Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımm Allah yardımcın olsun.. inşallah güzel geçecekkkk

hadi bakalım iyi tatiller canım miniğine dikkat et evet prioriminde dediği gibi güneş kremsiz çıkma hamilelikte leke oluşuyor hemde bu aylarımızda olma ihtimali yüksek..kendinize iyi bakın ...

canımmmm napıyosunnn... herşeyy yolunda mıııı.. minnak nasılllll

canımmmm napıyosunnn... herşeyy yolunda mıııı.. minnak nasılllll

evdeyim canım biraz kuran falan okudum şimdi hastahaneyi aradım üçlü test sonucunu öğrenmek için testiniz iyi çıkmış bir sorun yok dediler şükürler olsun ya ...şuanlık yolunda gibi gözüküyor canım ...minnak arada hareket ediyor hissediyorum artık yavaş yavaş ...

sen nasılsın canım ....şu an sana hç hamilesin gibi gelmiyordur ama adet olmadığın sürece hamileliğinden emin olacaksın inşallah sende böyle hayırlı sağlıklı haberler alırsın canım

oyle bacım oyle gıderek daha ıyı anlıyorum erkeklerın dengesız oldugunu dun oyle bı alıntılar yazmıstım tak tepeme dıkıldı bıseye bakcam dedı sayfaları kapatmaya calısıyorum zar zor kapatınca ne yazıyonki dedı sınırlendı dedım kadınsal seyler dıyınce durdu
evet hayat buymus demekkı nazlı nazlı buyudugun aıleden kocanın elıne duusnce ınsan bocalıyo cıkıp gezmedıkte evde oturduk

bogazlarımm agrıyoo agzımın içi yaraaa 10 gündür cekiyorum dr gittim hiç bişi vermedi sadece gargara verdi oda hiç bii işe yaramıyooo napsam yaaa:26::26:öle bildiginiz önerileriniz varmı kızlar:44:

canım cok gecmıs olsun yaa sırkelı su yapıp gargara yapsan yada karbonatlı su yada tuzlu su hangısı kolayına gelıyosa gargara yap cok ıyı gelıyo ben yapaıyorum ıyı gelıyo bana gecmıs olsun canım

iyi tatiller canımıniçi çok dikkat et kendine ve bebişine... fırsat buldukça gel kkya... benim yerimede yüz gez. ahh ahhh keşke bende bidaha çıksam tat,le
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun abinin. hiç bi zaman unutulmuyo zor ama rabbim abine olan özlemini bebişin ile dindirecek inşallahh. burada bebiş odanızda hayırlı olsun mışıl mışıll uyusun yatağında

Allah yardımcın olsun canım hiç sıkma kendini diyeceğim ama duymayacaksın beni. anesteziliymiş o zaman hiç mi hiç bişey duymayacaksın.. inşallah bebeğine vesile olurrr hsg

maşallah size canım benimmmmm

iyim canım ama yorgunluk hissi var.. ve her daim uykum varr evet bana bişi yokmuşş gibi geliyoooo.. bakalımm kuzumm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

günaydınnn sabah şekerlerim. nasılsınız bakem ben pek iyi değilim eşimle tartıştık hafta sonu küsüm ben ona ama o benle konuşmaya çalışıyooo. ne oluyo biize anlamıyorum birbirimizi yiyoruz. artık neye üzüleceğimi şaşırdım. bugün nerden şaştıysa doktora gidelim bu hafta ne gerekiyosa olsun dediii. ama benim adet tarihim 25 ağustos tabi zamanında olursam... şimdi ben adet olmadan mı gideyim doktora yoksa adetim geçtikten sonra mı ban bi akıl verin kızçelerim....:26::26::26::26::26:

kuzummmmm nasılsınnn.. barıştınız mııı.. düzelir bebeğimmmmm.. erkeklerr bi garipler şekerimm.. seni anlamasını çok bekleme.. zaman alıyooo.. ben uğraşmıomm artıkk

sağlığın sıhhatin nasıl tatlım.. toparlandın mı birazz dahaaa

saol canım yaa ıyım cok sukur sag yanım agrıyo bobreklerıme dogru gecmezse bı dahılıyeye gıtcem
evet barıstık o yansmasaydı ben hayatta yanasmamda kandırıyo benı
boyle boyle tanımaya calısıyoruz demekkı
sen nasılsın canım mınnak nasıl

caanım hıc korkma korkulcak bısey degıl sonucun guzel cıksın ınsallah

gunaydın canım bızde 2 gundur tartısıyoruz ılkını cumartesı kahvaltıyı hazırladım nolduysa benı kırdı yapmadım akhvaltıyı onunla barıstık neyse sonra bıde c..tesı gece tartıstık pazar yıne ayrı kahvaltı yaptık nıye boyle oluyoruz anlmaıyorumkı

neyse artık bosver ben uzatmadım barıstım cunku sevıyoruz bırbırımızı napalım ıdare etcez artık

adetını bekle ıstersen belkıde gelmez sonra gıt bende oyle yapcam gelmez ınsallahta

aynen canım bizde 2 gündür öyleyiz ctesi günü çarşıya çıkcaktık uyansın diye yanına gittim bana bağıra bağıra uyandım kızdım konuşmadım hazırlanmıştımda gelmicem dedim yok gelcen gelmicen yine tartıştık neyse gittim yine ama 2 yabancı gibiyiz ne elini tuttum ne konuştum. eve geldik yattı uyudu dün annesine gittik orda da bana bağırdı dün yine konuşmadım o uyuyo ben uyanık o uyanıyo ben uyuyorum ne olduk anlamıyorum biz işi dışında ayrı kalmazdık. bana ileri git demeyen adam çıldırdı neymiş iş yerinde çok yoruluyomuş ben onu anlamıyomuşum çok canım sıkılıyo patlıycam hasta olcam sonunda kendimi sıkmaktan
madem adetimi bekleyeyim canım benim bu ay hamile olma ihtimelim %1 bile değil bu ay 1 kere beraber olduk onda da zatn yumurtlama zamanım değildi kist oluşmazsa tarihinde adet olurum sonra giderim artıkın doktora. çok sağol canımm

inanamıyorum ya bizde aynı şeyler yuzunden tartısıyoruz tam dısarı cıkacakken ama o gıydıklerıme karısıyo yok o ayakkabıyı gıyme yok soyle gıyın su esarbı ort bunaltıyo benı neyse cıkıyoruz dısarı onun ıstedıgı sekılde bıde ınat bızımkı hele ben elını tutmayayımda gor elımı sıkıca tutuyo
amaaan neyse gelıp gecıyo sukur bende sadece bbenmı yasıyorum bu olayları dıye uzuluyodum

benimde karnıma sancı gırdı dun o kadar kastımkı kendı olmayacagımız varsada oluruz adet
hayırlısı olsun canım bende randevu alcam acılsın randevular fakulteye gıtcem haftalık oluyo randevular

benim çıkmam lazım bi evi toparlayayım bide yemeğimi yapayım gelirim inşallah Allaha emanet olun

ben iyi olmaya çalışıyorum kuzummm yorgunluk ve uykusuzluk hissi çok fazlaa ... minnak iyidir inşallah canım...

darısı başınıza olsun inşallakk kızçemm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…