- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.441
maşallah ne güzel canım uyguluyomuş allahım şifa versin. valla benim ki pek relax olcak gör bak zamanı var 3. düşmücek daha yeni evliyiz sonuçta hamilede kalabiliyosun diyo.. bana bişey olmsından mı korkuyo bilmiyorum yada kendini hazır hissetmiyo benim adam. ben dert ediyorum kendime halbuki yaşı ilerliyo adamın umrunda değil. ben daha gencim asıl benim takmamam lazım sen uğraş diyorum oluruna bırak diyooo
Hayalotummmmmmmmm hurma gozlume ne yapiyorsun
Hayalotummmmmmmmm hurma gozlume ne yapiyorsun
tırtlaya tırtlaya ne hale geldı bu pcvallah gözüme takılanları tıkladım, b.eğendim.. cvp veremiyorum simdik. pc inat ediyo.
gulbisim noldu sana kuzum ya.. laf diyeni Allah'a havale et kusum ya..öpüyom sni
hayalot,.ben tırtlıycam sana simdi
Alpinim.. bu hayalot bana hep böyle yapıyo
ascık sikayet edem
karamım erkeler daha soğuk kanlı ve uzak duruyo gıbı görünürler ama emın ol oda senın gıbı içerliyodur duruma.ama ılışkıde birinin bu durumu kaldırması gerek değilmieşlerimizi çok takıyoruz bızım gıbı değiller dıye ama sadece kendımızı yıpratıyoruz..oyuzden bırak herşey olucagına varır.onlarda sonuçta korkuyolar.ee bizlerle uğraşmakta kolay olmuyor her kırmızı kart yendıgınde..
napam canbonum aynı işteşişip şişip patlamasam iyidir
hüüüü... neler yapmıyo ki bana , kurtar beni habiptemm
Bu int bugun benide cildirtti yaa.yanyana gelmisiz surda bi yazamiyok iki kelime.canm yaslaniyok ya ondan heralde fitik mitik ayaklar filanvallah gözüme takılanları tıkladım, b.eğendim.. cvp veremiyorum simdik. pc inat ediyo.
gulbisim noldu sana kuzum ya.. laf diyeni Allah'a havale et kusum ya..öpüyom sni
hayalot,.ben tırtlıycam sana simdi
Alpinim.. bu hayalot bana hep böyle yapıyo
ascık sikayet edem
Ne gusel istee teselli ediyor adam seni :) eminim oda baba olmk istiyordur ama belli etmiyordur canm.benm dr esimi.gormus de hastanede beni.sormus nasl iyimi dye.sakn ustune gtme demis bu ilaclar sinirlerini bozabilir demis bde stres en buyuk engeldir cocuk olmasina demis o yuzden etrafmda pervane :) hay sen cok yasa doktorm dedm herifde daha bugun soyledi bunu .
ayyy ben gıttım ne anladımm iyimmiiihabıbtem bişey yapmıyomkii gonzalez iştee ben napam pcm tırtlıyo dedi bende yazdım okadar
baştan o çok istiyodu canım çok üzülüyodu çünkü eşimde varikosel çıkmıştı kendini suçluyodu sürekli bana belkide benim yüzümden olmyacak diyodu spermiogram testleride iyi çıktı doktor normal takma ameliyata bile gerek yok dedi eşim rahatladı şimdi asıl sorun bende ben kendimi suçlu hissediyorum benim yüzümden diye. bazen eşimin yüzüne bakamıyorum söyleyeceklerimi söyleyemiyorum bi defasında içimdekileri bi kağıda yazdım sakın bana bişey söylme bunları okuduktan sonra dedim. istersen bırak beni bile dedim çok ağladım hala ağlıyorumher ayım hüsran oluyo tam güldüm diyorum daha da çok yıkılıyorum. ne büyük acıymış yangınmış çekmeyen bilmiyo. yinede bunada şükür artık daha umutluyum zamanı var olucak diyorumm
hayalot babannen napıyo
uykunuz gelmedi mi bee, yatın aşşağ
Bu int bugun benide cildirtti yaa.yanyana gelmisiz surda bi yazamiyok iki kelime.canm yaslaniyok ya ondan heralde fitik mitik ayaklar filanbnde oyle yaptm zaten piss dusuncesizlerr.ablam dyor giderim yanina ben sorarim hesabini bosver hic ugrasma dedim pis cahil iste nolcek bende seni opuyorum kuzum
uyukluyodu ne güzel yatağını açtım hortladı yıne
hahah haah haha.. farklı anladığını anladrımda demediydim bisey
dedim yine, yicek düsünüyo, gonzalezini soruyolar ona, o yicek pesinde.
sen seftali ye emi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?