Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzummmmmmmmm hoşgeldin.. kardeşin de inşallah aşarılı bir üniversite hayatı geçirir.. tadını çıkarsınnnn

canım arkadaşına da çok üzüldüm..ihmal var sanırım... Rabbim sabır versin.. başınız sağolsun datlım.. peşini bırakmasınlar...

Selam kizlar nasilsnz. Ben sabh yuruyusumu yaptm.geldm dusumu aldim smdi dinleniyorum .

Allah kolaylık versin canım aslında tam dinlenme zamanın senin uykucu haller bu dönemlerde oluyo sana kolay gelsin cancanım bende iyim canım napim kırmızılar gelip gelmemkte tereddüt ediyo inşallah gelmemeyi tercih eder
Selam kizlar nasilsnz. Ben sabh yuruyusumu yaptm.geldm dusumu aldim smdi dinleniyorum .

oooh ne güzel ama ben erken kalkamıyorumkiii tek gezemiyorumkii umudum gel beraber yuruyuse cıkalımmm

allah razı olsun sağol kızçem..canım sigortalımısın diye hiç sormadıki kadın demekki sigorta karşılamıyor bunu:26:miniğimde iyi sanırım teyzesi senden bayağı önceydi kontrolümüz hala görmedim 1 ay oldu geçiyo nerdeyseartık oynadığında gözle görülüyo karnımın inip çıkışıdemekki büyümüş yavrumrabbım herkese nasip eyler inşallahee benım fındık kurdum nasıl sen nasılsın bakalımyolunda değilmi herşey

sağol kızçem benim .prenses nasıl buyudumubizde sizi öpüyoruzzz
hoşbulduk sernesimmmsağol canım..bende çok üzüldüm herşeyi hazırdı oysaki ama nasip değilmiş demekki.doktor bebekte bırakılan kordonu az bırakmış oda göbeğin içine kaçmış çocuk boğulmuş öyle olunca2 gün küvezde kaldı kalp yetmezliği denildi ama aile doktorları öyle bişey olmaz olsaydı usglarda çıkardı son aylarda demiş.daha sonra başka doktorlar tarafından incelemeye alındı bebek göbek bağı yanlış kesilmiş.aile peşinde olayın doktor hala kayıp zaten sanırım kaçmış gitmiş:26lan o yavruyla anneye oldu işte

amin kuzum çok saol.öyle kuzum hayırlısını dilemek lazım hep yinede ne gelirse rabbimden.doktor hatası diyoruzda işte oda rabbimden demekki ölüm için vesileye o sebep olucakmışsıkma kendını onları dusunupte.rabbım yardımcınız olsun ıns.çok zor her turlusu.
ahh bıtanem hoşbuldukkkkinş canım inş alışır oda bıtırır su okulunu.yoksa babam cok yıkılır.benim okumamaı cok ıstıyorlardıki ben ortokulda okul 1.siydim lisede 1. olamadım aşk meşklerden ama derslerim iyiydi ama evlendim.şimdi bu sıpanın okumasını cok ıstıyorum annemler açısından en cokinş hayallerımızı yıkmaz kazanıpta neler yapanlar var okuyorum deyıp allah korusun:26:

sabah yürüyüşümüne aldın yürüyüşten dönerken eve gelince 1 ekmek yemişindir kesin

ben şükür çok iyiyim canım eşim süpriz yaptı haberim olmadan bilet almış inşallah kurban bayramına istanbula gideceğim ...minik de çok iyi bazen hiç durmuyor yerinde bazen sesi soluğu çıkmıyor bazen sert tekmeler atıyoruz birden irkiliyorum ...her hastahane karşılıyor ayrıntılı ultrasyonu canım burda 60 a yapıyorlar hastahaneden hastahaneye fark ediyor tabi 250 ise yarısına düşer mutlaka

ohh negüzel canım neresine geliceksin allah nasip ederse
aynen bizim sıpada öyleyesin onu teyzesi
canım sordumda fiyatı ssk karşılamış fıyatı 250 tl imiş.53azartesi beni arıyacak kadın bakalım nezamana gün vericekler:26:

inşallah çok uzun zamana gün vermezler canım bekleyemiyor insan sabırsızlanıyor ...kısmet olursa başakşehir e geleceğim canım

kızçelerim nasılsınız.. ben birazz üzgünümm..

bir de size sorayım... 6 haftalıkken kan testi yapıldı ft4 33,73 çıkmış referans aralığı 10,23-22 ..diğer t3 ve tsh normal... doktorum biraz yüksek çıkmış bakarız demişti ama endokrinolojıye git demedi.. bugün netten baktım.. bebede zeka geriliği ve organlarda gelişme geriliği oluyomuşş.. hatta ölümle ve düşükle sonuçlanabiliyormuş... doktorumu aradım bişi yok ama endokrinonojiye gidebilirsin dedi.. bi ilacı varmışş ilk 3 ay önemliymiş.. ben nerdeyse 10 haftalık oldum... bebeğe bişi olmaz di mi ağladımm bugünnn.. yarına randevu aldım..gideyim bakayım uzman ne diyecek.. sizde böyle bi durum oldu mu...:44::44:

yoktur canım bir şey inşallah dert etme bende 10 haftalıkken kan testi yapıldı oda kansızlık için bakıldı zaten çok tehlikeli bir şey olsaydı söylerdi herhalde sen önlem için git yine doktora kendine stres yapma canım bebeğinde etkilenir ...inşallah hç bir sorun olmaz

kızçem boşun ağlama kuzum okuyup okuyup kendını sıkma boşuna nolurbirşey olmaz allahın izniyle ama düzene gırene kadar ölçümlerini yaptır olurmu.bı gıt bakalım nedıyecek sanabenım hormonlarıma bıkere bakıldı bırdaha bakılmadı bıle:44:

Allah sabır versın kızcem olan anneye oluyo baskasına degıl doktor kadınmıymıs erkekmıymıs acaba ya ne kadar onemlı demekkı kordonu kesmek ebeler kesıyolarda doktor nasıl beceremıyo acaba ah ahhh

canım sıkma kendını sankı cokta yuksek degıl gıbı sen yınede doktora bı gorun kızcem Rabbiim sifalar versın senıde bebısınıde korusun

kadınmış aslında ben önceden kist tedavisindede o hastaneye gidiyordum sonra değiştirmiştim hamile kalınca..ama orda o kadın doktor yoktu demekki ebelerden biri yada özel doktor getirttiler sadece doktorun adını duydum.hatıra gelmesın dıye cok soruda sorulmuyor böyle durumlarda işte:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…