Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gecmis olsun canimm.sen buyutmussun bebisini Allah yardmcin olsn cok kotu bi duygu.olur ins bidaa skma canini heraey Allahtan.uzulmenek elde deil ama iste benm bu ucuncu dusugumdu.ilki ocakta dusmustu olsaydi smdi dogum yapms olcaktm.kismet iste.

Son düzenleme:
Aynen canm bende yigen buyuttum ve kardesimi buyuttum ah bi olsa neler yapacaz ay ins tutunmustur canm inss
inşallah kızcem bakalım olmasada yınede nasıp dıcezz

saol canımcım vallah uzulmekten zıyade ınsan sinir oluyopeki savcılıga ne zamn suc duyurusunda bulunmak lazım:26:

inşallah kızcem bakalım olmasada yınede nasıp dıcezz

saol canımcım vallah uzulmekten zıyade ınsan sinir oluyopeki savcılıga ne zamn suc duyurusunda bulunmak lazım:26:

banka ortalama 1 ay içerisinde dönüş yapar.. çıkan sonucu alıp savcılığa gidin canım .. isterseniz şmdi de gidebilirsiniz ama ben bankanın cevabını bekleyin derim..

bugün buralar sessiz ve sakin ne gelen var ne gidenn nerde bu kızceler acaba bende girip girip bakıyorum kimse yok diye çıkıyorumm

slm arkidişlerrr nasılsınız ben çooook yorgunummm (malum okul açıldı) bugün tüm gün okuldaydım nöbetim vardı derslerim vardı yarın da pansiyon nöbetim var eşimi bırakıp gtcem artık:))) bakalım ben yokken napcak

Selammm habibtelerimmmmmmm nasilsinizzzzzzzzzz ben kizimla iyiyizzzz kalixi zor yaiyoruzzzzzz ins duzelirrrrr sizleri de cok ozledimmmmmmmm......

Scorpimmmmmmm nasilsin teyzosumnasil ona iyi bak olur mu benim melegimi girmedin mu teyzesijjj kacmis gozunden

Günaydın kizlar
Dun de gittim bu sabhta gdeyim diyorum tempolu sabh yürüyüşune.. 9 da cikip bi saat yürümüş oluyom. Sauna taytini da giyyom daha cok terlemrk icin..dun ewe geldm ates atiyodu vucudum :)) hemen dusa girdim rhatladim..
Gune daha iyi baslams olunuyo.. yurudukce sanki uzuldklerimi unutmak ister gbiyim..
Görüşmek uzere..

Son düzenleme:
banka ortalama 1 ay içerisinde dönüş yapar.. çıkan sonucu alıp savcılığa gidin canım .. isterseniz şmdi de gidebilirsiniz ama ben bankanın cevabını bekleyin derim..

dun aramıslar bankadan demıslerkı ındırım yapalım ne alaka ındırım yapıyosunuz ne sacmalık yaa

hayırlı sabahlarr ohhh ne güzel umudum yürüyüş yapmaya gitmişş ahhh artık benimde yürümem lazım ama burda öyle bir imkan yok maalesef:26:

sernesim nasılsın kırmızılar ne alemde gelmedi dimi

dun aramıslar bankadan demıslerkı ındırım yapalım ne alaka ındırım yapıyosunuz ne sacmalık yaa

kabul etmeyin sakın.. onlar ödeyecekler bunu.. aksi takdirde bankaya da suç duyurusunda bulunun ama kesinlikle kısmi para yani o harcamanın bir kısmını kabul etmeyin.. olmaz öyle indirim falan.. siz yapmadınız ki harcamayı...

gecmis olsun canimm.sen buyutmussun bebisini allah yardmcin olsn cok kotu bi duygu.olur ins bidaa skma canini heraey allahtan.uzulmenek elde deil ama iste benm bu ucuncu dusugumdu.ilki ocakta dusmustu olsaydi smdi dogum yapms olcaktm.kismet iste.

evet üzülmemek elde değil birde aylar geçince insan daha çok üzülüyor, seninle aynı anda hamile kalanlar bebeklerini kucağına aldılar bile, allahım büyük isteyen herkese versin ve hiç problem yaşamadan hamilelik yaşarız ve bebeeklerimizi kuçaklarımıza alırız inşallah. Acaba bu ay doktora gitmemmi lazım. 3 ay oldu ovulasyon gününüde o kadar iyi takip ediyorum ve deniyoruzki olmuyor . Ne yapayım anlamadım.

biz geldikkk
nasılsınız kızçelerim ben annemden döndüm çok şükür sağsalim kardeşimide bıraktık geldik pazar akşamıinşallah oda hayırlısıyla bitirir çabucak alışır oralara
dün full cenaze evindeydim fırsat bulamadım pek:26:bugünde yine kuran vardı anca gelebildim
bu arada cenaze annemlerdi derken benim doktor randevum kaldı bugün aradım ayrıntılı ultroson için dışardan doktor geliyormuş oda bugün saat 4 buçukta sonmus bırde pazartesi varmış.dedim benim ultroson için haftam doluyor nasıl yapıcaz dedi haftaya geç olur ama yapılır sorun etmeyın dedi.pazartesi arıyacak bakalım saat 9da eğer boş yer varsa hemen ogun bakılcak bızım fındıgainşallah sorunsuz geçer rabbım hayırlısını nasıp eylesin cumlemıze.bugün boştu aslında ama 250 tl istedi okadar param yoktu açıkçası birde babamızda izin alamazdı hem
bu arada bi arkadaşım bebeğini normal sekılde doğurdu fakat doktor göbek bağını bebekte yanlış kesmıs vve bebek sadece 2 gun yasayabıldırabbım acısın cok uzuldum allahım sabır versın aılesıne.
nolur kızçelerim olmayacak mı Allahım nolur olsun demeyın.hepimiz inşallah evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.dua ederken yanlış kelımeler sectırmesın rabbım
ee iyi kötü benden haberler böyle canbonlarım.biraz geçmişe bakım sonra yemek yapmam lazım artık akşam gelırım oldumu.sizi sevıyorummm

başın sağolsun kızçemm özledikk valla seni miniği ...canım ben 29. haftamda yapılacak ayrıntılı ultrason doktor sorun olmaz dedi aslında herkes yaptırma gerek yok diyorlar 3lü testlerinde sorun olanları falan gönderiyorlar dediler ama bakalım işte 28 ekimde gideceğim bayramda annemlerin yanına gidiyorum gelince yaptıracağım ...sigorta karşılamadan mı 250 tl canım ...miniğin nasıl canm

Saol canim guzel dualarin icn Allah razi olsn.senin yavrunuda sana bagislasin ins.dikkat et kendinr opyrm..
amin cnmmmm..öpüyorumm
iyiyiz habibtemmm..çalışıyorum hala teyzesiii direniyorummmmmmmm
oooyyy şimd, profilinde gördümmm..yesin onu teyzesiiiiiiöp benimiçin olurmuuuu
tatlımmm hoşgeldinnn..ayy arkadaşına çok üzüldümAllah yardımcısı olsun..hakkımızda herşeyin hayırlısı..hayırlısını dileyelim hayırlısı gelsininşallahhh..öpüyorum minik kuzunu ve seni

o tutarın tamamını ekstreden düşmeleri gerekiyor..

sagol canım bılgılendırdıgın ıcın bakalım ekstre bi gelsin de ona göre bakalım ama mesaj gelmıs bankadan hala ıncelemekteyız dıye...

eee sen napıyosun kızcem miniğin nasıl gözükmüyosun artık sabah şekerimmm

hos geldin tatlımmm basınız saolsun inşallah sorunsuz gecer ultrasonunuz
arkadasın adınada uzuldum cokkk zor o kadar ay bekle ama Rabbim beterinden korusun ıhmal varsada Allah sorsun boyllerınden nasıl yanlıs kesılıyomuskı kordon anlamadım:26:

Amin canm aminn.herseyin hayirlisi olsn.vardir bnda bi hikmet iste kader.sen bi git istersen dra madem uc ay oldu.durumunuda anlat.Rabbim gonlune gore versin.

Basiniz saolsun kizcem.mekani cennet olsn.Arkadasinada Allah sabir versn ya herseyin hayirlisini dlemek lazm.ben nasibimi aldm ayrntilari buraya yazmadm ama esimle cok kotu tartismistm iki gun filan knusnadk iki tarafli gururmu yaptk ne.tam gunum gdgnde cok yalvardm kirmizilarm gelmsinde hamile ckaymda mujdeyi verim barisalm dye.gercktn oyle oldu.biz baristk hersy yoluna girdi ve bebisim gitti.sanki sirf onun icn bze gorundu en basta hayirlisini dlemek lazm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…