Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay ortasında yumurtlamayı gördüysen tamamdır kuzummm

evet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştıkinşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))

evet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştıkinşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))

datlımmm hadi bakalımm.. Rabbim hayırlısını versinnnnn.. yaaa nasıl mutlu oldummm var yaa anlatamammm.. kendimde bu kadarrrr tepinmedimm gerçektennnnn...

benim bi tarafım hep buruk nedensee.. sevinemedimmm bi türlüü itiraff edeyimm... Rabbim hepinizee versinn öyle sevincemm benn..

kuzum eğer hamişşsem hep beraber bi halay tutarız:))))inşallah bebişm benledir bakalım... :18::18::18::18::18::18:

çoook sıkıldım yaaa atama sonuçlarıda bellolmadı eş durumu atamasına başvurdum...il içi atama...

Aaaaa keserim yeni gordum halaymi cektin benim icinn cok duygulandm ins hevesimiz kursagimizda kalmaz bnde aksm dugunde halay cekem accik ikimiz icin

canım inşallah bi sorun çıkmazzz evt canımmm halayını çekmştmmm:)))) sende çekkk :))))

Yavrukelebeklerin internet kotasini asmisim ins bu gece 12dn snra sifirlanck arada teldn gryrm ama buda bitti btck. Nasilsnz bkam canlarim gecmise bakamadm ama yanls anlamadiysam hamis misin gulbisim. Bende hala adet olmadm ama hic bi belirtimde yok ne adet olackmisim nede hamislik. Kesin kist oldu yine bakalm beklicm 5 gun daha snra doktora giderim. Opuyrm kuslarim gece burdaym ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…