Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm iide onun kartından nasıl alışverişiz yapılabilirki... ya yoksa su dolandırıcıların eline mi geçti ki kart numarası??

Canm benm inss.. RAbbim hepimize taddirsin o duygulari insaAllahh :)

kızlar sonunda kanal tedavimi yaptırdım (şuan için 1 diş geriye kaldı 2) doktorumun eli pek bir hafifti hiçbirşey hissetmedim şuan için 3 saat oldu hafif hafif ağrımaya başladı ağrı kesicide içmedim henüz karnım aç bişy yiyemiyorum 20 lik diş var onu da çekmeliyiz dedi ama şimdilik bekle adetin olursa eğer sonrasında gel işimizi garentye alalım dedi hepsini üst üste yapmayalım allah muafaza birde bebiş oluştuysa bu ilaçlardan etkilenebilr falan dedi bakalm bekleyip görcez....

Slm canlar ben geldm..nabersiniz.persembe dra gittim parca kalmamis kurtaja gerek kalmadi.hadi gozunaydin dedi dr bana evt gozumaydin dedm ...gozum aydin

Gecmis olsun canim

Slm canlar ben geldm..nabersiniz.persembe dra gittim parca kalmamis kurtaja gerek kalmadi.hadi gozunaydin dedi dr bana evt gozumaydin dedm ...gozum aydin

Günaydın gulbisim hsgeldin kuzucum
Yine herseye sukretmek gerek balim napacan..yinr bence kürtaj dan uzak durmus oldun. sonucta kuryajda o kdar iyi bsey degil...taman bi can gitti diye düşünebilirsin..ama saglikli olmus olaydi tutunurdu sana cnm. Duyuyoruz neler var..bilmiuom yalnis bseyler demiyorumdur ins

Yine olucak ins Rabbim bir snra kini saglikla bizlere hber vermeni nasip etsin ins

Günaydınlar kisceler... benim şu meshur ve sadık adetim rotarli olarak nihayet tesrif etti bu sabh
Zaten tam cift czgiyi gorememisdim ne zmn yumurtluyom anam ben uff ne zor isler bunlar
Bida siparis verecem ovuyu bitirdim nerdeyse, cift czgi bulamadim

Gelin kizlar khvalti edek... demli ve sekersiz caylarin dibine vuralim icelim unutalim icimizdeki acıyı 14:

Son düzenleme:

Oyle tabi umudum sukur halimize.yanlis bisey olurmu hic cok guzel.konustun bnce szler en buyuk destekcim oldunuz Allh razi olsn.brbirimize dua edelim hepimizn olcak ins.nasl gelmedi dimi hala kirmizilar.ins gelmz..cok heycanliyim

Kismet canim benim

hayırlısı olsun kuzum yaaaa herşey bizim için umarım en kısa zamanda teşrif edern nazlı bebişin

Hiiii Allah belalarini versin inssnasil yapabilyolar bunu ya
yapıyolar canım ıste

canm hosgeldin canım oyle dusunme tabıkı gozunaydın kurtaj cok kotu bıseymıs sen daha ıyı bılırsın Allah beterınden saklasın artık uzme kendını olurmu kızcem bunlarda gececek Allahın ıznıyle

valla kızcem ona bakarsan doktorda benden bu ay cok umutluydı yumurtaların cok ve tam ıstedıgım gıbı dedı capaya gıdıyorum ınfertılıte bolumune basladım klomen kullanmıstım ama dun test yaptım yıne negatıf bat pazartesı ama erkenmı yaptım bılmıyorum bıde basladı bel ve kasık agrılarım karnımada sancılar gırmeye basladı doktor yumurtaların catlar 2 gune demıstı eve geldım ovu testı yapıstım ama sılık cıktı acaba catlamadımı dıyr dusundum :26: cok sancım oldu o donemde neyse 3.gunu kan verıcem ınsallah hayırlı sonuclar alırım:26: umudum buarada sana gecenlerde bı soru sordmustum ama gormedın heralde kızcem :44: sen daha once hıc hamıle kalabıldınmı yanı dusuk falan oldumu bıde senın fsh degerın kac? bıde bıde bıde bısey daha sorcam neyse cok soru sordum cayın hala varsa gelemmı bende

bugun ne yoruldum yaaaa aksamdan patlıcan kırmızı bıber ve domates kozlemıstım sımdıde onları posetleyıp attım buzluga oyle bulasık cıktıkı bı soluklanmak ıcın geldım ama nıye kımsecıkler yokkı nerelerdesın kızcelerım

slmm nasılsın canım klomeni bende ilk içtiğimde tutmamıştı canım 2. içmeme tuttu şükür canım inşallah seninkide tumuştur sernesimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…