Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

olmuyo olmuyo canım aynen belkide bana bişeyler demesini bekliyorum her notumu cüzdanına bırakıyorm gece yatarken ki sabah okusun diye ama daha ağzını açmadı bana biliyorum okuyo hepsini belkide beni üzmemek için belli etmiyo. rabbim hayırlısını versin yaşadıklarımızıda unutturmasın ki elde ettiklerimzin kıymetini bilelimmm... amin canım verdiğinide elimizden almasın rabbim evlat acısıyla sınamasın bayramda bi tanıdık 6 yaşındaki oğlunu kaybetti bi an düşündüm doğurup büyütüp acısını tatmak bi anne için en büyük acıı. rabbim kimseyi böyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edip acılarını kimseye tattırmasın

amın kuzum kaybetmek daha kotu rabbım yasatmasın ınsallahonlarada sabır versın rabbımeşinlede konuş diyecegım ama sanıyorum oda benım esı gıbı:26:konussanda ya destek olur gıbı yapıcak yada ağlama artık yeter deyıp oturacak.oyuzden herseyın ılacı zaman.ama sen sen ol sakın kendını yıpratma.çünkü hamıle kaldığında bünyende degısecek.sağlam ruhla sağlıklı vuctla gırın.benım gıbı beynınız dolu gırmeyın.yoksa hergununuz ağlamakla geçer ozamanda tad bıle alamassınız

Erkekler bizim ne yasadigimizi bilemezler canm.guzel duygulari vucudumuzda hisseden yasayan sonrada kayaya carpmis gibi agrili sizili vucudumuzdan gitmesini izleyen biziz

NE duysaaaaa cani cekiyorrrrr hurma gozlummmmm hayalotumun en iyisi yiyecek ve iceceklerden konusmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…