- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.881
bu 4.klomenimdislmmnasılsın canım klomeni bende ilk içtiğimde tutmamıştı canım 2. içmeme tuttu şükür canım inşallah seninkide tumuştur sernesimm
kimse yok muuuuu????
hafta sonu olduğu için galiba neyse canlar sofra hazırlamam lazım ben çıkıyorumm öptümmm
bu 4.klomenimdiinşallah tutmuştur
ben hep buralardaydım ama denk gelememısız kızcem nasılsın bayadır goremıyorum teyzosum naasıl ıyıdır ınsallah Allaha emanet ol kızcem
bende ara ara geliyorum bakıyorum kimse yok yazmadan çıkıyorum canım iyiyim canım ne olsun miniğim de iyi ne olsun teyzesi ara ara tekmeliyordurmuyo içerde bazen yaramazlığı tutuyor ...inşallah bu sefer tutar canım rabbim dualrını kabul etsin yüzünü güldürsün inşallah gözlerinden sevinç gözyaşları dökersin inşallah
nasılsın gülbisimm
yapıyolar canım ıste
canm hosgeldin canım oyle dusunme tabıkı gozunaydın kurtaj cok kotu bıseymıs sen daha ıyı bılırsın Allah beterınden saklasın artık uzme kendını olurmu kızcem bunlarda gececek Allahın ıznıyle
ins kizcem unutmaya calisiyorum.normalde dun kalp atisini dymaya gtcektik sabirsizlikla bekliyordum..ise basladm hastalarm duymus hamile oldmu kmse dustugunu duymamus soruyolar bebis nasil yok bebek kac aylk ay elm ayagm titriyorbde is arkadaslarmin hepsi evli coluk cocuklu.eski isyermde herks bekardi tek evli bendm hatta cocuk ble dusunmuyordm.ama burda aksama kadar cocugunu anlatiyolar.gecen gunde arkadasin biri 9 aylk cocugu var ikinciye hamile kalms hic istemiyor nasl buyutecem daha dgeri kucuk dyor.dedm en iyisi sen bana ver.oyle boyle deil cok gergin hic istemiyor.iste byle yine konustum.allah herkesin yavrusunu bagislasin kucagina koysn sagsalim.bzede bu acilari gostermesin bidaa (((
benımde cevremde bı tek benm yok kızkardesımde 2 yıllık evlı onunda olmuyor nasıp kısmet ablamın 6 tane varİns kizcem unutmaya calisiyorum.normalde dun kalp atisini dymaya gtcektik sabirsizlikla bekliyordum..ise basladm hastalarm duymus hamile oldmu kmse dustugunu duymamus soruyolar bebis nasil yok bebek kac aylk ay elm ayagm titriyorbde is arkadaslarmin hepsi evli coluk cocuklu.eski isyermde herks bekardi tek evli bendm hatta cocuk ble dusunmuyordm.ama burda aksama kadar cocugunu anlatiyolar.gecen gunde arkadasin biri 9 aylk cocugu var ikinciye hamile kalms hic istemiyor nasl buyutecem daha dgeri kucuk dyor.dedm en iyisi sen bana ver.oyle boyle deil cok gergin hic istemiyor.iste byle yine konustum.Allah herkesin yavrusunu bagislasin kucagina koysn sagsalim.bzede bu acilari gostermesin bidaa (((
inşallah kızcem bat yarın bakalım bnm memıkler daha yenı sısmeye basladı normalde 10 gun once sıserdı yarın olmam olcaksamda sıs ınınce oluyorum cunku ama ınsallah tutunmustur melegımSernesim ins 4.klomenle tutturmus olursun kizcen ins bu ay gelmez kirmizilarin hayrlisyla bebisin gelir artk.dualarim seninle kizcem ltfen sende euzme kenduni
kıslar rahim filmini çektirdim çok şükür ki temiz çıktı sol kanaldageçiş hızı biraz azmış kist war çinkü sol yumurtalığımda ama bi problem gözükmüyo dedi doktor içim çok rahatladı yaa
Aynen canm bende yigen buyuttum ve kardesimi buyuttum ah bi olsa neler yapacazbenımde cevremde bı tek benm yok kızkardesımde 2 yıllık evlı onunda olmuyor nasıp kısmet ablamın 6 tane varbı toplandıgımızda genclerle herkesın bırı kucagında bırı karnında oyle ımrenıyorumkı baslıyor bebk cocuk muhabbetıne bıde bızım onerılerımızı dıkkate almıyorlar hanı bız anne degılızya aslında hepsındende ıyı anne oacagıma emınım ben 10 tane yegen gormusum hepsındede bıseler ogrenmısım
inşallah kızcem bat yarın bakalım bnm memıkler daha yenı sısmeye basladı normalde 10 gun once sıserdı yarın olmam olcaksamda sıs ınınce oluyorum cunku ama ınsallah tutunmustur melegım
valla bugun sabahtan berı bankalarda kosturdum kayınvalıdemın kredı kartından 1300 kusur alısverıs yapılmıs yabancı bı sırketten kadın sabah delı oluyodu subeye gıttık ıtıraz dılekcesı falan yazdık ama nolur bılemıyoruz priorim olsa bilirdi heral nerelerdesın kızcem:26:
kıslar rahim filmini çektirdim çok şükür ki temiz çıktı sol kanaldageçiş hızı biraz azmış kist war çinkü sol yumurtalığımda ama bi problem gözükmüyo dedi doktor içim çok rahatladı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?