim kizgece uyumuyor resmen boyle oldum
Umudummmmmmmmmmmm habibtemmmmmm nasilsinnnnnnnnnnnnnn hurma gozlummmmmmm
Hurma gozlummmm cok ozledim seni yaa cepten girmk cok zor ama sizi ozluyorum ne yapimmmmmmm benim kizzzz biraz buyusun popoduna vuracm simdi minicik ama koelekukuk gobi olduk esimle gunduz uyuyor yaramazzzzz
bnde çok çok özledim habiptemii
minik kızını da kokla benim için
ona söyle, umudumun meleğini de yolla O'na de
CAnim benimmmm allah gonnlunun guzelligi gibi bir evlat verdin ins olacak dogum aninda aklimdan gectin duami ettim ins en kisa zmnda melegini gonderir rabbim:26::26::26::26:
1 ay sonra bugun kızımla hasret giderdik cook şükürr.ama anacim benimki yine yuzunu dönmedi bize.keyifle yatay pozisyonda yatiyordu.%100 kızz dedi dr teyzemiz de.25+3 uz ama kızım 1 kg olmus.26+5 gorunuyor.dedim biraz. Cok degilmiii?olçtü falan bizimki uzun bacakliymis.sanirim kemiklerdendedim boyle giderse kilolumu olur.32. Haftadan sonra belli olurmus.ama zannetmem dedi.bu arada 1 ayda 3 kg almisim.resmen şok oldum.hamilelik basindan beri 5 kg almis oldum.abur cubur da yemiyorum hatta yedigim herseye dikkat ediyorum ama alıniyor demekki kilolar
ahh kuzum benim rabbım hayırlı şeylerle karşılaştırsın inşallah.devlete gidersen bidaha 3 ise 5 de 5 ise 10 diycen .yoksa 1adım ilerleyemessin tedavi konusundavalla ben hiç anlamadım canım dertleri ne üstüne üstelik bide hastaları ikişer ikişer içeri alıyo... bu ayda adet olayım özel hastanedeye gitcem canımm...
çok düşünüyolar canım bizi yorulmayalım istiyolar !!!!! hiç bişey yapmadım ben bu ay günleride kaçırdık eşim mesaili çalışıyo bu ay öylece geçti gittii... inşallah kürler işe. yarar canım. hsgden hiç korkma bende çekindim o ay hamiş kaldım ama nasip değilmiş meleğim gitti... inşallah sende hemen hamiş kalırsın Rabbim hepimize anneliği nasip etsinn
hoşbuldum hayalotum. nasılsın bitanem teyzoş nasıl kanat çırpıyo mu annesinin içinde... sağlık ocağındaki ebe git yaparlar dedi ama yapmadı keşke abartsaydım... söylemesi o kadar kolay ki bekle 3.ye hamile kal düşerse gell. ben neler yaşadım o düşüklerde hiç bilmiyolar zaten bitane prof buldum ona gitcem adet olduktan sonra. kayınvalidemde sürünme devlette gidelim özele diyo bakalım hakkımda hayırlısı olsun canım. Rabbim banada tatdırsın anne olmayı bu aralar yine çok kafama takıyorum çok üzülüyorumm
darısı başımasaol canı demek basladın işe cok kolay gelsın sana ama ilacı bırakmak zorundayım bishal oldum bu seferde gercı bende ayıptır solemesı kabızlık var senede 1 yada 2 senede 1 anca ishal olurum iyi oldu aslında
kızçem ben bu nu yirim yirim1 ay sonra bugun kızımla hasret giderdik cook şükürr.ama anacim benimki yine yuzunu dönmedi bize.keyifle yatay pozisyonda yatiyordu.%100 kızz dedi dr teyzemiz de.25+3 uz ama kızım 1 kg olmus.26+5 gorunuyor.dedim biraz. Cok degilmiii?olçtü falan bizimki uzun bacakliymis.sanirim kemiklerdendedim boyle giderse kilolumu olur.32. Haftadan sonra belli olurmus.ama zannetmem dedi.bu arada 1 ayda 3 kg almisim.resmen şok oldum.hamilelik basindan beri 5 kg almis oldum.abur cubur da yemiyorum hatta yedigim herseye dikkat ediyorum ama alıniyor demekki kilolar
Selammmmmmmm habibtrlerimmmmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmm ahhhh ahh edki gunler herkes oykmi ben uykusuzim bizim kizgece uyumuyor resmen boyle oldum
iyi demişsin cnm.. valla devlette sürünceğme, özelin adı var.. hersey baska oluyo.. hani parasal boyutu biraz zorlasa da insanı, yinede özel yani
bizde bu 4. tüp te hastane mi olsun, özel mi olsun derken, hadi hastane arastırdık ettik derken, gittik.. hastaneye, sıra alıyosun, sıram 45 mi neydi.. saat 10 a kadar tahlil vermen gerekiyo, daha ben sıram gelipte dr odasına giremediydim.. düşün yani, hastane hız konusunda bu kadar ilerlemis
içime bi sıkıntı geldi oturup bekliyoz hastalar bekliyo koridorda.. ay dedim içim şişti; eşimede bisey demiyorm, diyemiyorum..
derken ,,.. eşim de, hadi kalk gidiyoz diğer özel die konustğmz yere dedi..
hemmen durur muyum, kaldık gittik .. öğle arasına da 1saat kalmıstı..
hemmen adımız yokken bile, sıraya aldılar ettiler, dr odasına girdik çıkdık, kan verdik.. 12 ye gelmeden işlerimiz bitmisti ve öğldn sonrada tahlil sonucu aldık .. düşün yani ..
Allah kimseyi hastanelere mecbur kılıpta, orada ki kişilerin eline düşürmesin..Amin..
aa sahi.. yeşil çay içerdim, o da aklıma gelmemis
ooo babanne he.. haydi gözünaydın kusum
ooo masaAllah scorpim, epey yola girdiniz he
uzun bacaklı demek, büyyünce manken olur kesin
kilo da çok almamışsın öyle, 5 kilocuktan ne olur..
kilo konusunda, sen hayalotu geçemezsinbikerem hayalot gebertcek beni :18::18::18:
hahah
günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmm
herkesler için güzellll birgün olsunnnn
ben bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek bizee... :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?