Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ne gusel istee teselli ediyor adam seni :) eminim oda baba olmk istiyordur ama belli etmiyordur canm.benm dr esimi.gormus de hastanede beni.sormus nasl iyimi dye.sakn ustune gtme demis bu ilaclar sinirlerini bozabilir demis bde stres en buyuk engeldir cocuk olmasina demis o yuzden etrafmda pervane :) hay sen cok yasa doktorm dedm herifde daha bugun soyledi bunu .

tırtlaya tırtlaya ne hale geldı bu pc

baştan o çok istiyodu canım çok üzülüyodu çünkü eşimde varikosel çıkmıştı kendini suçluyodu sürekli bana belkide benim yüzümden olmyacak diyodu spermiogram testleride iyi çıktı doktor normal takma ameliyata bile gerek yok dedi eşim rahatladı şimdi asıl sorun bende ben kendimi suçlu hissediyorum benim yüzümden diye. bazen eşimin yüzüne bakamıyorum söyleyeceklerimi söyleyemiyorum bi defasında içimdekileri bi kağıda yazdım sakın bana bişey söylme bunları okuduktan sonra dedim. istersen bırak beni bile dedim çok ağladım hala ağlıyorum her ayım hüsran oluyo tam güldüm diyorum daha da çok yıkılıyorum. ne büyük acıymış yangınmış çekmeyen bilmiyo. yinede bunada şükür artık daha umutluyum zamanı var olucak diyorumm

Bu int bugun benide cildirtti yaa.yanyana gelmisiz surda bi yazamiyok iki kelime.canm yaslaniyok ya ondan heralde fitik mitik ayaklar filan bnde oyle yaptm zaten piss dusuncesizlerr.ablam dyor giderim yanina ben sorarim hesabini bosver hic ugrasma dedim pis cahil iste nolcek bende seni opuyorum kuzum

teselli ediyoda azcıkta yanımda olsun bana omuz versin canımm. biliyorum o da üzülüyo bana belli etmiyo ama azcık desteğini göstersin içinde yaşamasın... enişte beyde hep öyle olsun üzmesin senii aferrriinn doktorcuğada yoksam bende doktorumu öğretsem eşine destek ol desinnn

ayyy ben gıttım ne anladımm iyimmiiihabıbtem bişey yapmıyomkii gonzalez iştee ben napam pcm tırtlıyo dedi bende yazdım okadar

hahah haah haha.. farklı anladığını anladrımda demediydim bisey
dedim yine, yicek düsünüyo, gonzalezini soruyolar ona, o yicek pesinde.

sen seftali ye emi,

ahh kuzum bilirim o psikolojiyi hemde çok iyiher ay derdim şimdi dermi acaba sorun sensın nıye benım hala ustume geliyorsun dıye.belkıde o cumleyımı beklerdım bılmıyorumkı.oanki psikoljıde cok farklı ıste..insan kendını boşukta gıbı ıssedıyor.halbukı sorun neyse beraber cozum buluncak bır yol..ama oan olmuyor ıste..bende cok yazmıştım oyle.hatta geçenlerde bı yazdığımı daha buldum demekkı esım okumadıydı onu saklamışım yırtmadım sakladım yınede unutmım o gunlerımı dıye.rabbım verıpte elden almasın karamım.

Hayalotummmmm babaannen sendeymisssssss ellerinden op iyi bsk nineyeee
Umudummmmm bu hayalottan ne cektin bee tatli bela isteeeeeeeee

valal ya.. int bi yandan. pc bi yandan.. ben deli olmus bi yandan

kusum dur hele. burda yaşlanıcak biri varsa o da benim.. sana noluyo

hahah haah haha.. farklı anladığını anladrımda demediydim bisey
dedim yine, yicek düsünüyo, gonzalezini soruyolar ona, o yicek pesinde.

sen seftali ye emi,

he yanlış anladım nolcekolsun fazladan 1 mesaj sayım oldu ıyımı
gonzalezım canım şeftali cekti yaaayarın sabah gıdıpte alım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…