Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bebek Odası Tasarımı, Baby Shower Tasarımı, doğum Fotoğrafçılığı

Antalya'da hizmet vermekteyiz.
Sizin için hazırladığımız paketlerden yararlanarak,
özel günlerinizi şenlik havasında karşılayın.
Anılarınıza renk katmamız için bizi arayın...

1 ay sonra bugun kızımla hasret giderdik cook şükürr.ama anacim benimki yine yuzunu dönmedi bize.keyifle yatay pozisyonda yatiyordu.%100 kızz dedi dr teyzemiz de.25+3 uz ama kızım 1 kg olmus.26+5 gorunuyor.dedim biraz. Cok degilmiii?olçtü falan bizimki uzun bacakliymis.sanirim kemiklerden dedim boyle giderse kilolumu olur.32. Haftadan sonra belli olurmus.ama zannetmem dedi.bu arada 1 ayda 3 kg almisim.resmen şok oldum.hamilelik basindan beri 5 kg almis oldum.abur cubur da yemiyorum hatta yedigim herseye dikkat ediyorum ama alıniyor demekki kilolar
İste boyle canlarim.öptum hepinizi

Selammmmmmmm habibtrlerimmmmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmm ahhhh ahh edki gunler herkes oykmi ben uykusuzim bizim kizgece uyumuyor resmen boyle oldum

iyi demişsin cnm.. valla devlette sürünceğme, özelin adı var.. hersey baska oluyo.. hani parasal boyutu biraz zorlasa da insanı, yinede özel yani

bizde bu 4. tüp te hastane mi olsun, özel mi olsun derken, hadi hastane arastırdık ettik derken, gittik.. hastaneye, sıra alıyosun, sıram 45 mi neydi.. saat 10 a kadar tahlil vermen gerekiyo, daha ben sıram gelipte dr odasına giremediydim.. düşün yani, hastane hız konusunda bu kadar ilerlemis

içime bi sıkıntı geldi oturup bekliyoz hastalar bekliyo koridorda.. ay dedim içim şişti; eşimede bisey demiyorm, diyemiyorum..
derken ,,.. eşim de, hadi kalk gidiyoz diğer özel die konustğmz yere dedi..
hemmen durur muyum, kaldık gittik .. öğle arasına da 1saat kalmıstı..
hemmen adımız yokken bile, sıraya aldılar ettiler, dr odasına girdik çıkdık, kan verdik.. 12 ye gelmeden işlerimiz bitmisti ve öğldn sonrada tahlil sonucu aldık .. düşün yani ..

Allah kimseyi hastanelere mecbur kılıpta, orada ki kişilerin eline düşürmesin.. Amin..

kızçemm sağolasnnnn vallaa öyle böylee değill.. çok ağrıyoo... bitki çayı iç canım sakinleştirir

aa sahi.. yeşil çay içerdim, o da aklıma gelmemis
canbonlarım ben geldimmmama siz yoksunuzbabanem gelicek bana kalmaya haftasonuna kadar bende

ooo babanne he.. haydi gözünaydın kusum

ooo masaAllah scorpim, epey yola girdiniz he
uzun bacaklı demek, büyyünce manken olur kesin
kilo da çok almamışsın öyle, 5 kilocuktan ne olur..
kilo konusunda, sen hayalotu geçemezsin bikerem hayalot gebertcek beni :18::18::18:
hahah

Son düzenleme:
Selammmmmmmm habibtrlerimmmmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmm ahhhh ahh edki gunler herkes oykmi ben uykusuzim bizim kizgece uyumuyor resmen boyle oldum

Umudummmmmmmmmmmm habibtemmmmmm nasilsinnnnnnnnnnnnnn hurma gozlummmmmmm

ooo taze annecik de gelmişş, gözleri şişik şişikkkk
Allah yardımcın olsun kusum..
bizde seni çok özledik balımm
gece uyumayan, gündüz uyur derler, bari göndüz uyuyordur insaAllah :26:
ama bikaç ay üstüne değişir derler, her gece tembih et kızına, sen gece-gündüzü karıştırdın de, gece uyucan, a benim akılıl kızım de

nasıl olam kuşum, öle evdeyim iste.. bi avare de ben

minik kızını da kokla benim için
ona söyle, umudumun meleğini de yolla O'na de

Son düzenleme:
Hurma gozlummmm cok ozledim seni yaa cepten girmk cok zor ama sizi ozluyorum ne yapimmmmmmm benim kizzzz biraz buyusun popoduna vuracm simdi minicik ama koelekukuk gobi olduk esimle gunduz uyuyor yaramazzzzz

Hurma gozlummmm cok ozledim seni yaa cepten girmk cok zor ama sizi ozluyorum ne yapimmmmmmm benim kizzzz biraz buyusun popoduna vuracm simdi minicik ama koelekukuk gobi olduk esimle gunduz uyuyor yaramazzzzz

bnde çok çok özledim habiptemii

bnde çok çok özledim habiptemii

CAnim benimmmm allah gonnlunun guzelligi gibi bir evlat verdin ins olacak dogum aninda aklimdan gectin duami ettim ins en kisa zmnda melegini gonderir rabbim:26::26::26::26:

CAnim benimmmm allah gonnlunun guzelligi gibi bir evlat verdin ins olacak dogum aninda aklimdan gectin duami ettim ins en kisa zmnda melegini gonderir rabbim:26::26::26::26:

saolasın balım.. gerçi kısmet bu isler..

bnde çıkayım artık, öpüyorum seni, tatlı uykular sna kızınla birlikte

Son düzenleme:

canımmm maşallahhh sizeee .. selvi boyluu geliyorrrr

günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmm

herkesler için güzellll birgün olsunnnn

ben bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek bizee... :44::44:

ahh kuzum benim rabbım hayırlı şeylerle karşılaştırsın inşallah.devlete gidersen bidaha 3 ise 5 de 5 ise 10 diycen .yoksa 1adım ilerleyemessin tedavi konusundauygun özeller aşılama yapan yerler var ama teste gelince başka bi hastanede yine sor soruştur yaptır derim

kızçem ben bu nu yirim yirimbacaklara bak hele maşallah teyzoşuma çok güzel kızçe olacak bu canbon anası gibiah ahhhh daha yenimi kilo alıyon canbonum senben şuana kadar 7 kilo almışım nasıl aldıysam o yediklerimledemekki 25.haftama gelsem 14 kilo almış buluncamyapcak bişey yok napam nerelere gidem ben bilmiyomki:44::44:

ay pardon ben gülmiycektim yine güldümhabıbtem buyuşun zilli düzelcek inşallahçok özlemişim seni yaaçok dikkat et kendine ve prensesme

sağol umudum artık gözünmmü aydın yoksa karardımı bilemedim ama çok konuşuyor sağolsun babanem beynim patmasa iyidirdorum beni geçemez napamhamile kalınca benden şişko ol eniştemle aynı yatağa sığma inşallah diyemmi he diyemmiiiiiii

günaydın kızçelerimmmşuanda 2 kafa ile dolaşıyorum gibi hissediyorum kendimivallahi böyle oldumkavaltı hazırlıycam şimdi ara ara gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizigününüz güzel geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…