- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.461
Uyuttu zaar
Uyuttu zaar
olmuyo olmuyo canım aynen belkide bana bişeyler demesini bekliyorum her notumu cüzdanına bırakıyorm gece yatarken ki sabah okusun diye ama daha ağzını açmadı bana biliyorum okuyo hepsini belkide beni üzmemek için belli etmiyo. rabbim hayırlısını versin yaşadıklarımızıda unutturmasın ki elde ettiklerimzin kıymetini bilelimmm... amin canım verdiğinide elimizden almasın rabbim evlat acısıyla sınamasın bayramda bi tanıdık 6 yaşındaki oğlunu kaybetti bi an düşündüm doğurup büyütüp acısını tatmak bi anne için en büyük acıı. rabbim kimseyi böyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edip acılarını kimseye tattırmasınahh kuzum bilirim o psikolojiyi hemde çok iyiher ay derdim şimdi dermi acaba sorun sensın nıye benım hala ustume geliyorsun dıye.belkıde o cumleyımı beklerdım bılmıyorumkı.oanki psikoljıde cok farklı ıste..insan kendını boşukta gıbı ıssedıyor.halbukı sorun neyse beraber cozum buluncak bır yol..ama oan olmuyor ıste..bende cok yazmıştım oyle.hatta geçenlerde bı yazdığımı daha buldum demekkı esım okumadıydı onu saklamışım yırtmadım sakladım yınede unutmım o gunlerımı dıye.rabbım verıpte elden almasın karamım.
uykucu ayrılamıyon degılmııısen uyu tırtlaya tırtlaya
Hayalotummmmm babaannen sendeymisssssss ellerinden op iyi bsk nineyeee
Umudummmmm bu hayalottan ne cektin beetatli bela isteeeeeeeee
öperim öperimHayalotummmmm babaannen sendeymisssssss ellerinden op iyi bsk nineyeee
Umudummmmm bu hayalottan ne cektin beetatli bela isteeeeeeeee
aslan babannenne varsa eskilerde var beee
yok kusum, bu babanne hayalotu uyutur,. kenid geçer kk basına
olmuyo olmuyo canım aynen belkide bana bişeyler demesini bekliyorum her notumu cüzdanına bırakıyorm gece yatarken ki sabah okusun diye ama daha ağzını açmadı bana biliyorum okuyo hepsini belkide beni üzmemek için belli etmiyo. rabbim hayırlısını versin yaşadıklarımızıda unutturmasın ki elde ettiklerimzin kıymetini bilelimmm... amin canım verdiğinide elimizden almasın rabbim evlat acısıyla sınamasın bayramda bi tanıdık 6 yaşındaki oğlunu kaybetti bi an düşündüm doğurup büyütüp acısını tatmak bi anne için en büyük acıı. rabbim kimseyi böyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edip acılarını kimseye tattırmasın
teselli ediyoda azcıkta yanımda olsun bana omuz versin canımm. biliyorum o da üzülüyo bana belli etmiyo ama azcık desteğini göstersin içinde yaşamasın... enişte beyde hep öyle olsun üzmesin senii aferrriinn doktorcuğada yoksam bende doktorumu öğretsem eşine destek ol desinnn
heya bırakamıyom sizi
birazdan tırtlarım , yaşlılık başa belaa
he yanlış anladım nolcek olsun fazladan 1 mesaj sayım oldu ıyımı
gonzalezım canım şeftali cekti yaaayarın sabah gıdıpte alım ben
Cok cektik beeeeeeeee hurma gozlummmmmm
gözler gitttiiii uyumuşşşşşşşşşşşşşşşş Allahım çok şükür yarbbimmmmmmmm
inanmıycanız ama yatağın i,çinde oturup hala konusuyor insan 5 dakkacık susmazmı abartısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?