Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım inşallah öyledir artıkkk çok istiyorum olmasını inşallah olur... eee sen nasılsın teyzesinin fındığı nasılmış:))

iyiyim canımben ne olsun fındık da iyi ya arada bir hareketleniyo dün gıdıklanır gibi oldum bir an kendi kendime güldüm farklı bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah...hamilesin inşallah canım yarın bir test yapp bakalım hadi hayırlı güzel haberler alırız inşallah

Son düzenleme:
Herseyden ck yoruldum dayancak gücüm kalmadi bugünden beri agliyom
noldu bebgım yaaa nıye uzuyosun kendını kuzucum ınanmıcaksın ama senı boyle gorunce bende aglıyorum
ya tatlım hadi inşallah bebişin seninledir
Sizinde dun adet tarihinizdi naptiniz acaba ins olmamissinizdir neden ugramiyorsunuz buraya merak ettim :26:
kuzum yaa benim taa cumadan geldi ben sana solemiştimya unuttun heralde
çoook sıkıldım yaaa atama sonuçlarıda bellolmadı eş durumu atamasına başvurdum...il içi atama...
tatlım sendemı ogretmendın yanlıs hatırlamıyorum degılmı ınsallah gonlune gore olur
Evet ya dundu.ucumuzun ayni gundu.ins olmamislardir evt bi gelselerdi kayboldular :26:
evet 2 gundur kayboldum denıze gıtmıstık ama gıremedım malesef adetlı oldugumdan gercı sevmem denızı oyle meraklısı degılım:100: esım ıcın gıttım
inşallah olmazsın kuzucum Rabbim hayırlısını nasıp etsın inşallah ezanlar okunuyo ezanlar hurmetıne
dün müydü kızçemmmmmm tarihleri... kızçeler de gelseydiiii :18::18::18:
geldim kuzum geldim
evet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştıkinşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))
ayy masallah bizimde az kaldı yıldonumumuze
evet canım yazsaati ve priorimizinde oyle cıkmıstı inşallah vardır kızcem

kızcelerim nasılsınız bakalım 2gundur evde yoktum gelemdım yanınıza ozledım 2 gunde bıle bi sarılayı oncegulbısım keserım karamım adetiniz gelmediğine göre hala bi umut vardır

ben bugun gıttım doktora cok moralım bozuldu eve donerken otobus duragında aglıcaktım kendımı zor tuttum

gittiğim bütün doktorlar miyomlarımın gebelik oluşmaması için etki etmediğini söylemişlerdi şimdi ise gittiğim doktor oda aynı şeyi söylüyo ama 2 senedir hiç gebe kalamadıysan belkide bi etkisi var dedi hormon tahlili yap dedim gerek yok dedi klomen yazdı 12.gun gel dedı bakıcak catlamısmı dıye bıde ılacı ıstersen kullan dıyo neden adam akıllı bı doktor benı bulmuyo yada ben mı secıyorum istersen kullan dıyo ben yazdım yani gerek yok fazla oyalanma dıyo bence aldır mıyomlarını bide ne diyo hiç çocugun yok dımı şok oldum cunku mıyom amelıyatı hıc cocugu olmayanlara cıok gereklı degılse yapılmıyor bugune kadar sureklı gıttıgım doktorların hıcbırısı bu rıskı goze almadılar cok moralım bozuk bugun coook

kapalı amelıyat yaptır dıyo rahı daha az zara gorur dıye oda tup bebek merkezlerınde oluyomus bılmıyorum napıcam ama tek bıldıgım kafamdan bunları atmak tekrar doktora gıtmıcem uzun bır muddet sadece yumurtam catlamısmı ona baktırmak ıcın gıdıcem cunku klomenden sonra kist rıski varmıs :26:

neyse canlar cok konustum galıba

Son düzenleme:

canım evet bende öğretmenimmm hala bekliyorum açıklanmadı....
yaaa bilmiyorum benm içimden de bu kez oldu dye bi ses var bakalm yarın ne olucak:)))))

kuzummm nolursun hemen bırakma kendiniiii oo dopktorlar yok mu ah o doktorlar bana 1-2 ayı zindan ettiler yok tüplerin kapalı çocuğn olmaz direk tüp bebk dyen mi ararsın amleiyat ol dyen mi hepsi bişy söylerr sen duanı et allaha sığın inşallah bişy olmayacak veee miniğin sana gelecek......

oyy kuzum ozlemısım valla cok guldum sana cok hossun keske bende gorumceme yetısseydım ama malesef olmadı o bunu buyutur belkı benım olursa o bana yetısır
ne guzel kuzum ooh dınlen yazın keyfını cıkar neredesenız bakalım
Selam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...
hosgeldın kızcem ben yenı geldıgımde sen vardın buralarda sonra kayboldum evet bu ortam cok guzel kızceler cok hanım hanımcık sevıyelı ınsanlar var o yuzden bende cıkamıyorum burdan bebk konususnu bıraktık gercek bırer arkadas olduk

maşallah kuzucum darısı basımıza Rabbim tamamına erdırsın hayırlı uzun omurlu saglıklı bı evlat nasıp eylesın amin

biz iyiz kuzucum noldu sana yıne boyle hıc bıse ıcın sıkma canını bende bazen alınganlık yapıyorum esıme benmle ılgılenmıyosun dedım bugun bıseymı var dıyorum cok fena sınırlenıyo bagırıyo cagırıyo o degıl mahalleyı basımıza toplıcak ben asla ne babamdan nede aılemden kımsede yuksek sesle tartısan kımse gormdım bızıkmıde kendını bagırarak rahtlatıyo heralde bende boyle olunca cok sınırlenıyorum istemıyorum bebk falan dıyorum ama simdi sinirim gecti aradım dısarda esım gelırken meyve al dedım bende bi naz yapamıyorum

bugun hastaneden moralsız bı sekılde cıkıp duraga yuruken gayet guzel gıyınımlı bı kadın geldı acılde hastasının yatttıgın parasının bıttıgını ve eve gıtmek ıcın yol parası olmadıgını soyledı bende cıkardım verdım allah rızsı ıcın hemde hıc dusunmeden15 20 metre yurudum utanmaz kadın 2-3 kısıdende ıstedı meger meslek edınmıs
insanların duygularıyla oynuyolar resmen bende aglamklıyım zaten o sinirle hiç yapmadıgım bişey yaptım sonrasında pişnman oldum ama dedimki kadına ne kadar üçkağıtçısınız diye kadında acıklama yapmaya calıstı ama onu dınlıcek vaktım yoktu helalı hosolsun ama Rabbim onlara bidaha fırsat vermesın inşallah

Son düzenleme:
ben cıkıyorum canlar hayırlı geceler leptobumun sarjı bıtıyo kablosuna ne olmussa yamulmus ınsallah kocıs gelınce hallder yoksam yarın neyderım ben

karammmm nasılsın kzum görüşemiyoruzzz...
Cok sukur iyiyim bitanem sen nasilsin. Internetin kotasi dolmus yok kac gundur sinirlerim tepemde gelemyrm buraya diye. Telden bakip yazmaya calisiyorum ama boyle zor oluyo. Su internet bi gelsede hasret gidersek. Ben sizi cok ozledim

Cok sukur iyiyim bitanem sen nasilsin. Internetin kotasi dolmus yok kac gundur sinirlerim tepemde gelemyrm buraya diye. Telden bakip yazmaya calisiyorum ama boyle zor oluyo. Su internet bi gelsede hasret gidersek. Ben sizi cok ozledim

canımmm moralini bozma:) bende bazen tldn gryrm mesela şuan:) senin bat bugünmydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…