- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.001
gulbişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silikseee tamamdırrrrrrrrrrrrrhadi kan testine inşallahhhh....
ay ortasında yumurtlamayı gördüysen tamamdır kuzummm
aminnn canım inşallah vardır..... kendini fazla yorma sakınn
Yormam canm sende dikkat et kendine dualar ediyorum bize yolda
evet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştıkinşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))
İns canm bundan dahq guzel surpriz olamaz :) bnimde yaklasiyor
evet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştıkinşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))
özel araçla gidiyosan söyle zıplatmasınlar çok... bişici olmazz canım duanı et sen
evt yaaaa çoook sevinirr inşallah vardr.... evet seninde az kalmış 2 yıl mı olucak... bizim daha 1 olucakkk ilk evlilik yıl dönümümüz:))
Evt canm ozel aracla.ins bitanem yuklusun dua et bze :)
datlımmm hadi bakalımm.. Rabbim hayırlısını versinnnnn.. yaaa nasıl mutlu oldummm var yaa anlatamammm.. kendimde bu kadarrrr tepinmedimm gerçektennnnn...
benim bi tarafım hep buruk nedensee.. sevinemedimmm bi türlüü itiraff edeyimm... Rabbim hepinizee versinn öyle sevincemm benn..
kuzum eğer hamişşsem hep beraber bi halay tutarız:))))inşallah bebişm benledir bakalım... :18::18::18::18::18::18:
Sizinde dun adet tarihinizdi naptiniz acaba ins olmamissinizdir neden ugramiyorsunuz buraya merak ettim :26:
aaaaaaa ciddimisin ayyy inşallah hadi bakalım dur bi halay çekem
dün müydü kızçemmmmmm tarihleri... kızçeler de gelseydiiii :18::18::18:
Gulbişim test yapsana pozitif olucak gibi geldi bana inşallah piorim senide tebrik ederim inş sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın darısı başıma inşallah umudum sana ne olduuu
Aaaaa keserim yeni gordum halaymi cektin benim icinncok duygulandm ins hevesimiz kursagimizda kalmaz bnde aksm dugunde halay cekem accik ikimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?