- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.681
bakmadım canımm dün geldim annemlerde net yoktu saolasın canım aklıam gelmediiherşeye bakan benn
buna bakmak aklıma gelmedii hemen bakim biii:26:
bide 20lik diş agrısı varrragrıların hepsii aklımı aldıı
umudum canım ben çıkıyorumm belim agrıdı totom uyuştu
biraz uzanayımmm
öpüyorum seni tatlımmmhayırlı geceler Rabbim gönlündekini tez zamanda versinn
asetonumm hg canımm tam çıkıyodum minigimiz nasıll sen nasılsın tatlımm
evet bitanemmmkızcem ağzının içi iltihaplı yara mı
bilememmii o sallamalarııiyiyiz canım nolsun 2.5 saattir sallıyorum uyuyması için yeni uyudu tosun
evet bitanemmmsag tarafım iltihaplı yaraa agızmın içi komple acıyoo yutkunurken felan canım çok yanıyoo bişi yiyip içerken ölüyorumm:26:
bilememmii o sallamalarııyerim onu benn
bende kızımı çok sallardım 5 dk anca uyurduoğlumuda 5 dk sallardım 2 saat uyurdu bakalım bu nasıl olcak
saol bitanemm evet hepsi sınav az kaldı bakalımm sabrediyorumselencelk im varsa ağrıyan dişin üstüne karanfil koy..zeytin çekirdeğininde iyi geldiğini duymuştum.:26: bu arada çok geçmiş olsun..hamişlikte hep üst üste gelir zaten ağrılar buda bi sınav napcan kızcem
:18::18::18:bu ara midem kalkıyo ara ara biraz ilginç evet ama işe yarıyomuşş nasıl yaparım bilemem:26::26:tatlım annemdede vardı o dert bi ara..tuzsuz tereyağıyla kınayı karıştırıp yara olan yere sürdü biraz bekledi yıkadı..bütün iltihapı aldı iyileştirdi..ilginç birazda iğrenç ama çok etkili diyebilirim..tecrübee
heralde buda öle olur sanırım3 numarada ikisinin ortası olur heralde
:18::18::18:bu ara midem kalkıyo ara ara biraz ilginç evet ama işe yarıyomuşş nasıl yaparım bilemem:26::26:
çok saol tatlımm ilgin için
heralde buda öle olur sanırım
ay Allahım saat kaçtan beridir kya girmeye çalışıyorummmgünaydınlar canbonlarımmm
saat 7 buçuk gıbı evden cıkıcaz ve ben kkyı acıcam dıye hala hazırlıklarım duruyor
9 buçuk ta yalavodan vapura binicez sonra kısmetse bodruma akşam varırız artıkinanın sonu deniz tatil ama hiç gözüm kesmiyor o yolu
pc yanımda ama net bulabilsem kkdayım yine yoksa artık bişeyler düşüncez gonzalezlik hızır acilliğimi üstlencek artık
çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi kendine çok iyi bakın emi kızçelerimgiremessem haftaya cumaya görüşürük artık gerçi girerimde olsun haydık Allaha emanet olun
daha var teyzesi belkim ozamana askerlikte kalmaz ya bu memlekette oda ayrı bi konu ilk zamanlar diyordum hep nokta nezaman büyücek şimdi inanamıyorum çok hızlı büyüyorlar sende gelcen bu günlere inşallah bakalım ne cıkıcak senin minnak
ay Allahım saat kaçtan beridir kya girmeye çalışıyorummmgünaydınlar canbonlarımmm
saat 7 buçuk gıbı evden cıkıcaz ve ben kkyı acıcam dıye hala hazırlıklarım duruyor
9 buçuk ta yalavodan vapura binicez sonra kısmetse bodruma akşam varırız artıkinanın sonu deniz tatil ama hiç gözüm kesmiyor o yolu
pc yanımda ama net bulabilsem kkdayım yine yoksa artık bişeyler düşüncez gonzalezlik hızır acilliğimi üstlencek artık
çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi kendine çok iyi bakın emi kızçelerimgiremessem haftaya cumaya görüşürük artık gerçi girerimde olsun haydık Allaha emanet olun
ramazanı ş. içinde bi ara baktım tam acım yazım derken net gitti
kesinleştimiiiALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
darısı önce sana sonraaa diger isteyen herkeseee inşşşçokkkkk sevindimmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?