Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

maşallah canımmm kuzucuguma sağlıklı sıhhatliymiş. sende takma kiloları kafana be hayalotum doğurunca verirsin emzir sürekli bebeyi bak kilo kalıyo mu bi emzirmede 500 kaori yakılıyomuş diye duydumm

hayırlısı olsun dıyelım yıne canım benımde memıkler almıs basını gıdıyo normalmı bılmem cogu kısıde olmuyomus ablamlarda falan hıc olmmaıs bu ayda tutmadı heral dediğin gibi buay olmadı bi dahaki ay aylar bitmediya
bende 20 tane gebelık testıyle 10 ovulasyon aldım 2 senede 2-3 kere gebelık testı yapan ben napcaksam 20 taneyı bizimkisi sadece bayan kullanımlı

Allahım isyana dusurmesın bilmeden yanlıs bişeler soyluyosak affettsın ınsallah
amın kuzum darısı sizlere olsun inşallahkarnım büyüyo zaten aldğım kilolardan yağ bağlanmıştım öncesindeşimdi bebek olduğu belli giibi
amin kızcem amin boyunla kılon kac senın kızcem bazı kıslerın kemıgı kucuk oluyo kılolar saklanıyo

günaydın kızçelerim bugün bugünkü sabah şekeriniz benim heralde gece ağlamaktan uyuyamadım gözlerim mosmor olmuş.hiç yoktan yere eşimle tartıştık nolcak bizim sonumuz bilmiyorum

günaydın kızçelerim bugün bugünkü sabah şekeriniz benim heralde gece ağlamaktan uyuyamadım gözlerim mosmor olmuş.hiç yoktan yere eşimle tartıştık nolcak bizim sonumuz bilmiyorum
herkes yasıyor canım donem donem boyle seylerhıc sıkma canınıben her kavgada barısacagımızı dusunerek kavga edıyorum

Gnaydn kusum
Canm benm duzelmediniz mi hala :26: konunun ne oldgnu bilmiyom ama ins duzelcek bseydir cnm :26:
Sernesim sabret cnm bu gunlerde geccek ins
Her ewde oluyo..hele bizim..şükür hersey zamnla geciyo
Bide sizin ewliligniz cok yeni..zamanla oturcak bazi seyler yerine
Bi ablam derdi ki ; bi ewliligin yerine oturmasi 10 yılı bulur.. demisdi
Kolay degil cnm.iki kişinin ayni ewi paylasip ayni hayatı birlikte sürdürmesi
Opuyom seni cnm

Günaydın canlar ...Pazar günümüz güzel geçsin ins
Benim adet temelli geldi sagolsun hic beni yalnız bırakmaz
Ama bida ki ay soracam ben ona tabi insaAllah :26:
Smdi kvalti yapdkta benm ağrılar başladı.
Bide dünden enisteniz pikniğe gderiz diyordu
Tam pikniklik oldum ben

hayırılısı olsun canımm ben pazartesi arayacağım telefonla bakalımm sonuçlar çıktıysa söylerler kilolar verilir canım boş ver bebek doğduktan sonra uykusuzluktan zaten hal kalmaycak
hadi bakalım güzel haberlerle inşallahdorum veririz inşallah.tek korkum geç kilo veriyorum zorlanıyorum gider kalmaz inşallah

kuzummm maşallahh sizeee güzel sonuçlar alın inşallah..

yaww agzım yırtılıyoo esnemekten... kamyon geçmiş gibi üzerimden..erkenden sızıpp kalıomm
priorim ilk aylar ben sürekli uyuyordum geçer ama biraz daha sabret şimdi ise günde sadece 15 dakka uyumam yeterli hormonlar değişiyor

Zaten hep sen benm sacciklarmdan cekiyon
Bilmem belki seemiuorimdur
Kesip cikartirlar senden merak etme
E zaten halam 2tane 5kilo cikartmsdi zamanin birinde bi oglan bi kiz. Halama crkersem bi 5 kiloda benden olur
çekerim tabi çekerimabowww hemide 2 tane doğurmuş maşallahhalan kaç kilo ile doğuma gittiydi acepdarısı sana kızçem

maşallahhh teyzoşumaaa benimm.... annesiiii ne zaman askere göndercesss... çok büyümüşş sıpaa
daha var teyzesi belkim ozamana askerlikte kalmaz ya bu memlekette oda ayrı bi konuilk zamanlar diyordum hep nokta nezaman büyücek şimdi inanamıyorum çok hızlı büyüyorlarsende gelcen bu günlere inşallah bakalım ne cıkıcak senin minnak

maşallah canımmm kuzucuguma sağlıklı sıhhatliymiş. sende takma kiloları kafana be hayalotum doğurunca verirsin emzir sürekli bebeyi bak kilo kalıyo mu bi emzirmede 500 kaori yakılıyomuş diye duydumm
tilk zamanlar gibi takmıyorum sanırım artık aynayla barıştımmı neyeni bir kıyafet denemediğim sürece sorunum yokaslında karamım göğüslerim olmasa bir çok şeyim oluyor hala işte bu memiklerden hiç bir şey geçmiyor kafamdanahhh hele bide süt çıkmasın bunlardan kestirecem bunları sonunda başa bela valla
Bizde ayni kuşum. .yuruyus yaptk geldik..gelirken de dondurma yi kaptim tabi ki
dondurma mı yediniz insan bi tanede bize ısmarlar 2-3 de olabilir tabi

ayyy utandım ya160 boy 57 ile hamile kaldımşimdik üstüne 7 kilo ekle işte:26:yok kızçem kemikleri bilmemde memikleri atsam sanırım 3 kilo düşmüş olcam

noldu kızçem sana dünde soracaktım çıkmak zorunda kaldım :26:ne sorunun var anlat bakım

offf offf ben evlendiğimde herkes derdi 3 yıl geçmesi lazım bekle bekle geldi değişen bişey yok5 yıl dediler bekle bekle baktım odun aynı odun ama biraz uysallaşmış sankidemekki 10 yılda zafer benimdir öylemi gonzalezimsen bu eniştemi avuca almışın valla yazık adamaherifim bekle 4 yılımız kaldı sonra halin yandısernesimm 40 yıllıkta evli olsanız tartışmalar hiç bitmez.aynı evde ıkı farklı ınsan kolay bir şey değil bu.daha dur bak her seneyi atlattığınızda eşinin yeni bir huyunu göriceksin oda seninkini tabi.bu sferde hep eskiden böyle değildi deyip yıne kavga edıceksınızdemekki doğanın kanunu bu

hayırlısı olsun gonzalezim.gelene git denmezmiş napalımelbet 1 ay tuttak inş
pikniğemi gitcenizzz

günaydın canbonlarımmm
dün akşam babanemi bıraktık bugün başım ağrımıyobugün çok işim var kim yardıma gelicek bana
şimdi çamaşır makinesi çalışmaya başladı akşama kadar susmaz.bi yandan ütü valizleri hazırla
bu arada ordayken giycek hiç bir şey bulamadım :26:neyle dolancağımıda bilmiyorum bugün bakalım arada bir fırsat bulabilirsem bi yarım saatliğine kıyafet bakmaya gidicem..inşallah bulurum bişeyler
ara ara gelirim kızçelerim öpüyorum hepinizi

inşallah canım dediğin gibidir hakkız yere hep bağırıyo haketsem gam degıl
herkes yasıyor canım donem donem boyle seylerhıc sıkma canınıben her kavgada barısacagımızı dusunerek kavga edıyorum
her seferınde esım gelıp ozur dılıyo ama malesef gonul kırılıyo bıkere
ayyy utandım ya160 boy 57 ile hamile kaldımşimdik üstüne 7 kilo ekle işte:26:yok kızçem kemikleri bilmemde memikleri atsam sanırım 3 kilo düşmüş olcam
memiklerin derdi neyse demekki bol sutun olcek kızcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…