Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keserimmmm bende de ovu testi çifttii hadi inşallahhhhh..

canım inşallah bakalım ne çıkıcak ama artık umutlanmıyorum olursa olur olmazsada canımız saolsun napalım

orası mutlaka öyle yavrukuşşş.. Rabbim hayırlısını versin.. inşallahh bebişş geliyodurrr.... heyecanlandım bennn ama yumurtlama tarihinde yaptın mı test hiç.. adetin sonuna denk gelmiyo di mi yumurtlama...

ben adet günü yapmıştım pozitif çıkmıştı.. normal idrar testinde çıkmadıı benimm.. erken gebelikte çıktı ama çok siliktii...

evet canım bu ay yumurta takibine göre yaptık ama adamcağız hasta diye fazla yapamamaşıtık bi yumurtladığm gün ve öncesinde yaptık

canımmmm iyiym sen nasılsın kuzum... işler yoğun bir de hem eylül hem de ekim de sınavlarım var.. bi taraftan da ders çalışıyorummm.. amin kuzummm hepbirlikte alalım kucağımızaa.. Rabbim diğer kızçelerime de nasip etsin inşallah..

Masallah canm benimde ovu testi aynisi cikti :)) normal gebelik testi ikincisi silik cikti.erken gebelik testide ikinci cizgi tam koyu deil ama koyuya yakin ucunude yaptim galiba var.tabi gerisi onmli braz korkuyorum

aaaaaaa ciddimisin ayyy inşallah hadi bakalım dur bi halay çekem

Saol canm benim.uc gun yok kiz bir gun geciyor erken gebelik ikinci silik cikti :) normal gebelik daha silik.ovu testide cift cizgi hayirlisi dua edin bze.keserimde ovu cift cikmis :))

Masallah canm benimde ovu testi aynisi cikti :)) normal gebelik testi ikincisi silik cikti.erken gebelik testide ikinci cizgi tam koyu deil ama koyuya yakin ucunude yaptim galiba var.tabi gerisi onmli braz korkuyorum

gulbişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silikseee tamamdırrrrrrrrrrrrr hadi kan testine inşallahhhh....

Saol canm benim.uc gun yok kiz bir gun geciyor erken gebelik ikinci silik cikti :) normal gebelik daha silik.ovu testide cift cizgi hayirlisi dua edin bze.keserimde ovu cift cikmis :))

kuzummmm hemen doktoraa gittt.. korumaya alsınlarrr seniiiii.... baktırmışmıydınn herşeye

gülbişşş canımmm fotosunu çekte koy bakem...

Evden ciktim bitanem ayni seninki gbiydi.acil isim var dugune gidiyorum ablamin kayni.daha dogrusu kinaya.mwmlekete gidyorm gece donus var ins yolculuktan etkilenmem.yarn kan testi yaptirirm artik.ins vardir sendede bndede.tum kizcelerde :)

Evden ciktim bitanem ayni seninki gbiydi.acil isim var dugune gidiyorum ablamin kayni.daha dogrusu kinaya.mwmlekete gidyorm gece donus var ins yolculuktan etkilenmem.yarn kan testi yaptirirm artik.ins vardir sendede bndede.tum kizcelerde :)

aminnn canım inşallah vardır..... kendini fazla yorma sakınn

özel araçla gidiyosan söyle zıplatmasınlar çok... bişici olmazz canım duanı et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…