- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.901
merhaba bende mayıs ayında 5.5 aylık bebeğimi kaybettim. Yaşasaydı gecen hafta doğacaktı. Kurban bayramında bayramlıkta alırım küçük kızıma derken şuan yok . O kadar kötüyümki 3 aydır deniyoruz fakat olmuyor bu ayda olmadı adet sancılarım başladı yine. Herkes uyudu benim gözüme uyku girmiyor sadece allahıma dua ediyorum allahım ne olur çok fazla beklemeden hamile kalayım ve aynı şeyleri yaşamayım diye. Allahım herkese istediğini en kısa zamanda versin inşallah.
inşallah kızcem bakalım olmasada yınede nasıp dıcezzAynen canm bende yigen buyuttum ve kardesimi buyuttum ah bi olsa neler yapacazay ins tutunmustur canm inss
kuzum çok geçmiş olsunn.. üzüldm... bankadan sonucunuzu alın öncee.. sizin alışveriş yapmadığınız ortaya çıkınca o parayı büyük ihtimalle size iade edecekler. ve savcılığa suç duyurusunda bulunun....
inşallah kızcem bakalım olmasada yınede nasıp dıcezz
saol canımcım vallah uzulmekten zıyade ınsan sinir oluyopeki savcılıga ne zamn suc duyurusunda bulunmak lazım:26:
banka ortalama 1 ay içerisinde dönüş yapar.. çıkan sonucu alıp savcılığa gidin canım .. isterseniz şmdi de gidebilirsiniz ama ben bankanın cevabını bekleyin derim..
dun aramıslar bankadan demıslerkı ındırım yapalım ne alaka ındırım yapıyosunuz ne sacmalık yaa
dun aramıslar bankadan demıslerkı ındırım yapalım ne alaka ındırım yapıyosunuz ne sacmalık yaa
gecmis olsun canimm.sen buyutmussun bebisini allah yardmcin olsn cok kotu bi duygu.olur ins bidaa skma canini heraey allahtan.uzulmenek elde deil ama istebenm bu ucuncu dusugumdu.ilki ocakta dusmustu olsaydi smdi dogum yapms olcaktm.kismet iste.
biz geldikkk
nasılsınız kızçelerim ben annemden döndüm çok şükür sağsalim kardeşimide bıraktık geldik pazar akşamıinşallah oda hayırlısıyla bitirir çabucak alışır oralara
dün full cenaze evindeydim fırsat bulamadım pek:26:bugünde yine kuran vardı anca gelebildim
bu arada cenaze annemlerdi derken benim doktor randevum kaldıbugün aradım ayrıntılı ultroson için dışardan doktor geliyormuş oda bugün saat 4 buçukta sonmus bırde pazartesi varmış.dedim benim ultroson için haftam doluyor nasıl yapıcaz dedi haftaya geç olur ama yapılır sorun etmeyın dedi.pazartesi arıyacak bakalım saat 9da eğer boş yer varsa hemen ogun bakılcak bızım fındıga inşallah sorunsuz geçer rabbım hayırlısını nasıp eylesin cumlemıze.bugün boştu aslında ama 250 tl istedi okadar param yoktu açıkçası birde babamızda izin alamazdı hem
bu arada bi arkadaşım bebeğini normal sekılde doğurdu fakat doktor göbek bağını bebekte yanlış kesmıs vve bebek sadece 2 gun yasayabıldırabbım acısın cok uzuldum allahım sabır versın aılesıne.
nolur kızçelerim olmayacak mı Allahım nolur olsun demeyın.hepimiz inşallah evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.dua ederken yanlış kelımeler sectırmesın rabbım
ee iyi kötü benden haberler böyle canbonlarım.biraz geçmişe bakım sonra yemek yapmam lazım artık akşam gelırım oldumu.sizi sevıyorummm
amin cnmmmm..öpüyorummSaol canim guzel dualarin icn Allah razi olsn.senin yavrunuda sana bagislasin ins.dikkat et kendinr opyrm..
iyiyiz habibtemmm..çalışıyorum hala teyzesiii direniyorummmmmmmmSelammm habibtelerimmmmmmm nasilsinizzzzzzzzzz ben kizimla iyiyizzzz kalixi zor yaiyoruzzzzzz ins duzelirrrrr sizleri de cok ozledimmmmmmmm......
Scorpimmmmmmm nasilsin teyzosumnasil ona iyi bak olur mubenim melegimi girmedin mu teyzesijjj kacmis gozunden
tatlımmm hoşgeldinnn..ayy arkadaşına çok üzüldümAllah yardımcısı olsun..hakkımızda herşeyin hayırlısı..hayırlısını dileyelim hayırlısı gelsininşallahhh..öpüyorum minik kuzunu ve senibiz geldikkk
nasılsınız kızçelerim ben annemden döndüm çok şükür sağsalim kardeşimide bıraktık geldik pazar akşamıinşallah oda hayırlısıyla bitirir çabucak alışır oralara
dün full cenaze evindeydim fırsat bulamadım pek:26:bugünde yine kuran vardı anca gelebildim
bu arada cenaze annemlerdi derken benim doktor randevum kaldıbugün aradım ayrıntılı ultroson için dışardan doktor geliyormuş oda bugün saat 4 buçukta sonmus bırde pazartesi varmış.dedim benim ultroson için haftam doluyor nasıl yapıcaz dedi haftaya geç olur ama yapılır sorun etmeyın dedi.pazartesi arıyacak bakalım saat 9da eğer boş yer varsa hemen ogun bakılcak bızım fındıga inşallah sorunsuz geçer rabbım hayırlısını nasıp eylesin cumlemıze.bugün boştu aslında ama 250 tl istedi okadar param yoktu açıkçası birde babamızda izin alamazdı hem
bu arada bi arkadaşım bebeğini normal sekılde doğurdu fakat doktor göbek bağını bebekte yanlış kesmıs vve bebek sadece 2 gun yasayabıldırabbım acısın cok uzuldum allahım sabır versın aılesıne.
nolur kızçelerim olmayacak mı Allahım nolur olsun demeyın.hepimiz inşallah evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.dua ederken yanlış kelımeler sectırmesın rabbım
ee iyi kötü benden haberler böyle canbonlarım.biraz geçmişe bakım sonra yemek yapmam lazım artık akşam gelırım oldumu.sizi sevıyorummm
o tutarın tamamını ekstreden düşmeleri gerekiyor..
sagol canım bılgılendırdıgın ıcın bakalım ekstre bi gelsin de ona göre bakalım ama mesaj gelmıs bankadan hala ıncelemekteyız dıye...kabul etmeyin sakın.. onlar ödeyecekler bunu.. aksi takdirde bankaya da suç duyurusunda bulunun ama kesinlikle kısmi para yani o harcamanın bir kısmını kabul etmeyin.. olmaz öyle indirim falan.. siz yapmadınız ki harcamayı...
biz geldikkk
evet üzülmemek elde değil birde aylar geçince insan daha çok üzülüyor, seninle aynı anda hamile kalanlar bebeklerini kucağına aldılar bile, allahım büyük isteyen herkese versin ve hiç problem yaşamadan hamilelik yaşarız ve bebeeklerimizi kuçaklarımıza alırız inşallah. Acaba bu ay doktora gitmemmi lazım. 3 ay oldu ovulasyon gününüde o kadar iyi takip ediyorum ve deniyoruzki olmuyor . Ne yapayım anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?